Sziasztok!
A mi hétvégénk cseppet sem sikerült fényesre, tegnap úgy terveztük, hogy bemegyünk a városba sétálgatni, kávézgatni "családilag" (mármint Ártemisszel hármasban- vagy négyesben?)
. Lényeg, hogy reggel még sütött a nap, mire összekészülődtünk már felhős volt az ég, mire beértünk a városba szakadt az eső, úgyhogy ki sem tudtunk szállni az autóból, és úgy ahogy voltunk hazajöttünk. Persze a férjemmel jól összevesztünk, egész nap utána nem is szóltunk egymáshoz...Ez volt a mi vasárnapunk...
De ettől függetlenül jól vagyunk
Ártemisz egyre lendületesebben rugózik, de még mindig csak egyhelyben
Csilla! Szerencsére semmilyen hányinger, vagy ilyesmi nincs, kicsit aluszékonyabb vagyok talán, meg "felerősödött" a szaglásom
de ennyi. Néha meg is nézem újra a tesztet, hogy tényleg pozitiv lett, nem is akarom elhinni. Szerdán megyünk dokihoz. Amúgy Ártemisszel sem voltak túl heves tüneteim, soha nem hánytam vagy ilyesmi.
Ja! és a múltkori kérdésedre válaszolva, igen itt szültem Görögországban. Most is itt fogok, mert bonyolult lenne az utazgatás, de maga a kórház és az orvosok borzalmasak...de mindegy, úgyis császár lesz megint ebbe már beletörődtem, úgyhogy azt a pár napot kibirjuk megint, aztán itthon már jó lesz.
Ami a tesókat illeti, én is sokat gondolkozom, hogy ha már kettő lesz, hogyan oldja meg az ember? Most például Ártemisz fél órát sirt elalvás előtt, amit nem nagyon szokott, de most túfáradt szerintem. Ha a pici fogja ezt csinálni, addig Ártemisszel mi lesz? Vagy amikor majd szoptatom a picit, addig Ártemiszre ki fog figyelni? Mert emlékszem az elején 1-1 szoptatás azért eltartott 40 percig is..Ne értsetek félre, nem aggódom, csak inkább gondolkozom ezeken.
Gabuska! Ártemisz is csak igy tud az etetőszékben ülni, de már 1 hete én is beleültettem, mert a relaxban etettem előtte, és ott meg állandóan fel akart ülni "hasizomból", és úgy rugóztatta, hogy féltem, hogy kiesik belőle.
Szly? mi lett az ágy-áthelyező projekttel? bevált? Nagyon jó, hogy feltetted JÁzminről a videot, hogy hogy indult el mászásban, mert igy legalább látom, hogy a rugózásban van perspektiva