Új privát üzeneted érkezett!

:cry: :cry: :cry: nagyon fáj a hátam! :cry: :cry: :cry:
(és nem tudom miért)
bszilvi25

Sziasztok

Én is szeretnék venni nyári ruhákat, de nem merek. Szerintetek hanyas méret kell majd neki, ha most 73 cm?????????,
Elég a 80-as vagy 86 kell???????,,,

Kép
Kép
schopin

Szilvi: lehet hogy megfáztál, reméljük nem influenza, az is így kezdődik!

MERCINEK BOLDOGSÁSOS HÓFORDULÓT!

Schopin: szerintem vehetsz 86-ost, ha picit bővebb az nem lesz baj! :wink:

Na rohanunk, már itt se...........

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Apa elment Mátéval sétálni! :lol: :lol:
Lehet lepihenek egy kicsit.Jó néha egyedül lenni... :oops:

Kép
melike

sziasztok!
viki:dobok egy képet!bár mindenkit tuti nem érdekel

persze persze:én csak arra írtam,hogy alvós,hogy olyan éjszakai mintázata van...amúgy nem válogatok mindent ráadok dávidra,ugyan azt mondom mint viki...ne legyen rongyos vagy koszos vagy kinőtt...a tobbi nem számít...

melike:jó pihit...mi is sétáltunk ma...ki tudja meddig tart a kora tavasz... :lol:

schopin:nem találtam a nyálfogót...pedig baba napok vannak és meg is kérdeztem :?
barika2008

Na lássuk Bari!

Kép
melike

a körmöm Kép Kép
barika2008

a kép cime:
nem tudok mászni...de van 2 nagy tesóm akik megoldják helyettem
Kép
barika2008

Anna: köszi! :wink: :wink:

Bari: jó a körmöd!!! Nekem nincs, de biztos lesz.

Műköröm kipróbálás: azt tudnotok kell, hogy a reszelés miatt elvékonyodik, nem is kicsit. Nekem ezért is volt vagy 10 évig, mert nekem is haljott meg letört.... pláne köröm után. Úgy éreztem, hogy az életben nem jöh helyre! :roll: ezért mindig megcsináltam....... :wink: :lol:
bszilvi25

és ilyen felemás kézzel voltam auchanban :lol:
barika2008

áH KURVA JÓ. :lol: :lol: :lol: LEHETETT.

Kata&Milán

oszman777

Valaki vett mostanság huggiest akciósan,?? Juniort.
És ha igen mennyiért,,?
Jahh amit én vettem badykat,raktam fotókat is. 300ft volt db-ja a tescoba.
De Anna ez nem müanyag patentos.mert van olyan??

Lányok!!! Én tudom hol legyen TOPIK TALI :!: :!: :!: :!:
Egyre jobban izgat. Dunakeszin a turiba :lol: :D :lol: :D :lol: :lol: :wink: :wink:

Inte spárba meg vettem hamé desszertet 146ft,és a főzelék is ennyi volt. Még ezt a fajtát nem kostoltuk.

Kata&Milán

oszman777

Szilvi! amit írtam,masszázs ágyat,a hát fájásra kurva jó. 30percig masszírozz és ingyenes,annyiszor mész ahányszor akarsz.
Most hogy voltam,egyszer is nagyon jót tett. :lol:
De megyek hétfőn is.
Vannak szépség szalonok ahol vannak már ilyen ágyak,de nagyon drága azt mondják. Így ingyen jó.

Kata&Milán

oszman777

Nekem a gyerek emeléstől fájt a hátam.

Kata&Milán

oszman777

Bari:nagyon jó a körmöd!
Nekem is így volt kifestve az esküvőn.Nekem nagyon erős körmöm van és szép formájú,nem kell műköröm,de azért nagyon tetszik!
Ha lenne időm kifesteni...

Kép
melike

Sziasztok!

Nem mondjátok, hogy tegnap délután óta én vagyok az első???

Kata: jó az a Ceragemes ágy. Én voltam mielőtt terhes lettem, csak terhesen nem lehetett és abbahagytam. Kb. 3x voltam. Itt Budapesten van egy csomó hely!

Jó kis cuccokat vettetek. Én ruhaügyben úgy vagyok, hogy elsősorban a kényelem számít. Jó legyen valamennyire minőség, ne legyen gagyi!!! De inkább a gyerek érezze magát kényelmesen, minthogy divatoztassam!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ja és nekem volt műkörmöm kb. 2x 1 évig, aztán amikor terhes lettem lenövesztettem, de nekem sajna elég gagyi körmöm van... :(

Bari: nagyon Cuki Dávid Boy! Biztos élvezi, ha tologatják! :)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sziasztok!!
bodynak aztán teljesen mindegy mi van rajta, főleg otthon.Ha megy valahová az ember, úgyis normálisat ad rá.
MIra kapott egy tök aranyos kiscsizmát mamájától, egy könyvet, meg egy nyaralni készülő törpét
:lol: nagyon odavan értük.
Apucinak még mindig nagyon fáj, úgy sajnálom, már nem adhattak neki éjjel több fájd,csillapitót, pedig kellett volna még neki. :cry:
1-2 hétig infúzió, semmi kaja, semmi innivaló.
:cry:

Kép
Kép
eyi

Eyi: jobbulást apukádnak! Bent van még a kórházban?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

itt ma nincs pörgés...
tavasz van(már nem sokáig)
Kép
barika2008

kicsit világítós sárga lett a feje...de ez a kép hibája :lol:
barika2008

Sziasztok

Lehet, hogy nem mászik, és nem forog, de ezt nagyon tudja
http://s452.photobucket.com/albums/qq24 ... 240710.flv

Kép
Kép
schopin

A hangot vegyétek le én éneklek, és elég BÁR :lol:

Kép
Kép
schopin

de édi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Sziasztok!

Húú,nem sokat írtatok! :shock:

Eyi:sajnálom apudat!Kitartás!

Bari:de ügyes Dávid,ahogy áll!

Schopin:ügyes Istvánka nagyon!

Kép
melike

Na sziasztok!

Jelentem, nálunk gőzerővel tombol az influenza, eddig csak Kristóf nem kapta el, bár eléggé köhög szegény :cry: Ma volt megtartva a dupla szülinapi buli :wink: A végén gesztenyetortát sütöttem, isteni fincsi lett. Volt még töltött kacsa párolt lilakáposztával, sült csirkecombi, rántott sajt, tartármártás, rizi-bizi, krumplipüré, tejszínes gombaleves :wink: Ezt csak azért írtam, mert kérdeztétek multkor, hogy mi lesz a menü :wink: Hát ez lett belőle. Állítólag nagyon finom lett minden, szinte az egyik legfinomabban sikerűlt menü lett, a baj csak az, hogy mindent emlékezetből fűszereztem, hisz semmi ízt nem érzek :twisted: :twisted: Ezt nagyon sajnálom, hisz még a torta ízét sem éreztem :cry:
bluebox

Az igen,Márti!Kitettél magadért betegen. :roll:

Kép
melike

Most nyertem meg egy etetőszéket a tesz-veszen. :lol:

Kép
melike

melike:azért van mögötte támaszték(én) :lol: :lol:

muti az etetőszéket!!!!!!

márti jobbulást a családodnak!
gombalevest imádom
rántott sajtot imádom
pároltkáposztát imádom
ma híztam volna nálatok 5kilót!!!!!
barika2008

én sajtost sütöttem...tudjátok az a rúd!!amit szoktak perecnek is,3tepsivel...de sótlan lett :?
barika2008

Bari: még van mindenből, kivétel a gombaleves, az elfogyott, mert próbáltam annyit csinálni, h ogy ne maradjon, azt nem szeretem tartogatni. Nyitsd ki az ablakot, érkezik a többi :wink:

Melike: muti az etetőszéket. Lécci, lécci, lécci
bluebox

Kép

Kép
melike

Nem egy különleges,de 9000ért nekem megérte.
Az itthonit elvisszük anyósékhoz,ez meg jobb és itthon lesz.

Kép
melike

Eyi, jobbulást apukádnak!

Bari, nagyon ügyes Dávid, ahogy ácsorog. Még ha kitámasztva is, de akkor is ügyes!!! És azok a vékony combok támasztékként :wink: esz a penész :wink: :lol:

Márti, jobbulást a családnak!!! Nagyon jó menüt állítottál össze :wink: Irigykedtem egy picit :wink: :lol:

Melike, szerintem nem az a lényeg, hogy szép legyen az etetőszék, hanem hogy praktikus, nem? És nagyon jó áron vetted!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na, lenyomtam a gyereket aludni :)
Már jobban van, ma elég sokat aludt megint, amikor viszont ébren volt.... mint a szélvész. Mindenütt ott volt. :)
Melike, jó az etetőszék, tök jó, hogy lesz anyóséknál is.
Bari, annyira jó rucikat turiztál. Pénteken én is megyek.
Kata, Melike Ti is jó rucikat vettetek.
Márti, ügyi vagy ez a menü, nem semmi. Biztos fini volt
:)
Bari, Dávid tök ügyesen ácsorog :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

szisztok
köszi mindenki a dicséreteket...
melike jó a szék

stella örülök,hogy ilyen hamar meggyógyultatok..

képzeljétek az én ex jól alvó gyerekem 2 napja nyüszít sír forgolódik szenved éjjel.
volt már valkinek ilyen változás,hogy jól alvóból hirtelen éjszaki szenvedő lett? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
barika2008

Jó reggelt!

Igen Bari, van ilyen sajnos :cry: Millió 1 oka lehet :?
bluebox

Jó reggelt!

Bari, én nem mondhatom jó alvónak a gyerekemet, de tény, hogy kb 3 hete csak kétszer kelt fel. Aztán most volt 4 nap, amikor óránként kellett kelni hozzá, csak sírt keservesen. Én kenegettem neki Dentinoxxal, akkor nem óránként, hanem kétóránként kelt. Szerintem a foga lehetett. Nem tudom, mi történt, de most megint csak 2x kelt :lol:

Stella, örülök,, hogy Boni jobban van. És sajnállak a szélvész miatt, tudom, milyen az :wink: Kitartást!

Márti, hogy vagytok? Ugye Ti is jobban vagytok már?

Dicsekedhetek egy kicsit? Csináltam egy honlapot anyunak. Ő kézimunkázik, és ha rendelése van, eddig mindig mailen küldte el a referencia-munkáit. Hát most már nem kell :D Ha gondoljátok, nézzetek rá. [url]mari-kezimunka.freeweb.hu[/url]

Brigi

Kép

Kép
hékás

igen gondoltam a fogára is...remélem az..vagy végre megtanul már kúszni mászni :lol:
de nappal is nyügös...hát én erre nem érek rá.. :twisted:
barika2008

akkor drukkolok, hogy a kúszás-mászás miatt legyen nyűgös :wink: Bár Marci nem nyűgösködött a mutatványok előtt... Persze minden gyerkőc más

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jelentem, én már jobban vagyok, de ma már apa sem ment dolgozni, most indul a dokihoz :cry: Kristóf még bírja a gyűrődést :wink:
bluebox

Sziasztok!

Ó,Bari sajnálom az éjszakát.

Érdekes,hogy nekem is 3-4 éjszakát végig alszik aztán van 1-2,amikor felébred egyszer.Nem értem!

Jó,hogy ezt írtátok az etetőszékre,de ha nem ezt írtátok volna,akkor is örükök neki. :lol:

Kép
melike

Sziasztok!!

Melike: sztem is jó az etetőszék!

Bari: ügyesen ácsorog Dávid. Szerintem a foga miatt ilyenek az éjszakák. Nálunk legalábbis felébredt vagy 5-6 napig éjjel. (már nem :D )

Stella: jó, hogy Boni jobban van!!

Mercikémnek reggel óta be nem áll a szája...... :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Sziasztok!

Bari: tök jó a körmöd, hogy boldogulsz vele?
Nagyon jampi ahogy ott ácsorog Dávid!

Schopin: Istvánka nagyon ügyi, Levim a csip csip csókát csinálja! Ha fel tudom tölteni Én is megmutizom! :lol:

Márti: jobbulást mindenkinek, reméljük Kristóf nem kapja el!

Melike: szupi az etetőszék, főleg hogy oldalt is van tálcája, vagyis jó körbeéri. Levim mindig kidől oldalra, mert nekünk ott nincs! :cry: Mondjuk nem sokáig használjuk, mert ha már tanul egyedül enni akkor a mi asztalunkhoz rakjuk, és akkor nem kell hozzá a tálca! :wink:

Levim már kúszik mint a gép, de mászni.....nem akar, és egyszerűen be sem tudom hajlítani a lábát hogy megmutassam neki, úgy feszíti. Vikivel szoktunk mászni neki, mint a gyagyák fel alá, de nem érdekli, nem lesi el a taktikát! Az éjszakáink Nekünk is pocsékak, 2 éjjel volt hogy csak egyszer ébredt, aztán visszatért minden. Ma éjjel pl éjfélkor, 5-kor, 6-kor, fél 7-kor, és végül 8-kor keltünk fel. Ezek ilyen pár perces ébredések, kivéve a fél 7-est akkor 7-ig fent volt! Na mindegy, ez van!

És yuppi megmozdult végre a mérlegem, ma reggel 65,5 lettem, igaz tegnap olyan tornát nyomtam, hogy utána nem mertem Levit felvenni, mert magamat sem bírtam el. Brigi Neked torna után nem szokott remegni mindened? Hát Én menni alig bírtam. De most lelkes vagyok, nem hagyom abba. Már egy csomó dvd-t kipróbáltam, most Réka Add Önmagadból szemezgetek! Abba 30 perces tornák vannak, különböző területere! Minden nap másikat nyomok, hát egyenlőre csak 30 percet, aztán meglátjuk fejlődöm-e valamerre! De most végre érzek erőt hozzá. Muszáj ha nyáron nem szkafanderbe akarok járni! :lol: :lol:

Na megyek kiteregetek, meg odadobom a marhapörit tarhonyával! Az lesz ma a menü! :lol:

Ja és bakker, le kell húzni már a szúnyoghálót az ablakon, szellőztetek és itt már vannak legyek! :evil: :evil: :evil: :evil: Nálatok is??

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Tyűűűha Brigi. Anyukád gyönyörű dolgokat művel! :lol: :lol: :shock: :shock:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hát én már elég jól bírom a tornát. de én heti 4x járok mostanában... Sőt, van, hogy nem 3 kört megyek, hanem négyet :lol: :lol: :lol: Én élvezem a mozgást. Ráadásul akkor tuti nem hallok gyereksírást, meg nem kell ugrálnom elkapni :wink: Akkor kicsit csak én vagyok, és így közel 8 hónap után nagyon nagy szükségem van erre...

Brigi

Kép

Kép
hékás

én 2x-3x járok tornázni és nagyon élvezem én is a társaságot...de olyan nyomasztó stresszes érzés,hogy dávid meg itthon.egyszerűen ezért nem tudom100%-ban ellazulni...
ha nagyobb lenne akkor 4x mennék....olyan jó lenne ha nagyobb lenne már :? (na ez ismét értelmes volt)
brigi benned nincs ilyen nyomás??a heti 4-től?
mert ha vásárolok vagy elugrok valahova akkor fölveszem atelefont...de torna közben szerintem meg sem hallanám.
vagy te gyerekmegörzős helyre mész?
barika2008

és én meg úgy érzem több min13 év után van szükségem magányra
8 hónap?mi az? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Akkor ennyiben jó az itthoni torna. Levi jön megy, az asztalt odatolom hogy ne tudjon közel jönni hozzám, nehogy megrúgjam, de ott szurkol Nekem az asztal mellett! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Én még "csak" 4 éve vagyok itthon, és nevelek gyereket, de Én nem vágyom magányra! :lol: :lol: :lol: Utálok nélkülük menni bárhova is, nem is nagyon van olyan hogy nincsenek Velem! :wink:
Tudom hogy ez sem jó, de Nekem mégis az! :lol: :wink: Főleg hogy Levi is növöget és nyáron már jól eltudnak majd játszani kint a kertben is, vagy a teraszon! :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?