Új privát üzeneted érkezett!

Anyany: sztem akkor még szerencsés is vagy, h a tejed nem apadt el úgy, h fejted, és a lényeg, h így v úgy de Zsófi azért elfogadta, h,át ha nem hízik olyan mértékben sztem nem baj, v ha egy ideig stagnál a súlya, sztem ez természetes, főleg miután elkezdenek egyre többet mozogni
Zsófi nyűgösségét, a hőemelkedést és a kicsípett popit, hígabb, több, bűzösebb kakit simán okozhatja a fogzás
nem látod neki h esetleg elfehéredett, v megduzzadt az ínye ?

nekem nem volt energiám fejni a szopik után, főleg h szinte mindig ordított a Miló utána, így nem tudtam otthagyni, vigyázni sem vigyáztak rá, így a fejés, bespájzolás sajna elmaradt

a hőemelkedés miatt azért vidd el dokihoz, az a biztos

jaaa, a Milán február 5.-én lesz 7 hónapos, szval nem késett még le semmiről tudom :wink:

Gégéé, köszi h biztatsz, remélem h igazad lesz és köszi a felajánlást :lol: :lol: :lol: :lol:

Wicca, h ízlett a palacsinta a Bálint babának??

Winchi, ez tök jó, h tesód már kezd újra beszélni!!!!!Lassan de biztosan, mire Matykó szalad, ő is futni fog!!!!!!!!!!!!!

Winchi, én is úgy tom, h az alma megfogja a székletet, esetleg ha van otthon, akkor ha gyümi, akkor inkább a szilva, teából egy közepesen lefőzött-pisisárga már bocsi kamillatea, egy 20 milit próbáljatok meg

A Milán hipernyűgös volt az éjjel, sokszor fájdalmasan felsírt nemi is tudott visszaaludni, sztünk tutira a foga :(

ja, és képzeljétek ma elkezdte azt csinálni, h a szájában a nyelvét úgy forgatja, mint aki rágózik, de komolyan, hát mi úgy röhögtünk az apjával,, ezt eszike közben is nyomja :lol: :lol:
naspolyácska
 
 


naspolyácska: az a baj, hogy nem csak KisBének, de nekem is nagyon ízlett a pali ;)!! édes lehetett Milán amikor rágó nélkül rágózott :D:D:D! annyi ilyen dolgot tudnak művelni! cukorfejek!

néha hihhhetetelen türelmetlenül várom, h a karomban legyen a kisfiam, néha pedig tök nyugodt vagyok és szeretném, hogy kivárja a maga idejét! azt hiszem kezdek zizi lenni :D:D:D:D!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


winchi: nekem a védőnő a múltkor azt mondta, h az alma fog. igaz ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom, de vannak itt anyukák akik igen ;). egyébként Zsó imád a konyhában sürögni, úgyhogy sztem egyre többet fogok rábízni :). most is azt mondta mér nem próbálta meg hamarabb a palacsinta sütést, mert nagyon teccik neki :):):)!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 

 
 

Jó reggelt,

Még sehol senki? :shock: na jó akkor megyek takarítani! :)

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Mi sajnos betegek vagyunk mindannyian.Nátha,a gyerekeknél ma reggelre már köhögés is.Oviba se mennek viszem őket a dokihoz.Írisznek is megint minden szopi előtt szívni kell az orrát.Nagyon ideges vagyok és elkeseredett ilyenkor mikor betegek a gyerekeim!
Megyek öltöztetem őket.sziasztok.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok!

Nem volt éjszakai műszak? :) Örülök neki :)

Sarmon kitartás, rossz lehet hogy mind a 3 gyerkőc beteg én továbbra is csodállak, hogy milyen szuper anyu vagy!

Még fagyasztott őszibarackom van itthon az nem jó? Vagy akkor nézünk majd vmi szilvás kaját.
Arról hallottatok, hogy állítólag a Kecskeméti 4hós kajáiban tartósítószer van? Anyu mondta a kolléganője lánya nyomozta ki valahogy? Én nagyon elcsodálkoztam rajta :shock:

Gégéé megkérdeztem apjukat én is hogy mit tud egy 9 éves erőszakolni és azt mondta hogy ő sem érti a dolgot sehogy sem. Még arra tippelt hogy valamivel csinálták :shock: Szörnyű :shock:
Meg a tegnapi hírek hogy egy apa megölte 3 és fél éves kisfiát aztán öngyilkos lett :shock: Napról napra egyre megdöbbentőbb hírek vannak :shock:
Azt nem is írtam nektek, hogy pénteken meg a faluban egy 15 éves srác felakasztotta magát. Voltak zűrös ügyei meg magántanuló volt de mi bűne lehetett hogy véget vetett az életének??? :cry:

Na befejezem megigérem a héten ezentúl csak pozitív dolgot írok! :)

KépKép
winchi
 
 


Szia winchi!

Hiába írsz te pozitív dolgokról, ha mindenhol negatívumot hallani... De azért mi, egymás közt tényleg beszéljünk jó dolgokról! :P

Kecskemétiben tényleg van tartósítószer? Pont tegnap vettem egy krumplis-paradicsomot Krisztiánnak a mai ebédhez.. talán nem kéne odaadnom?! :?

Tegnap rossz napom volt vele. Se délben, se pedig este nem fogadta el a cickót.. :cry: Sose csinált még ilyet. Mondjuk ma reggel már nem volt gond, de akkor sem értem.. báááááár megvan a mikulás.. de már csütörtök óta és csak tegnap volt gond.... :? :shock:

sarmi
Kitartás! Biztos nehéz lehet, csodállak, ahogy a három gyerkőcöt gardírozod!!! Jobbulást mindenkinek!!

Wicca
Jó meló a takarítás, de csak okosan! Pocaklakóra vigyázni! Meg magadra is! :wink:

Puszika mindenkinek!

Kép
zsula
 
 


Szia Zsula!

Lehetett a piroskától is más ize a tejcinek de akár valami kajától is. Nem ettél valami fűszereset, hagymásat? Valamiért nem tetszett Krisztiánnak de ha ma már elfogadta akkor túl vagytok rajta.

A kecskeméti honlapját megnéztem, ott az összetevőknél csak a rizslisztet meg rizskeményítőt láttam, ezért kérdeztem hogy ti tudtok e valamit.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ RIADÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Teljesen el vagyok havazva, nálunk is beteg a nagyobbik, hétvégén lázas is volt, most már csak az orra folyik. Remélem picur nem kapja el :?
Én is hallottam mik történtek, teljesen le vagyok döbbenve. Az egészbe az az elszomorító hogy mi hiába vigyázuk a gyerekeinkre, ha jön egy ilyen bekattant őrült... jaj jobb bele se gondolni :cry: Csak sajna az a baj hogy ezekből most egyre több lesz. Párom mesélte hogy egyik volt haverja azér gyógyszerezte be magát mer elhagyta a b,nője és rengeteg adóssága volt. Mondjuk nem sikerült neki, csak annyit ért el hogy azonnal leszerelték :( Mindenki el van keseredve.
jól van be is fejezem mert csak elrontom a napotokat, csak ezt muszály volt kiírjam magamból.Ugye nem haragszotok :oops:

wicca
a takarítással csak óvatosan :wink:
sarmon
Mihamarabbi jobbulást kívánok, nektek.

Kép
Kép
bibii
 
 


Sziasztok!

Tényleg nagyon elkeserítő,hogy merre halad a világ. Nekünk pedig erre a világra kell felkészítenünk a gyerekeinket, és egyedül elengednünk.

Mi nem nagyon nézünk tévét, híradót pedig pláne nem. Én rádiót hallgatok - Kossuthot, ott pedig nincsenek ilyen "szenzációs" hírek. Barátok köztöt megnézzük és valamelyik főzős műsort, de a szünetben lévő híradóról már elkapcsolok. Engem ne sokkoljanak ilyenekkel. Ezekről a szörnyűségekről csak innen értesülök. :shock:

Tegnap elég kalandosra sikerült az esztergomi családlátogatás. Tízórai után indultunk, hogy a kocsiban Milu aludjon egyet. El is aludt szépen. Az utak nagyon rosszak, kanyargósak, gödrösek. Kb. 20 perccel az érkezésünk előtt szóltam a férjecskémnek, hogy lassabban menjen, mert kavarog a gyomrom. Neki állt feljebb, hogy én állandóan csesztetem mindenért, folyton beszólok neki, ennél lassabban nem lehet menni. :shock: :shock: :shock: Csöndben maradtam, mert gyerek még aludt. Aztán felébredt, játszottunk picit, majd elkezdett sírni. Ismét szóltam,hogy ez így nem lesz jó.

Hozzáteszem, ő minden kanyart úgy vesz, mint egy rallyversenyző, 120-al megyünk a közúton is, mindenkit megelőzünk...stb. Ez elöl nem nagyon érződik, de hátul ülve... :?

Mikor ezt kimondtam, a Minipók elkezdett hányni. Azt sem tudtam mit csináljak, mihez nyúljak. Szörnyű volt. Közben persze mondtam a magamét, meg a férjecském is. Nagyon mérges voltam rá!!!! Jól összevesztünk. :evil: :evil: :evil:

Szerencsére vittem váltóruhát. A vendégség első fél óráját azzal töltöttem, hogy az autósülést próbáltam kivakarni a cuccból. Hihetetlen szaga volt. Gondolhatjátok a visszautat... :? Kerülőúton, de autópályán jöttünk. Itthon szétoperáltuk az autósülést, kimostam mindent, megbeszéltük az összeveszést, hogy nem kellett volna, mind a ketten idegesek voltunk...stb.

Remélem a következő kiruccanásunk már jobban fog sikerülni.

Sarmon! Sajnálom, hogy mind a 3 gyerkőc beteg. Most gondolom oda-vissza fogják egymást fertőzni. Jobbulást nektek!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
jaffa4
 
 


Bibii! Nektek is jobbulást! Most olvastam!

Kép
jaffa4
 
 


Kecskemétis story: Én nem hiszem, hogy lenne benne bármi mestersége tartósítószer. Akkor az már rég vezető hír lenne, minden kereskedelmi csatornán. A kecskemétit egyébként a Hipp Kft. gyártja.

Kép
jaffa4
 
 


Winchi! Az őszibarack szuper!!! Az alma és a banán tényleg fognak. Keverhetsz az őszibarackba egy pici almát is.

Kép
jaffa4
 
 


Sziasztok!

Na, ma erőt vettem magamon és előbb volt a dolog, utána a számítógép. Így már kész is a leves, Lili szekrénye átpakolva, rend mindenhol. Nati meg szundizik, reggelire benyomott 170-et (hajnalban egy cicin bealudt), szerintem sokáig húzza majd.

Betegeskedőknek jobbulást! Sarmon, szegénykéim, Te is beteg vagy?

Jaj, ezek a szörnyű hírek, legszívesebben nem is néznék híradót. :shock: Tényleg megdöbbentő, mik történnek mostanában... (Vagy eddig is voltak, csak a média nem fújta fel ennyire. :? )

Naspolyácska, üdv itt! Nagyon vagány a kisfiad. Édi lehet, ahogy "rágózik". :lol:

Gégéé, annyira édesek vagytok együtt! Emmácska egy kis tündér. :D

Zsula, tényleg lehet, hogy a miki miatt nem akart cicizni Krisztián, tudod, nálam is bezavart. Neked is jó hamar megjött... :?

Játszóház: mi is voltunk ott péntek délután, tényleg jó nagyon. A csajszi megcsodálta Natit (kiderült, hogy ő is pár hetes kismama, de még titok), szinte végig körülöttünk volt. Hoztam szórólapot, hétköznap 600Ft/óra, hétvégén 900, de 10 percenként mérik az időt, tehát nem kell teljes órákat kifizetni, ha már megkezdted. 2 tesóra -20%, 3 tesóra -30% kedvezmény van. És tényleg jó, hogy a szülők is felmehetnek mindenhová - a csúszda pl. nagyon tuti. :wink:

Wicca, hogy ment a takarítás? Nálunk ilyenkor már Apa takarította a fürdőt, mert nem bírtam lehajolni. :lol:

Kép
Kép
katinka31
 
 


Jaffa, merre laktok? Mert tőlünk sincs túl messze a Parkcenter, hátha közel vagyunk. Mi a Fiskálissal párhuzamosan, a Galántai utcában. Húú, sajnálom az autós sztorit. :( Lili egyszer Anyuék autójában hányt, a takarításban én is segítettem, nem irigyelllek. :roll: Szerencsére férjecském nagyon biztonságosan vezet, ezt mindig imádtam benne.

Nálunk jól telt a hétvége, vendégeink voltak szombaton, ne tudjátok meg, kb. az összes játék szanaszét volt (egy másfél és egy 3,5 éves gyerek vendégeskedett). :roll: Bár rájöttem, hogy mindig rosszabbul néz ki, mint amilyen hamar össze lehet pakolni. Tegnap meg szokásos ebéd Anyuéknál, délután meg nagy séta négyesben. És rájöttem, hogy Nati nem szereti a vasárnapot. Múlt héten is akkor borult ki meg most is. Alig aludt, még a babakocsiban is felsírt, meg alig evett valamit. Fürdés, vacsi után bealudt, aztán egy óra múlva felébredt és vigasztalhatatlanul sírt. Cipelgettük, nagy nehezen rácseleztem a cicire, kakilt egyet, de aztán tök nehezen aludt el. Ilyet nem igazán szokott csinálni. Arra is gondoltam, hogy valami fejlődési ugrás és hirtelen több tejcsi kellett, mert szombaton még kisangyal volt. Most szaporítok ezerrel, abból nem lehet baj. :wink:

Na, fel is ébredt.

Szép napot, de jó, hogy süt a napocska! 8)

Kép
Kép
katinka31
 
 


hahó!

katinka: ügyes vagy, hogy megcsináltál mindent!
megkérdezhetem, h Nati hány kiló?
köszi a dicséretet!

jaffa: :lol: a férjed mellé én be nem ülnék :D:D:D örülök, hogy kibékültetek! az én férjem is hajlamos így vezetni (sportosan :lol: ), de én meg bebőgök, így visszavesz ;)

bibii azért vagyunk, hogy meghallgassuk egymást ,) nem haragszunk. és jobbulást!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Szia Gégéé! Natival most léptük át az 5 kilót, 3,53-mal jöttünk haza a kórházból. Az én csajszim is vigyáz a vonalaira. :lol:

Kép
Kép
katinka31
 
 


zsula: sziaaaaaaaaa már túl vagytok a cicibajon:) nem tudom mi lehetett...közben krisztiánnak menyasszonykát választottam ám :D:D:D:D:D

sarmon: ne legyél ideges:( küldök egy gyógypuszit neked, meg 3at a bébikéidnek!

winchi....hmmmm én is megkérdeztem...az enyém azt mondta, lehet, hogy képes, de nem szokta érdekelni a 10 éveseket a téma...de lehet amúgy, hogy nem megerőszakolták, csak ez már megint valami felfújt izé...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


naspolyácska, remélem jól vagytok:) volt itt nálam a fotós...nálad is?

wicca: jaj én annyira emlékszem erre az időszakra, így sosem merek semmit mondani neked....nemsokára a kezedben lesz (bár ennél lassabban hónap nem telik, mint neked a következő....:()

gyere gyakran:)

nekem is sütött a hugom palacsintát 2szer is, amíg itt volt!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


hűűű akkor az én csajom nem véletlenül van most mérlegelésre fogva:D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok Lányok!

Gégéé:Nagyon-nagyon szépek vagytok,és milyen ügyesen tartja magát Emma nem elöbb elkezd mászni mint a Hannus :D :D :D :D :D :D

Naspolyácska:Mi veszprémbe járunk usziba nem tudom hány fokos a víz csak a kezemmel néztem meg a párom azt mondta hogy jó így amúgy múltkor azt olvastam hogy nem jó meleg vízbe a babaúszás meg ott a medencetérbe is nagyon jó idő van.
A mendán hotelba is van babaúszás ott elöször egy 33 fokos medencébe volt és mikor a nénikéknek tornát tartottak szegényeknek át kellett menniük a 27 fokos vízbe úgy fáztak a babók úgy sajnáltam őket na ilyen vízbe biztos nem mennénk.
Nagyon ügyesen ücsörög Miló :D

Jaffa:Sajnálom az utazó sztorit :( biztos most már a párod óvatosabban fog vezetni,jó hogy megbeszéltétek a dolgokat.
Még nem is tettél fel nekünk képet Milu új frizurájáról :D

Sarmon:Jobbulást nektek!Kitartás!

Bibii:Jobbulást a fiadnak

Winchi:Nekünk a szilva rendbetette a kakigondot másnak reggelre.
Remélem minnél hamarabb meggyógyul az öcséd aztán szaladgálhat majd Matyi után :wink:

Wicca:De jó hogy Zsó ilyen ügyes a konyhába majd szerencsés lesz a felesége :D :D :D Hogy érzed magad?

Lányok:Nem tudom hogy ezekböl a kajákból mennyi tesz ki egy étkezést ma pl őszibarackos alma teljes kiörlésü rizzsel volt Hannusnak az ebéd 3/4 üveggel evett meg belöle de az utolsó 2 kanál már nehezen ment gondolom jóllakott.

Most megyünk sétálni olyan jó idő van :D :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


Jaffa
Nem semmi az autós sztori :shock: ezekután bizti ovatosabb lesz a párod :wink:
Lányok köszi a jókivánságokat.
gégéé
nagyon ügyi lánykád van,olyan helyesek vagytok így együtt :D

Megyek olyan szép idő van,végre süt a nap :D
Kellemes sétát aki útra kelt :D

Kép
Kép
bibii
 
 


sarmon! bibii! betegeskedőknek jobbulást!

jaffa! nálunk is van néha vita a vezetésről. nekem nincsen még jogsim, de akkoris. hátul tényleg hamarabb felfordul az ember gyomra. :twisted:
szerencsére a kisöreg suzukival nem lehet túl gyorsan menni.

kecskeméti:
mindent hallani mindenről. ki tudja mit raknak bele, de ugyanez vonatkozik a méregdrága hippes, nestlés és mindenféle bébiételre is.
remélem hogy nincsen benne veszélyes anyag, mert Zsófi is kecskemétit kap. ugyanis az a legolcsóbb és télen elég nehéz beszerezni a gyümölcsöket, pláne annak aki nem volt olyan előrelátó, hogy lefagyassza-mint én...

winchi!
az őszibarack a tuti kakigondra.

esetleg tudtok valami hasfogót is? valami gond lehet, Zsófival, mert megint olyan furcsákat kakil. de dokihoz meg nem merem elvinni, mert még a váróban kap el valamit. egyelőre kap normaflore-t, meg hasfogós dolgokat.
az etetősedényekkel nem lehet gond. a cumisüvegeket, cumikat sterilizálom, a tányérját, kanalakat forró vízben mosogatom.
ami játéka meg mosható, azokat is mosom, mosogatom.
Vendég
 


kecskeméti
szóval.. elég régi márka, sokaknak bevált.Nem hiszem, hogy kockáztatnák a jó hírüket. Különben menne a pereskedés... :? szerintem. :)

gégéé
ugyan áruld már el,kit választottál??? :lol: :lol: :lol: Ne kérd, hogy olvassam vissza, egy hete nem voltam.... :cry:

Lányok! Nosztalgiáztam. Visszanéztem még az első tizen-huszon oldalra. Mégmindannyian pocakosok voltunk és találgattuk ki kit vár és milyen is lesz a szülés.. :shock: Tök jó volt!! (na ezt még múlt héten csináltam..)

pusz, manó nyűgi, megpróbálom elaltatni...

Kép
zsula
 
 


Sziasztok Anyukák!

Lenne egy kérdésem:Titeket rendelt vissza az orvosotok fél éves kontrollra?
Én amúgy is akartam menni ,de most nézem ,hogy Csetényi rá is írta a papírokra.Viszont az ismerőseim azt mondják, nem kell semmilyen vizsgálat, csak a hat hetes..
tünci28
 
 
 


Szia Tünci!

Nekem császármetszésem volt, csak a 6 hetes kontrollra kellett visszamennem, valamint ha panaszom van.

Nem lehet, hogy azért, hogy megbeszéljétek mi a teendő, ha Violának kistestvért akartok?

Gondolok rátok sokat! Épp a férjecském kérdezte valamelyik nap, hogy bírja ki egy anya, amikor elveszíti a gyermekét. A beszélgetés vége sírás lett.
Nagyon drukkolok, hogy minden szép és jó legyen az életetekben.

Kép
jaffa4
 
 


Anyany! Nekünk is Suzink van! A párom ott dolgozik, így "kötelező"!
Hasfogó a banán, alma, répa és a kakaó.

Katinka! Pont a másik oldalon, Felsőváros. Ahogy a Zámolyi út megy ki a Parkcenterhez, az utolsó előtti utca.
Ti hánykor mentetek? Mi is voltunk pénteken, 11:30-körül.

Kép
jaffa4
 
 


A hígabb kaki egyértelműen köthető a fogzáshoz. Ha nincs hasmenése, akkor sztem ne vidd dokihoz, mert csak valamit összeszedtek.

Kép
jaffa4
 
 


anyany
az alma banán piskóta tutimeg fogja a kakit. De lehet jönni fog a foga mert,nálunk így kezdődött. nagynál is meg a picinél is igy indult a fogzás, . Lehet nálatok is elkezdődött valami :wink:

Kép
Kép
bibii
 
 


hát ma alma-banánt kapott tízóraira, meg krumpli-alma-tojássárgáját ebédre. meg a normafloret. hümmmm. hümmmm
ha a foga, az nem baj...
majd szerdán megyünk a védőnőhöz mérlegelésre. kiváncsi vagyok mennyi most, mert az én mérlegem nem teljesen megbízható. a múlt héten 7,2, most tegnap 7,1.

tünci!
hát szerintem a komplikációk miatt kell a 6hós kontroll. ha jól emlékszem, függőleges volt a vágás. az azért nem semmi. meg jobb ha elmégy, és azt mondja a doki, hogy minden rendben van :oops:
de remélem, hogy minden rendben lesz és hamarosan jöhet a kistesó!!! nagyon-nagyon szorítok!
:oops:

zsula!
én is szoktam néha visszaolvasgatni.
hogy én mit össze paráztam a szülésen! :lol: nagyon nagyon féltem, főleg, hogy nehogy császár legyen.

lara!
a bébiételek elvileg elegek egy étkezésre. 150g. persze ha nagyobb lesz, már nem lesz elég. nagoyn ügyes, ha már a 3/4ét megeszi a Hannus. :lol:
Zsófi ilyenkor még kb az almányi mennyiséget ette meg, és annak is hogy tudtam örülni!!!!

már nem parázok annyit az etetéseken. ha eszik, eszik, ha nem, akkor majd legközelebb többet eszik. bár ma még nem panaszkodhatok. reggel viszont nagoyn keveset eszik.
tejet, tápit, 130milinél megáll.
Vendég
 


bende!!!
hol vagy????????
Vendég
 


Sziasztok!

Tünci:Nekem is császár volt és 6 hét múlva kellett visszamenni meg utánna kb 2 hónap múlva mentem rákszürésre.

Anyany:Hannus sem eszik reggel sokat max 130 mili tápszer este meg 220 milit megeszik.szerintem sem érdemes parázni az etetésen ha éhes akkor többet eszik ha meg nem annyira akkor kevesebbet,úgy van mint mi :D

Zsula:Én is szoktam nosztalgiázni :D

Ancsi???????????????
Vendég
 


Sziasztok, hűű, jóóó sokat írtatok :) :)

Vasárnap nekünk is carakodott a net...

Wicca: hányadik hétben vagy?? ki a dokid? hát én palacsintát ki tudja h hány éve csináltam és ettem, pedig szeretem, főleg a kakaósat, meg a túrósat :lol: nyamm.....

Sarmon, Bibii sajnálom h betegek vagytok, főleg h mind egyszerre, nem lehet most könnyű :cry: :cry:

Szia Zsula: a menzitől igen, más az íze a tejcinek, de ne aggódj, ez mensi előtt és alatt két napig tart, utána újra mézédes lesz a kis Krisztián nem fogja elutasítani!!

Hűű Jaffa, reméljük, h csak a kanyargástól lett rosszul a Milu, én is félek, nehogy később a Miló is hányós legyen az autóban!

Szia Katinka, köszi a dícséretet, a tiedről egy fotó esetleg?????

Gégééé, a Miló be volt kaksilvaaaaaaa:oops: :oops: , azóta h evett meg pellót cseréltem berreg, le sem álll :lol: :lol: :lol:

Lara, a Milóék 29 fokos vízben fürödtek, és abban lilára vált a karja, viszont melegebb vízben áll. a bacik is jobban terjednek
nekünk nem jött be a hideg vizet nem szerette és nagyon álmi is volt

Hannusnak jó kis evőkéje van, ha megeszi az üveges 3-4-ét!!

Anyany, amit leírtál, annál többet nem tehetsz, normaflore 5-8 napig, figyelsz mit eszik, sok folyadék, tisztán tartás...ügyes vagy te nagyon jól csinálod!!!!

Tünci, engem úgy rendelt vissza, h fél évesen rákszűrést kell csináltassak
naspolyácska
 
 


Naspolyácska:Úgy én sem vinném a Hannust úszni hogy lebetegedjen.

Gólyanéni:Olyan régen voltál!!!!Olvasol minket?
Vendég
 


Kép

Íme az első evés képekben :lol: Vicces volt rengeteget vigyorgott, nem undorodott a kajától inkább kiváncsi volt, nagyokat fintorgott. Persze több kijött mint amennyi bement de nem erőltettem, majd próbálkozunk még.

Ja és képzeljétek termelt délben a pelusba. Na nem az almától az tuti, mert egy falat sem jutott a gyomráig :lol:

Gégéé nálatok milyen fényképész járt? Matyi pár hetes volt amikor megjelent nálunk egy idősebb pasi, hogy ő fényképész hozott bemutatóalbumot meg mindent, nem mondta meg kitől tudja hogy nálunk baba van és hogy ő fél éves korban szokott fényképezni és írjunk megrendelőlapot áprilisra.
Mondtam, hogy köszönjük szépen kérek névjegykártyát és ha aktuális lesz telefonálunk. Erre felháborodott, hogy neki most kell a megrendelőlapot kitölteni mert Pestről jár le. Na ekkor küldtem el nem kell hogy külön kegy legyen egy fotózás amiért én fizetek súlyos ezreket :twisted:

Jaffa dúrva lehetett a kirándulásotok, kicsi lányt nem viselte meg? Remélem ettől mégnem riad meg a kocsikázástól

sírás van......

KépKép
winchi
 
 


Nagyon édes Matyi :D :D :D Örülök hogy megoldódik a kakigond!Mi is kb ilyenkor kezdtük a kóstolgatást de Hannusnak se sok jutott a pociba fele az előkén volt a másik fele meg a hajába mert mindig belenyúlt aztán ott megtörölte :D

Anyany:Mi is üveges gyümit eszünk mert én se fagyasztottam le semmit ami gyümi meg most van abból egyedül almát ehetünk még csak.Mi is kecskemétit vagy hipp-et eszünk próbálom úgy venni hogy akciósan és akkor nem olyan drága most a brendonba a hipp-es gyümik vannak leárazva :D Vettem is szilvát meg vilmoskörtét.
Vendég
 


jaj, de édddess a Matyi, ahogy eszik, és látom neki is szépen sűrűsödik a haja :lol: :lol:

az enyim amúgy picit kopcser ám hátul, de jól álcázzuk :lol: :lol: :lol: :lol:

Lara: a Milán lebetegedett, másfél hétig volt benne a takonykórban, de nem hiszem, h az uszi miatt volt, hisz az elvileg erősíti a picik immunrendszerét, és emiatt is tök sajnálom, h nem megyünk már, pedig jó lett volna, de nem tudta sajnos megszokni a vízet, pedig mi is hűtöttük neki a fürdővizét, mégis olyan kis fázós, h nem esett neki jól a pancsi :wink:

Ha a Hannus szereti, akkor semmiképp se hagyjátok abba, mert később ebből csak előnye származik!!!

persze később lehet, h még visszatérünk rá, az biztos h most egy pár hónapig pihenőt tartunk

ott Veszprémben mennyien járnak egy csoportba? énekeltek a játékok alatt? mennyi ideig tart egy foglalkozás?
naspolyácska
 
 


Kép

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Most 8-an voltunk az úszáson mi 9-re mentünk 9:40-re jött a másik csapat ők csak 5-en voltak most.Igen énekelünk majdnem végig 30perc a foglakozás és 10 perc a játék.Hannus nagyon szereti én szeretém vinni minden héten.Én is féltem hogy nehogy beteg legyen de aztán eddig semmi meg mondta a védönő hogy szerinte ettöl nem kell tartni,bababarát körülmények vannak ott :D
Vendég
 


jaj de édes nekünk is van ilyen cumink :D
Vendég
 


szegény Mili :( remélem tud pihenni az este.

lara lehet kapni fagyasztott gyümiket sztem. bár én ezzel a gyümikérdéssel nem nagyon foglalkozok...

winchi: édik vagytok.

puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Jobbulást a betegeknek!!!

Matyi nagyon édes, azt hiszem én is elkezdek gyümölcsözni Dórival. Levinél kivártam a 6 hónapot, de most hogy nincs elég tejci...igaz most napról napra egy kicsit több, küzdünk érte rendesen. Naponta 2x elfogadja a cicit, a többin ordít. Anyany annyit gondoltam rád ilyenkor! Szörnyű érzés, mikor közelít a cici és üvölt a gyerek! Kb 5x fejek naponta. Eddig szerencsém volt, mert Levi asszisztál hozzá, meg szórakoztatja a hugit. Folyton azt lesi, hogy mekkorára nyúlik a mellbimbóm, meg hogy mikor fárad el a kezem, mert akkor ő huzigálja (madela). Nagy segítség!

Kecskeméti: hát Levi sokat kapott! Remélem nincs benne semmi káros, azt én is néztem, hogy a hipp gyártja.

Az én férjem jól vezet. sportosan, de biztonságosan. Ennek ellenére folyton beleszólok, hogy lassítson, ne előzzön, mert jönnek szembe meg ilyenek. Félek, főleg, mióta gyerekeim vannak. :roll:

Gégéé: Ducijuci nagyon édes!

Tünci: szerintem is a függőleges vágás miatt kell menned kontrollra. Gondolom megnézi a heget, mielőtt belevágnátok a kistesó-projektbe. Remélem nem lesz gond. Szívből kívánom, hogy egészséges, gyönyörű kistesót kapjon Viola. Megérdemlitek. Ekkora fájdalmat ember legyen a talpán, aki el tud viselni ép ésszel.
Vendég
 


Azt hiszem lassan kiléphetek a zombi klubból! Pár napja este 9-kor elalszik a boszi. Én meg olvasok 11-ig. Aludjatok jól!
Joccakát!
Vendég
 


mancsa!
hát így csinálta...
próbál, üvölt, keres, tartják a kis fejét, benne a szájában és üvölt. Kép

nem tudsz elektromosat szerezni?
azok jobbak.


lara!
mi kaptunk egy kicsi fagyasztottat, meggyet meg barackot. ezeket szoktam variálni bébiétellel meg almával meg banánnal meg krumplival.
kaptunk még borsót, de már kapott boltit is, meg tököt is kaptunk.


winchi!
nagoyn aranyos! és milyen érdeklődő!!!!!!
Zsófi utálta a kanalazóst eleinte!
visszajelöltelek! tök jók a képeitekaz iwiw-en!

gégéé!
nagyon aranyos a kis cumis! nekünk kék van, de nincsen kép róla...
Vendég
 


Sziasztok!

esti sírás oka is kaki volt. Meg most a reggeli szopinál is produkált egy egészségeset :) Megjavul a rendszer??? :D

Köszönjük a dicséreteket :lol:

Emma nagyon édes :lol: Imádom ahogy tartja a kis kezét Matyi még mindig sokszor tartja így, főleg fürdésnél.

Tegnap elmentünk boltba én is vettem vilmoskörtés kaját kecskemétit, én csak azt nem értem hogy plussz cukrot miért raknak bele. Bár gondolom akkor a Hippben is van ha ugyanaz a gyártó.

Lara annyi hajba könnyű törölni a kaját :lol:

Anyany ennyire tiltakozott? Édes pici Zsófi

Megyek megnézem mit főzzek ma lövésem sincs

KépKép
winchi
 
 


hahóóóóóóóóóóóóóóó!

emma ma éjszaka 2szer kelt enni...fél egykor, meg fél ötkor...nem tudom mi van vele, eddig csak egyszer kelt, ráadásul fél ötös után magyarázott ezerrel...

álmos vagyok eléggé:) Kép hat hetes minimanó

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Megint ez a nyomasztó idő, úúúgy úúútálom! :( Ráadásul Nati sikeresen elkapta a náthát, kis hőemelkedése is van, alig mertem aludni éjjel, nehogy jobban belázasodjon. Szerencsére azért jó kedve van, tegnap is egész nap vigyorgott.

Jaffa, akkor tényleg nem lakunk túl közel... Mi délután 4 körül voltunk, ovi után szereztünk Lilinek meglepetést. Ja, és közben most jut eszembe, hogy az egyik ovis anyuka játszóházat nyit két hét múlva a Püspök-kertvárosban, hivatalosak vagyunk a megnyitóra, majd beszámolok arról is, milyen.

Winchi: nagyon édes a képsorozat Matyiról, örülök, hogy jól sikerült a kóstolgatás. :D Na, az a fényképész Lilinél engem levett egy fotózásra, épp egy kialvatlan éjszaka után jött és aláírtam neki. Jó sokba került és a fotós csaj egyáltalán nem volt profi, Petim sokkal jobb képeket tud készíteni. Úgyhogy vigyázzatok velük. :roll:

Gégéé: megzabálom a kis Emmát! :lol: Nekünk ilyen pöttyösben bodynk van (volt, mert kinőttük), meg kisgatyink (az meg még nagy). Férjem kedvence.

Mancsa, Te kézi medelával fejsz? :shock: Jó kis karizmaid lehetnek, én alig bírtam ki a pár napot, amig megjött a kölcsön elektromos. Egy igazi hős vagy a szememben. :wink:

Ma jönnek a kolléganőim babanézőbe, alig várom, jó lesz kicsit dumcsizni. Lilit és Apát meg elküldöm játszóházba addig.

na, megyek, bepakolok egy adagot a mosógépbe...

Kép
Kép
katinka31
 
 


Üdv csajok!
Krumplilevesem kész, palacsinta kisütve, csak még pudingot kell csinálnom, meg csokiöntetet, mert én hülye pudingos palacsintát ígértem a fiúknak.
Viszont ma csak 1x fejtem, majd most nekiállok!

Anyany: Szegénykém! Zsófi úgylátszik már az elejétől fogva "lusta" szopizni. Üvegből könnyebben jön. Egy kolléganőm lánya még üvegből sem volt hajlandó enni, így cseppentős pipettával kapta az anyatejet 3 hónapig! Jó játék lehetett, senki nem irigyelte.

Katinka: igen kézi madelám van, de ma hoznak kézi aventest kölcsön, de most elgondolkodtam azon, amit Anyany és te írtatok és lehet bérelek elektronyosat. Eddig eszembe sem jutott.

Gégéé: gyönyörűséges kismanó!
Dóri 1x kelt fél 5-kor. Ilyen még nem volt!
Ja és ma 4 hónapos! :lol:

Bende: Nikinek boldog félévességet, jól emlékszem, hogy ő is 27.-én született?
Vendég
 


Dorkának boldog hófordulót!

Nikinek pedig boldog fél évességet! :lol: Bende még tart a depi hogy keveset vagy? Gyere beszélgess a többi depis anyuval, mindenki alig várja a jobb időt!

Natinak jobbulást!

KépKép
winchi
 
 


mancsa!
ha igazán jót és durvát akarsz, akkor itt nézd meg:
REXTRA Orvosi Szaküzlet
8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2/3.
Tel: (22) 301 280, (20) 398 2327, H-P: 8-17, Szo: 8-12
én onnan béreltem egy medela motort, meg kellett vanni hozzá a fejőkelyhet, kb7000, és 6600 a havi bérlet. ezzel fejtem, és nagyon sok tejcsim volt.
http://medela.hu/kepek/lactina/lactinasinglebig.jpg
ja, és pár nap múlva viszi vissza a párom.
a pesztonkára mondják még hogy egész jó és újan10ezer körül van. de nem próbáltam. meg a teszveszen is szokott fenn lenni elektromos, olcsón.
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?