Sziasztok!
Pár napja csak olvasóban vagyok, valahogy nincs kedvem írni. Nincs baj semmi, csak most ilyen a hangulatom.
Csakegy!
Hajrá mei tai varrás!
Nagyon szépek ezek a cipők, bár nekem is először a postaköltség jutott eszembe. Ha később még aktuális lesz és van kedved közösködni, akkor nekem is szólhatsz!
Ha lesz rá időd, leírod nekem, hogy hogy volt ez a "szilárd" kaja dolog Lillánál? Valami rémlik korábbról, de nem teljesen vagyok képben...
Zazzy!
Jó olvasást!
Azért szelektálj -bár gondolom így teszel-, sajna nálunk még egy jó ideig nem fognak így működni a dolgok.
Elárulom Neked, hogy én szinte minden bába kelléket beszereztem és vittem magammal a szüléshez, de az ég világon semmit nem használatam belőle. Nem kellett félhomály, zene, illatlámpa, ilyen olyan masszázs, sétálás, csókolózás, tökéletesen jól éreztem magam az ágy tetején ücsörögve és örültem hogy senki nem piszkál. Ha lett volna ott olyan, aki tud segíteni, akkor sem szerettem volna asszem, hogy körül ugráljanak. Most jutnak eszembe olyan dolgok a szüléssel kapcsolatban, amire utána nem is emlékeztem. A születéstörinket is át kéne írnom igazából, mert nem is úgy volt minden, de én annyira magamba voltam fordulva, hogy szinte észre sem vettem a környezetem.
Szerintem azért szuper ez a könyv, mert annyira pozitív a szüléssel kapcsolatban, hogy egy cseppnyi félelem nélkül indultam neki és végig az volt a fejemben, hogy ez így jó, nem lesz semmi gond. Megszületik Ákos és kész. Így is lett.
Remélem Nektek is sikerül!
Kir!
Tied a laptető ünnepélyesen! Mindkettő.
Én 2 hónapos anyukaként voltam megveszve teljesen egy újabb kisbabáért. Jobban, mint anno. És kezdődtek ugyanazok a "tünetek" is, a nekemmiértnemlehet?! című negatív fajta, úgyhogy villám sebességgel elűztem magamtól ezeket a gondolatokat. Próbálok annak örülni ami most van és 100%-osan kiélvezni.
Babázz Tibikével, ha ketten lesznek, úgysem lesz ennyi időd rá, mint most, Apát meg kapd el, amikor úgy érzed, hogy nagyon kell! Tuti a recept.
Bettica!
Nagyon ügyi Bence!
Nem akarom elkiabálni, de megvan a kelés ellenszere! Illetve az nem, mert mindig a pocakja ébreszti Ákost. Vagy éhes, vagy csupa kaki, viszont 7kor vissza tudom gáncsolni az ágyba és ha mellébújva jól manőverezek, akkor 8-9ig még simán tudunk aludni. Tegnap előtt 10-ig ágyban voltunk.
Így azért annyira nem rossz.
Ákos legújabb hang tudománya, hogy hanyat fekve gurgulázik a nyálával, mint a tévémaci fogmosáskor.
Nálunk most aktívan cipelős időszak van. 10 perceket tud egyedül elleni, többet nagyon nem, baromira érdekli minden a nagyvilágból, úgyhogy cipelgetem a sejhajt. Ez még jól is hangzik és értem én őt is, hogy szar egész nap a játszószőnyegen parkolni, de annyira, hogy is mondjam... délután 4-kort már annyira nem vagyok lelkes.
Biztos vagyok benne, hogy a megváltás majd a helyváltoztatás megkezdésekor fog eljönni, csak addig kell kibírni valahogy. Alig pár hónap már csak...
Rakok képet:
A Főnök:
Borostyán láncosan:
(Azt csenben jegyzem meg, hogy a lánc, csak hason fekve látszik a gyereken... Háton, csak a tarkónál lehet észrevenni, hogy van ott valami. Van egy kis toka...
)
Szép estét mindenkinek!