Sziasztok!
Már megint nagyon lemaradtam, úh most csak emlékezetből, bocs, h nem reagálok mindenre.
Megnéztem az összes képet, nagyon édesek a babáink!
Nymalac!
Igen, kipróbáltam úgy a pelust, ahogy, és amikor írtad, de így még kényelmetlenebb volt Lillusnak, mivel így még vastagabb lett.
Szal ezzel a BM-el nekünk nem volt szerencsénk. Talán majd veszek egy nagyobb külsőt, mivel a kicsiket már ki is nőttük úgy, hogy csak 1 külsőt és egy belsőt használtunk összesen 2x az egész szettből…
Na és akkor kipróbálom majd az egyel nagyobb méretet…abba hátha normálisan bele is fér a pelus, és nem lesz olyan hatalmas. Ha nem jön be, akkor majd valahogy megszabadulok tőle úgy, h én is egy kicsit jól járjak. Elvégre egy külső-belső kivételével vatta új az egész, csak 3x előmostam neki az egész szettet.
Viszont ahogy felhoztad a témát újra, felbuzdultam és mégegyszer rápróbáltam a smart nappyt, és képzeld, ez most bejön nagyon! És már írtam is, hogy ez a pelus nem annyira pufók, mint a BM. Ez az egyetlen pelus, amiből nem folyik ki a kaki. AZ összes eldobhatósból kikakil Lillus, mert nem símulnak a derekára, ha megszorítom, akkor meg szorítja a pocakját, nem nagyon értem. A smart nappy dereka viszont gumis, és szépen rásímul, valamint a zseb pereme is fogja a cuccot…szal nagyon örülök. Valszín csak kicsit híznia kellett hozzá, és mostmár jó. Használom is, de csak nappal, mert azért az eldobható jobban szívja éjszaka a pisit, és akkor nem szokott kakilni, úgyhogy így teljesen jó. Egyelőre csak 5 külsőnk és 9 belsőnk van, és mivel kakinál szennyeződik az egész, nem tudom 2x felhasználni…ugyanis majdnem minden kaja közben kakil.
Norbi ma vesz még 4 külsőt, és el is küldi, úh jövőhéttől elvileg non-stop tudjuk használni napközben a moshatókat, nem csak 2 naponta.
Na pelus téma kimerítve…
Ngayon jó a hordozótok! Tetszik a színe!
Nem tudom miért, de 6hós korig nem ajánlják a háton hordozást, úh sztem utcára azért így még ne vidd, nehogy baj legyen.
Ildi!
Remélem elmúlik ez a bukás! De ne aggódj, tuti nem kóros! Gratula a 4hós nagykányodhoz!
Marek!
Örülök, h nem találtak semmi rosszat! Remélem megoldódik majd a probléma, és nem lesz súlyos allergiája Borinak! Nagyon édesek a képek!
Éva!
Nagyon édesek a gyerkőcök, tökjó volt Lora tortája! A babakocsi is szuper, amit rendeltél!
Hozzátápi: Én nagyon szeretném fél éves koráig kihúzni csak szopival. Remélem sikerül, bár már most is eléggé lefoglal a tejcsi. Zabálni egyfolytában, inni, lenyomni napi 4x a pohár sört, amit egyébként utálok. Na meg a legrosszabb, h este muszáj fejnem, h másnapra legyen pótlás, de ezzel várnom kell 1,5 órát az uccsó szopi befejezése után, és még fél óra a fejés, meg lefekvés előtt is ennem kell, úh éfél előtt nem igen kerülök ágyba, pedig Lilla már max 10kor általában alszik. Na ez elég nagy baj, mert sosem tudom kipihenni magam. Szal van vele baj, de szeretnék még 3 hónapig kitartani. Utána sztem én nem gyümivel fogom kezdeni, hanem vm tejpéppel, vagy zabkásával, anyatejcsivel keverve. Aztán esetleg répa, és ezután vm kevésébé savas gyümi..modnjuk barack, majd jöhet az alma, úgyis épp nyár lesz.
Sex: Hát, még leírni is rossz, de nekem még fogalmam sincs, h milyen szülés után. Lillus 6hetes volt, mikor hazajöttünk, Norbi már 8hetes korában visszament, és azóta ugye többezer km-re vagyunk egymástól. Amikor itthon volt, akkor még nem is éreztem késznek magam, és idő és lehetőség sem nagyon volt…úh ami késik, nem múlik…majd vmkor.
Cumi: Nálunk szerencsére nem téma, nem cumizik. Kizárólag fürdés után fogadja el, ekkor nagyon sír, és így lenyugszik. De ekkor is nagyrészt csak rágja, és kiesik a szájából, csak pár percig cumizza, max 5-10percben kimerül az egész cumi téma. Azért érdekelne, h melyik cumira gondoltok, amit már csak Angliában lehet már kapni? Tesztek fel képet róla? Lehet, h tudnék küldeni, miután visszamentünk…
Borkaby!
Sajnos Lillus bőre is nagyon száraz, és neki is vannak ekcéma szerű foltjai. Én sajnos nem tudom anyatejjel kenegetni, mert nincs annyi, enni is éppenhogy elég. Van esetleg vm más tipped? Nektek elmúlt végül vagy kenegeted vmvel? Gyanítom, h esetleg a minden napos fürcsi is lehet az oka, mert Londonban csak 2-3 naponta fürdettük, és gyönyörű volt a bőre. Vagy esetleg az itteni víz jobban szárít…nem tudom.
Macianyu!
Sztem mindkét dolognak ugyanannyi előnye és hátránya van. A sima szülés után azoktól a dolgoktól szenvedsz, amit leírtál (sajnos nekem is minden kijutott, borzalmas volt, votl olyan élményem is a wc-n, ami rosszabb volt, mint a szülés
), császár után pedig ott a vágás, ami szintén elég kellemetlen. Engem azért talán a császár jobban taszít, én nagyon paráznék attól, h felvágnak teljesen, meg minden. Az előbbi sem tart örökké, túl lehet élni. Én a helyedben biztos nem kérnék konkrétan csaszit, ha muszáj, akkor meg ez van, azt már ismered…
Szöszke!
Gratula a szép elalvás-eredményhez! Lassan ti is 9-10 körül ágyba kerültök!
Ugye, h jobban alszik Gergő a suttogós körforgásban? Én sem gondoltam, h ekkora eredményt fog hozni, de tényleg. Előtte napközben semmit nem aludtunk, csak szopiba bele-bele aludt, az ágyban 10-15 perc múlva felriadt és sírt, az egész nap csak nyűglődés volt. Most meg 2-3órákat alszik, és teljesen lenyugodott és kiegyensúlyozott lett, rengeteget vigyorog. Kezdtem már bedepizni, h az én kislányom mindig csak sír, és boldogtalan, de szerencsére teljesen átfordult a helyzet.
Tücsök!
sAJnálom, h betegek voltatok! Mi volt a baj?
Babakocsi: Nekünk is van egy Zapp-unk is, és sztem marhára praktikus. Azzal jöttünk haza a repülőn, a mózeses kocsit utánunk fuvar hozta. Így nagyon egyszerű volt. Azóta is, ha kocsival megyünk, akkor a maxi cosi-ban ül Lillus, és ha kiszállunk, akkor kikapjuk a babkocsit, és rácsatlakoztatjuk az ülést, fel sem ébred. Az egész marha pici összecsukva. Később viszont én csak jövő tavasztól fogom használni az ülős résszel. Hátránya, h nem lehet dönteni, tehát fél éves kortól nem túl praktikus, ha esetleg elalszik a gyermek, mert nagyon kéynelmetlen lehet a gerincének…később már sztem ez nem gond, mondjuk másfél évesen. Egyébként nagyon könnyű kocsi, jó tolni is, egyszerű manőverezni, talán a kereke kicsit zajos a mamas&papas kocsinkhoz képest, de egyáltalán nem gáz. Könnyne borul viszont, úh cuccot nem szabad ráakasztani, ebayről lehet alá kosarat venni, mert gyárilag nem csinálnak. Összességében én szeretem ezt a kocsit, és később nagyon jó lesz rohangálósnak, ha már nagyobb lesz Lillus. Ha viszont fél éves kortól akartok soprtkocsit használni, akkor inkább mást ajánlanék, amit le lehet dönteni.
Londonban a 80%-nak ilyen Maclaren kocsija van a nagyobb gyerekeknek…
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=1&whid=9
Nekem ez tetszik az itthoniak közül…
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=1&whid=9
Velünk semmi különös, a napjaink ugyanolyanok, mint eddig…kb 4 órás körforgásban élünk.
A fürcsi még mindig ordítással telik, utána bevetettük a cumit, így megnyugszik…de pl tegnap előtt közben sem sírt, ez volt az egyetlen alkalom. Már kezdi fogdosni a csüngő játékokat a játszószőnyegén/pihenőszékén, sokat vigyorog, és beszélgetünk. Mostmár szopi közben is van olyan, h elkapja a fejét, és nem hajlandó enni, csak vigyorog és be nem áll a szája, aztán egyszer csak ráugrik a cicire, és eszik tovább ezerrel.
Haláli pofa…
A hasalást még mindig utálja, de nem is eröltetem túlságosan (pedig lehet, h kéne), viszont már kicsit jobban emeli a buksiját.
Ma megyünk fülbevalót lövetni, kcisit félek tőle, nagyon fogom sajnálni, mert biztos fáj, meg ijesztő lesz.
Na de minden baba túlélte, és biztos gyorsan elfelejti majd.
Fülcsisek! Ti kezeltétek utána vmvel vagy nem kell bántani? Ez egyébként bedugós fülcsi lesz, mert én nem akartam Lillusnak ilyen nagyon lányos, kapcsosat. Olyan kis manó arcocskája van, nem kifejezetten nagyon láynos, így sztem az nem állna neki annyira jól. De ezzel a kis pöttyel sztem aranyos lesz. Féltem tőle, h nyomni fogja a kis fejét a hátulja, ezért nem csináltattam eddig, vacilláltam…de a héten találtam egy szegedi csajt, aki speciális eu által szabadalmaztatott titánium fülcsiket lő babáknak, aminek speckó vm pillangós hátulja van, és nem nyomja egyáltalán a kis fejüket. Hát kiváncsi vagyok, ha beválik, ajánlom nektek is, akinek még nincs…havonta egyszer Pesten is jár, pont pénteken volt, amikor mi akartunk hozzá menni szegedre. 13 babája volt aznap, úh gondolom jó lehet.
Na megyek, dolog van…