Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Úgy látszik akkor én az év legszarabb kórházát fogtam ki lapar ügyben!!!! :roll: :shock: :evil: A hülye katéter is úgy fájt hogy csak na! Nem volt csengő, kicsoszogtam a nővérszobáig, mondtam a nővérnek hogy húzza már ki, mert nagyon fáj!!!!! Azt mondta jó, majd jön mindjárt, és tovább pletyiztek a kolléganőjével!!!!! :evil: Szerintem nem lett jól feltéve, és amikor kihúzta, még napokig csípett a vizeletem!!!!! :evil: :evil: :evil: Minden lépésnél fájt a sebem, pedig még akkor lapsi hasam volt!!!!! :evil: :shock:

Itt Pesten meg megkérdezték, hogy tényleg lapart csináltak???? :shock: Ők nem szoktak, csak ha muszály!!!!! :wink:
Vendég
 


Ja és még utána 2 órával húzta ki a katétert hogy szóltam. :evil:
Vendég
 


Sziasztok!
Szép napot Mindenkinek!
Hááát többen kérdeztétek.....igen 10éves és csajozik....na ezek még nem igazi csajozós randik....na ja és nem is lenne ,ilyen hosszú,ha az lenne....reggeltől délután 4ig!Ez csak ,olyan zártkörű buli....inkább,olyan gyerek megőrzős.Na jó fogócska,csiklandozás belefér sikítozással.....de csak nyitott ajtón át....Na meg filmnézés-kukoricázás.....fiam azért alakított...mostanában sokat gyúr és bemutatta tudományát....megizzadt,csak arra lettem figyelmes,hogy lomotol a fürdőben...bemegyek,levegőt nem lehetett kapni az Antonio Banderas parfümtől....kérdem mi van,közli,hogy megizzadt,végül is.....Én meg veszek az Apjának újat...nem volt jó a csokis Axe Neki!

Dike!* Nekem KCS is lapar után másfél évvel jött,áll. eddig van hatása és Nati is anno!Ha semmi bajod sincs...akkor is átjáratják az utat....háááát aki a laparra azt mondja,hogy fáj....annak a szülése bizti leány álom volt.Lapar alatt alszol,nem fáj jobban ,mint egy mensi!Szülés alatt meg nem mensiztünk....ugye lányok?
ne habozz,csináltasd meg,hidd el csak előnyöd lesz belőle!Na meg így beléd látnak!Szóval Én is a "Hajrá"!táborát erősítem!
Nekem 3 laparom volt és 1hysterom! Pirsingel a 3 vágást simán el lehet tüntetni a köldökben!:wink: Na nem hiszem,hogy 5hónap múlva is hordani fogom... :!: :?:
Van valaki köztetek,akinek terhesen is bent volt a pirsing?

na további szép napot!!!!!!!!!!!!!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 

 
 

Kandi :)
Nincs pircingem, de szeretnék! :wink: Láttam kismamát (tv-ben) köldökpircinggel.... Elég ijesztő volt! :shock:

Ditke :)
Nekem nem volt katéterem. Csak a császároknál....

KépKép
zapáné
 
 


Mondom én hogy a legszarabb kórházat fogtam ki!!!! :evil:

Zandi hogy van? :wink:
Vendég
 


Sziasztok! :D

Dike!

Nyugi!!!

Nekem is volt laparom. Nem vészes! És azóta itt van FLÓRA!!!!! :D :D

Hajrá! :wink:
csipcsab
 
 


Zandi jól van....
Én elkaptam a gödhöt. Köhögök, fáj minden porcikám, tüdőm..... F*sza. :?

KépKép
zapáné
 
 


köszönöm szépen h irtatok a laparról! azért nem nyugodtam meg!!

MI EZ A KATÉTER DOLOG?azt mikor kapom hova és miért?????

na és beöntés az milyen? ??

KépKép
dike
 
 


Dike
Csak gyorsan Neked. Ne félj a lapartól! Nekem is volt. Műtét utáni napon már hazamehettem. Katéter nekem sem vol. Viszont kaptam beöntést, de asszem, ez is kórházfüggő, mert pl. Tiza nem. A szüléshez képest meg kismiska. :D És szülni meg szeretnél, nem??
gtünde
 
 


mennyit szoktak adni ilyen műtétkor a dokinak? 500 elég nem? :D ti mennyit adtatok?

akkor nem kell katéter?kinek volt?miért?

KépKép
dike
 
 


Gyugyi,akkor csináltass és muti meg! :lol:
Tünde 10.házassági évfordulót mivel ünneplitek?
Dike! Ha kapsz katétert,azt csak műtét előtt,szóval nyugi ezt Te nem fogod érezni!....azért adják,hogy műtét közben a húgyhólyagjaid maximálisan üresek legyenek...jobban oda férjenek...ezt állt. ciszta eltávolításánál tuti bekötnek....mert ez kicsit több időtt vesz igénybe....ha felébresztenek és jó állapotban vagy....és akarsz pisilni menni,akkor kiszedik azonnal....ha alszol a szobádban...vagyis kómás vagy,akkor addig bent lesz,míg fel nem kelsz!A fájdalomra simán adnak szurit,vagy tablettát....nem kell szenvedni!Sebek kicsik,1-1 öltés,PCOs -ban volt ,olyan lány akinek mondta a doki,hogy szedje ki magának!-na ezt ne vállald....Én egyedül a dokikat nem rugóm meg,ha a köldökömhöz nyúl...mert legalább azok értenek hozzá!Van aki utána vérezget kicsit, tisztasági betét is szinte elég volt Nekem! stb. Kérdezz nyugodtan!Jaaaaaaaaa és természetesen a pisilődbe rakják a katétert!-Nekem egyszer volt "diszkótáskám" az egyik petefészkemhez,mert abból jött valami dzsuva 2napig!
Espumisan gyöngyöt etetnek már mindenkivel,a puffadás-görcsök miatt....kérdezz rá,ha nem kapsz...vigyél magaddal!Beöntés 2-3percig kellemetlen,de utána olyan mint a hasmenés!
:wink:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandi
Nem, mert nem vagyunk házasok. Hanem azóta vagyunk együtt. :D De végül is uaz, csak papír nélkül.
Nem semmi srác ez a Nati. :)
gtünde
 
 


kandi köszi az infókat. :) remélem azért én nem kapok katétert!ha jól tudom az fáj mikor kiveszik...legalább is anyukámnak nagyo fájt mikor a térdéből rántották ki.

KépKép
dike
 
 


Gyugyi

Jobbulást!!!! :wink: Remélem a Zapa jól leápol!!!! :wink: :D Nem lehet hogy a pucér pasik látványától lettél beteg? :lol:

Dike

Jó szórakozást!!!! Szép lettél? :wink: :D
Vendég
 


Nagyon harsány lett az új vonalzóm? :oops: :wink:
Vendég
 


Ditke, nem lett halvány!
Vendég
 


Ja!Harsány sem lett! :lol:

Már jojóznak a szemeim, nem is látok...

Felvételit javítottunk lányom ma írta.
El van keseredve, a matek rosszul sikerült.Nehéz volt, nem olyanok voltak a feladatok mint régebben, nem volt annyi logikai, Ő meg arra készült.Reméljük, a többiek is elrontották!!!!

Hazajött, ebédelt, aztán elterült az ágyán, 6 órakor ébresztettem fel!!!
Ilyen hülyeséget, a magyarral kezdtek, már tök fáradt volt, mire a matek jött!Logikusabb lett volna a nehezebbel kezdeni, nem?

Úgy számoltuk a magyar 40 pont felett lesz, de a matek csak 15-20 körül...
Másik lánykám 4 éve a magyart 41 pontosra írta, matekot meg 14-re...
Talán csak nem rokonok?
Vendég
 


Tavika

Drukkolok a lánykádnak a jó pontokért!!!!! :wink: :D

Ezt már csak Te tudod hogy rokonok e!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: Tudod az Anya biztos csak!!!!! :lol: Na ez vicc volt!!!!!! :wink:
Vendég
 


Ditke, rokonok! :lol:
Vendég
 


Tavika

Örülök!!!! :wink: :D
Vendég
 


dike
én ugy tudtam, a katéter csak a punciba megy, ahol pisilsz. anyukád térdében szte,m vmi más volt. d elehet, én tudom rosszul. az azért kell, hogy ne kelljen felállnod pisilni, ha gyenge vagy, mert akkor a katéteres csövön keresztül belefolyik egy zacskoba. meg mütét alatt is oda ürül. én akit kérdeztem, nem fáj a felhelyezés, azt mondták, mire az ápolo elmondja a mondatot, hogy: most feltesszük a katétert, mmár bent is van. állitolag akkor fáj, ha van vmi fertözés a hugycsöben. de nem tart sokáig. a HSG-t éberen végzik, kontrasztanyagot fecskendeznek hüvelyen keresztül a méhedbe, onnan megnézik, tud-e menni az anyag a petevezetöbe. a kontrasztanyag végülis a spermiumok utján halad. ezt megnézik rötngennel, hogy meddig ment a k.anyag. ha nem ment végig, el van zárodva a vezető. de erre azt mondták, hogy a mensis görcstöl egészen erös görcsig lehet érezni a beavatkozást. vkinek elég volt egy algopirin utána. a lapart legalább altatásban végzik, és mivel müszerrel a hasba mennek, több minden kiderithetö, és ha el van zárodva a vezetö, rögtön meg is nyitják, ha lehet. ha nem lehet egyiket se megnyitni, akkor lombik jön, de van, akinél egy petevezetövel is lombikoztak. gondolom doki válogatja, meg páciense is kérheti, ha inkább lombikozik. és az endometriozis is láthato, ami ha jol tudom, sehogy máshogy nem láthato. azzal nem sok minden tudnak csinálni, leállitják fél évre a mensest gyogyszerrel, mert az a ciklussal együtt termelödik ujra. krisznek és zsofinak is ez van, onnan tudom. zsofinak csak volt, mert a babák elüzik az endot, ugye terhesen nem menstruálsz. a beöntés nem fáj, langyos vizet kapsz a végbélnyiláson át, hogy kijöjjjön a kaki, ne a mütöasztalon jöjjön belöled, meg utána se, amig kába vagy. szülésnél is van, ahol adnak beöntést, fehérvárom kupot adnak. ez csak neked ciki, ápolok naponta többet is megcsinálnak, nekik csak egy vagy a sok közül, igy fogd fel. addig nem érdemes hormonokat kapni, amig nem bizutos, hogy jok a petevezetök. lehet, kapsz clostit tüszöérés rásegitésnek, aztán közben meg nem is átjárhato a petevezetö, vagy tul szük és lesz egy méhenkivülid. vicus mesélhetne erröl. a babatervezök otthona honlapon biztos van több leirva, de ha beirod google.ba, kiad biztos sok oldalt. nekem amugy nem volt egyik se, mindent a csajoktol tudok:)
tényleg irhatnánk már egy meddöségi könyvet:)
anyukád meg jót akar biztos, de ha a dokid javasolja, felesleges huzni az idöt, és várni a csodát, mert lehet, hogy magátol nem fog jönni. ugy tudom, lapar után rögtön lehet probálkozni a köv.honapban.
a konzultácion sztem elmondják, mi hogyan zajlik, mit csinálnak konkrétan, felvesznek a várolistára és megkapod a beutalokat a laborba és az altatoorvoshoz. ha gondolod, meglátogatlak majd, ha itt fehérváron csinálják. persze az lenne a legegyszerübb, ha babás lennél most:)

ditke
sztem tavaszváró ez a vonalzó, engem feldob a szép virág:)
melohely lenyugodott, hogy most magad vagy magadnak a legfontosabb? mikor is mész dokihoz?

gyugyi
olyan balettra én is elmennék, söt, apjukat is vinném, ahol rondák a lányok és szépek a fiúk. torokmandulát kéne kiveteni Andinak? sztem még mindig jhobb, ha néha begyullad, (bár irtad, elég gyakran), de akkor is véd vmit. doki mit javasol? vetesd ki?

lmami
jöjjenek azok a fotók!!! :lol: Dani hogy van? javul a lába?
Vendég
 


Kata

Nekem is tetszik az új vonalzóm!!!!!! Színt visz ezekbe a szürke napokba!!!! :wink: :D

Hétfőn megyek dolgozni, a héten a tavalyi szabimat töltöttem még!!!! :wink: Majd hétfőn meglátom hogy hogy viszonyulnak!!!! :wink: De hirtelen be tud csípődni ám a derekam!!!! :lol: :lol: :lol: Amúgy szerdán megyek dokihoz! :wink:

Nem nézték még a nemét a babucidnak? Te szíved mélyén mit érzel, kisfiú vagy kislány? :wink:
Na mindjárt kapok a fejemre a betolakodóktól!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kép

Kép

Davi a bal szemét sminkelte. valahogy magára rántotta a hatszáz éves pilleszék tetejét, és éles volt a széle. holnap veszek rendes széket, ezt meg kivágom a francba
Vendég
 


Kata

Jobbulást a kicsi fiadnak! :wink: :D
És vegyél másik széket holnap! :wink: :D

Lami

Boroskólát iszom! Olyan rég ittam, már totál el is felejtettem milyen az íze!!!!! :lol: De jó!!!!! :D Forralt bort lusti voltam csinálni!!! :oops: :lol:
Vendég
 


ditke
akkor szerdán kiderül, mi a köv.lépés:)

febr 4én megyek uh-ra, ott bizti látják már a nemét, ha mégse, másnap megyek a saját dokihoz. én lánynak érzem, de két fiu után egyrészt meglepödnék a lányon, másrészt megszoktam a fiut. amikor lányokat töröltem az usziban az ovis uszás után, hiányom volt a lábuk között. de a lányt is megszoknám:) huu, itt a k helyett p-t irtam elsöre :oops: a pedofil mindenemet. nem ilyednék be a 3 fiutol játszotéren 2 anyuka is 3 fius. és csináltatnék egy polot: egy boszorka van, három fia van. :lol: ismeritek az éneket, ugye?
Vendég
 


ditke
én is becsócsálnék már 3 kortytól is. miota nem ittam, te jó ég! 2005 tél ota kb, mindig bizva abban, hogy terhes leszek. aztán terhesség, szopi, ujabb terhesség. nem baj, apa iszik helyettem is. ünnepel:)

tavi öcsém is ma irta a felvételit, de ö tojik bele. nemtom, miben bizik. hogy mindenki link, mint ö? igazábol okos, csak lusta, meg az osztálya is olyan, hogy nem igazán motiválják egymást.
Vendég
 


Ismerjük a dalocskát!!!! :lol: :lol: :lol: Azért én egy kislányhoz drukkolok!!!! Így volna igazán szép!!!!! :lol: Most megint fejmosást kapok!!! :lol: :lol: :lol: Szóval a lényeg az hogy egészséges legyen!!!!! :lol: :lol: :lol: Akár k....s, akár p...s. :wink: :lol:
Vendég
 


ditke
de ha fiú, nem utazok egy negyedikre, hátha lány lesz :shock:
aztán meg akkor szoknyákat kell beszerezni a nadrágok helyett, és majd izgulhatok, hopgy mikor leszek nagymama:)
Vendég
 


Kata

Majd a lányokkal cserélsz ruhákat!!!!!!! :wink: :lol:
Vendég
 


Kata, lányom is tojik bele!Az elkeseredés múló állapot volt...

Én is lánynak szurkolok!
Két fiú után itt az ideje egy kislánynak! :wink:

Gyugyi, hogy vagytok?
Nem akarlak elkeseríteni, én már 10 napja beteg vagyok!
A hangom, mint a repedt-fazék,fáj a torkom, még mindig köhögök, és nagyon náthás vagyok!És még a szauna sem segített!!!Mintha még rosszabb lenne utána...
Nekem is 39,2 volt a lázam, de csak egy napig!Igaz, az alatt nem volt hajlandó lejjebb menni kicsit sem...
Vendég
 


Kata, a fiaid mellett ugyanúgy izgulhatsz, hogy mikor leszel nagymama!!!Sőt!!!!
(Nem csak lányos anyukák lesznek nagymamák! :wink: )
Vendég
 


Reggelt!

Na így már sokkal jobb!

Kandi elijesztette! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavika
Ilyen korán vannak a felvételik? Nem emlékszem anno, pedig én is felvételiztem nem is egy helyre!:D
Aztán mindenki meglepetésére a távolabbit választottam. A szomszédunkban volt egy gimi...hát nem sokkal izgalmasabb reggel fél 6kor kelni, hogy a 6:15ös buszon már zötyögjek, mint 3/4 nyolckor, hogy 8ra átsétáljak? :D
Nem bántam meg, remek barátokat szereztem, istnei tanárok tanítottak, imádtam a gimimet! :D

Kata
MAjdnem hasonló szemfestéke lett Davinak, mint Árpinak. Én sajna nem tom kidobni a hőfokszabályozót!
Én is drukkolok, ha lány, ha fiú...a barátnőmnek most született a 3. végig mindnenki lányt mondott, még én is, tök alma hasa volt...hát Bálint, nem lány! :D Majd hozzák a lányokat! :D

Ditke
Akkor sokat hajolj...papíron, meg főleg a kollégák előtt! És már jujj b eius csípődik!

Dike
Én a hsg után rögtön babás lettem, igaz inszemmel, mert az egyik oldal el volt záródva...jól megaszondtam...ha anno tudtam volna a lapar lehetőségéről én inkább azt választottam volna. Katának igaza van, ott legalább alszol, ők meg rendbe raknak, és mindent látnak!
Anyukádat meg lehet érteni, az anyák aggódnak, de ezt te döntsd el, mert idegileg lelkileg rámész, ha mégsem jön a gyerek! A homonoknak pedig olyan hatása van, hogy stimulálnak, stimulálnak, és eccercsak már nem tudsz működni, mert sajna kiégetnek.
Tudom, hogy nem mi fogunk rábeszélni, főleg, ha a család nem támogat, de hidd el a szülés százszor jobban fáj...igaz ott az eredméyn kézzel fogható! De fogd fel úgy, hogy annak az érdekében cselekszel!

Elfogyott a kávém....

Kezdődik a nap....

Kép
ticsimû
 
 


Hali!

Szép napot mindenkinek!!!

Zapánéék, Tavi
Jobbulást!!!
Nekem is van egy kis nátha, torokfájás de csak alaphangon kb egy hete...vettünk tegnap sok cvitamint, grapefruitot, kamillázok, megy a propolisz+C, egy hetem van hogy teljesen elmúljon ez a kaki és ne is jöjjön elő a stimu alatt! :twisted:

20.cn, holnap uh és vérvétel.

Dike
Nekem volt hsg, uh petevezetékfestés és 3!!! lapar.Túléltem mind, már rutinos vagyok. :lol: Laparból gyorsan fel lehet épülni.Nekem beöntés nem volt soha, hashajtó előző este. A katétert altatásban tették be és a kivételt meg se érzed.Az utolsónál kaptam csak drain-t a sebbe, hogy ürüljön a váladék....3 napig azzal a zacsival mászláltam de kibírható volt.
A laparnak is megvan az ideje:hormonvizsgálatok, katonavizsgálat, uh-s követés, esetleg átjárhatósági és utána lapar. Sok sikert a döntéshez!!! :D Vagy babásodj be a félelemtől!!! :lol:

Puszi mindenkinek!!!
vizkriszisback
 
 


Dike!
Most lehet, hogy megharagszol, de akkor is leírom, amit gondolok.
1. Hogy akarsz szülni, ha egy lapartól így félsz?
2. Miért várod el a Babádtól, hogy jöjjön hozzád, ha nem vagy hajlandó ennyit sem megtenni érte.
3. Az orvosod nem véletlenül mondja.
Beöntés: Pécsen nem adtak, csak kúpot, amit magadnak felteszel és hasmenést okoz, azért kell, hogy üresek legyenek a belek és jobban lássanak odabent. Ja és szülésnél is adnak beöntést!!!
Katéter: Pécsen nem volt, éjfél után nem lehetett inni, így tök üres volt a hólyagom, este pedig úgyis fel kell kelni kimenni pisilni.
Az endometriózisról ráérsz tájékozódni, ha megállapítják, bár az nekem fura, hogy ahhoz képest, hogy jó ideje írsz ide és nekem és Krsiznek is van, Csipcsabnak volt, fogalmad sincs róla! El szoktál minket olvasni egyáltalán???? :roll:

Bocsi, hogy így kifakadtam, a többiektől is, de ez kijött!

KépKép
zsófikukac
 
 


Ditke!
Nekem tetszenek a vonalzóid!!! :lol:

Zsu!
Ugye milyen jó a szurizás??? MIkor lesz uhu??? ++++

Tavi!
Én nagyo szorítok a lányodnak! Annó én is úgy éreztem, hogy nagyon szar lett a törim, mégis sikerült!!! :wink: :lol:

Ticsi!
Kezet fogok a fiaddal. Miután egy hete nem hánytam és reggel nagyon fájt a fejem, az uram hozott kávét az ágyba. Megittam, majd felkelés után ölelgettem is a nagy fehéret! :lol:

Krisz!
Le vagyok maradva, mikor mentek legközelebb lombikra?

Kata!
Most akkor lány legyen vagy fiú??? :lol:

Fenci??
Jól vagy???

KépKép
zsófikukac
 
 


Bogáncs :D Magatokról nem is írsz? Tessék ám írni, hogy legyen miből tanulnunk! :D

Ticsi :D Szörnyű lehet ez az állandó hányás... Nálunk párom pénteken egész nap hányt, az egész családján átment a kórság, hálistennek én karanténba helyeztem magam és kopp-kopp-kopp nem kaptam el. :wink: Most már jól van apa is. Feltétlenül vidd Árpit dokihoz, ez nem normális hogy spontán hány!!!! :shock:

Zsu :D Jó hétvégézést! :wink:

Dike :D Nekem sem volt laparom, de szerintem nagyon megnyugtató dolgokat írtak a lányok! Prolaktinnak nagyon örülök! Én úgy érzem, hogy minden hónapban nagyon kiborulsz ha megjön (én is így voltam), szóval szerintem jót tenne Neked az előrelépés – lehet ezt most nagyon hülyén írtam – hogy tudod, hogy végre megvizsgálnak és fény derülhet ha valami bibit találnak odabent. Ha most próbálkoztok 10 hónapja, akkor kb pont 1 év után lesz a lapar. Nekem 9 hónap után volt az átjárhatósági, aztán 11 hónap után az endokrinológus ahol végül kiderült a bibi, utána jött 9 hónap gyógyszer és végül a 2. inszem hozott sikert. A katéteres, beöntős dolgot meg feltétlen kérdezd meg a dokid hogy tudd lesz-e vagy sem, mire számíts.

Mami :D Na hol vannak azok a babafotók? :wink:

Gyugyi :D Jót nevettem a balettest leírásodon... :lol: Ja, már mindig akartam Neked írni. Jó múltkor kérdezted Mamit hogy mennyi a derékbősége. Na az enyém most 102 centi. Én mindig azt hallom, hogy jobb ha a mandula bent van, mert akkor is véd. Na meg nem mellesleg van néha miért otthon lenni a suliból vagy melóból :lol: :lol: hehe

Tavi :D Drukk a lánykádnak a magas pontokhoz!!! :wink:

Kata :D Ezen jót mosolyogtam. Te is a neten tanulsz, mi? „ Nekem amúgy nem volt egyik sem, mindent a csajoktól tudok.” :lol: :lol: Drukk a kislányhoz! :wink: Kivi vagyok már nagyon, mit látnak majd a lába között! :wink:
fenci
 
 


Kukac :D Jól vagyok, köszi. :wink: Pocaknövős korszakom élem. Láthatóan megindult. Tegnap levágtam a körmöt a bal lábamról, a jobbról már nem ment. Apát kértem meg. Mondtam neki, hogy most egy pár hétig ez az ő projektje lesz, nem akarom a manót nyomkodni. Kivi leszek Te hogy bírod majd! Szőrtelenítés mááá nagyon gáz. Lábról még csak-csak, de odalenn mááá nem látok semmit. :lol: Sajnálom hogy rókakoma még mindig ott ólálkodik, ne igyál kávét ha az meg csak rásegít. Én sem iszom már vagy 3 hónapja, még capuccinot sem.

Ja, csajok, ma jubilálok.... feljött a 10. kilóm is.... (3x is arrébb toltam a mérleget, hátha nem áll vízszintben, de ez biza annyi). Gyugyi, én is csináljak olyan hízós vonalzót??? :lol: :lol: :lol:
fenci
 
 


Bocsi... :oops: :oops: Zsu, Neked adom!!! :D
fenci
 
 


dike
még vmi. félsz a lapartol, mert fáj. végülis az is fáj, hogy nincs babád. vegyél egy nagy levegöt, és vágj bele :D meg legalább kipihened magad a korházban, tudsz majd aludni, pár napra elmész táppénzre. és a hormonok azért rendesen betesznek a szervezetnek, és mellékhatásként a closti pl.kettös látást, hányingert okozhat, meg ingerültséget. a férjek elviselik? :lol:

zsofi
nemtom, mi legyen, fiu vagy lány. majd annak örülök, amit mondanak:) lehet, már febr 3án elmegyek uh-ra, mert anyu akkor ér rá babázni a ketteskével.
én azért olvaslak titeket, ugye? mennyi mindent tanultam :lol:

krisz
gyogyulj meg hamar, mostanában sokat betegeskesdz. minnyá te is babásodz. febr-ban, ugye? neked holnap azt nézik, van-e érett pete? meg a nyhártyát?

ticsi
nekem is a reggeli az utso nyugodt pillanatom. bár most aptyukkal kockázik. ragaszkodom is az egyedüli reggelimhez az ujsággal:)
Vendég
 


Fenci!
Örülök, hogy minden rendben!!! :lol: És pocakfotót mikor kapunk???? Kíváncsi vagyok ám nagyon! :lol: Ezekkel biztos nekem s bajom lesz, bár a szőrtelenítést a kozmetikusom végzi. :wink:

Kata!
Igen, Te meg vagy dícsérve. De én nem bíráskodni akartam ám, nagyon bunkóra sikerült?
Akkor én is annak örülök, amit lát a dokid! :lol:
Pocakod nő??

KépKép
zsófikukac
 
 


Szijasztok4
Itt az ijesztgetős.....
Kép
Na viccet félre téve....a vírusotok nagyon fertőz a neten....férjem tegnap óta nagyon rosszul van....éjjel annyit krahácsolt,hogy azt hittem elválok még az éjjel.....jajj és férfi,annyit tud nyafogni....a mandulája egyenesen a Hold felszínével vetekszik...és nem hiszi el,hogy Nekem ezért vették ki,azt mondta....azt Ő nem bírná ki.....
Na akinek volt felnőtt fejjel mandula műtéte....az tudja,hogy 3szülés,mint egy mandula kivétel.....
*Látom Dike megy a győzködés....de hidd el....ezek után nem lesz kérdéses,hogy mikor babásodsz....Anyukámnak,csak aznap mondtam el a műtétet,amikor haza értem a kórházból....mert különben az ágyam mellett sírt volna....a semmit ragozva!
*Krisz Neked is gyógyulást kívánok....de tudod van olyan,hogy a betegség miatt lesz valaki terhes,mert a szervezet azzal foglalkozik és nem azzal,hogy kilökje a bébit!
*Kata szépek a fiaid,nagyon egyformák!!!
*Fenci ne foglalkozz a kilokkal....Én rutinos voltam most,a kiskönyvbe a védőnővel eleven többet írattam be! :wink:
*Zsófi van már pocakod?Gondolom az Utrotól Te is puffadsz?!
Mindjárt folytatom,csak vissza olvasok......
:shock: :wink:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Tavika drukk megy ezerrel a lányodnak!Áll. nagyon nehéz volt!
Tünde!Bocsika....elfelejtettem,pedig párszor mondtad!Akkor is sok boldogságot!!!
Gyugyi!Nem mondanám,hogy elmennék egy balett előadásra.......mert ha a bicikliseket nézem a tv-ben,na az se egy felemelő látvány.....de legalább azoknak a lábuk izmos! :wink:
na megyek főzni!
Szép napot Nektek!!!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Napot!

Zsófi
Az igazság mindig fáj. Lehet barokkos körmondatokban fogalmazni, vagy kerek perec...te az utóbbi voltál...sztem azok után, hogy min mentél át, ehhez neked jogod van!

Dike
Én annyit tennék hozzá Zsófi gondolataihoz, és mondom ezt azért, mert bár vannak már csemetéim, ugyan nem jártam végig a szamárlétrát, de elindultam rajta, magadnak tedd fel a kérdést. Mennyire akarsz gyereket!
Ha a válasz nagyon, és most rögtön, akkor igenis lépj előre. Ha válasz, hát nem tudom, mostanában, akkor várj még. Ha a válasz nem most, akkor felesleges aggódnod, még ráérsz később.
Hormonokkal tömetni magad kivizsgálások nélkül ostobaság...és ezt azért mondom mert én is ezt tettem! 4 hónap closty után, sikertelenül csaptam az asztalra, hogy elég...lépjünk tovább!
Bocs, ha rám is megharagszol, de Zsófinak igazat adok!

Kandi
Űzzed, űzzed...bár tuti kukkol!

Ditke
Nyomozol?

Krisz
Dátha monjon le!

Fenci
Kilókkal ne foglalkozz. majd lemegy. Én szopi alatt hízok még...már 3at felszedtem! :oops: :oops: :oops:
De remélem jön a tavasz, és mehetek a kertbe, ott majd legyúrom!
Meg hát, anyós feladott 4 doboz hájas sütit... :evil: :evil: :evil:
tudja, hogy az a kedvencem!
hogy lehetne nemet mondani!
:oops: :oops: :oops: :oops:
Kérem a fokhagymás savanyúd receptjét! Lécci!

Kata
Kávé. újság! Jaja...de jó lenne...Kávé, hát mivel újság nem jár, marad a net...de ennyi jár nem?

És a nap csodája...

Voltunk ma sétálni. Kimerészkedtem. Két gyerek. Babakocsi, kismotor, egyedül!
Gondoltam végig megyünk az utcán, meg haza. De Árpi nem úgy gondolta. Nagyon édes volt, elindultunk, mondom neki, az út szélén motorozzon, mert jöhet autó, és elüti. Mint a kisangyal. Na jó vasárnap van, sokkal gyérebb a forgalom. Jött az autó...kiabál : "Anya, autó...állj!"
Mentünk tovább. Véget ért az utca...felkanyarodik a dombra, mondja menjünk tovább. Igen ám, de a kismotor. Mondom felhajtod? Igen. Jó elindultunk. 3 méter után, ugye fölfelé nehezebb...hát nem megy. Mondom akkor visszamegyünk. Nem. Felemelte a kis kezei közé, hogy majd ő felviszi! No rajta. Elindultunk. 10 méter után már nyögött. Kérdezem nehéz? Iden. :( Kérdem vigyem? IDENNN! :)
Felmentünk, még motor nélkül is nyögött mire felértünk a csúcsra. Visszakanyarodtunk az eggyel feljebbi utcára. Szépen fegyelmezetten jött mellettem. No elértük a keresztutcát, aminek a végén lakunk, mondom menjünk le. Ez az utca régi vasúti talpakból van kirakva, iszonyúan ráz...beton+latyak. Lementünk. Erre a végén közli, hogy még egyszer. UH.Hát először meg akartam győzni,hogy mennyivel jobb a mi utcánk hazafelé, de nem...elindult megint fölfelé. Igenám, de igásló hozzad a motoromat, no és a tesót is húzzad! Isteni élmény a vasúti talpakon felfelé rángatni a babakocsit! kezemben motor!
No sebaj visszaértünk a tetejére, és mégse újra jöttünk le, hanem mentünk tovább a párhuzamos úton...ennek a vége zsákutca...VOLT! Ott lett az új bölcsőde...megtaláltuk! Bekukkantottunk! És a főútra kiérve hazafelé vettük az irányt. Félúton majdnem elaludt a kormányán a motornak, de szerencsére nem akart az úton menni, beérte a járdával. Megismertük a mohát! Megugattunk néhány kutyát, és szó nélkül bejöttünk a kapun otthon!
Mindez 2,5 óra volt!
A kicsi kb fél órát aludt, a többit végig nézelődte! :evil: :evil:

Nagyon élveztem a kirándulást, de hétköznap, sőt szombaton se merném újra megtenni! Ez lesz a vasárnapi program!

Bocsánat, hogy offoltam, de annyira csoda volt, ismerve Árpit, hogy ezt meg kellett veletek osztani!

Azé vannak tapasztalatok. Egy húsakasztó kampó kell, mert néha úgy gondolta inkább sétál mellettem, és olyankor a motort vinni, ami alig pár kiló, hát cementeszsáknak tűnt!
És még vmi, amibe nem gondoltam bele, hogy ilyenkor nincs még egy kezem! Ha elszaladt volna???????? :roll: :roll: :roll:

Kép
ticsimû
 
 


Ticsi!
Aranyos ez a séta story! Elképzeltelek Titeket! :lol: Testvérfellépőd nincs babakocsihoz? Szerintem az hasznos lehetne Árpinak, ha elfárad. És még az jutott eszembe, hogy valahogy nem tudod feltenni a motort a babakocsira?

Kandi!
Estére már elég nagy a hasam , de reggelre visszamegy. Inkább oldalra szélesedtem, ezt már többen is megjegyezték, pedig eddig is volt csípőm. De azt olvastam, hogy ikreknél először oldalra nő a méh.

KépKép
zsófikukac
 
 


Halihó! :lol:

ejha, mennyit írtatok! :D

Ricsi!
nagyon tecca a sétás történet!következőleg vidd magaddal apát is :lol:

Gyugyi!
balett.. hihi.... 8)
jobbulást! :D
mandula:nekem az első méhenkívülim után 2 hónappal vették ki, hát nem voltam fiatal,31 éves :shock:kb. az azt megelőző 15 évben mindíg beteg voltam, fájt a torkom és köhécseltem non-stop.ja, és szívrimuszavarom is lett.igaz, az nem bizti a mandulától, de ugye azt is okozhat, mármint szívbelhártya gyuszit(meg vesebajt, meg ízületgyuszit...)
a döntő elhatározá akkor született meg, mikor anyukám fájdalomdíjként a lapar után elvitt minket Egyiptomba 1 hétre.ebből az 1 hétből 5 napot pokoli mandulafájdalmak között töltöttem(nem vittünk gyógyit), és rázott a hideg, nyelni nem tudtam és pulcsiban ültem a strandon míg a többiek napoztak meg pancsoltak. :( :twisted:
a mandulakivétel felnőtt fejjel nem piskóta 8), sőt horror, nem altatnak..de:20 percig tart kb. és utána kész, igaz 3 napig még kaparod a falat, úgy fáj, de ha dokat iszol gyorsan helyrejön a seb.
volt egy csaj, aki az altatást kérte:héát utána fél napig vért hányt.... :? 3.nap hazamehecc :wink:
A lényeg:azóta soha nem fáj a torkom, nem vagyok beteges, és 15 év után nem köhögök :lol: :lol: :lol:
életem egyik legjobb döntése volt
bocsi, kicsit hosszú lett
:oops:

Kandi!
tényleg jobb a szülés?akkor nem parázok annyira 8)
nekem volt köld,piercingem, de már nincs :roll:

Krisz!
gyógyulgass te is!eszel sok gyümit? :shock: :)

Ditke!
meg tud fájdulni hirtelen a derekad...ez teccett :wink:

Kata!
jánykára szavazok :lol:

Fenci!
újabb pocifotó?tudom, én is adós vagyok....pótolom :oops: :lol:
én 9-nél tartok :D
Vendég
 


Dike! :D

sajnos igazat kell adnom Kukacnak és Ticsinek!te döntsd el mennyire fontos a baba!ha csak jó lenne,várj még.ha nincs ennél fontosabb dolog az életedben, akkor hajrá lapar 8)
Pont ez a lényeg, hogy meg akarja csinálni a lapart a dokink, mielőtt bármi hormonozásba belekezdene.ezért jó doki.nekem is ezt mondta, miután meglett a hormoneredmény meg apa katobnái, és rendben volt azokkal minden.és én is bepánikoltam, és oitthagytam.elmentem másik dokihoz, aki éberen csinált uh-os petevezeték átjárhatóságit.(jó sok pénzért)ami megvolt 10 perc alatt, de pokolian fájt és utána majd elájultam és olyan görcseim voltak fél napig, h azt hittem megszülök.és azt mondta egyik oldal elzárt de a másik jó!ezért belevágtunk nála az első 2 inszembe.amik nem sikerültek.
aztán visszamentem a dokinkhoz, akihez Te is jársz és elmondtam hogy mi volt a másik dokinál és rábeszéltem legyen inszem lapar nélkül.nem örült neki, de belement.és ebből lett a 2.méh.kiv-m, ugyanis mégse volt átjárható egyik oldalam sem!!!!! :twisted:
és hát a lapar csak egy rövidités.a lányok meg te is meg a doki is a laparoszkópiára gondol ezalatt, amikor 2-3 pici(2-3 mm-es) lyukon bekukkantanak a hasadba.látják van -e cisztád, összenövésed, endometriózisod, átjárhatóak-e a petevezetékeid.csomó gebaszt meg tudnak szüntetni.
a másik, ami nekem volt 2x, a laparotomia, ami egy olyan nagy vágással jár keresztbe a hasadon, mint a csaszi.ezt ne akard.ezzel jár a méh.kív. :( csak nincs a műtét után jutalom, mint a csaszinál :?
szóval:kb.3 napot kell bentlenned.hashajtót kapsz, nem beöntést.húgycsőkatéter ha van is, altatásban teszik fel, a kivétel meg annyira fáj, mint egy méhcsipés, pár másodpercig.
a sebek nem fájnak, picit érzékeny a hasad pár napig.
de:::::::::::::::::::::::::::megtudod, mi a bibi.ha van.ha nincs, jöhetnek a hormonok vagy az inszem és hipphopp babás leszel.
ha van, megtudják pontosan mi, és hogyan orvosolható.elzárt petevezetők, endometriozis:lombik.
ha akarod, én is meglátogatlak 8)
bocsi h megint hosszú voltam :oops:
Vendég
 


Vicus!
Ticsit elkeresztelted Ricsinek! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


én 4 kilónál tartok, örülök neki, mert uyge előzőleg több volt, bár összességében akkor is 12.
poci növöget, de reggelre még nekem is kisebb. majd uh után teszek fel pocit is, addigra jobban látszik a növekvés.

na, akkor kérem tegyék meg tétjeiket, fiu lesz vagy lány? :lol:

ticsi
nálunk sokat a babakocsi tolokarjára akasztják a motort a kormányánál vagy a kerekénél. esetleg alulra a bevásárloháloba teszik. vagy tényleg kell egy kampo a kocsira. ne mondd,hogy nem beszél Árpi, ez a pár szó elég sztem, és megérteti magát. néha gondolom barkochbázni kell, de kommunikál, és ez a lényeg. a fizikai képessége meg majd hozzáfejlödik.

zsófi
bocs, hogy mindig neked irom a hülye ötleteimet, de te vagy ikres :lol: ,ajd ha zsu és krisz ikrei is beköltöznek, öket is fárasztom. szoval: Dalma és Zelma. tudom, szted fiuk, de hátha lesznek lány ikreitek is. én tanitottam egy nagyon okos, szép szöke Dalmát, azota tecc a név. egyszer olvastam, hhogy vkinek ikrei Felicia és Felicián. ez is aranyos, csak a becézést nem keverik? német csatornán meg fiuk Julian és Florian voltak. szomszég ikerunokái Zoárd és Richárd, ez is rimel. egyszer a Nök Lapjában egy 3as ikerpár Patrik, Péter, és a lány, na mi??? Petra :lol: azt irta az egyik babás ujság, hogy ne adjunk hasonlo nevet az ikreknek, nehogy bosszantsa öket, hogy még a nevük miatt is keverik öket. Hát, ha fiu-lány, vagy kétpetéjüek, akkor nem is hasonlitanak egymásra. sztem aranyos a hasonlo név, ha hangzásban és becézésben nem keverhetők.

ditke
vettem uj széket :lol: ez sima 4lábu, bükk dekor kerek az ülökéje.
de a hülye pilleszéket nem szabadott ám kidobni :roll: bevágtam a tévé mögé. nálunk semmit se szabad kidobni, tele a panel kacattal. ugy nézünk ki, mint egy raktár. de polcot se szabad rakni, mert ne furjuk tele a falat :shock: megmaradt a gyüjtögetö ösztön az öskorbol 8)
Vendég
 


Vicuska ....:wink: Nekem tályogos volt a mandulám...júniusig már a 4.antibiotikum kúrát kezdtem Én is 31 voltam,mint Te....de komolyan ,inkább 3 szülés,mint ez még1x,de mondom....Nekem nagyon gáz volt!Ízületeimre ment rá....szívemre nem...de a doki azt mondta a következő az lett volna Nekem is és a szülésem se volt egyszerű....bár mindez 6és fél óra...(mármint a szülés) szóval ügyi leszel Te is szülés alatt.....vigyél sok-sok szőlő cukrot és citromot....az majd erőt ad és lesz nyálad!
-Ticsi nem baj,azt szabad! :wink: Nem Ő az egyetlen! :shock: Kirándulásra Én nem vállalkoztam volna!Én most annyira lusta vagyok...
-Zsófi!Nekem is az ikreknél,nagyon hamar látszott,de Én előre nőttem akkor is!Szedsz vitamint?Én Femibiont és még 1x se hánytam,pedig refruxom van és rekesz sérvem.....azt mondták sok benne a B vitamin,tuti azért ....
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kata! és a Te neveid?Bár bizti írtad már.....bocsi akkor!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?