hahó!
ja tuti az idő amúgy!!! meg egy kis hiszti is volt benne, mert amikor norbi felvette akkor abbahagyta...amikor én fogtam, akkor nem hagyta abba, mert szívta a kezem...
de akkor sem adhatok neki óránként cicit, mert múltkor is így zabálta magát annyira túl, hogy az orrán folyt a tej sírás közben...
aztán egyszercsak belefáradt a sírásba, mikor már mi is , és elaludt...szegénykém.
amúgy tegnap én is hóóót depi voltam...
nekem még nincs jogsim...
anyany, naspolyácska...kenitek vágjátok ezt a táplálósdi témát. Ügyik vagytok nagyon!
fotós: szerintem ugyanaz a pasi volt. naspolyácskának már meséltem, hogy én hálóingben voltam, azt hittem a postás, ajtót nyitottam, ő meg bejött és leült a székre, és közben magyarázott, hogy ismerős vagyok neki, biztos engem is fotózott, amikor picurka voltam...mondom neki, hogy elnézést ki Ön? erre mondja, hogy hát A FÉNYKÉPÉSZ. (jaaaaaaaaaaa, így mindjárt más;)) ahha, mondom engem biztos nem fotózott, mert soproni vagyok...na a lényeg, hogy gondoltam megnézem mit akar, mennyiért. én nem vagyok az a típus, aki élből elküldi a picsába az ilyet (sajna)...én még a tesco parkolóban is mindig veszek rózsát, meg a telefonos kérdezgetőknek is válaszolok, hogy szerintem a magyar diákok hány százalékának van gerincferdülése...szóval, mondom megnézem...erre már ott tartottunk, hogy fizessek 5000ft-ot...hehehehehehehe....amúgy jól csinálja a pasi, tény. na de mondtam, hogy ááá én a férjem nélkül nem dönthetek ilyenben...erre mondja, hogy hívjam fel a férjem....hehehehe, erre én, nem tudom sajnos, mert külföldön van...erre ő, akkor visszajön holnap...oh, oké, mondom jöjjön. jött is, de nem engedtem be...gondolom ma is jön...majd csak megunja...
lara: sajna emma még nem ilyen nézelődőd...ha odaviszem az ablakhoz, akkor is max. engem néz, vagy a függönykarnist....
mancsa: az én hugom annó olyan lendülettel pakolt fiókot, hogy öröm volt nézni. azt hiszem valahogy madzaggal összekötötték anyumék a kihúzójukat, hogy ne tudja kihúzni őket...
a
született feleségeket én is várom, bár szerintem ilyen felvevős, később megnézős lesz a téma nálunk...
lara, ancsi: még nem jelentkeztem be...majd fizetés után
de viszek képet természetesen
szösz: hallod emma sosem alszik olyankor, mint mikor írtad tegnap, hogy réka alszik...amúgy kicsivel több, mint 5 kiló a csajszink, bár ugye most két hétig mérve volt, meg vissza volt fogva kicsit az evéssel...
naspolyácska, majd felhívlak, mert sztem ugrik a mai programunk...eső, meg visszük enyingre Emmát csípőbigyóra...csak én annyira hülye vagyok, hogy elfelejtettem...
elveszett báránykák hol vagytok?????? trundike, zsula, timmi, bende, zsófia, tucsinke, gólyanéni és MINDENKI????
puszik