Új privát üzeneted érkezett!

Kép fürdés

Kép fürcsi után

Kép olyat én is ennék
blúmi

még egy kép a videóhoz, aztán eldugulok... Kép Bálint 4 hónaposan
blúmi

Sziasztok,
Megint sokat termeltetek, képtelenség lesz mindenre reagálnom. :shock:

Anyóstéma:
Nem akarom túlragozni, de úgy látom, hogy többeknél az a gond, ami pl. az én anyukámmal és más rokonokkal (anyósom tündér, vele semmi gond). Úgy gondolja mindenki, hogy jobban tudja nálam, hogy mi kell az ÉN gyerekemnek, és persze az eszükbe sem jut, hogy ÉN vagyok vele a nap 24 órájában, pontosan tudom, hogy mikor mit akar a gyerekem! :twisted: Ettől a falra mászom!

Blúmi,
Írigykedek a hétvégéért, biztos nagyon szuper volt. Már úgy várom, hogy mi is vigyük Julcsit valahova fürdeni, mert nagyon imád a kiskádban pancsikolni.
Amúgy nagyon sok embert ismerek a gimiből a 90-94-es évfolyamból, mert a barátnőm odajárt. És nekem a fotóról ismerősnek is tűnsz. :) Küldök privit (ha tudok), hogy kik lehetnek a közös ismerőseink.

Kép
hbetti

Humanka,
Nem kinn, mindig benn a lakásban csinálja ezt a furcsa légvételt. Hogy mitől van, azt nem tudom, de nem lehet nagy baja, mert amúgy tényleg vigyorgós, kiegyensúlyozott baba.
Ma gondoltam rád, amikor mutatták a tv-ben, hogy jó kis székdobálás volt az Australian Open-en. :) Még jó, hogy nem voltatok ott.

AM,
Gratula a méretekhez, lassan Minike kinövi a nevét! :lol:

Erről jutott eszembe, hogy olvastam az Indexen, hogy Miskolcon óriásbaba született: 6200 g, 64cm! :shock:

Kép
hbetti

Ági,
Julcsi is cumizik alvásnál, és volt olyan időszaka, amikor nyafizott többször az éjszaka folyamán, mert kiesett a cumi. Mivel én vele alszom, muszáj volt mindig felkelnem és visszadugi a szájába, mert addig nem hagyta abba a nyüszögést. De aztán magától leszokott róla, hál'Istennek. Ha van türelmed, esetleg kivárhatod ezt is...bár nincs rá garancia :D

Kép
hbetti

Bejci,
Hogy vagy, javult a helyzet délutánra? Brutális, amin kersztül mész nagyon sajnálom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hbetti 2009.01.23 20:14-kor.

Kép
hbetti

Ági!

Cumileszoktatás nem egyszerű dolog valóban. Szóval Gyuszikának csak napközben volt a szájában akkor amikor betettem a kiságyába aludni akkor adtam neki oda és azzal szépen el is aludt legtöbbször gyorsan.
Szóval múlt héten csütörtökön délután nem adtam neki oda amikor a kiságyba tettem persze ettől nagyon bemérgelte magát. Én meg felvettem és megnyugtattam egy kis susogással,paskolással.Aztán visszatettem az ágyba.Persze megint rákezdett ez ment kb. 20-szor. Akkor kicsit abbahagyta én meg kimentem a szobából. Aztán újra rákezdte a sírást akkor ismét bementem és felvettem megint vagy 20-szor. Az a lényeg,hogy azt érezze,hogy te segítessz neki elaludni ha már a cumi nincs. Egy idő után már annyira álmos,hogy el fog aludni. Ha tiltakozik akkor tedd le és próbáld halk szavakkal megnyugtatni vagy susogni és paskolgatni a hátát közeben.Nálunk ez 1,5 órásra sikerült az első alkalommal. Aztán jött a következő kajcsi és utána játszottunk ahogy szoktunk és ezt követően már csak 1 órás volt aztán meg 40 perc,30 perc,20 perc az elalvási mutatvány.
Éjjel viszont nem volt a szájában cumi egyébként sem.
Nehéz és fárasztó tényleg az első 3 nap,de utána már sokkal könnyebb. Nálunk most tellt el 8 nap. Ez alatt 3-szor kapott cumit,de úgy,hogy amikor már mélyen aludt akkor kivettem a szájából,hogy vissza ne szokjon és fel sem ébredt rá :) de ezt csak akkor adtam neki amikor már nem tudtam megvígasztalni sehogy sem :(
Remélem tudtam segíteni. Az biztos,hogy NAGYON-NAGY KITARTÁS kell hozzá. Én is ki voltam kicsit,mert sajnáltam,de a hosszútávú előnyökre gondoltam és ez kicsit megkönnyítette a dolgomat.
A többiektől bocs a hosszú leírásért
:oops:

Mambu!
Szerintem apa nem csak a kezét nem tudta a takaró felett tartani :lol: :lol: :lol: (bocsi,de ezt nem bírtam ki)

Kép
Kép
a.m.

Blúmi!
Ezek a Bálint képek HMMMMM egy kis kékszemű tünemény :D mióta van ilyen gyerekülésetek?hol vettétek? lassan nekünk is kell valami hasonló :shock:

Kép
Kép
a.m.

SOS!

Találtam egy csomót a mellemben! A hónaljam felől, pontosan kitapintható. Egy kicsit fáj is. Megmaszíroztam és kifejtem a cicim, de nem változott a csomó. Mi lehet ez? Úgy félek! :cry:

gwini

Gwini! Nekem is szokott ilyen lenni, ráadásul elég gyakran előjön. Nem lehet, hogy meg fog jönni? Nekem azt szokta jelezni. Sőt terhesség alatt is többször előjött, aztán pár nap múlva eltűnt. Én többször jártam uh-n vele, ez nem ciszta. Remélem nálad is ártalmatlan a helyzet.

Am! köszi a dicsit. Sajnos gyerekülés ügyben nem tudok segíteni, mi a bátyáméktól örököltük. (azt hiszem a brendonban vették) egyébként én ebbe szoktam ültetni, ha kiviszem magam mellé a konyhába... Csak 3 hónapos kora óta ültetem bele.
blúmi

Gwini,
Nekem is szokott ilyen lenni, meg régen is volt. Akkor a nődoki azt mondta, hogy csak egy megnagyobbodott tejmirigy (vagy mi).
Nyugi, biztos nincs semmi baj!

Kép
hbetti

Köszi lányok!

Hívtam a nődokim és azt mondta ne aggódjak, biztos nincs baj. Masszíroznom kell és fejnem. Ha hétfőig nincs változás, akkor megnézi.

gwini

Sziasztok csajok!!!

Olvasgatlak ám Benneteket!!!!!
Nagyon édesek a babák, és milyen nagyok már!!!

Szemmel láthatóan, rohamosan fejlődnek!!!

Puszilok Mindenkit!!!!

"Luca" :wink:
Vendég

Sziasztok!

Tudtok jó pszichológust BP-en?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

a.m.!
Éppen 20:54-től csináltam 22:55-ig, amit leírtál, annyi különbséggel, hogy nem mentem ki, ha megnyugodott. 1 óra után nyugodott meg, elkezdett vigyorogni rám, de nem tudott elaludni, pedig nagyon álmos. Majd, éhes lett, mert hallottam, ahogy korog a gyomra, de most direkt nem akartam cicit adni, hogy ne azon aludjon be. Persze, kajálni nem akart, csak cumizott a cumisüveg cumiján. Jó, akkor most nem kapsz kaját, de nem is cumizhatsz. Erre újra úgy rázendített, hogy most azt mondtam a páromnak, hogy most akkor ő következik, mert 2 óra már sok volt. Így most ő próbálkozik, és hallom a sírásán, hogy brutálisan fáradt. Bár most jött ki (10 perc után), hogy ő ezt nem tudja csinálni. Így megyek.

Majd még visszaolvaslak titeket, de ezt a cumi problémát meg kell oldani, mert nem akarok megint óránként éjszaka kelni cumit visszarakni. Na mentem, mert sakál.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Szép jó estét Lányok!

Csjúúú, jókora adagot termeltetek mióta nem voltam :shock: már vagy 1.5 órája csak visszaolvasok :D :D:D
Előrei bocsez ha valakit kihagynék, nem szándékos, de most csak emlékezetből próbálok reagálni.

Realdream,
Szia köztünk! :) Nehéz út vezetett a Ti kis Zsomborotokig, de megérte és nagzon megérdemlitek! Nagzon szép kislegény és a neve is tök jó választás.

Noni,
Nagyon szép lett ismét a videó! Köszönjük! Küldjek még Andoromról képet esetleg? :? Vagy ez így már gáz? Úgy emlékeztem,hogy szedtél le valahonnan hozzá (de lehet csak a 3 hóshoz)

Szeder,
Nagggyon tuti Adél hajkoronája!!! :D:D:D

Betti,
Nekem tudod mi jutott eszembe ezzel a levegővétellel kapcsolatban? Mivel Honey is mondta,hogy Flóra akkor csinálja, amikor felveszi, Humanka Benője meg ha szél van, ez lehet a hirtelen levegőtől. Én azt vettem észre Andornál,ha hirtelen közelhajolok hozzá,vagy beszéd közben megfújom levegővel,akkor vesz egy hirtelen nagy levegőt. És azóta ezt le is teszteltem: ha megfújom az arcát,akkor naaaagy levegőt vesz.
Sőt, azt hallottam,hogy az olyan babaúszáson,ahol a víz alá merítik a piciket, ott ezt alkalmazzák: megfújja az oktató a baba arcát, mire ő nagy levegőt vesz és ígz viszik víz alá.
Bocsesz a többiektől ha ez hosszas magyarázat lett.
Nem lehet,hogz erről van szó?

Anyoooka,
Nagyon szuper az összehasonlítós fényképsorozat. Nagyon szép legény a kis Ádámod! :) Ügyesen támaszt.

Blúmi,
Csodaszép Bálint! :) És az a komoly mellényes szerkó!!! :D:D
Én is mennék vízbe már Andorral nagyon. Legutóbb 3 hósan voltunk vele wellnessezni, de akkor nem tudtuk vízbe vinni, mert a medence,amit piciknek ajánlottak,az végülis nem kifejezetten babamedence volt és így meg még nem akartam belevinni.

Ági,
Ne haragudj, hogy ennyire megkésve, de NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Am,
Sajnálom az anyós dolgot. Jól teszed sztem,ha időben tisztázod,hogy hol a határ. :)
Volna egy kérdésem a nyelvfék felvágással: Andornak is rövid a nyelvféke,de még nem akartuk felvágatni,mert a dokinő is azt mondta,hogy majd ha más kaját is eszik,mint cicizés, mert lehet megzavarja a szopizásban. Szerinted? Mennyire érzékelhet Minike különbséget a cumizásnál? (tudom,hogy ő már nem cicizik, de az cumisüveget is csak szívni kell vhogy) Szeretnénk minnél előbb ezen túl lenni,de még nem mertük elvinni. Lehet mi is majd egy hónap múlva kb. Ha látsz vmi változást légyszi írd meg :)

Gwini,
Gratula Lalunak a forgáshoz! :)

Monee,
Egyetértek a területmegjelöléssel. Szerencsére nekem nincs ilyen gondom, jó fej az anyósom :)

Bejci,
Jaaaj Istenem!!!NAgggyon sajnálom az allergiádat.Ez most már nagyon rossz. Ha tudok vkit akkor jelzek feltétlenül!Jobbulást!

Rólunk csak annyit, hogy Andorom tegnap a szurik után kapott kúpot, így vágtunk neki az útnak Pécsre. Mire ideértünk már fáradt volt, nem is fürdettük. De szerencsére szépen aéudt reggelig. Sajna mivel 1 szobvalvoltunk vele,így reggel 6kor már én vettem ki az ágyából, mert nyögött,pukizott, morgott és nem lehetett tőle aludni. Szal gondoltam megetetem.
Ma kiköltöztünk a nappaliba ő meg maradt az én régi szobámba :D:D:D Máskor is tapasztaltuk ezt már, de mivel otthon ezt totál nem hallani, csak ha már éhes akkor elkezd dumálgatni,panaszkodn, ezért gondoltuk kipróbáljuk, hátha már nem csinálja. Hát nem jött be :D
Ma viszont felment a hője 38 ra,így adtam neki kúpot. Utána lement.

Nah, megyek, ledőlök. Jövök majd ahogy tudok :) (legkésőbb vasárnap-hétfő)

KépKép
KépKép
gabolino

Jaaah és Honey,
Naggggyon gratula a sok-sok kitartásodhoz!!!Szép teljesítmény! Ügyi vagy! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Na, kb. 10 perce elaludt, visszaolvasok.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Hú,de sokat írtatok!

Anyoooka!

Hát ez a kép Ádámról! Azt hiszem,újra össze kellene hozni ezt a kislegényt Kamillával! Micsoda kópé tekintet!

Blúmi!

Örülök,hogy jól sikerült a kiruccanás! Kicsi fiad szemlátomást nagyon élvezte!

Bejci!

Mi van Veled??? Szerintem is nagyon kéne egy vér-vizelet vizsgálat és nézesd meg a vesédet is uh.gal! nem egyedi eset,emit írtam!

Szeder!

Csodás Adél hajkoronája! :lol: Gondolom,ennyi fiú után a kicsi lánynak hosszú haja lesz,ugye? Én legalábbis el se tudnék mást képzelni Kamillának (remélem,Ő is akarja majd a hosszú hajat)!

Kis korkülönbség: hát,én úgy gondolom,kell a 2 év,én nehezen viselném másképp,de a gyerkőcöknek is jobb,ha nem a legkonfliktusteljesebb időszakban kell megtanulnia osztozni a szülői szereteten! Meg nehéz is,mert még kevésbé lehet hatni az értelmükre,Ők csak azt érzik,hogy nincs annyi ideje Apának-aaanyának a játékra,mesére,törődésre,ráadásul mást is szeretnek már rajta kívűl. Fejlődés szempontjából is nehéz időszak ez,ilyenkor jön még a szemfogak növekedése,ami elég húzós időszak tud lenni,aztán belép a dackorszak is,szóval nem lehet könnyű a szülőnek!Aztán persze vannak gyerekek,akiknek meg sem kottyan a dolog. Csak szeintema sülő sem tudja úgy kiélvezni a nagyobbik gyereke fejlődését, a vele való együttlétet,ha közben egy kis csecsemőről is kell gondoskodnia-én legalábbis így érzem!

Honey!

Én tudok egyet,aki szerintem nem csak gyerekekkel foglalkozik! Ha érdekel,kinyomozom az elérhetőségét! De ugye nincs baj?

Nem hiszitek el,megint ki kellett hívnom a gyerekorvost! Csabimnak 39-ig felment a láza(valószínű benyelt valamit hétfőn az orvosi rendelőben),ezzel együtt Kamilla is újra tüsszögni,köhögni kezdett,hurutosan,hőemelkedése is van megint! Bronchitis újra;köptető,Cebion,orrspray. Csabinak rendben a torka,tüdeje,a füle javul,vírus okozhatja a lázat! Hogy mikor lesz már vége a télnek?

Márti
borossné becz márta

A.m.: jajjjjj, nagyon jo lenne tavasszal egy topiktali, nagyon szivesen jonnek. Es mindegy hol, mert a parom nyugati, en keleti, egyebkent meg Budapesten talalkoztunk es eltunk. De ez azt jeletni, hogy mindenhol elo fogunk fordulni, mert a csaladok szerteszet, a mi barataink meg fokent Pesten, szoval teljesen rugalmas lennek. Es MiniGyuszi is szepen no, Bendonek meg kell szinte 1 kerek kilo, hogy duplazzon :wink: , de szerinem gyorsan meglesz.

Bejci: nagyon sajnalom, hogy ennyire eldurvult ez az allergia-dolog, remelem, vhogy megtalaljak a megoldast, mert azert ez hosszutavon durva :roll: Milyen volt a ket gyerek felugyelet? Hogy birtad?

Szeder: oke, majd hozom a kepet, most meg nem megy, pont projekt kozben vagyunk. Most a "regi" szobaja mar inkabb dolgozo, de meg ott alszik a kisagyban, meg a pelenkazo is ott van. De az "uj" szobaban mar minden kesz a fogadasara. Szoval varjuk, hogy ebredjen, utana megy a kisagy, meg a pelenkazo, es akkor mar ott is fog aludni (meg persze a neve az ajtora, mert anelkul meg nem tudna, hogy az o szobaja :mrgreen: )

Kistiggrincs: Zalan olyan cuki :lol: :lol: :lol: Nagyon szeretem a rola keszult kepeket, olyan kis huncutnak nez ki. Es milyen az uj hazatok? Belaktatok mar? Szeretitek?

Eszike: Noncsi is jo nagy csibesz, hogy nem hagy aludni. Szerintem van vmi antennajuk egyebkent, en ritkan akarok nappal lefekudni, de amikor ugy gondolom, hogy pihenni kene, amint lerakom a fejem a parnara, Bendo nyikkan :shock: Hogy ezt hogy csinalja??? Meg azt sem szereti, ha eszek ... az en gyerekem hatarozottan ugy dontott, hogy nem akar dagadt anyukat maganak :lol: Mar regota akartam kerdezni, hogy a paroddal meg tudtatok oldani a "kulon" lakast? Most gyakrabban van veled?

Gwini: orulok, hogy Norinak semmi komoly baja

Netti: majd vagas utan is hozz kepet Alizrol, kivancsi vagyok !!! A koltozesrol majd irok, de nalunk nem lesz akkora valtozas, mert Bendo a kezdetektol kulon szobaban lakik, igy most csak egy masikba megy, ahol kozel ugyanazok a butorok, ugyanazok a kepek lesznek. Nem is vagyok biztos abban, hogy latja a valtozast, az o kis vilaga meg annyira csak a kisagyra korlatozodik, azt meg visszuk :lol:

Blumi: jo, hogy tejcsi fronton nalad is rendezodnek a dolgok, azt nagyon sajnalom, hogy a cicid nehezen gyogyul, de -biztataskent- szerintem a nehezen mar tulvagy! Hogy tetszett Balintnak a babauszas? Engem erdekelne kicsit bovebben, mert nehany nap mulva mi is megyunk !!! Irsz rola?

Lanta: nem lehet, hogy Kornelianal a dackorszak kezdodik? Vagy talan szeparacios felelem?

Anyoooka: nagyon aranyos ez az elcsipett mosoly, nagy csibesz lesz Adambol is :wink:

Agi: David nem talalja meg a ujjat? Mert Bendo -bar o nem aludt cumival sosem- de az ujjat, neha az oklet ezerrel szopizza lefekveskor, o is attol nyugszik meg. Vagy ezt nem akarod? Huh, most latom, hogy elkezdted a leszoktatast, sajnalom, hogy ilyen zuros...

Betti: pedig mindig szoktunk menni az Openre, csak most ugye van egy kis "csomagunk", aki nem engedi :lol: De jovore megyunk, aztan majd jol elkeruljuk a szerbeket, horvatokat. (Mindig ok balheznak egymassal, tavaly a vizilabda vb-n egymas ellen jatszottak, nekunk meg pont kozejuk szolt a jegyunk. No hogy ott mi volt?! :shock: )

Ezt a miskolci oriasbabat en is olvastam, elkepeszto :shock:

Tavirozsa: jo latni teged is, irhatnal magadrol is nehany szot, hogy vagy?!

Gabolino: Bendo is rovid nyelvfekkel szuletett. Mi viszonylag hamar felvagattuk, nem volt semmi gond elotte sem, utana sem a szopival. Szerintem nem is erzi a kulonbseget. Viszont az lathato, hogy tenyleg jobban mozog a nyelve. De en ugy tudom, hogy konnyebbseget jelent a szopiban, ha vagjak! Szoval szerintem ne habozz, vidd el Andort, mert minel kesobb csinaljak, annal rosszabb!

Marti: sajnalom, hogy megint kuzdotok a betegsegekkel :( Nagyon ratok jar a rud mostansag, kivanom, hogy gyorsan legyen vege !!!

Bendo mar lassan 4 oraja alszik :shock: (Csak mert koltoztetnenek, es tudja, hogy arra varunk, hogy ebredjen :twisted: )

KépKép
Kép
humanka

Jó reggelt!

Cumi téma: asszem szerencsém van ezen a téren, úgyhogy sajna Ági nem tudok tanácsot adni, de szerintem is marha nagy kitartás kell hozzá, hogy leszokjon. Látom az ismerőseim között.
Nálunk is cumi kell az elalváshoz, de mikor már mélyebben alszik Noémi, akkor egyből kilövi a szájából. Többek között ebből is tudom este, hogy innentől bizti alvás van.
De Noémi automatizálta magát, mert ha esetleg az elalvós időszakában kiesne a cumi ő simán a kezével megkeresi és visszarakja a szájába. Nagyon önálló! És nálunk is van ez a kiveszi-visszadugja, ilyenkor még beszélget is a cumijával, megzabálom annyira édesen beszélget.
Szóval Ági, kitartás!
Az unokatesóm is azt mondta, hogy csupán 3 nap a leszoktatás! Még jó, hogy a párod segit!

Humanka: igen megoldottuk a dolgot! Párom minden nap (hétközben) jön hozzánk, mondhatni odaköltözött. Hétvégén meg mi megyünk hozzájuk, mert otthon ezer teendője van, főleg igy télen. Állandóan fát kell vágni, stb. Na meg vadászik hétvégén!
Az én gyermekem meg úgy döntött, hogy akkor kakil amikor mi vacsorázunk. Az utóbbi napokban mindig ezt csinálja velünk.
Gyerekülésben ki szoktuk vinni a konyhába amig mi eszünk, és pont mikor elkezdjük a vacsit ő akkor rottyant be!

Bejci: majd jelentkezz!

Márti: sajnálom az újabb betegségeket! Nehéz helyzetben vagy, az biztos! Jobbulást mindenkinek!
Vendég

Blúmi! Nagyon jók a képek! Gyönyörűséges kék szeme van a fiacskádnak!
Vendég

Tavirósza!

Én is puszillak.Ha van kedved írhatnál magadról :wink: Mindig szvesen látunk!

Honey!
Rossz sejtésem van. Remélem tud valaki egy jó szakember telefonszámát adni.

Ági!
Nagyon-nagyon szurkolok neked a leszoktatáshoz. Nagyon jó,hogy a párod is segített még ha kicsit is. Én egyedül csináltam,mert csütörtökön kezdtem :shock: Szóval KITARTÁST és ügyes vagy,hogy az első menetet kibírtad!!!Gratulálok hozzá.
Azt elfelejtettem mondani,hogy amikor megnyugszik nálad a karodban akkor rögtön tedd vissza különben megtanulja,hogy picit sír és már rögtön fel is van véve. Könnyű ilyenkor felkapatni.

Gabolino!
Szerintem is vágasd fel minél hamarbb.Csak jobb lehet a szopi. Nálunk is azóta hamarabb kiürül a cumi és olyan eddigi cuppogást,nyelvdugdosást csinál amit eddig nem tudott,mert rövid volt a nyelvféke. Szóval meríts erőt belőlünk és vidd el fül-orr gégészhez. :wink:

Eszike!
Noncsid nagyon profi ha már így kezeli a cumit! :D Nagyon ügyes!

Kép
Kép
a.m.

Jó napot!

Most nem emelek ki egyetlen babát sem külön-külön, mert tuti, hogy valakit kihagynék.. most nem jegyzetelek!
Mind - mind nagyon formás baba!!!
Olvasni sem olvastam.. majd este :)

Jó hétvégét jöttem kívánni!!
Aki tud menjen ki, -már, ha jó idő van felétek - nálunk 1000 ágra süt a nap!

Puszi nektek!

szeder74

Starlak - ról tud valaki :?:
Hahó!
Talán most költöztök drága??????

szeder74

Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen kedvesen fogadtok, igazán jól esik! :lol:

Köszi kérdéseteket, jól vagyok.
Hetente kétszer járok konditerembe és szaunába, tehát végre van az életemben kikapcsolódás is, nem csak a robot.

Tegnap voltam nődokinál műtét utáni kontrollon, újra csinál citológiát, 1 hét múlva lesz eredmény. Biztos nem lesz semmi gáz, miért lenne?
Ránézésre semmi eltárást nem talált.

Egyébként jó hogy megcsináltattam a műtétet, mert a szövettani eredményen az van, hogy a legrosszabb stádiumú elváltozás volt, a következő már a rák!!!

Csajok, ne hanyagoljátok el a citológiát, csináltassatok évente!
Azt mondta a doki, hogy a HPV elleni injekciót sem érdemes beadatni, mert kizárólag a citológia mutatja a pontos diagnózist, az injekció nem igazán véd, nagyon sok típusa van ennek a vírusnak, tehát sokkal hatékonyabb az évenkénti kontroll!

Mindenkinek minden jót!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hello lányok!

Gyorsan írok, mert Bius itt van az ölemben. Aztán visszaolvasok és reagálok is... csak most nincs időm semmire...ááááááhhhh
SZóval köszi az aggódást, allergia nem múlt el! Almát ettem tegnap, de este ugyanúgy előjöttek a kiütések. A fejem nem dagadt be, de a testem ugyanolyan "szép" lett. Ügyeletre, kórházba ezzel már nem mentem be. Hétfőn elmegyek vér és vizeletvizsgálatra, aztán ha abban nem lesz semmi érdekes, akkor elmegyek veseuh-ra is- köszi Márti, hogy írtad- mivel én elég komolyan- több évig- vesebeteg voltam kiskoromban és hát nem tudni, hogy mi a bajom!
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, reggel facsartam narancslevet és megkóstoltattam a Laluval. Hát nagyon ízlett neki. A védőnő mondta, hogy adjak neki.
De én úgy tudom, hogy nagyon allergizál. Bár a vitaminok miatt meg jó lenne. Szerintetek? Ha nem lesz tőle pöttyös, akkor adhatok neki? Tényleg nagyon ízlett neki! :lol:

gwini

Sziasztok!

Tavirózsa
Mi még nem "ismerjük" egymást, de a kezdetektől olvastam a fórumot, tudom, min mentél keresztül. Örülök, hogy a sok baj ellenére, ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz, ez nagyon jó!! Meg is érdemled, hogy kényeztesd magad! :)

Gwini
Majd a tapasztalt anyukák megmondják, de szerintem a naracslevet azért sem ajánlják, mert nagyon savas. Lehet kapni 100%-os, bio almalevet, én majd azt fogom először megkóstoltatni Julcsival.

Bejci,
Hát ez nem jó hír, de remélem, hamar kiderül, mi okozza!

Starlakot már én is hiányolom, úgy eltűnt. Pedig ő is aktív szokott lenni. Hol vagy? Ugye semmi baj?

Márti,
Jobbulást a gyerekeknek! Szegények, jól rátok jár a rúd, de kitartás: január, február, itt a nyár :)

Honey,
Nincs baj, ugye? Félre ne érts, nem kíváncsiskodom, csak olyan aggasztó volt, hogy semmi magyarázat nélkül a pszicholólust keresel!

Gabolino,
Még ilyet! Hogy nem tudtok Andor mellett aludni!!! :lol: Én imádom hallgatni Julcsi szuszogását, meg a többi effektet. Inkább őt, mint a horkolós apját! :lol:

Várom, hogy Julcsi felkeljen, aztán egy gyors szopi, és irány sétálni. Gyönyörű idő van itt. Jó hétvégét mindnekinek!

Kép
hbetti

Szeder: Köszi az aggódást! Igazán jól esik, hogy azonnal "mozgósítottad" volna az ismerőst az allergia miatt!Puszi !

Monee: Torkod? Tényleg menj el vele orvoshoz!

Mambu: Vigyázz magadra Te is és szerintem minél előbb menj el orvoshoz a vakarózással, nehogy úgy járj, ahogy én! Mit főzöl vasárnapra? Nem mintha ehetnék, de hadd csorogjon a nyálam... :)

Netti: Remélem a tejci-válság megoldódott azóta! Bár Alíz tényleg nem úgy néz ki, mint aki nem kap eleget enni! :)
Most nálunk is tejci-válság van... ez a 2 alma/nap nem tett jót a tejtermelésnek! :(
Húú, jól kihullott Alíz haja hátul. Biusé is cserélődik! Nem győzöm a babahajacskáját letisztítani a lepedőjéről!

Winona: Én már 7 hetesen bevittem Biust, mert akkor még jó idő volt, nem volt bacival tele a levegő.... de megértelek, én sem szeretem, ha tapizzák Bianka kezét, mert állandóan a szájában van! Te sosem teszel fel képet a lánykádról! Miért? Nem dobsz egyet fel? Naaa, léccci...

Anyoooka:
NAgyon édes ez az Ádám baba a babákkal! És tényleg használt a tornásztatás! A 4 hós képen nagyon ügyesen támaszt!

Humanka: Megoldódtak Bendő alvási problémái az új szobában? Bius is kinőtte a kádját, jó hosszú kiscsaj a kádja meg pici IKEÁ-s :) Mi is újat akarunk venni! :)
A tesóm kisfia már 10 éves, így tulajdonképpen inkább segítség volt, hogy ott volt nálunk! Inább ő vigyázott Biankára. :)

A.m: Gartula a súlyduplázáshoz! És örülök, hogy nem komolyak MiniGyuszi kiütései! Anyós téren tényleg állj a sarkadra! Én már a gyerek születése előtt letisztáztam néhány dolgot, meg hát elég erőszakos is vagyok :) , úgyhogy nálunk nem röpködnek beszólások, mert úgyis tudják, hogy visszaszólnék! De mondom, nálunk hál'Istennek nincs már rá szükség!

Minyu: Köszi az ötletet Telkiről. Remélem nem lesz rá szükségünk.

Kistigrincs: Már épp hiányolni akartalak! :) Szerencséd, hogy jelentkeztél! ÉS hogy ez a Zalán srác micsoda mosolygós baba!! ??!! Ennivaló!

Eszike: Húúú, de ismerős, amit leírtál! Bius is ezt csinálja velem! Engem kiver az ágyból, ő meg bealszik a cicin!

Sziszi: Na, szerintem most az is biztos írt Neked 1 mondatot, aki eddig nem! :) Na viccet félretéve, szerintem sem könnyű mindnekinek írni, ezért én álatalában nem a babaneten írok, csak bemásolom az irományt! És még így is lehet, hogy kimarad valaki! Pedig tuti, hogy olvastam, és biztos véleményem is lenne de tényleg sokan vagyunk! És Moneenak igaza van abban, hogy nehogy már állandóan fel kelljen sorolni, hogy ki mindenki jöhetne, mert régen volt már! Szerintem ha valaki jönni akar, az úgyis jön, ha meg nem akar, akkor meg hiába noszogatjuk! Minden esetre, jó, hogy azért Te jöttél! :)

Blúmi: De jó, 300 milli? Az nem semmi! Alsópáhokon a Kolping hotelben voltatok? Tesómék is nagyon dicsérték! Nagyon szép Bálint a képeken! És milyen cuki az úszópelusos képen!

Lanta: Sajnálom, hogy Kornélia ilyen kis sírós lett! Remélem idővel javul a helyzet!

Ági: Bianka is unja a tornáztatót! Ezért én leveszem róla a kütyüket és más játékokat aggatok rá! Ideig-Óráig elvan vele. Próbáld ki!

Gwini: Remélem megnyugodtál "mellesleg"... Biztos nincs semmi baj, ne izgulj! És gratulálok Lalu forgásához!

Honey: Sajnos nem tudok pszichológust... itt Pesten nem ismerek senkit! ..remélem nincs nagy baj!
Vendég

Márti! Külön köszi, hogy ezt a vese dolgot említetted! Be is jelentkezek uh-ra!
Vendég

Humanka! Sajnos a szervezett babaúszás elmaradt, ezért mi csak úgy magunktól vittük be a medencébe. Úgy tudom, hogy általában 32 fok körüli vízben történik az úsztatás, és kérik a szülöket, hogy a fürdővizet is fokozatosan hűtsék, hogy a babának ne legyen nagy megrázkódtatás. (Bálint simán jól viselte, pedig mi mindig 37 fokos vízben fürdetünk.) Első alkalommal csak nézelődött Bálint, elég bizonytalan volt, minden fröcsköléstől megijedt, utolsó nap viszont már ő maga is pacsált, felfeküdt a vízre, nagyon élvezte. Itthon sajnos nem tudtuk még elvinni, mert belázasodott, de jövő héten szombaton már megyünk. (szóval Ti előbb tudjátok meg, hogy milyen az igazi babaúszás)
blúmi

Sziasztok!

MA nagy nap volt! Es szuper volt... Jott Abigel az apukajaval!!Akkora de akkora meglepetes volt!!! HA lattatok volna Reka hogy orult Abigelnek, hat kimondhtatalan a ket kis csopp mondott egymasnak, de tapogattak egymast, de nagyon elvoltak. Irto aranyosak voltak a fiuk is azt sem tuidtak melyik babat olelgessek. Estere meg mar en nem tudtam epp kit kell etetni vagy atpelusozni. Rekanak mondtam Abigelt Abigelnek meg Rekat, szoval negy gyerek az negy gyerek (MArti minden kalapom megemelve elotted). Szoval hat olyan mas baboca Abika mint Reka olyan kicsi habcsok pihe puha vekony hangu kisasszony.ES olyan bujoka volt. Le nem tudtam tenni a kezembol. Amint odaadtam valakinek mar sirt. MIkor Reka volt kiakadva ot vigasztaltam mire o megnyugodott Abigel akadt ki szoval mokas volt mondtam is mindig egy siro kis manot vigasztalok enekelek neki meg babusgatom. hat mit ne mondjak erzi is a karom....
NA de lenyegeben szuper volt hogy igy egyutt voltunk. Februar 28an lesz a keresztelo, es akkor mar hivatalosan is az en kis keresztlanykam lesz a leanyzo. (Igaz a hagyomanyokhoz huen 4 keresztmamam van...)MAjd hozok arrol is kepet, de most ime nehany kep a nagy talalkozorol. Kép Fogom a baratnom kezet nehogy meglogjon Kép Olyan jo olben Kép Mosolygok is

szisziKép
sziszi7

Kép Keresztanyu altat Kép A csipet csapat Kép ES Rekuc

szisziKép
sziszi7

Sziszi!

Jaj,de jó,hogy jöttél és hoztál képet erről a 4 gyönyörűségről! Abigél nagyon sokat változott és a Te lánykád is megnőtt rendesen és micsoda szemei vannak! Jó látni,hogy így egymásra talált a 2 család,igazi támaszai lesztek egymásnak! Nálunk márciusban lesz keresztelő,megvárjuk,hogy lefusson az influenza,mert így is állandóan betegek vagyunk!

Bejci!

Jaj,ugyan,én örülök,hogy eszembe jutott,azt hiszem,Maria Treben könyvben olvastam! Jobbulást és írj,hogy mire jutottál a kivizsgálásokkal!

Honey!

Megpróbálom holnap megszerezni a számot,ha sikerül,küldöm priviben...én is aggódom!

Hú,kész vagyok! Csabinak 39.2 volt a láza most este,gyógyszer+hűtőfürdő 38.6-ig vitte le. Köhög,náthás,semmije nem fáj,doki néni sem látott semmit tegnap. Az antibogyó,amit a fülére kapott már elfogyott,de ez valmi vírus lehet. Most C-vitaminos Calcium Sandozt adtam neki,meg Propolisz tablettát,remélem túl lesz rajta már! Kamilla köhög,de jókedvű,csak lightos szopisztrájkba kezdett délelőtt,de szerencsére aztán evett 4x rendesen.Gondolom nincs kedve,türelme a szopihoz,úgyhogy most sterilizálom a mellszívót,poharat,cumisüveget(még jó,hogy minden eshetőségre számítva azért vettem egyet),hátha kell!

Tavirózsa!

Mi mindenen kellett keresztül menned! Nagyon remélem,hogy ezek után már pozitív dolgok jönnek! Lányaid hogy vannak?
...

A Műkorcsolya EB bírái meg mondjanak le!!! :twisted:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Lanta: sajnálom, hogy nehéz Kornéliával. Ötletem sajna nincs mi lehet, ilyenkorú gyerkőcöm még nem volt, de remélem mihamarabb javul a helyzet!

Ági: ugyan Blúmit kérdezted de írok én is. Volt nálunk is egy kisebb tejválság ebben a két hétben, én nem horrorfejtem, csak simán fejtem 15-20 percet szopik után, és határozottan több tejem lett kb 4 nap után.

Anyoooka: helyes ez a félmosoly! Szerintem Zalán is dühből fog először hasról hátra fordulni, ő se szeret hasalni, maximum amikor alszik :)

Blúmi: nagyon helyes kishapsi Bálint!

Honey: nem tudok sajna pszichológust, de remélem nincs komoly baj! :?

Gabolino: tök jó, hogy Andor ilyen jól viselte az utat, mi tavasszal szeretnénk elutazni egy hosszúhétvégére, remélem összejön!

Márti: nem semmi, ami kijut nektek ezen a télen betegség téren :(

Humanka: már egyre jobban belakjuk az új házat, én speciel imádok itt lakni, megérte szenvedni érte :):):) Irj majd, hogy észrevette-e Bendo a szoba változást!

Tavirózsa: jó Téged is látni, örülök, hogy még időben elcsiptétek a bajt!

Cumi: nálunk teljesen változó, hogy kell-e Zalánnak, de ha elalszik elég mélyen, akkor már nem kell neki. Az ujját ő még nem találta meg, az öklét néha rágja, de továbbra is az egészet be szeretné nyomni a szájába, ami ugye nem szokott összejönni, és ennek rendszerint orditás a vége.

Bejci: drukk, hogy minél hamarabb kiderüljön mi a baj!

Sziszi: nagyon jók a képek! Jó volt olvasni a soraidat nagyon :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kistiggrincs 2009.01.24 21:10-kor.

Kép
kistiggrincs

Jó estét!

Sziszi!
Látod, mindenki örül Neked... ne butáskodj!!!!!!
Nagyon szépek a gyerekek!
Mennyit változott Abigél szerintem is.. rég láttunk róla képeket.
Nagyon szerencsésen alakulnak a dolgok, főleg, hogy tudjátok tartani a kapcsolatot!
Jó lehetett nagyon a mai napotok!
Mesélj apukáról. Hogy van??? Emlegeti még a drága párját?? jó gondolom igen, de javult az állapot. Munkahely van neki???
Szépek a gyerekek, úgyhogy többször jönni képekkel!!!!!!

szeder74

Humanka!
De, a kezét, ujját megtalálta már régen. De cuppog is ezerrel mikor altatom most két napja. Persze, mert hiányzik a cumija. Az ujjam a kezében, tömné bele azt is. Ma kint voltunk az erdőben sétálni, jó kis terepen. Olyan sárosak lettünk, hogy a bakancsunkon legalább 2 kg sár volt. Hiába terep babakocsink van, de az se bírta a sarat. Azon is annyi sár és gaz volt, hogy alig lehetett nem hogy tolni, de még húzni se. Majdnem el is hagytuk az egyik kereket, még jó, hogy én hátul mentem, így észrevettem. :lol:
Most volt a 2. alkalom, ebből kifolyólag, így, hogy ma nem voltunk itthon. Most gratulált is párom, mert fél óra alatt elaludt CUMI NÉLKÜL !!!! Szóval, nem reménytelen.

Eszike!
Dávid is egy ideje már kiveszi és visszateszi a cumit, édes is közben. Készült is róla videó. Volt, hogy nemegyszer a térdénél találtuk meg, annyira kiköpte, de az utóbbi időben pedig annyira rácuppant alvás közben, hogy ki se lehetett venni. Sajna, ő nem keresi meg. Ha megkeresné, nem zavarna a cumi. Na mindegy, szerintem jó úton haladunk, így második alkalomra a fél óra elég jónak hangzik.
Ja, és a párom tegnap este 10 perc után feladta. Azt mondja, ő nem tudja, kínozni a gyereket. Így én kínzom. :lol:

Am., Eszike!
Köszi a szurkolást.

Bejci!
Mi már nagyon régóta más játékokat aggatunk rá.

Kistigris!
Köszi a fejés választ.

Sziszi!
Jók a képek! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

Ja, és míg el nem felejtem, nálunk is kibújt alul egy fogacska. Éppen csak látszik valami, de én azért már jobban érzem szopi közben, mint eddig. Azért kínlódtunk mi is vele. Kíváncsi vagyok, mikor jön a következő, de ma is egész nap rágta a kezét + nyáladzott, mint egy Buldog. Na, most ébredt fel kb. egy fél órája, és mint egy sakál, úgy üvölt. Semmire nem nyugszik meg, tuti, hogy a foga. Beszereztem olyan gélt, bekentem, de kb. 10 perc volt, mire hatott. Vagy annak amúgy azonnal kell hatni? Most visszatettem az ágyba, és csak egyszer kellett felvenni megnyugtatni, azóta nyugi van. Tényleg jó úton haladunk a cumi mentességhez, úgy érzem.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Már én is elég régen voltam, most próbálom pótolni......

Honey!
Nagyon örülök, hogy megoldódtak a problémák Flórával, a tejcsivel!
Gyönyörű kislányod van!

Pelus: Mi eddig még csak a Pamperst, és a Liberót használtuk, a Liberó nálunk bevált, a Pampers nem igazán (de elhasználtuk, mert elég sokat kaptunk belőle).

Gabolino!
Csodaszép a kis Andor, jól áll neki a lánc :)
Mi nagyon szeretnénk járni babaúszásra, de a közeli uszodában most épp üzemszünet van, de remélem nem zárnak be végleg, és akkor járhatunk.

Monee!
Nálunk tegnap volt az első hasról hátra fordulás. Hason nagyon imbolygott Róza, és egyszer csak átfordult, hirtelen történt, de én azt hiszem, hogy a fenekét indította először.

A.m!
Gratulálok az 5. hónaphoz!!!!!Milyen gyorsan telik az idő.

Csehi!
Szépek a képek. Szerintem Luca inkább rád hasonlít!

Nyaralás: Mi mindenképpen szeretnénk menni nyáron, de inkább egyenlőre csak itthon, valahová a közelbe. Sőt azt hiszem márciusban elutazunk Debrecenbe, mert a férjem megy 4 napra, és mi is elkísérjük.

Eszike!
Olyan édes Noncsi, nekem a középső kép a kedvencem.

Mambu, Realdream!
Én is köszöntelek benneteket nálunk.
Édesek a gyerkőcök!
Realdream, megérte a sok szenvedés ezért az édes babáért!

Noni!
A karácsonyi videót legalább 20X megnéztem, Rózával együtt legalább 5X, jajj nagyon szép, köszönjük szépen!
Nagyon jók a játékbabás képek, már bánom, hogy én nem csináltam a kezdetektől, de végül is még most sincs késő elkezdeni.

Zárt fórum: Ha mentek, én is csatlakoznék, ha lehet.

Netti!
Sajnálom, hogy így minden összejött.
Alíz olyan kis drága!
Róza haja is pont ott hátul "kopott" most ki.

Sziszi!
Nekem sokszor nem is ír senki, ha valamit kérdezek, sajnos..... :( , vagy csak néhányan, de azért én jövök szorgalmasan, hátha megkedveltek engem is. :)
Nagyon szépek a gyerekek!

Gwini!
Milyen ügyes már Lalu!!!!

Szeder!
Nagyon vicces a hajas baba kép, édi kislány!

Bejci!
Ez az allergia, úgy sajnálom, gondolom, hogy már eleged van belőle.

Márti!
Én sem értem, mi van azon lenéznivaló, hogy az embernek kisgyermekei vannak, hiszen ez a világ legcsodálatosabb dolga, csak ők ezt még nem tudják, ha tudnák nem néznének le, és nem nevetnének.
Én is nagyon szeretem nézni a korcsolyát!

Winona!
Én is utálom, ha össze-vissza nyúkálnak rózához, főleg, hogy előtte nem mosnak kezet!!!!

Anyooka!
Nagyon jók a babás képek.

Humanka!
Még én is kizárólag csak szoptatok, remélem Róza 6 hós koráig.

Kistiggrincs!
Zalán nagyon szép kisfiú.

Blúmi!
Alsópáhokon a Koplingban voltatok? Oda én is nagyon szeretnék menni, a fodrászom ajánlotta, hogy nagyszerű babás hely, már a honlapjukat is nézegettem.

Lanta!
Kornéliát sajnálom, de biztosan elmúli nála ez az időszak.

Ági!
Én is Boldog névnapot kívánok így utólag.

Tavirózsa!
Olyan jó, hogy néha jelentkezel.

Köszönöm a hozzászólásokat, válaszokat a kérdéseimre: Starlark, Minyu, Monee, Blúmi, Csehi!
De végül is meg lett az ok a kevesebb tejcsire: ma megjött sajnos. :( Pár napja volt egy kis szopisztrájk is ezek szerint emiatt. De szerencsére Róza az elmúlt héten is 200 g-ot hízott.
Csak még félek kicsit nehogy a menstruáció hatására teljesen elapadjon a tej.

Akik még szoptatnak, van akinek már megjött? És a mensi után visszaállt minden a régi kerékvágásba???

Kép
Kép
petra1980

Ági!
Gratulálok a fogacskához!!!!

Kép
Kép
petra1980

Még végül egy kép:
Kép Olvasok

Kép
Kép
petra1980

sziasztok!

Képzeljétek tegnap randiztunk Monee-val... Majd rakok fel képet, talán este, vagy holnap! Nagyon édes a kis Ákos baba! Egy darabig csak nézték egymást a gyerkőcök, aztán Ákos szólt egyet, majd Noémi visszaválaszolt! Olyan husik voltak. Leraktuk őket a játszószőnyegre fényképezni, és mindjárt megfogták egymás kezét! Ez egy kezdődő szerelem, úgy érzem! :D :D :D

Amúgy tök szép idő volt errefelé tegnap, voltunk is sétálni ezerrel!

Ági: gratulálok az első fogacskához! Én is már úúúgy várom!

Petra: nekem a hónap elején jött meg először. Nálunk abszolút semmi gondot nem okozott szopi téren.

Sziszi: köszönjük a képeket!
Vendég

Petra: Nekem is megjött, és igen nekem sem akar enni, pedig tejecske az lenne, de azt hallottam, hogy az íze változik meg ilyenkor, csak sír rajta és kapkodja a pici buksiját.

Eszike: Annyira "írígy" vagyok, de jó lehetett találkázni, biztos nagyon aranyosak voltak. Alig várom már, hogy egy kicsit jobb idő legyen és összejöjjön a nagy csapat.
Várjuk a képeket. :lol:

Gabolino:Nyugodtan küldhetsz képet, szívesen átszerkesztem a videót egy ilyen gyönyörű kis pasiért.

Anyós téma:Csak egy példa tegnapról.
Ebéd közben a drága mamika Misu kezébe nyomott egy kacsacombot, ami persze tiszta zsír volt, amire odanéztem már nyalogatta. Ráförmedtem, mire azt mondta, hogy csak ismerje meg ételek ízét, később biztos hamarabb elfogadja. Ne tudjátok meg, hogy fintorgott az én kis Törpikém. Kivettem a kezéből és forrtam magamba. :twisted:

Kép
Kép
noni78

Petra: Mintha csak értené mit olvas, tündéri.

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

Ági: gratulálok a fogacskához!

Petra: nekem még egyáltalán nem jött meg. Bár Zalán továbbra is elég gyakran szopizik, remélem azért majd idővel visszaáll a rend. Nagyon jó az olvasós kép! :D

Kép
kistiggrincs

Petra! Igen a Kolpingban voltunk! Szerintem érdemes!! (csak a kisággyal kapcsolatban voltak problémáink, de azzal komolyak. Szegény Bálint nagyon ordított, amikor beleraktam) Nekem is megjött, és az első alkalommal óriási tejválságot okozott. Kevesebb lett, bálintnak nem ízlett, akkor kezdte el rángatni, tépdesni a cicit... Szóval jól megszenvedtük. Amikor másodszor jött meg, akkor csak két nap volt kevesebb a tejem, és kevésbé ízlett bálintnak, utána viszont minden helyreállt. Másodszorra már nem volt vészes, remélem Nálatok is ez lesz! Olvasós kép király!!!

Sziszi! örül a szívem a képek láttán!!!!

Noni! És ilyenkor nem is értik, hogy miért vagy kiakadva! Nagyon meg tudnak sértődni... Nálunk is vannak ilyen gondok néha, aztán mindig azt kapom, hogy téged is felneveltünk, és nem lett semmi bajod... :shock:
blúmi

Sziasztok!

Mindenek előtt köszönöm a kedves fogadtatás - sorry, hogy rögtön eltűntem, de tegnap családi látogatás volt, ma meg bekrepált a T-Home internet :roll:

Most csak rövid időm van, így nem tudok mindenkire reagálni, de úgy érzem Honey kérdése most a legfontosabb:

Én Dr. C. Molnár Emmát javaslom Neked (Dr. C. Molnár Emma
pszichoterapeuta, A Nő ezer arca Tel.: work 06-20/226-91-91). Olvashatsz vele/róla itt:
http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/800438/3/
egyébként a Baba magazinban és a Kismamában is gyakran olvashatod, zseniális.
A férjem évekig dolgozott a Magyar Rádiónál, és rendszeres éjszakai műsorokat készítettek, Amiben Emma volt a vendég, s hát zseniális! Honey, nem tudom, mi a baj, de ha baba-mama-nő téma, akkor szerintem keresd fel őt!

Hamarosan jövök még, sziasztok!
realdream

Noni: na épp mondani akartam, hogy engem is mostanában ezzel akaszt ki a család!
Mindenki mindenfélét Noémi szájába ad! Hiába tiltom, csak egy pillanatra nem nézek oda, vagy kimegyek WC-re már nyomják a szájába a kaját.
Hétvégén sógorom babapiskótát adott a kezébe rágcsálni címszóval, sógornőm krumplifőzeléket, sógornőm édesanyja meg puszedlit nyalatott vele.
Hátt azt hittem eldobom az agyam, hogy mindenki mindennel tömi szegény gyerekemet.
Sógorom ma még vadast is akart vele kóstoltatni, de mondtam hogy megtiltom és szerencsére anyósom is mellém állt!
És persze mindenki azt mondja (aki etetni akarja), hogy nézzem meg, hogy enne szegény gyerek, mert amikor közelítenek felé a kajával, akkor tátja a száját!

Többiek? Ti is szenvedtek ettől?
Vendég

Sógoromék azért ilyen bátrak etetés témában, mert van egy 3 éves gyerekük, aki már ennyi idősen kolbászt evett hagymával.... És ezért szó nélkül mindennel etetni akarják az én lányomat is!!!! Az Isten szerelmére, de én ezt nem akarom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Huhhh, annyit termeltetek, hogy alig yöztem visszaolvasni.

eszike :)
júúúúúj, ez nagyon durva. Nálunk azért nincs ilyen. Mondjuk én Nándinál is elég kategorikusan kijelentettem, hogy 1 éves koráig nincs csoki stb. De azért ehhez józan paraszti is kéne, hogy 3-4 hósan nem adunk a gyereknek vadast. Kolbász????
taliért irigy-irigy.

szerdán, ahogy voltunk a Lurdyban, épp 2 baba-mama tali is volt, és úgy fájt a szivem, hogy mi még nem találkoztunk. úúúúgy irigykedtem.

Márti :)
hogy vannak a gyerekek?

jaj, üvölt a nagy, majd folytatom...

Kép
Kép
Kép
minyu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?