Sziasztok!
Niki! Hogy vagy? Én 16-án megyek legközelebb dokibácsihoz, és már én is nagyon izgulok, h mit fog mondani (már úgy hiányzik a kis manó, annyira szeretném megint látni!!!!!!!)
Sziszi! Nagyon sajnálom a barátnődet!! Sok erőt, és kitartást nekik, hogy túllépjenek ezen a szörnyűségen!
Tali: részemről ok, bár ha lehet ilyet kérni, én örülnék ha akkor lenne amikor már egy picit szebb az idő…remélem mire mindenki befejezi a vizsgáját addigra az idő is jobb lesz!
Peppisimo! Megértem, h fóbiád van a köldökzsinórral kapcsolatosan…hihetelen, h nemcsak a nyakára volt tekeredve, de még csomó is volt rajta! Szerencse, h a legjobb kezekben voltatok!! A mi Barnánk is nyakra tekeredett köldökzsinórral jött a világra, de szerencsére semmi probléma nem adódott belőle, mert nagyon ügyes volt Ő is, a szülésznővel és a dokibácsival együtt!!
Szerencséd van, h megteheted, h nem vállalod el a felajánlott munkát. Mi lett azzal a pozícióval amiből eljöttél?
Én is elég rosszul állok ezzel a munka kérdéssel, még szerencse, h most nem kell ezen törnöm a fejem..bár ha most nem jött volna a pici TökMag nekem is nagy dilemma lenne, h hová menjek...
Gratula a férjednek a 2.diplomájához!! Ügyes, h család mellett bevállalta a tanulást! Tudom, h nem egyszerű..a férjem is küzd vele..Mi lett az „új” végzettsége?
Melinda! Nem is értem a dokidat..én nem egy, meg nem két példát tudnék mondani, ahol szoptatás alatt esett teherbe az anyuka és még terhesen is szoptatott, persze nem egész 9 hónap alatt, hanem szépen fokozatosan, tudatosan elhagyták..és semmi, de semmi hátránya nem lett a pici babának belőle! Viszont tudok olyanról is, aki egész terhesség alatt, sőt utána is szoptatott – akkor már két gyereket
..na ez már szerintem egyáltalán nem a normális kategória!
Amia! Szerintem a kis Teo-t biztos ez az ingázás is megviseli. Nálunk is voltak problémák, amikor elutaztunk pár napra valahová, majd vissza, vagy anyuméknál töltöttünk egy-egy hetet, mert Apa elutazott…ezek mind-mind kizökkentették Barnust és persze, h kellett pár nap még minden helyre nem állt.
Kíváncsi vagyok azért mit mondanak az alvásklinikán (bár szerintem annyira nem kritikus az Ő esete – abból amit leírtál - szerintem a baj akkor lenne ha pl. minden éjszaka többször felébredne, stb) Nálunk is van, h nem akar elaludni és hisztizik, ilyenkor hagyom még hagy játszon, mert semmi értelme betennem a kiságyba.. tudom, h küzdeni fog ellene. Mi általában fél8-kor fürdünk, 8-kor már ágyban van - de persze párszor eltérünk ettől, mert van, h még 9kor is pizsamában rohangál a szobájában, aztán egy idő után általában megadja magát (vagy az én türelem fogy el
) és már jöhet is az alvás. Szerintem nagyon fontos egy rendszer amit a gyerkőc ismer, tudja mi után mi fog következik, de azért nem várható el tőlük, h mindig percre pontosan be is tartsák...
Gratulálok a lakáshoz! Mikorra tervezitek a beköltözést? Nagy felújítást lesz?
Hettie, örülök, h Arti jobban van! Akkor ez „csak” gyomorrontás volt?
Mi megvagyunk, tényleg elég szomorú az idő, az embernek semmi kedve kimozdulni. Délelőtt azért sétáltunk Barnussal: ennek az lett az eredménye, h indíthatok most egy mosást, mert nyakik sarasak lettünk. Úgyhogy megyek is teszek-veszek.
Szép Napot Nektek! Puszi.
Heni