Sziasztok!
Már én is elég régen voltam, most próbálom pótolni......
Honey!
Nagyon örülök, hogy megoldódtak a problémák Flórával, a tejcsivel!
Gyönyörű kislányod van!
Pelus: Mi eddig még csak a Pamperst, és a Liberót használtuk, a Liberó nálunk bevált, a Pampers nem igazán (de elhasználtuk, mert elég sokat kaptunk belőle).
Gabolino!
Csodaszép a kis Andor, jól áll neki a lánc
Mi nagyon szeretnénk járni babaúszásra, de a közeli uszodában most épp üzemszünet van, de remélem nem zárnak be végleg, és akkor járhatunk.
Monee!
Nálunk tegnap volt az első hasról hátra fordulás. Hason nagyon imbolygott Róza, és egyszer csak átfordult, hirtelen történt, de én azt hiszem, hogy a fenekét indította először.
A.m!
Gratulálok az 5. hónaphoz!!!!!Milyen gyorsan telik az idő.
Csehi!
Szépek a képek. Szerintem Luca inkább rád hasonlít!
Nyaralás: Mi mindenképpen szeretnénk menni nyáron, de inkább egyenlőre csak itthon, valahová a közelbe. Sőt azt hiszem márciusban elutazunk Debrecenbe, mert a férjem megy 4 napra, és mi is elkísérjük.
Eszike!
Olyan édes Noncsi, nekem a középső kép a kedvencem.
Mambu, Realdream!
Én is köszöntelek benneteket nálunk.
Édesek a gyerkőcök!
Realdream, megérte a sok szenvedés ezért az édes babáért!
Noni!
A karácsonyi videót legalább 20X megnéztem, Rózával együtt legalább 5X, jajj nagyon szép, köszönjük szépen!
Nagyon jók a játékbabás képek, már bánom, hogy én nem csináltam a kezdetektől, de végül is még most sincs késő elkezdeni.
Zárt fórum: Ha mentek, én is csatlakoznék, ha lehet.
Netti!
Sajnálom, hogy így minden összejött.
Alíz olyan kis drága!
Róza haja is pont ott hátul "kopott" most ki.
Sziszi!
Nekem sokszor nem is ír senki, ha valamit kérdezek, sajnos.....
, vagy csak néhányan, de azért én jövök szorgalmasan, hátha megkedveltek engem is.
Nagyon szépek a gyerekek!
Gwini!
Milyen ügyes már Lalu!!!!
Szeder!
Nagyon vicces a hajas baba kép, édi kislány!
Bejci!
Ez az allergia, úgy sajnálom, gondolom, hogy már eleged van belőle.
Márti!
Én sem értem, mi van azon lenéznivaló, hogy az embernek kisgyermekei vannak, hiszen ez a világ legcsodálatosabb dolga, csak ők ezt még nem tudják, ha tudnák nem néznének le, és nem nevetnének.
Én is nagyon szeretem nézni a korcsolyát!
Winona!
Én is utálom, ha össze-vissza nyúkálnak rózához, főleg, hogy előtte nem mosnak kezet!!!!
Anyooka!
Nagyon jók a babás képek.
Humanka!
Még én is kizárólag csak szoptatok, remélem Róza 6 hós koráig.
Kistiggrincs!
Zalán nagyon szép kisfiú.
Blúmi!
Alsópáhokon a Koplingban voltatok? Oda én is nagyon szeretnék menni, a fodrászom ajánlotta, hogy nagyszerű babás hely, már a honlapjukat is nézegettem.
Lanta!
Kornéliát sajnálom, de biztosan elmúli nála ez az időszak.
Ági!
Én is Boldog névnapot kívánok így utólag.
Tavirózsa!
Olyan jó, hogy néha jelentkezel.
Köszönöm a hozzászólásokat, válaszokat a kérdéseimre: Starlark, Minyu, Monee, Blúmi, Csehi!
De végül is meg lett az ok a kevesebb tejcsire: ma megjött sajnos.
Pár napja volt egy kis szopisztrájk is ezek szerint emiatt. De szerencsére Róza az elmúlt héten is 200 g-ot hízott.
Csak még félek kicsit nehogy a menstruáció hatására teljesen elapadjon a tej.
Akik még szoptatnak, van akinek már megjött? És a mensi után visszaállt minden a régi kerékvágásba???