Sziasztok!
Zsanka: most szereltem szét a cuccot, holnap megyünk Mártiékhoz, akkor oda adom neki. Nagyon szépen köszönjük, rendes volt Tőled, hogy odaadtad, pláne ennyi ideig
Most a napokban nem megyek úgy vásárolgatni, de majd jövő héten igen, akkor néznék valami apróságot a gyerkőcöknek. Tudom, azt mondtad Mártinak, hogy nem kell, de szeretnék. Mit szeret mostanában Máté? Vagy van e valami, amit szeretne?
Gyomorrontással vigyázz, nehogy komolyabb legyen belőle! Egyél esetleg normaflore-t, azt biztos lehet enni kismamiknak is!
Munka-gyerek betegség: én is mindig marha pipa voltam az ilyen szülőkre, főleg azokra, akik otthon voltak gyesen és mégis elhozták betegen a gyereket. Olyanoknak, nem kertelek, beszóltam, na....
De tényleg vannak olyan munkahelyek, ahol tök nem toleránsak. És esetleg nincs nagyszülő... Nálunk is volt olyan, hogy beteg volt Emese, amíg lázas volt 1-2 napig otthon tudtam vele maradni, de az én melóhelyemen is húzták a szájukat a betegségre, úgyhogy utána mamához ment. Amikor már "csak" köhögött. Főleg szerintem a gyárakban van ez.... A főnökség bele sem gondol ebbe... Undorító!!
De azok, akik meg tudják oldani, esetleg még otthon is vannak és úgy viszik, azoktól kiráz a hideg. Szülő az ilyen??? Még tavaly mesélte óvonénink, hogy volt olyan kisgyerek, akinek 39 fokos láza volt és lefordult a székről. Hát az ilyen beteg gyerek 1-2 órával azelőtt otthon is beteg volt, az tuti!!!!
Ma takarítottam. Kb. 2 órás munkám volt, de kb. 4-5 órát csináltam, mert közben ugye a gyerekek... most Bence alszik, Emese játszik addig Dórival, közben végre eljutok fürödni. Aztán már csak mosogatni kell. Na meg este vasalni. Ígéretem ellenére nem vitt rá a lélek, hogy vasaljak... Olyan fáradt vagyok estére!!
Erika: közben találtam képzeld olyan játékot, amit a bookline-on nem kaptam. A plázában. Igaz, drágább volt egy ezressel, de én ennek is örültem. Feladtam a küzdelmet, sehol nem találtam.
Köszi a bizi gratot!
Jól néz ki a gyümi sali, nyami! Én nagyon szeretem. Dícséretes, hogy Viki is. Nálunk ezen a téren hadi lábon állnak. Maguktól nem kérnek, de ha odaadom, azért megeszik többnyire. Csak nem mindet. Narancs pl. szóba sem jöhet. De alma, banán, mandarin igen.
Na megyek, fürdök egy jót!
Szilvia
Kellemes hétvégét mindenkinek, ha nem jönnék!