Anyany: sztem akkor még szerencsés is vagy, h a tejed nem apadt el úgy, h fejted, és a lényeg, h így v úgy de Zsófi azért elfogadta, h,át ha nem hízik olyan mértékben sztem nem baj, v ha egy ideig stagnál a súlya, sztem ez természetes, főleg miután elkezdenek egyre többet mozogni
Zsófi nyűgösségét, a hőemelkedést és a kicsípett popit, hígabb, több, bűzösebb kakit simán okozhatja a fogzás
nem látod neki h esetleg elfehéredett, v megduzzadt az ínye ?
nekem nem volt energiám fejni a szopik után, főleg h szinte mindig ordított a Miló utána, így nem tudtam otthagyni, vigyázni sem vigyáztak rá, így a fejés, bespájzolás sajna elmaradt
a hőemelkedés miatt azért vidd el dokihoz, az a biztos
jaaa, a Milán február 5.-én lesz 7 hónapos, szval nem késett még le semmiről tudom
Gégéé, köszi h biztatsz, remélem h igazad lesz és köszi a felajánlást
Wicca, h ízlett a palacsinta a Bálint babának??
Winchi, ez tök jó, h tesód már kezd újra beszélni!!!!!Lassan de biztosan, mire Matykó szalad, ő is futni fog!!!!!!!!!!!!!
Winchi, én is úgy tom, h az alma megfogja a székletet, esetleg ha van otthon, akkor ha gyümi, akkor inkább a szilva, teából egy közepesen lefőzött-pisisárga már bocsi kamillatea, egy 20 milit próbáljatok meg
A Milán hipernyűgös volt az éjjel, sokszor fájdalmasan felsírt nemi is tudott visszaaludni, sztünk tutira a foga
ja, és képzeljétek ma elkezdte azt csinálni, h a szájában a nyelvét úgy forgatja, mint aki rágózik, de komolyan, hát mi úgy röhögtünk az apjával,, ezt eszike közben is nyomja