Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Kora, ez az ortopedes doki kicsit szukszavu ember… elmondta amit mar tudtunk, hajlik a cipo talpa, kicsit domboru legyen, es fogja a bokajat. Nekunk is elefantos ciponk van. Rakerdeztem hogy mit javasol hogy faj a csipo forgom, aszonta, ne alljak ugy (ahogy tartom norit a jobb oldalamon, kicsit zarojel alakban vagyok). Kosz
Volt rossz elmenyed madarakkal amiert felsz toluk?
Biztos vagyok benne hogy tetszeni fog neki a tanchaz, bir mindenfele zenet, a balettet is nagyon nezte a multkor a tv-ben.

Edina,
ha majd ki tud szallni az agyabol, nem lesz gond ha esetleg mindig odamegy majd hozzad ha felebred?
Nagyon cuki Lili a szobajaban es nagyon szep a szobaja. Nori mar leszedett mindent ami a falon volt. Csinaltam neki napot, leszakitotta, a kis Vuk is mar szegeny nagyon gyatran nez ki… most vettunk atlatszo tapetat, ujra keszitek mindent es leragasztjuk ezzel a tapetaval (legalabbis ez a terv). aztan lehet hogy benan nezne ki.... :roll:

Momoska,
sajnos en bena vagyok ahhoz hogy egyedul Norival bemenjek bp-re, Nori total hulyet kapna szerintem ha pl egy dugoban kellene rostokolnunk. (persze lehet hogy nem igy lenne csak en vagyok paras…). hetvegen Nandival megyunk, es addig N-t minden hulyeseggel el szoktam szorakoztatni csak hogy maradjon nyugodtan. Pedig nagyon-nagyon mennek a talalkozora!!!
Megirod priviben a cimed? Hatha megis…
Taps!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Ezt hogy csinaltad???
Aliz biztos a Te alkatod orokolte (ugy latom barmennyit ehettek, nincs latszata), bar talan a ferjedrol is lattam kepet, o is „átletikus alkat“ ugye? Jaj de vaganyan eszik!!!
Bundas fejsze, ez jo! :P

Koszi Timi a kerdest, ma eppen szarul vagyok, de egyebkent egyre jobban! Hm… most mikor hazajott Nandi, elbujtam a haloszobaba pihenni egy husz percre.
Gratulalunk a fogakhoz es az ejszakahoz is!!!!!!!!!!!!! Jeahhhhhhhhhhhh! :wink:

Eljen Orsi!!!! Gratula!!!
Tenyleg 10-13ig van nyitva, eleg bena…
Igen, kineztem a jovo het szombatot! Gyertek el Ti is! De jo lenne! Meg meg mindenki jojjon el!!!!!! Mondjuk lehet hogy Norinak meg nem lenne jo mivel o meg kezenfogva jar, de lehet addigra mar fejlodik…

KépKép
Kép
csillaz
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eddig nem jelentkeztem. Úgy tűnik, hogy az eddig viszonylag nyugis éjszakáknak búcsút mondhatok.

Dávid 2x kel szopizni, de a közbe eső időkben is sokszor megébred. Tegnap éjszaka 2-kor sikerült elaludnom. :(

Nagyjából beleolvastam a 3 oldal kimaradásomba :oops: A képek nagyon jók.

Orsi!
Gratulálok a vizsgádhoz! Akkor már csak 1 van hátra!!! :D

Kora!
Levinek egy kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánunk nagyon boldog 1. születésnapot!

Az elmúlt napokban Dávid beleesett egy hasmenéses, lázas betegségbe. Remélem nem kiabálom el, de láz már nincs, viszont a széklet még mindig több és lazább az eddigieknél, úgyhogy most diétázunk.

Megyek zuhanyozni, amíg a férjem ébren van, mert ha Ő elalszik és Dávid közben felébred akkor legalább fél óra mire visszaaltatom, ha nem megyek be rögtön.

Kép
Kép
tina82
 
 


Na én úgy tűnik, minden szülinapost csak utólag tudok köszönteni, valahogy mindig így jön ki.
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT LEVI-BABÁNAK!
Sajnos a tegnapi nap katasztrófa volt, a mai viszont annál jobb. Nem Lina miatt, ő egy tündér, de tegnap érdekes, de nem meglepő módon, amint megérezte, hogy gond van, ő is lekezdett nyűgösködni. Azt történt, hogy anyuval mentünk sétálni és még a lépcsőházban elvesztettük (leesett a babakocsiról) a táskáját, benne pénz, telefon, bankkártya, minden. Mikor észrevettük, rohantunk vissza, de nem lett meg. Délután Lina úgy lefejelt egy korlátot és beverte a fogát, hogy egy ici-pici le is pattant belőle, képzelhetitek, majdnem sírógörcsöt kaptam. Alig látszik, szerintem ha nem tudnám észre sem venném, de ha néha-néha megpillantom, nagyon elszomorodom. Viszont a mai nap azért volt szuper, mert reggel ¼ 6-kor amikor párom indult munkába, megcsörgette anyu számát, hát nem meghallotta az egyik kukából! Gyorsan kiborogatta a kukát, és kikukázta szép sorban a szemüveget, telefont, pénztáráct, és a kis zacskót, amiben anyu iratai voltak. Minden hiánytalanul meglett, csak a táska nem. Csak arra tudunk gondolni, hogy a kukák közelében hagytuk el, valaki azt hitte kidobásra lett ítélve, belenézett és csak a nejlonzacsikat látta, azt hitte szemét és kiborította. Reggel 9-kor már jött a kukásautó, ha a férjem nem csörög reggel, akkor meg sem lett volna semmi.
Kora, annyira tutik a képek, iszonyú helyes Levi, az anyán átmászós meg annyira természetes, vicces! Meg a szájban állattal mászós, az nagyon tetszik!
Csilla, sajnos nálunk is hideg a padló, pedig legszívesebben én is mezítláb hagynám egész nap, már csak azért is, mert úgy imádom a kis lábikóját. Meg a husi combját. Akkor készültünk pancsizni, ezért kezdtem vetkőztetni, csak persze a magnóhoz még muszáj volt odarohanni.
Momoska, jók a képek, a kettő és fél éves Aliz már nagyon hasonlít a mostani Alizra, a napszemüveges meg kifejezetten nagyon helyes kép róla!
Csilla képei közül meg a sziesztázós és a diszkós a kedvenc! Meg a keselyűs, az állat is jó, de TI MÉGJOBBAK! :lol:
Edina, nekem meg a plédes tetszik a legjobban, Lina is imád a fejére húzni plédet, bodyt, hálózsákot, és várja, hogy kérdezzem, hogy „Hol van Lina-baba?” és le kell húzni róla (vagy ő kibújik alóla) nagy nevetések közepette.
Timi, micsoda adatok! Hurrá!!!!
Orsinak nagy gratula a vizsgához! Látod, múltkor meg hogy el voltál keseredve a 3ms miatt, most meg majd kiugrassz a bőrödből! Na jó, tudom, az más volt. Ja, most olvastam tovább, hgy te is pont ezt ecseteled.
Most jutottam el oda az olvasásban, amikor Momoska mondja, hogy Aliz mennyire nem hasonlított önmagára, mivel én olvasás közben írom a wordbe a reagálásaimat, így megint sikerült utólag kommentálnom egy már megtárgyalt ügyet. Bocsi.
Hát a kakis, bundás.fejszés történethez már nem is fűzök semmit. Így is már megint borzastó hosszúra nyúltam.
Azért egy kis képecske talán még belefér? Kép
Kép

Kép

Kép
csürci
 
 

 
 

Sziasztok!

ma lesz a nagy nap, megkapja Levi a tortát. életem első tortája rádásul hasraütésre ment, nem receptből...majd kiderül milyen. :wink: Persze annyira idióta és béna vagyok, hogy amikor elkezdtem akkor jöttem rá nincs is tortaformám. :roll: :? :oops:

Az éjszaka megint elég jó volt. Fél12kor ébredt, de fetrenget ott mellettem egy darabig, aztán elaludt, nem kellett szopi sem ringatás. Aztán fél 4kor kelt, szopi, 7kor, szopi és végül fél9kor keltünk! :)
Sajnálom Tina az éjjeleidet, igazán tudom milyen ébren lenni fél éjszaka.. :( . Lehet a foga jön? Mitől lehet a változás? Ha jól emlékszem Dávid elég jól aludt már.

Juj, szegény Lina!!! Gondolom hogy sírhatott! Vérzett neki, vagy "csak" nagyon beütötte? Gondolom olyan picit törhetett le a fogából ami még nem zavarja. Azért a táskával hihetetlen nagy mázlitok volt!!!!! A lényeg hogy jól alakult.
Lina az első képen egyszerűen zabálnivaló!!!

KépKép
kora
 
 


Ja! És köszönjük a köszöntéseket!!!!

És igen, van egy gyerekkori rossz élményem: anyukám kacsát vágott, belerakta egy műanyag edénybe amíg ment a következőért. Én meg annyira sajnáltam elkezdtem simogatni, a kacsa meg lábraállt úgy, elvágott nyakkal, a feje lógott lefelé...én meg ordítottam ahogy a torkomon kifért. Még ovis voltam. Na azóta rettegek a madaraktól, persze vannak fokozatok melyiktől mennyire, de egyiket sem szeretem. A galambokat utálom a legjobban!

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Koa, jó készülődést!!Én annyira élveztem, mindent elterveztem, aztán végül elfelejtettük felfújni a lufikat... 8) pedig eszti úgy szereti! Na, mind1 azért anélkül is jól sikerült. És milyen tortát kreáltál? én először nem akartam csokisat csinálni, de aztán mégis az lett :wink:
A madaras sztori kész horror, még felnőttként sem lett volna jó látvány :cry: én szegény karácsonyi pontyra emlékszem, először boldogan úszkált mindíg a kádban, aztán.....
egyébként az állatkertben is van egy rész, ahol szabadon van engedve keselyű, párom nem is jött be velem!
Csürci, szegény Lina baba!! félek előre, hogy Esztivel mik fognak még történni...Azért jó kis napotok volt :roll: micsoda szerencse, hogy a párod megtalálta anyukád dolgait!! :D
Momoska, kakás sztori: :lol: :lol: :lol:
Orsi neked pedig naaaagy gratula! :D
hát, én lehet,h megyek uv-ra :cry: holnap kiderül.
az éjszakánk jó volt, bár 1x ébredt és kb 20 perc volt mig visszaaltattam,de az nálunk nagyon jóóó
és köszi a gratukat hozzá :lol: na meg a 1/4 fogacskához!

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


mármint Kora,természetesen. . :)

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


sziasztok!
Írtam én már ma? Azt tudom hogy beleolvastam, de azt hiszem nem. Látjátok? Milyen szita az agyam néha. Most is csak röviden, új ételhordót kell néznem, már unjuk a mostanit.

Lina baba képei nagyon édesek, tényleg zabálnivaló.

Én folytatom az új altatási módszeremet, nappal beválik, igaz 2 napja 1x alszik megint, mert többször kel, de szerencsére éjjel sem kell ringatnom, pár perc és megy az ágyba, de mivel 4-kor kel, így tovább alszik.

Viszont este az istenért nem akar elaludni, csak hempereg az ágyba, magára tekeri a hálózsákot és a vége az lesz hogy kiveszem ringatom egy kicsit, hogy lenyugodjon.

Csilla,
egyenlőre ejtettem a kiságy szétszedését, a hálózsák miatt, abban nem tudna menni. Egyébként nem tudom zavarna-e, nem is biztos hogy átjönne, nem tudom. Majd a puding próbája lesz.

Lili új szót mónd, illetve ha úgy vettük kétszavas mondatot. Utánoz minket.

Ez mi? = emmi?
Mi ez? = mije?
Ki ez? =kije?
Ez ki? = egi?

Élvezi most már a hintát is, fél órákat bent ül és ki sem akar szálni. Na ott az idő alatt ezeket modnogatta és úgy élvezte: meg is örökíettem videon.

Bocs hogy most nem reagáltam mindenre.

KépKép
domidina
 
 


Timi a héten volt a te vizsgád is? Azt hittem jövőhéten lesz. :oops: Majd írd mg az eredményt! 1x kelésnek nem is csodálom, hogy örülsz!

Én azért nem nagyon készükődtem, csak mi szülők voltunk, meg az egyik nagyi (anyu ugye volt a héten). A torta? hasraütésre ment... vmilyen piskóta (muffinból indultam), töltelék: túró, natur joghurt, megy és pici áfonya. Aztán rájöttem kívülre is kellene vmi, így bekentem natur joghurttal, törtem össze babapiskótát és ráraktam a törmeléket. Hááát érdekesen nézett ki, de Levi EVETT belőle! Azért lufi meg tüzijáték vagy mi az volt a tortára.

Edina az tök jó, hogy legalább nappal elalszik így.
Levi egész héten 1x aludt nappal és tök gyorsan elalszik Tom Jones-ra! 8) 2-3 szám. :) Persze ringatva. :roll: Kiváncsi vagyok most, hogy apa befejezte az éjszakás hetet hogy alakul az éjjel...
Lili milyen ügyes! Az enyém értelmeset még nem mond. Majd idővel.

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!
Én is a szülinapi készülődés lázában vagyok, de ma nagy csalódásomra az Auchanban semmilyen dekort nem találtam. Lina is nagyon szereti a lufikat, azt akarnék neki, meg valami zászló füzért boldog szülinapot felirattal, vagy ilyesmit. De semmit nem találtam.
Lina fogán tényleg alig látszik valami, egy picit mondjuk éles maradt, de látszólag őt nem zavarja, csak engem, mindig azt kukkolom amikor vigyorog. Olyan sz@r érzés, pedig tudom, hogy velünk is történtek anno cifra dolgok, biztos Linus sem fogja tudni elkerülni (meg semelyik gyerek, legfeljebb a fokozatok másak).
Madár fóbiája a páromnak is van, ő is a galambokat utálja a legjobban, de a tyúkudvarba sem menne be, még ha 1 millió Ft lenne is ott. Azt hiszem őt meg egy kakas csípte meg kiskorában, azért fél a tollasoktól.
Kora, Tom Jones-ra elaludni? Ez jó, nem semmi a kicsi fiad.
Edina, minden jel arra utal, hogy jó irányban haladtok az alvással. A tegnap éjszakám nekem is nagyon jó volt, 9-kor aludt el Lina, a szokásos 0h40-kor felébredt, szopizott, de aztán csak 6-kor kelt újra!! Szopi, majd alvás ¼ 9-ig!
Linánál a stabil vau-vau háttérbe szorult, most az oda-oda a menő, mindenhova oda akar menni, és ennek hangot is ad. Meg a mama, baba, de ezeket nem tudom mennyire mondja tudatosan. A baba még biztos nem az, mert azt még mindig a mi felnőtt fényképeinkre is mondja, nem csak ténylegesen a babaképekre, de a mama az felém nyújtva a kezeit rendszeres, csak most hirtelen azt nem tudom, hogy még mondja-e másra is.
Ja, az előző képeinkről csak annyit, hogy mostanában mindig így alszik el, ha ringatom, hogy elkezdi a nyuszi füleit morzsolgatni, aztán egész magához öleli. A másik képen meg pancsihoz készültünk, csak még nem volt kész a víz, férjem rátette a sálat, hogy ne fázzon, a hajpántot meg rendszeresen elkéri és teszi a fejére, és utána örül magának. Olyan kis boldogan tud vigyorogni, mikor megdicsérjük, hogy milyen szép azzal a hajpánttal. Így a pánttal-sállal meg olyan volt nekem, mint valami egyiptomi hercegnő.

Kép

Kép
csürci
 
 


sziasztok,

hogy telt a 7vége??
nekünk egész jó. pihiztünk... sehova nem mentünk.. a kaját is rendeltük... :)
este viszont megyünk színházba! a Madáchba, nem igazán tudom mit nézünk meg, meg húgomtól kaptunk két jegyet karácsonyra. ők is jönnek, szóval ha szar (bocsi) együtt fogunk unatkozni. :)

Edina, nagyon ügyes Lili hogy ennyi szót tud.

Kora, ügyes kis szakácsnő vagy te. :lol:

Timi, vizsga? csak nem uv lett? :cry: biztos nem, tudom, hogy nehzé gyerek mellett tanulni, de azért nem lehetetlen.
snooopy
 
 


Sziasztok!!!

tok jol telt a hetvege, remelem mindenki igy van vele!!!

Kora, nem semmi elmeny a "madaras", sajnalom, tok szar erzes lehet.
a tortadat szivesen megkostoltam (ahogy leirtad, haaaaaaat finom lehet)!
Fultepes megy meg? A noverem kisfia is ezt csinalta, de semmi baja nem lett tole, meg mar leszokott rola (most lesz 3).

Timi, remelem jol sikerult a vizsgad!!!

Edina, hihetetlen hogy Lili milyen kis okos! Nori meg most szavakat kezd mondani, azoknak is csak az elso szotagjat. Viszont rengeteg mindent megert. ha mondom neki, almos vagy (mert latom rajta) akkor a szajaba veszi a kis ujjat es ram nez, van hogy odabujik.

Csurci, Lini gyonyoru kislany! es nagyon cuki a kockas fulu nyuszi. :lol:
tenyleg mazli hogy meglett a taska, de szegeny Lina, biztos megijedt. de gondolom mar nagyon jol van es ez a lenyeg!

Orsi, jo szorakozast, majd kerunk beszamolot! mit meg nem tennek egy kis szinhazert!

En szombaton reggel talalkoztam ket nagyon jo regen latott baratnommel, kavehazaztunk, az egesz napom feldobta.
Ma pedig delelott voltunk a Marcibanyi Teri muvhazban a tanchazban, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuu NAGYON JOOOOOO VOLT! rengetegen voltunk, meg par honapos baba is volt, a zene kiraly, volt egy hangszerbemutato is a gyerekeknek, es sok-sok tanc. Nori elvezte, es delutan nagyon jot aludt.

KépKép
Kép
csillaz
 
 


megkostoltam helyett megkostolnam

marmint nem a kisujjat veszi a szajaba, hanem a kis iciri-piciri huvelyk ujjat! :oops:

KépKép
Kép
csillaz
 
 


JO EJT GYEREKEK!!!!!! es anyukak es apukak
:wink:

este lefekves elott
Kép

HANYKOR VAN HOLNAP A TALI?

KépKép
Kép
csillaz
 
 


csilla, 2től.
snooopy
 
 


na ki mikor erkezik???
borisz ma f8-as ebredessel lepett meg :roll: , bar mar napok ota 8 elott kel, ugyhogy legkesobb f2 korul ebren lesz, akkor kajcsizik, s mi raerunk....!! tuti ido van,ratok fer a seta:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

De jó neketek, ma taliztok! Majd meséljetek!!!! És képek!!! :) (Orsi meg még színház is? Nem lesz sok a jóból? :D )

Nahát az én Cucim a hamin kívül semmit nem mond! Jellemző...tiszta bélpoklos! Persze inkább egyen, mint ne.


Igen, megy még a fültépés, illetve átment fülütlegelésbe... :? Be van dagadva alul a foghely (nagy nehezem sikerült megvizslatnom), gondolom ezért. Meg szokta tépni a bőrünk :? , úgy látom akkor ha dühös, hogy nem tud mit tenni fáj...nagyon mániákusan rág mindent.

Csilla, jó lehetett a traccsparti! Rám is rámférne már egy az ősbarátnőkkel. Nóri aranyos. Neki már kell hajszárítózni a haját?

KépKép
kora
 
 


kolos is korán kel ma: fél 7kor. napok óta nem kel ilyne korán... szerintem fél 12 körül tudom ágyba dugni és meglátjuk mi lesz. az elmúlt pár napban 2,5 órát aludt kivéve tegnap másfelet...nem tudom megjósolni mikor ébred. szóval megyünk szerintem 2után.

Csilla: ezen a képen látszik mennyire hasonlít rád Nóri. le sem tagadhatnád. :)
és ami a szombati ugrálós dolgot illeti, nem tudom hogy tudunk-e menni, mert gyöngyösre megyünk és elvileg pénteken jövünk fel, de még ne tudjuk. meg át akartjuk réndezni a lakást... ti hánykor mennétek? mi ha megyünk biztos hogy 2-3után.

jaj, Csürcinek akartam. anyukád táskája, nem semmi hogy meglett.
snooopy
 
 


orsi,
rekarol mit tuccc?
timi? csurci, esetleg csilla?:-)

nem vagyok ra buszke, de az elobb nyitva hagytam a fenti racsot a lepcsonel, amit meg aliz is osztonszeruen zar, persze en is, ezert hittem azt, hogy most is zarva, ughogy a kisherceg csendben lekozlekedett, mire felgfigyeltem a csendre, az uccso 4 fok volt hatra, s meg volt sertodve, h. ott segiteni akartam neki.

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok és szép napot!!!

Jó nektek, hogy találkoztok! Jó bulizást.
Ancsi nem bírja olyan sokáig délelőtt. Általában 7-f8-kor kel, de 10-körül már alszik is, annyira álmos. Aztán 3 körül még egyszer elalszik.

Éjjel 12 körül megébredt, bementem hozzá és meglepődtem, mert szerintem lázas volt. Sütött az arca, meleg volt és nagyon szapora volt a pulzusa. Nem is tudott visszaaludni, kb. másfél órát fönt volt(unk), közben jött-ment, játszott. Nem mértem lázat, nem akartam macerálni, de még a pulzusát sem tudtam megszámolni, mert nem hagyta. De éreztem, hogy nincs nagy gond. Aztán mikor lefeküdtünk, már nem is volt láza és azóta sincs. :)

Csürci, nem semmi ami veletek történt. Még jó, hogy Lina fogának nem lett nagyobb baja Az pedig külön öröm, hogy anyukád táskájának meglett a tartalma. :)
Lina tündéri kislány, a sálas tetszik nekem nagyon.

Orsi, milyen volt a színház?

Kora, ügyes vagy torta ügyben!

Csilla, nagyon aranyos Nóri, és tényleg nagyon hasonlít.

Edina, szerintem Lili a legügyesebb beszédügyileg az itteni babák között.
Ancsi is sokat beszél, egész nap mond, be nem áll a szája, de még csak babanyelven. :)

További szép napot és jó találkát Nektek!!!

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


réka írt tegnap hogy jön. mivel azt írtam neki h 2utántól van, biztos 2 után jön. de nem tudom nüncsi hogy alszik. utólagos engedelmeddel megadtam neki a tel.számod.

nem semmi fiad van. nagyon ügyi, alig várom h élőben is lássam az akrobatamutatványait. :)

ja, a házatok előtt meg lehet állni? kocsival leszek.
snooopy
 
 


tényleg színház. egész jó volt...bár néha már majd elaludtam. :) tipikus angol-humor (biztos vlmi angol darab lett lefordítva)
az egészben az volt a rossz, hogy rossz helyen ütünk és a fél szinpadot ne láttam a másik felét is csak úgy ha előrehajoltam. szörnyű volt. a hátam, a fejem, nyakam annyira fájt a végére. szóval ha a madácsba mentek vlmikor is, akkor csakis lenn üljetek, avyg fenn de a színpaddal szemben. mi oldalt ültünk. :(

a és pletyka volt a címe. néha kicsit vontatott volt...voltak uncsi részek, de vicces volt. nem bántam meg.
snooopy
 
 


Húúúúúúúúúúúúú, Momoska, szerencse, hogy jól leközlekedett :D

Én nem tudtam, hogy Ancsi tud-e lépcsőzni, mert nem volt alkalom, hogy kipróbálja.
Hát tud, felfele mindenképp.
Tegnap pedig Geri után a létrára is felmászott, de aztán úgy kellett levenni róla. Leszállni nem akart, de nem is tudott. :roll:

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


itt van ha vlkit érdekl miről szól.http://www.madachszinhaz.hu/Ea_Madach/P ... tyka_h.php
snooopy
 
 


orsi,
lehet parkolni altalaban.
na kijatszotereztuk magunkat, megyunk aludni...legalabbis en:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Ma Lina engem is meglepett egy korai ébredéssel (7h10), ami nem is lenne nagy gond, de a délelőtti séta közben elaludt a babakocsiban. Az pedig pont ma azért nem a legjobb, mert ott sosem alszik 45 percnél többet, ma pedig pihent babaként kellene a délutánra készülnie!!! De azért remélem majd a babaák feledtetik vele az esetleges fáradtságot.

Kép

Kép
csürci
 
 


sziasztok!

Momoska, sajnos nem tudunk menni, Nori meg mindig alszik, plusz megneztem a terkepen a cimeteket, most nem vallalom be, messze van elegge :( pedig nagyon szupi lett volna!

jaj ugy hallom sir, megyek

KépKép
Kép
csillaz
 
 


Sziasztok!

Dávid elaludt, úgyhogy megpróbálom bepótolni a lemaradásom.
Még mielőtt elfejtem: a sógorom hallotta a rádióban, hogy +44 kezdetű számmal hívnak fel embereket és ha valaki felveszi, akkor pénzt szednek le a számlájáról. Őt is megpróbálták hívni, de nem vette fel. Szóval ha ilyen hívásotok van, akkor ne vegyétek fel!

Most pedig olvasok…
Testrészek megnevezése nálunk nem megy. Mutatom tükör előtt, magamon, rajta és csak jót nevet mikor fogom a fejem, meg az orrom. A kutyuson is nyomogatja, de csak véletlenszerűen.

Momoska!
Ügyik vagytok az öltözéssel! J
Alíz korán kezdi a pasizást! J "nem tudtam, h. ilyen szep lesz ez a bacsi”
Gondolom, Te vagy a képen.

Timi!
Ambulánsan csinálják ezt a műtétet, úgyhogy elvileg rögtön jöhetek is haza utána.
Ha Dávid felsír este és nem akar visszaaludni, akkor én is kiszoktam venni, mert egyszerűen már nem tudok vele mit csinálni. Aztán ha látom, hogy kezd megnyugodni, akkor visszarakom és ha szerencsém van, akkor visszaalszik. Ha nem akkor szopi és utána általában már elalszik, vagy ha akkor sem, akkor odafekszek és belógatom a kezem.
Már túl vagy a vizsgán. Hogy sikerült?


Edina!
Mindenképpen mesélj majd, hogy milyen volt az utazás. Jól néz ki ez a hotel. Én azt sem tudtam, hogy van ilyen nevű hely J
Emlékszem régen engem elvittek Anyuék a gyerekorvoshoz, met állandóan fájlaltam a lábam, és Ő azt mondta, attól van, hogy hirtelen sokat növök. Nem tudom mi lehet a pukkanás, lehet tényleg az izületei? Dokit nem kérdezted?

Kora!
Az én férjem is szokott horkolni, de Ő tagadja, mondván: „én nem hallom” J Mondtam neki, hogy veszek olyan orrtapaszt, amit reklámoznak a tévében, de Ő hevesen ellenkezett, hogy azt föl nem tapasztja. Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Beválik?

Orsi!
Gyógyszerre nem emlékszem, hogy milyet szedett a párom, de azt tudom, hogy Salofalk kúp kellett neki egy ideig, aztán azt is eltudtuk hagyni.
Próbálgatom én is ezt a puszi-adás dolgot, de Dávid csak jót nevet, ha odatartom az arcom.

Csilla!
Nagyon jók a képek!
Lehet Nóri már nem éhes és azért nem eszi már meg a tápszert…
Hogy vagy? Látom már betöltötted a 12. hetet. Voltatok UH-on?

Felébredt.Csak nem jutok a végére…

Kép
Kép
tina82
 
 


Most csend van, lehet visszaaludt? J

Folytatom…

Csürci!
Ezzel az alvással én is így vagyok. Ha az ember egyszer megszokja a jót, utána már elég nehéz tolerálni, ha nem úgy alakulnak a dolgok. Pedig régebben már én is örültem annak is, ha csak 1X kelt Dávid.
Dávid is nagyon anyás, de szerintem ez életkori sajátosság is.
Ez a kerti parti nagyon jól hangzik!
Dávid is szokott táncolni, annyira ki zabálnivaló, ahogy rogyasztja a térdeit J

Edina!
Lili nagyon okos!
Nálunk ha jön haza apa, akkor mindig szoktam neki mondani, hogy „jön apa” erre Ő nagy lendülettel és örömmel megindul kifelé. Gondoltam egyszer kipróbálom, úgy ha apa is ott van a szobában. Erre akkor is megindult, bár vacilált egy kicsit. Persze apa nem volt az előszobában és láthatóan olyan rosszul esett neki, hogy több napig ki se ment, ha mondtam neki. Ez kb. 2-3 hónapja volt, azóta inkább nem „csapom be”
Edina!
Én is csak a kiságy mellé szoktam feküdni. Oda nem tudsz feküdni? Én még nem merem átrakni Dávidot rendes ágyba (rács nálkül), mert Ő elalvás előtt még rengeteget fészkelődik, félek, hogy leesne. Úgy látom Éviéknél már működik a dolog.

Orsi!
Szerintem nagyon hasonlít Rád Kolos!
Tőlünk kb. 60 km Pestig, aztán onnan attól függ, hogy hová kell menni.
Nálunk a férjem tanította meg Dávidot tolatva lejönni onnan, ahová felmászik. 1-2 alkalommal még próbálkozott, hogy előre jön, de mindig mondtam neki, hogy nem, fordulj meg és megfordult. J (kész csoda! J )

Timi!
Ez a belebújós előke jó dolog. Nekünk is van egy, anyósomtól kaptuk, valahonnan még kéne szerezni.
Fúú, Dávid is tudja huzogatni a kukacát. Sokszor alig birom kiszedni a markából úgy szorítja és nyújtja

Évi!
Olyan jók ezek a tesós képek, főleg a fürdősek J

Momoska!
Bírom Alíz beszólásait! J

Hazaért a férjem, Dávid ismét felébredt (az előbb visszaaludt) megyek

Kép
Kép
tina82
 
 


en. en. en akarok az elso lenni...bar helyzeti elonybol indulok:-)

eletkep:


Kép

mindenki:


Kép

s hogy egy kozeli is legyen esztirol...

Kép

ezt meg aliz kerte, h. rakjam fel:


Kép

egyebkent aliz szelsosegessegere jellemzoen majdnem elsirta magat, mikor mindenki elment, s kerte, hogy hivjalak el mege egyszer titeket, mert mar megszeretett mindenkit, s akkor rajzolna nektek meglepit is, az anyukaknak a babakat meg megtanitana legozni:-) ha meg van merszetek erre jarni, en szivesen fogadlak....bar borisz teljesen kifordult magabol:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


Húú, nagyon jók a képek! Azért látom nég szerencse, hogy ekkora szobátok van Momoska! :) Mit jelent, hogy kifordult magából Borisz? Alíz először nem örült a "siserehadnak"? És a többiek? Mindenki jól érezte magát? A képek alapján igen! Nem volt senkinél hiszti?
Meséljetek már!!!!!!!!!

KépKép
kora
 
 


Orsi, rövid a hajad?
Eszti is jó kis pofis! :)

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók ezek a képek! Még, még, még!!! Meséljetek, milyen volt! Gyerkőcök hogy viselték? Páromat már izzítom a következőre, ha már jó idő lesz :wink:

Néztem én is ezt az ugrálóváras oldalt, mert lesz itt a városban is februárban. Igazából én is attól tartok, amit Momoska írt. Dávid szerintem elbőgné magát, hogy ott ugrálnak körülötte, rajta :? Várunk még ezzel. Majd legfeljebb a búcsúban kipróbáljuk ha kevesen lesznek.

Kép
Kép
tina82
 
 


Isten éltessen AncsiPancsi!!!!!

Kép
Kép
momoska
 
 


Boldog elsőt Annának is!!!!
Kép

Pár kép, ti meg írjatok és még képet!!!! :wink:
Kép
Kép
Kép

Apropó, ilyen előkéről beszéltetek? Mi az Ikeába vetteük.

KépKép
kora
 
 


Ancsának nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!

Kép
Kép
tina82
 
 


Remélem másodszorra sikerül, ki kellett lépnem, mert az előnézetben lefagyott…
Persze Momoska, neked könnyű!
Még mielőtt elindítom a képáradatot, két fontos dolog. Először is Annának nagyon boldog első szülinapot!!!
Második: Linával 27-re voltam kiírva, tavaly 29-e keddi napra esett, úgyhogy ma 52 hetes Lina! A párom ma eljön délben a munkahelyéről, és már ma feldíszítjük a szobát, hogy kezdetét vegye az 1 hetes ünneplés! :lol: (Ma az 52.hetet, csütörtökön az igazi nagy napot, szombaton a családdal, vasárnap férjem szülinapja.) Tényleg, Momoska, lehet tudni, hogy mit készítesz ily serényen a kedvesednek az ő szülinapjára?
Akkor a képek.

Eszti
Kép

Kolos amikor elfáradt, Orsinál gyűjtött újra erőt
Kép
Kép

Nüncsi mosolya
Kép

Borisz jajong (a szó szoros értelmében, azt mondogatta, hogy ajjajajaj)
Kép
Kép

Borisz megmutatja Linának a játék lényegét
Kép

Majd szigorúan figyeli Linát, hogy helyesen használja-e a játékot
Kép

Nüncsi és Lina barátkoznak
Kép
Kép

Köszönjük még egyszer Momoskának a vendéglátást, reméljük jön a jó idő és akkor hamarosan ismét együtt mulathat a sok lurkó! Öröm volt nézni őket!

Kép

Kép
csürci
 
 


hahó!

Boldog szülinapot és MINDEN JÓT kívánunk Ancsinak!!!!

Levi egy kis tünemény, hogy nézi a tüzijátékot, zabálnivaló!!
igen, ez az az előke :) és már nekünk is van, vettünk ikeában egy komódot és előkét :D

Momoska de gyors vagy!akkor ez jó hír, mert azt mutatja, h nem is fáradtál el! megyünk holnap is! 8) :lol:
És tényleg köszönjük, mert mi is nagyon jól éreztük magunkat! Esztim ki is dőlt hazafelé jövet az úton, tátott szájjal horpasztott :lol:
Csürci, nagyon jó hetetek lesz!! ennyi ünneplést! legalább lesz jó sok torta 8)

egyébként buktam azt a vizsgát, amitől tartottam... :cry: háát, igy jár, aki nem tanul! holnap uv, és még mindig nem tudok semmit.
Lehet, hogy átteszem jövő félévre...mindig tologatom a nehezebbeket, ami nem jóó :oops:

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


még annyit akartam: Kora, a torta tök jól néz ki! az enyém nem sikerült így... :lol:

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


és még annyit (lassanként csak leirok mindent...)
Momoska, Alíz jófej, és én nagyon megkedveltem! és igaza is volt, hiszen összejöttünk egy csomóan és nem vele foglalkoztunk... 8) úgyhogy én jövök még! 8) :lol:

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Sziasztok,

Annának hatalmas puszi első szülinapja alkalmából!!!!!!!!!!!!
Évi, hogy ünnepeltek? torta, sok ajándék, gyereksereg?? :)

annyira örülök, h megismertetek titeket élőben is, és nem csalódtam senkiben, ugyan olyan jófej mint ahogy az a hsz-sokban kiderült. :) :oops:

Momoska, jók lettek a képek, de a csoportkép kissé homályos - látszik, hogy a kölykök előszeretettel markolásszák a gépet, meg sz objektívet. :lol:
nagyon köszönjük h vendégül láttál miket, kolos külön köszöni a pogácsát. :lol: remélem mihamarabb megismételhetjük és talán kibontakozik kolos és borisz "szerelme". (többieknek h értsék, kolos adott egy nagy cuppanósat borisz szájára (vagy arcára?? én hátulról láttam csak) erre momoska megszólal: elég liberális vagyok, csak szeressék az én kisfiam :lol: :lol: :lol: Szabinak nagyon tetszett ez a beszólásod Momos...

Csürci, de jó képek!!!

én is töltök majd fel, csak nem vagyok otthon anyáékhoz jöttem...holnap meg gyöngyös...szóval ígérem meglesz ez is a hétvégéig.

Kora, milyne áhitattal nézi Levi a tortát. és jó az előke. nem rövid a hajam, csak össze van fogja, különben koli tépkedi.

Tina, szegény Dávid, hogy becsaptad. nekünk is kitartóbbnak kéne lenni h megtanítsuk lejönni a kanapéról... anya szokta neki mutogatni, meg végülis mi, de sokszor csak leveszem...
snooopy
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönjük a szülinapi jókívánságokat, igazán aranyosak vagytok.
Hát ez a nap is eljött. Amikor decemberben Ti ünnepeltetek, nekem még annyira távolinak tűnt.

Nagyon tetszenek a képek, látszik, milyen jó volt a hangulat. A gyerekek imádni valók. Jó, hogy láttam képet Esztiről is. Milyen szép fekete szeme van!!!

Biztos Ancsi is nagyon örült volna, ha ott vagyunk, mert teljesen odavan és vissza a gyerekektől. Ugrana ki a kocsiból, ha találkozunk babákkal. Aztán a legtöbb csak passzívan szemléli, hogy Ancsi milyen extázisba jön :roll: ő tapogatná, puszilná, fogdosná, aztán a másik fél esetleg csak elsírja magát, de ritkán osztozik ebben a nagy örömben :lol:

További szép napot Nektek!

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


etvagyat kaptam levitol, megmutatom borisznak a kepet, hatha o is kedvet kap az eveshez:-)

csurci,
nagyon jok a kepek. az elkapott pillanatok is, de portrefotozasban is jo vagy:-))
meg lett orokitve mindket kolkom durcaja.

kora,
aliz nehezen turi, ha legalabb egyvki nem neki szenteli 100%-osan a figyelmet, az ilyen osszejoveteleken meg ugye a figyelem megoszlik. nalunk van vendegseg, akkor azt ugy viseli el, ha van itt legalabb 1 db baratnoje is, aki csak vele van, akkor nem borul ki. ilyen kicsi kora ota, s ilyenkor nem a legudvariasabb, de hamar atcsap a masik szelsosegbe, viszont remenytkelto, h. sokat javult, megerik lassan.

borisznal meg multkor vettem eszre, h. a nagylanyok es a felnottek tarsasaga feldobja, nem zavarja, sot, de a korabeliekben valamifele konkurrenciat erez, ezert egy ido utan "feltunoskodik", kiabal, jajong, tapad ram (pedig nem az a fajta), aztan ha toltodott, akkor megy az utjara. miutan mindenki elment, egy fel oraig meg jajongos-tapados volt, mintha be akarna biztositani, h. o maradhat csak veglegesen.

de en is nagyon szivesen taliznek mar egyutt mindenkivel, akar itt, akar mashol, akar szabadban.

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Annyira nagyon jók a képek! :D
Nekem az tetszik mikor Borisz mutatja Linának a játék használatát. Tényleg, mennyire használják ezt a bogyóhuzógatós játékot? Én most gondolkodom, hogy vennék egyet.

Kora!
Ez az az előke. Kerestem itt nálunk is, de eddig még nem találtam. A mi tortánk is kb. így nézett ki. A lényeg, hogy ízlett Levinek! :) Látom nálatok is rácsodálkozott a tüzijátékra. :)

Momoska!
Tudjuk, hogy liberális vagy... :lol:

Edina!
Lehet, hogy Ti már elutaztatok?

Verti!
Tudom milyen sz@r érzés újra elővenni a jegyzeteket, de próbáld meg, Neked is könnyebb ha túlleszel rajta.

Csürci!
Akkor majdnem egy napra voltunk kiírva, mi 28-ra. Jó ünneplést! Aztán képeket várunk ám Tőled is! :wink:

Kép
Kép
tina82
 
 


Nahát ez jó! Mi meg jan. 25.-re voltunk kiírva...

Ne haragudjatok, majd később reagálok, most lenne egy kérdésem!
Aki szokott csinálni tarhonyát (én még soha) hogy kell? Megpirítom, felöntöm vízzel? Mennyivel? Só gondolom, olaj kell? HELP!

KépKép
kora
 
 


Kora, én sem szoktam csinálni, de láttam ahogy anya: igen, megpirítod, víz majd só. szerintem ennyi h épp ellepje. úgy gondolom úgy főzik mint a rizst. :?:
snooopy
 
 


Kora, még én sem főztem, de ezt találtam Számodra :)

TARHONYA FŐZÉSE Kétszer annyi sós vizet, mint amennyi tarhonyát majd felhasználunk, felforralunk. Amíg melegszik, egy kis forró zsírra egy kevés - nagyon apróra vágott - vöröshagymát dobunk, majd ebben a száraz tarhonyát aranysárgára pirítjuk. Amikor ez megvan, levesszük a tűzről, s kevés fűszerpaprikát keverünk el benne, majd felöntjük a forró sós vízzel. Gyorsan lefedjük, s előmelegített sütőben (vagy tűzhelyen egy vastag falú edényben) lassan készre pároljuk. Mire a tarhonya megpuhul, (elvben) felszívja a vizet is.
(A tarhonya elkészíthető hagyma és fűszerpaprika nélkül is, de a zsíros előpirítás fontos része a műveletnek.)

Jó étvágyat!!!!

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Húúú, aranyosak vgytok, köszi! Nekem tetszik ez a hagymás...

KépKép
kora
 
 


Sziasztok CsajoK

Hazaérkeztünk! Nagyon jó volt! Most nem tudok visszaolvasni, csak gyors ideültem miután végre megkaptam a gépet!!!

Lili nagyon élvezte a fürcsit, ki se akart jönni a vízből, nem érdekelte hogy a szemébe megy, hogy nyel nagyokat és köhög tőle, csak ugrálni akart a vízbe.

Majd holnap részletesebben, meg képekkel is.

Boldog hófordulót Nóri, Ancsi, Borisz és Koli!

KépKép
domidina
 
 


Kora, lehet,h már késő...de gyakran kevergesd, mert hamar le tud égni a tarhonya! nekem állandóan leég :? de azért mindíg csinálok,mert szeretjük a virslis-krumplis tarhonyát. tééényleg...jó ötlet,már rég volt!

a vizsgán jó lenne túl lenni, de a tanár nagyon szigorú, úgyhogy valszinű,h hanyagolom sajnos. Úgy érzem, nem tudok most tanulni! Szigorlatoznom is kéne, de azt most fel sem vettem, majd a jövő félévben azt is...az meg jogból lesz ráadásul. brrrr, nem is gondolok rá! :?

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?