Új privát üzeneted érkezett!

eszti ne aggódj, nagyon alapos, amúgy meg kérdezz tőle bátran...nem olyan morci, mint amilyennek látszik


lara, puszik!
hagy ám aludni, csak valahogy nem úgy alszok, mint régen...meg idegileg vagyok fáradt... majd összeszedem magam.

trundike puszik, jók a képek.
majd írok mindenkinek ám. pusz csajok.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Egyik munkatársam 6 éve karácsonykor szült és febr közepére volt kiírva a baba agyvérzést kapott még a pocakba utánna valami fertözést és pont a kiírt napon meghalt.... :cry: Rá két évre babát várt a 20-ik héten kiderült hogy down-kóros meg a pici szivének is baja volt igy nem sok esélye lett volna az életre meg kellett szülni neki.Annyira rossz volt nem tudtunk neki mit mondani vagy lehet hogy ilyenkor jobb is napokig sírt mikor visszajött én meg sírtam vele annyira rossz volt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Utánna elment másik munkahelyre nem is akartak akkor babát és kismama lett azóta van egy egészséges gyönyörü kisfia.... :D :D :D :D :D Biztos hogy a sebek megvannak de az a pici kis rosszcsont feledteti a fájdalmat.
Remélem hogy minél elöbb nektek is lesz egy picurka akit Viola küld nektek.
Vendég
 


Tünci szoritok értetek.És kivánok mihamarabbi gyermekáldást!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 

 
 

Tünci szoritok értetek.És kivánok mihamarabbi gyermekáldást!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Tünci szoritok értetek.És kivánok mihamarabbi gyermekáldást!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


ez hülye ez a gép.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sarmon:Te sem tudsz aludni?Még Anyany hiányzik :D
Vendég
 


Sarmon!

Ezt egy háromszoros drukknak fogom fel!

Köszi Lányok a bíztatást!
tünci28
 
 
 


Mi nagyon szorítunk nektek és sok-sok szeretettel várunk ide :D
Vendég
 


Szösz:Neked akartam már mutatni hogy nekünk is volt ilyen satyink szilveszterkor :D csak a szeme is piros ezen a képen. Kép
Vendég
 


látom hiányzom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
itt vagyok. most tettem le Zsófit, párommal jót vitatkoztunk, hogy miért nem húz már aludni. még akart volna filmet nézni...
berágott és kiment a konyhába mosogatni :lol: :lol: :lol: :lol:

tünci!
kívánom, hogy minél hamarabb jöhessen a kistesó! meglátod, hamarosan majd nem győzünk válaszolna a sok kérdésre, és majd jól megkavarunk, mert ha túl sok a válasz, akkor jól belekavarodik az ember lánya. :oops:
mi is várjuk szeretettel Viola kistesóját!!!
Vendég
 


szia Anyany :D :D :D

Hannus 9 óta már alszik ilyenkor simán alszik 12 órát úgyhogy nem panaszkodhatok :D mi meg néztünk még Apával egy filmet kidobós a címe.Ne vitatkozzatok inkább bújjatok össze :D
Vendég
 


Sziasztok!

Eszti remélem megnyugodtál! Igazuk van a csajoknak pénzszagú a dolog és kérdezz ha valami kicsit is fura. Én is tettem fel hülye kérdéseket, de megnyugtatott amikor a doki mosolyogva válaszolt az idióta kérdéseimre :lol:

Anyany összevesztek és kimegy mérgébe mosogatni? :lol: Az én informatikusomban ez a program hiányzik hol lehet telepíteni? :lol: :lol: :lol:

Jaffa biztos erősödik majd Milu haja, nekem sokáig rövid hajam volt kiskoromban, mert vékony szálú volt, de úgy megerősödött, hogy a fodrász minden alkalommal ámulatba esik mennyi hajam van.
Mondjuk most elkezdett hullani :(

Lara te nem csak egy tincset hanem egy egész parókát tudnál eltenni Hannus hajigazításából :lol:

Matyinak tegnap szerencsére hatott a kúp tegnap két pelust is emberesen telerakott utánna meg vigyorgott magyarázott ezerrel :lol: Este fél 9kor evett most meg fél6kor és még visszaaludt :lol:

Párom ágyba hozta a kávét reggel de megbotlott és ha nem ugrom fel akkor nyakamba borítja :D Így moshatom újra a kedden frissen mosott ágyneműt :twisted: De legalább jól indul a nap mert mi még ezen is röhögtünk egy fél órát :lol:

KépKép
winchi
 
 


Jó reggelt!

Tünci: Teljesen megértelek. Barnika előtt volt egy babucim aki elment sajnos. Spontán vetélés a 11 héten. Tudom nem ugyanaz, mégis Barnikával a terhesség csupa aggodalom volt számomra, ami csak akkor múlt el amikor Barnika megszületett.

Lara: Jó buli lehetett :) Édes ebben a sisakban :) De jó alvókája van Hannanak. Biankához ma is 3-tól vagy ötször fel kellett kelnem.

Anyany: De jó... Gyakrabban kellene felhúznod ha akkor mosogat. Bocsi, tudom annyira nem lehetett vicces a dolog.

Winchi: Nagyon kedves volt a párodtól hogy kávét vitt neked! :) Olyan ez mint a gyerekeknél. A jó szándékot értékeljünk, mivel a gyerekek esetében sem úgy sül el néha a dolog ahogy szerették volna :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündi igazad van :lol: Tényleg olyan mint egy gyerek :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Lara: Édes Hannus ebben a sapiban. :) Kár, hogy piros a szeme. Bár így nagy az összhang a sapival! :lol: És csuda jó alvókája van! 12 óra? Az nem semmi!!!

Anyany: Az én párom is képes még éjfélkor nekiállni filmet nézni! :twisted: Szőrnyű! De ha mi összevitázunk, akkor ő csak az orrát húzza fel, mosogatni tuti nem jutna eszébe!!!

Winchi: Nagyon ari volt a párod, még ha nem is sikerült a legjobban!

Trundike: Bius ennyire rosszul alszik éjszaka? Mindig?

Réka általában este 10-11 között alszik el, és 5-6 között kel fel először, de addigra a melleim már úgy megtöltődnek tejcivel, hogy ha nem ébredne, akkor is fel kell keltenem (párszor már volt ilyen), hogy együnk. Ez mindig így lesz, amíg szoptatok?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Jó reggelt!

Nem tudom, mi van a levegőben mostanában, de tegnap hívott minket Lili keresztapja, hogy elütötte egy autó. :shock: Át akart menni az úton egy parkolóból, állt az út szélén és egy autós, aki nem figyelt, nekiszorította egy parkoló autónak. Szerencsére ő is megúszta "csak" zúzódásokkal, nem kellett kórházban maradnia. Lehet, hogy jobb, ha ki sem tesszük a lábunkat itthonról?

Ancsi: sajnálom anyósodat, de akkor azért végül nála is viszonylag normális véget ért a sztori. Jobbulást neki!

Bibii: hú, ez szörnyű, alig maradt valami az autóból. Sajnálom nagyon. :cry: Nagyon helyes a kisfiad! A nagyobbikról is tegyél majd képet.

Keresztelő: mi pont tegnap este kértük fel hivatalosan a barátainkat keresztszülőnek. Akkora csomagot hoztak Natinak, hogy alig fért be az ajtón, tele hasznos és kedves dolgokkal. Mi is valamikor nyárra tervezzük az időpontot.

Mancsa, nagyon durva, hogy rossz homeopátiás szert adtak. :evil: Szegénykém, nem csoda, hogy kevesebb lett a tej. De legalább megvan az ok és vissza tudod fordítani. Hogy van a kis bárányhimlős?

Szösz: nagyon édes Rékababa, olyan kis csöpp! :D

Trundike: köszi a képeket, nagyon szépek a csajok, tényleg kár, hogy te hiányzol. :wink:

Sarmon: Írisz nagyon szép, olyan kis szabályos baba. :D

Szia Zsula, jobbulást Krisztiánnak!

Tünci, én is nagyon szorítok Nektek, hogy mihamarabb megszülethessen Viola kistesója. Szerintem itt még nem írtam, hogy Nati előtt mi is elveszítettünk egy babát, 11 hetesen derült ki, hogy már nem dobog a pici szíve. :cry: Mi is fél évet vártunk a doki javaslatára és két hónap múlva már be is költözött Nati a pocakomba. Kívánom, hogy ha már testileg-lelkileg készen vagytok rá, Nektek is ilyen könnyen menjen majd.

Lara: édes Hannus abban a sityakban! Az te vagy ott félig a képen? :wink:

Winchi: ez volt ám az igazi ágyba-kávé. Tényleg az ágy kapta meg. :lol: Ma én is ágyneműt húzok.

Nem tudom mi volt tegnap, de Nati szinte az egész napot átaludta. Most is evett 6 körül és még alszik. És hiába jönnek „udvarolni” a barátnőmék a 3 hónapos Botival, az én lányom mindig alszik, amikor itt vannak. Így engem bűvöl el a kis vőjelölt.

Na, megyek, bevitaminozom magam, mert rám ragadt a nátha Liliről, kicsit a torkom is érzem. Remélem, Natiig már nem jut el ez a kór.

Szép napot!

Kép
Kép
katinka31
 
 


jó reggelt!

nem jut eszembe semmi most.
Üres az agyam:)
már itt ülök 10 perce, nézem Matyi manót, meg Barnikát, kávét iszogatok, és gondolkodom, hogy mit írjak...

mennem kellene jövő héten hat hetes kontrollra...

hmmmm...

lehetne jobb idő. és lehetne egy aranyhalam, akitől kívánnék most 3-at.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Köszi a bíztatást.


trundike
akkor megnyugodtam, csak olyan furán kérdezte. Igen hatalmas kék szemei vannak.múltkor azt mondta a doki hogy ő lesz a lányos szobák megrontója, mert ilyen szemeknek nem fog tudni ellenállni egy lány se :lol:
Lara
Hogy mekkora haja van Hannának, mindíg csak ámulok, Édi hajas baba.

katinka
Még jó hogy nem lett nagyobb baj. Nem tudom mi van mostanába az emberekkel, ennyire nem figyelni a másikra. Jobbulást. Bár azt mondják nyakunkon az influenza, de remélem mindnyájunkat elkerül nagy ívbe :wink:
tünci
Én is szívből kívánom a mihamarabbi bébiáldást.

Jaj képzeljétek előbújt az első fogunk alul. Nem is vettem észre, csak az volt furcsa hogy érdekes hangja van a kanálnak, amikor etetem. Az az érdekes hang a foga volt :lol:

Kép
Kép
bibii
 
 


Kép

Kép
Kép
bibii
 
 


Bibii de szépek ezek a srácok :D Végre bővül a férfi kör a topikon de sztem még így is a csajok vannak többségben :D

Gégéé a pasikat nézegeted? :D :D :D

Megjártuk Matyival a boltot, postát, kendővel mentünk, most meg csak kihámoztam leraktam a kanapéra és alszik tovább :D Biztos a levegőben van valami nem szokott ennyit aludni.

Piszok gusztustalan ez a köd, mindenkinél ilyen idő van?

KépKép
winchi
 
 


Én is úgy látom hogy a csajok vannak többségben,legalább tudnak válogatni :D
Nálunk is köd van úúúgy utálom :?

Kép
Kép
bibii
 
 


Lara!

Nézd majd meg az iwiwedet! :lol:

Winchi! Itt is mocsok idő van, ráadásul nem is remélhetünk Napocskát látni. :(

Ha Mazsola felébredt, akkor megyünk játszóházba a Parkcenterbe egy barinővel. Trécselünk, addig sem itthon ülünk a négy fal között.

Bibii! Annyira szeretem a tesós képeket.... Nagyon aranyosak így együtt.

Kép
jaffa4
 
 


Szosz: Bianka már 8 körül alszik. Nem mindig kel fel ennyiszer. Van hogy csak egyszer az is 5 körül, aztán alszik reggelig.

Bibii: Nagyon édesek a fiúk!!!!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok Lányok!

Jaffa:Köszi szépen a jelölést!Nagyon szépek vagytok :D :D :D
Ismered az Alízt?Egy napon császároztak bennünket csak őt 18 óra körül engem meg 21-kor utánna egy szobába voltunk szimpatikus pár :D Nemsokára majd nálatok is lesz tesós kép mikor is?2010?

Szösz:Nagyon édes Réka a képeken(ezt már tegnap írni akartam) :D :D :D Hannusnak mindig jó alvókája volt mikor hajnali 3-ig fennt voltunk akkor utánna délig aludt :D

Bibii:Nagyon édesek a fiúk :D Gratula az elsö fogacskához :D

Winchi:Ez tényleg ágyba hozott kávé lett nem baj legalább nevetéssel indult a nap :D Itt is köd van én is úgy utálom.

Katinka:Nem én vagyok a képen egyik barátnöm :D Tejci gond megoldódott?Még jó hogy csak zúzódás lett szegény biztos nagyon megijedt.

Trundike:Remélem Biusnál is megoldódik az éjszaka.

Sarmon:Írisznek boldog hófordulót :D :D :D

Gégéé:Mit szeretnél kivánni????????????????????
Vendég
 


1. múljon el a cisztája
2. éljenek sokáig a szüleim
3. (piszkos anyagiak...)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Bárcsak teljesíthetném neked :D :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


jó lenne :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé a halad ráérne az én kívánságaimra is? :lol:

1. Tesóm gyógyuljon fel minden maradandó sérülés nélkül
2. A családtagjaim, szeretteim ne legyenek betegek
3. Annyival éljünk jobban, hogy ne keljen meggondolni hogy most menjünk ne menjünk, mert benzin kell a kocsiba vagy vásárolni kell

KépKép
winchi
 
 


sarmon!
Írisznek boldog hófordulót!

gégéé!
remélem teljesülni fognak ezek! de jó lenne!

poszkos anyagiak? annyira nem is piszkosak. miért? mert becsületes munkával pénzt keresni nem lehet. a végén még belemegyek, hogy menjünk külföldre, bár minden sejtem tiltakozik ellene.
tegnap számoltunk. párom fizetésemelést kapott, nekem ugye a gyed kevesebb mint a tgyás, mégsem olyan rossz. de mire kifizetjük az albérletet, az anyjának a ház-hitelét, a számlákat, meg egyszer-kétszer be is tudunk vásárolni... szóval addigra már elment az egész, és mínuszban vagyunk. minden rohadt hónapban.
nem vagyok bőgős, de tegnap komolyan kétségbe estem. nem szoktunk hülyeségeket venni, nem halmozunk fel semmiből készleteket. és mégsem jutunk előre.
igazából a hitel miatt van... ha nem lenne, akkor már simán a saját lakásunkat fizetnénk...
jó lenne egy lottó ötös! még nektek is adnék belőle:lol:


bibiii!
nagoyn aranyosak a fiúk!
én is majd ilyen édes tesókat akarok! de addig még eltelik egy kis idő...
Vendég
 


Anyany de jó ez az új vonalzós kép Zsófiról :D

Jaffa Lara megvagytok az iwiwen :D :D

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Én Gégéé bnője vagyok, remélem nem haragszotok ha csatlakozok ehhez a jó kis csapathoz, látom igen aktív a topic, és sokan vagytok, de remélem mielőbb belejövök és megismerlek benneteket

van egy 6 és fél hós kisfiam, Miló, hivatalos nevén Milán, vele vagyok itthon, látom másnak is van hasonló korú babája, ami jóó nagyon, majd egy-két kérdésre megpróbálok én is válaszolni, ha tudok és biztos nekem is lesz majd kérdésem, és talán ti is tudtok nekem segíteni:)

most hirtelen ennyi jutott az eszembe, menek visszaolvasok

:D
naspolyácska
 
 


csááááááááááá naspolyácska!

kérünk képet Milikéről (ő az emma pasija, csakhogy tisztázzuk, mert itt sok a kiscsaj, és nehogy lenyúlja valaki:))

és csinálj vonalzót!!!

na jönnek ám a kollegáim babanézőbe nemsokára vmikor.

emma nézelődik a kiságyban...
puszik

u.i.: jóóóóó hogy jöttél

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Winchi:Visszajelöltelek :D

Naspolyácska:Üdv köztünk :D Jó helyre jöttél :D :D :D :D


Anyany:Nagyon szupi az új vonalzó :D
Vendég
 


Anyany: Igen így nehéz :( A gáz az hogy az albérlet kvázi kidobott pénz. Egyik ismerősöm - persze nem most ebben a helyzetben - hitelből vettek egy lakást. Vásárhelyi úton ugyan és nem is olyan nagy 1,5 szobás, de a hitel törlesztés az kb mint az albérlet, de a saját lakásukra megy.
Nekünk szerencsének volt hogy jó áron meg tudtuk szerezni ezt a lakást és hitelünk sincs el sem tudnám képzelni hogy hogy lehet megélni ha még hitele is van az embernek!

Naspolyácska: Szia! Üdv köztünk!!!!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Gégéé:Te aztán gyorsan lecsaptál az új pasira :D :D :D :D :D :D
Hannusnak nincs is pasija :( ez szörnyü :D

Ancsi:Remélem jól vagytok :D

Hannus meg itt játszik az ágyba mindjárt megyek oda mellé mert kezdődik a két pasi meg egy kicsi :D
Vendég
 


hehehe....


szegény hannus...javaslom neki Krisztiánt, ha ő még nem foglalt...jóképű pasi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Jaj de az hogy néz ki ha mi ajánlkozunk fel :D :D :D :D
Pedig a két kis hajasbaba pont összeillik :D
Vendég
 


:) manapság már simán a csajok kezdeményeznek:)

Zsula: a kispasid kell hannusnak:) :P

amúgy naspolyácskáról annyit, hogy vele szoktam róni a köröket a faluban a bébikkel, és múltkor, mikor emma éjjel-nappal ordított ő adott nekem kaját :D:D:D

:lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


ez a legújabb napi tevékenységünk: emma nyomja a kakit, meg a pukit, de semmi nem jön...este jön a kaki...de egész nap nyomja, amikor ébren van...
Kép nyomunk

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


ancsi: lógok neked: a görcsoldó neve, amit a gyerkdoki felír vmi Papaverini...

puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


he-he, igen a kispasim foglalt :lol: :lol: Emmilédi lefoglalózta, már pociban kontakt volt :lol: :lol: :lol:

nnaagyon nyom:)

papaverines asszem :shock:
naspolyácska
 
 


anyany, kérdezted a kaját, mit adhatsz a Zsófinak..

leírok párat, amit én most a Milónak adok, természetesen több kaja vitatott, h mikor mit lehet, én ezeket adom most:

gyümölcs:
az alap az alma, őszibarack és a meggy. mi

ezekkel kezdtünk. majd körte, kivi, narancs, mandarin, nektarin
ezeket lehet variálni is

pl.:

alma-meggy, alma-őszi, alma-őszi-meggy, alma-körte, őszi-körte, narancs-mandarin...stb.

én pl. de. adok neki gyümölcslevet ált. 1-3-ad gyömülcslé+2-3-ad víz, v csipkebogyótea natúr

v gyümölcsöt kap de. kb. 50-80 mg-ot

ebéd:

alap a krumpli, én ezzel sűrítek, mindig a főzike 1-3-a a krumpli. egy adag nálunk most 150-160 mg.

pl.
sütőtök
srépa
paradicsom +krumpli +husi (csirke mell v combi)
alma-stök
őszi-stök
alma-srépa
alma-cékla

a husi a főzike 10%-a kb. a 150 mg-nak 15 mg, egy jégkockatartónyi adag, egy főétkezéshez adhatsz neki husit is

heti egyszer max mehet a csirkemáj is, de az a méreganyagot is tartalmazza, ezért nem adom többször

kipróbálás alatt van nálunk a zöldborsó, cukkíni, zöldbab, rizs

a zöldborsó mehet srépával, a cukkíni stökkel v srépával a zöldbab meggyel

nekem a Miló szinte mindent csak gyümölccsel eszik meg

este gyümölcsöset kap

pl.

alma
alma-meggy
alma-őszi v nektarin +krumpli
alma-körte
meggy-őszi v nekt.
körte-őszi v nekt.

jaa, hígítani főzőlével v forralt visszahűtött vízzel hígítok (ha pl. puffasztós mint a borsó v bab)

én most ezeket adom, remélem tudsz belőle vmit azért hasznosítani
naspolyácska
 
 


megcsináltam hogy ne legyen piros a szeme.lara remélem nem haragszol.
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


megcsináltam hogy ne legyen piros a szeme.lara remélem nem haragszol.
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


teszveszen löttem postaköltséggel együtt 3000 ért tök tetszik:
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sarmon:Dehogy haragszom.Köszi szépen aranyos vagy :D :D :D Én nem is tudom hogy kell ezt csinálni :oops:


Nagyon szupi játszószőnyege lett írisznek :D

Gégéé:Nagyon édesen nyom Emma baba :D

Naspolyácska:Jó hogy írod ezeket majd nemsokára már mi is ehetünk ilyeneket is :D
Vendég
 


Sarmon jól néz ki a szőnyeg! Írisznek tetszik?

Én is meg akartam csinálni Hannus szemecskéjét de aztán a Fiatalúr szólított :lol:

Naspolyácska hello-bello :wink: :wink: :wink: :D

Gégéé helyes Emma pasija én tudom :lol:
Egész nap nyomja a kakit? Komoly munka ez kérem, nagy előkészületeket igényel :lol:

KépKép
winchi
 
 


Emma új indián neve: szaros tarkó...

no comment...ezt nyomtuk egész nap

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Lara, lassan elkezdheted neki az alapgyümölcsök (alma, meggy, őszi) levét egy-két kanalanként adni a Hannának, mivel 4,5 -5 hósan már javasolt a hozzátápit megkezdeni, csupán 1-2 kanállal, h szokja az ízt

ha kapta a 3 gyüminek a levét külön-külön, akkor lehet a 3 levet kombinálni is, ha az is csúszott, jöhet a gyümi turmixolva, v áttörve :wink:

ha tudok segítek :wink:

he-he-he, Szaros tarkó, édes kisszíve, de legalább kijött

Helló Winchi :D

Sarmon, jó a szőnyeg, ügyes vagy, jó vétel volt!
naspolyácska
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?