Sziasztok!
Réka, gratula Máténak, jól megelőzte a korát!
én olyan alapon minden nap megsértődhetnék, ti., hogy utána sózzák a levest. Elég gyengén szoktam fűszerezni.
Évi, na végre valaki, aki tudományosan meg tudja magyarázni a krumplit
Sajnálom a hasmenéseket! Remélem már meggyógyultatok és apósoddal is kibékültél!
Berni, grat az overallhoz! Örülök a képeknek! Látom Dorkónak nem adsz enni, a cipőcskéjét kell megegye
Jó lenne nekünk is pár új ruci, kár, hogy olyan messze van a Cora meg az Auchan! Csanádnak is hasonló overallja van, de együttest nem ilyet keresek, még egyelőre inkább babásabbat.
Adri, én ha nem is szólítalak személyesen, tudd, hogy gondolok rád is. Én amíg elaszom, addig szoktam gondolkodni a topikbeli ismerősökön, mamákon, babákon.
Nekem eddig összesen kétszer volt mensim, amikor kezdtem szedni a Cerazette-t. Artemisz biztosan változik megint hamarosan és elfoglalja magát egyedül is.
Csilla, nem baj, ha még nem eszik nagyon kanalast, fő, hogy van tejcsi! Gratula a 2. foghoz.Hogy csinálod az isteni fasírozottat? Nekem is szándékomban áll süti a napokban, de nem szokott nagyon finom lenni.
Szly, jó az a babakocsi! Nehéz így tolni őket, vagy miért nem tetszik neked?
Pat, nem semmi, te aztán jó kitartó voltál a multkor éjjel Mirával! De bevált, úgy látszik.. Én cumisüvegből adok tejet, ha nem akar visszaaludni, hogy elkerüljem a cicin cumizást, de megeszi mind, ami az üvegben van. A suttogó módszerrel én is van, hogy tízszer is visszafektetem!Csak 1 ezer a vágás-szárítás? És még jó is lett?!
Gabuska, könnyű Nórinak, csak lemásolja Livit! .2005-ben is szépek voltatok!
Koszmónak már régen se híre, se hamva. Nagyon jó volt a gyógyszertári kenőcs, amit a dokinéni írt, csak egyszer kellett használjuk pár napig. Csanád is úgy rugózott, mint Nóri és Bogi, csak most már állva csinálja. A szövegelése is hasonló, viszont ülni sosem ült úgy, mint ahogy Bogit látom a videón. Nekem magától megnyílik a videó, amint letölti a gép.
Csanád nagyon nekiállt zabálni, nem mintha eddig nem evett volna rendesen, de már nem lehet győzni szopival, volt, hogy kellett adjak neki pótlást este lefekvéskor és éjjel három óra előtt is egyre többször kell megetetni. A kanalas ételekből is egyre nagyobb adagokat kér. Hiába szopizik, utána nemsokára már kuncsorog a kajáért. Tegnapelőtt volt az első nap, hogy hosszabb időre otthon hagytam. Elmentünk kicsit úszni, szaunázni. Egy szopi helyett cumisüvegből evett. A nagytesó volt vele, leírtam neki pontosan, hogy mikor mit kell egyen. Amikor hazamentem, akkor jutott eszembe, hogy nem mondtam, hogy tisztába is kell tenni. De tisztába tette magától is , kétszer!
Amúgy jól megjártam tegnap a kávéval, dél felé ittam egy kicsit, jó erős, zamatos Jacobs volt, már nagyon kívántam. Csanád erre fel egész nap nem aludt egy órát összesen, pedig reggel korábban is kelt a szokottnál. Tehát még egyelőre maradok a virtuális kávénál és a kakaónál.