Sziasztok!
Bari: tök jó a körmöd, hogy boldogulsz vele?
Nagyon jampi ahogy ott ácsorog Dávid!
Schopin: Istvánka nagyon ügyi, Levim a csip csip csókát csinálja! Ha fel tudom tölteni Én is megmutizom!
Márti: jobbulást mindenkinek, reméljük Kristóf nem kapja el!
Melike: szupi az etetőszék, főleg hogy oldalt is van tálcája, vagyis jó körbeéri. Levim mindig kidől oldalra, mert nekünk ott nincs!
Mondjuk nem sokáig használjuk, mert ha már tanul egyedül enni akkor a mi asztalunkhoz rakjuk, és akkor nem kell hozzá a tálca!
Levim már kúszik mint a gép, de mászni.....nem akar, és egyszerűen be sem tudom hajlítani a lábát hogy megmutassam neki, úgy feszíti. Vikivel szoktunk mászni neki, mint a gyagyák fel alá, de nem érdekli, nem lesi el a taktikát! Az éjszakáink Nekünk is pocsékak, 2 éjjel volt hogy csak egyszer ébredt, aztán visszatért minden. Ma éjjel pl éjfélkor, 5-kor, 6-kor, fél 7-kor, és végül 8-kor keltünk fel. Ezek ilyen pár perces ébredések, kivéve a fél 7-est akkor 7-ig fent volt! Na mindegy, ez van!
És yuppi megmozdult végre a mérlegem, ma reggel 65,5 lettem, igaz tegnap olyan tornát nyomtam, hogy utána nem mertem Levit felvenni, mert magamat sem bírtam el. Brigi Neked torna után nem szokott remegni mindened? Hát Én menni alig bírtam. De most lelkes vagyok, nem hagyom abba. Már egy csomó dvd-t kipróbáltam, most Réka Add Önmagadból szemezgetek! Abba 30 perces tornák vannak, különböző területere! Minden nap másikat nyomok, hát egyenlőre csak 30 percet, aztán meglátjuk fejlődöm-e valamerre! De most végre érzek erőt hozzá. Muszáj ha nyáron nem szkafanderbe akarok járni!
Na megyek kiteregetek, meg odadobom a marhapörit tarhonyával! Az lesz ma a menü!
Ja és bakker, le kell húzni már a szúnyoghálót az ablakon, szellőztetek és itt már vannak legyek!
Nálatok is??