Sziasztok!
Timi - úrég, nagyon sajnálom, ami veletek történt, a kocsit, hűtőt, mindent, de a legfontosabb, hogy párod rendben legyen, a többi mind "csak" anyagi dolog. Volt dokinál??? Mi van vele? Sanyika tündéri, nagyon édes kis manó!!!
Marek - annyira tüneménybaba Bori, ezek a képek nagyon betaláltak, gyönyörű, ahogy néz, azzal az okos kis fejével, megzabálom!!!
Kis nyelvnyújtogatós
j
Hasmenéssel mi van, elmúlt már?
LKata - Norbika szuperügyesen tornázik, nagyon édi!
Nyugtonmalac - nagyon jó ez a hordozó, Bori jól elvan a hátadon, ahogy látom
Sajnálom, hogy lecsusszantatok az Állatkertről!
A TT rágóka nagyon szuper, mi is beszerzünk majd egyet, köszi, hogy feltetted!
TT - én imádom, a cumisüvegünk is TT, a sterilizálónk, mellszívóm, cumink, és nagyon tetszik, amiket feltettél Nyugtonmalac, tuti beszerzek majd én is párat! Marek Borija nagyon édes azzal a nagy cumival!
Mtücsök- jobbulást Áron babának!!!
Cumi? Szerintem ha nem kell neki, nem baj, nálunk is most már inkább az van, hogy az öklét dugdossa a szájába állandóan, a cumit én akkor teszem be neki, ha már nem bírunk vele, vagy ha nagyon el akar aludni, de nem tud ringatással, énekléssel se, pl. most így altattam be, nem volt jó a ringatás-éneklés, kapott cumit és bealudt 5 percen belül
Sensi - a bukás sajna nem múlik, mindig bukik, sokat, sokszor, valamikor kaja után 2 órával is
Nem tudom, miért, tuti, hogy másnak ennyit nem bukik a babája és néha tök nagy adagokat
Majd megkérdem a 4 hós oltásnál a dokit, de amúgy azt olvasom mindenhol, hogy ha gyarapodik rendesen a baba és jókedvű, akkor nem baj, ha bukik.
Lilla baba nagyon aranyvirágszál!!!
Mi minden nap fürdetjük Lottit, néha kissé száraz a combja és az arca, a védőnő felírt egy krémet, gyógyszertári, az nagyon jó, zsíros, hamar beszívódik!
Fülbevaló, a csecsemős azt mondta, hogy Tetran kenőccsel kell kenegetni neki elöl-hátul és közben a fülbevalót finoman húzogatni a fülében, hogy ezzel megakadályozzuk, hogy beleragadjon a fülbe, reggel, délután és füri után kellett kenni 4-5 napig, ennyi, nagyon hamar begyógyult, azóta is oké.
Júj, most láttam a képet, nagyon cuki a fülcsivel!!!
Igazi kiscsaj! Lotti is sírt nagyon, de tényleg "csak" azért, mert lefogta a nőci, utána fél perc múlva már aludt is
Nagyon tetszik Lilla ruhája, az a kis kötött rövidujjú és alatta a barna ing, nagyon vagány csajos!
Borkaby - jesszusom, az durva, 20 cm-es vágás???
Nem hallottam még ilyet
Tomi nagyon aranyos!!
Túlvagyunk a hétvégén, kihagytam mindkét nap egy szopit, mert ugye vittünk tejet, hát tegnap már elmentem fejni a fürdőszobába, mert kőkemény volt a cicim
Amúgy az a baj, hogy pl. ma reggel is fél6-kor keltem, fejtem 100 ml!!! előtejet, annyira feszült a cicim, tudtam, hogy Lotti kb. fél 8-kor kel, eléggé beálltunk már erre. Viszont majdnem mindig "csak" előtejet fejek, azt érdemes lefagyasztani? Mert nem mindig jön össze, hogy 2 napon belül tudok szopi után is fejni, hogy összeönthessem. Tegnap eltettem 180 ml előtejet a fagyasztóba, de hát azt nem érdemes úgy odaadni neki majd, nem? Mert az elviekben a szomjoltó, nem a tápláló tej... mit csináljak az előtejjel akkor? Fürdővízbe öntsem vagy öntsem ki?
Még egy kérdés! Sokszor csinálja mostanában azt, hogy cicin van és közben ütöget a kezével, néha pedig vonaglik csomót, a lábait húzogatja össze-vissza. Ez mi lehet? Főleg az ütögetést nem értem
Amúgy megvagyunk, néha már kacag Lottika, elkezdett igazán fogni, mindent a szája felé húz, a hintáját változatlanul imádja, jöjjön is búcsúzóul egy hintás kép