Na én úgy tűnik, minden szülinapost csak utólag tudok köszönteni, valahogy mindig így jön ki.
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT LEVI-BABÁNAK!
Sajnos a tegnapi nap katasztrófa volt, a mai viszont annál jobb. Nem Lina miatt, ő egy tündér, de tegnap érdekes, de nem meglepő módon, amint megérezte, hogy gond van, ő is lekezdett nyűgösködni. Azt történt, hogy anyuval mentünk sétálni és még a lépcsőházban elvesztettük (leesett a babakocsiról) a táskáját, benne pénz, telefon, bankkártya, minden. Mikor észrevettük, rohantunk vissza, de nem lett meg. Délután Lina úgy lefejelt egy korlátot és beverte a fogát, hogy egy ici-pici le is pattant belőle, képzelhetitek, majdnem sírógörcsöt kaptam. Alig látszik, szerintem ha nem tudnám észre sem venném, de ha néha-néha megpillantom, nagyon elszomorodom. Viszont a mai nap azért volt szuper, mert reggel ¼ 6-kor amikor párom indult munkába, megcsörgette anyu számát, hát nem meghallotta az egyik kukából! Gyorsan kiborogatta a kukát, és kikukázta szép sorban a szemüveget, telefont, pénztáráct, és a kis zacskót, amiben anyu iratai voltak. Minden hiánytalanul meglett, csak a táska nem. Csak arra tudunk gondolni, hogy a kukák közelében hagytuk el, valaki azt hitte kidobásra lett ítélve, belenézett és csak a nejlonzacsikat látta, azt hitte szemét és kiborította. Reggel 9-kor már jött a kukásautó, ha a férjem nem csörög reggel, akkor meg sem lett volna semmi.
Kora, annyira tutik a képek, iszonyú helyes Levi, az anyán átmászós meg annyira természetes, vicces! Meg a szájban állattal mászós, az nagyon tetszik!
Csilla, sajnos nálunk is hideg a padló, pedig legszívesebben én is mezítláb hagynám egész nap, már csak azért is, mert úgy imádom a kis lábikóját. Meg a husi combját. Akkor készültünk pancsizni, ezért kezdtem vetkőztetni, csak persze a magnóhoz még muszáj volt odarohanni.
Momoska, jók a képek, a kettő és fél éves Aliz már nagyon hasonlít a mostani Alizra, a napszemüveges meg kifejezetten nagyon helyes kép róla!
Csilla képei közül meg a sziesztázós és a diszkós a kedvenc! Meg a keselyűs, az állat is jó, de TI MÉGJOBBAK!
Edina, nekem meg a plédes tetszik a legjobban, Lina is imád a fejére húzni plédet, bodyt, hálózsákot, és várja, hogy kérdezzem, hogy „Hol van Lina-baba?” és le kell húzni róla (vagy ő kibújik alóla) nagy nevetések közepette.
Timi, micsoda adatok! Hurrá!!!!
Orsinak nagy gratula a vizsgához! Látod, múltkor meg hogy el voltál keseredve a 3ms miatt, most meg majd kiugrassz a bőrödből! Na jó, tudom, az más volt. Ja, most olvastam tovább, hgy te is pont ezt ecseteled.
Most jutottam el oda az olvasásban, amikor Momoska mondja, hogy Aliz mennyire nem hasonlított önmagára, mivel én olvasás közben írom a wordbe a reagálásaimat, így megint sikerült utólag kommentálnom egy már megtárgyalt ügyet. Bocsi.
Hát a kakis, bundás.fejszés történethez már nem is fűzök semmit. Így is már megint borzastó hosszúra nyúltam.
Azért egy kis képecske talán még belefér?