Sziasztok!
hogy mennyi lemaradást be kell mindig hoznom
.
Balázs is sokszor kiköpi a cumiját, vagy pontosabban kicsúszik a szájából, mert elkezd "dumálni" és akkor hoppá már ki is csúszott a cumi. Csak ha már picit nyügi van, akkor teszem be neki, az megnyugatja. De van, hogy ő maga veszi ki a szájából ,annyira éééédes, ahogy megfogja és ki-be húzza, majd ki is veszi, és látszódik, hogy ez már nem véletlen hanem tudatosan nyúl oda és veszi ki. De utána van, hogy a kezét tömködi a szájába vagy a nyáladzó maciját. Nálunk férjem kérdezi mindig meg, hogy nem éhes e Balázs, amikor a keze a szájában van, "nem kell etetni még?"
Nálunk is már nehezebben megy a pelusozás, mert annyira jár a keze-lába
,teljesen felhúzza ilyenkor a lábát a hasához és közben megy vigyorog
Bettike: de édes Máté, ahogy átöleli a nyuszit, meg lehet zabálni
LK: édes Norbi, ahogy fintorog ott az almalétől, de szuper hogy végülis ízlett neki utána
Borkaby: nagyon édesfalat Tomi
Kata: nagyon jól áll Zsombi fején a kendő
cigi:nem tudok hozzászólni. 2 kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor gyújtottam rá életemben.
csípő: februárban kell visszamennünk kontrollra, addig is tornáztatni kéne, de ahogy fentebb írtam, annyira ficánkol, hogy ez kivitelezhetetlen már
koponya uh: mi a Budai Egészségközpontban voltunk
suttogó 4É: habár Balázsnál nem voltak gondok az elalvással, azért kipróbáltam ezt a 4É-s módszert. A könyvet nem olvastam, csak a neten a leírást, hogy mit is jelent ez a 4É. Ez a 2. napja hogy csinálom és nem akarom elkiabálni de bevállt. De naponta csak kétszer csinálom(ha a séta eső miatt elmarad akkor 3x) Reggel amikor fél 8-8 körül kel, akkor szopi, majd Balázs megy a hintájába vagy a játszószőnyegre, míg én reggelizem. Utána tornázunk egyet és amikor a végén hasra teszem, hogy azt is gyakoroljuk, lassan-lassan teszi már le a fejét. Ilyenkor fogom, beteszem az ágyikóba és hol 3 perc hol 10 perc után elalszik. Ugyanez van a köv. etetés után. Majd amikor akkor ébred, jön a délutáni 2 órai evés (ami pont most van, de még alszik), majd ezután sétálni megyünk. Utána 5-6 körül megint szopi, utána fennt van (jobb esetben), majd fürcsi és utolsó evés a napra, utána egyből alszik. Azért is kezdtem ebbe bele, hogy kipróbáljam, mert az utóbbi napokban, hogy ez a mocsok idő volt és nem tudtunk menni sétálni, teljesen átrendeződött a napirendje, aminek az lett a vége, hogy nem aludt akkor amikor pl sétálnánk, így este aludt be a fürcsi helyett, majd amikor abból ébredt ,akkor még fáradt volt picit és ez a fáradtság az éhinséggel odáig fajult, hogy óriási hiszti lett a vége.
Múlt héten voltunk neurológusnál. Feszes a nyakizma Balázsnak, így habár már tartja a fejét, de ha ezt elfelejti képes hátrabukni a feje. Mutatott tornagyakorlatokat a dokinő, hasonlókat mint amit Bettike mutatott de még pluszba is néhányat. Na ezzel szoktam az alvások előtt kifárasztani.