Jó reggelt!
Nem tudom, mi van a levegőben mostanában, de tegnap hívott minket Lili keresztapja, hogy elütötte egy autó.
Át akart menni az úton egy parkolóból, állt az út szélén és egy autós, aki nem figyelt, nekiszorította egy parkoló autónak. Szerencsére ő is megúszta "csak" zúzódásokkal, nem kellett kórházban maradnia. Lehet, hogy jobb, ha ki sem tesszük a lábunkat itthonról?
Ancsi: sajnálom anyósodat, de akkor azért végül nála is viszonylag normális véget ért a sztori. Jobbulást neki!
Bibii: hú, ez szörnyű, alig maradt valami az autóból. Sajnálom nagyon.
Nagyon helyes a kisfiad! A nagyobbikról is tegyél majd képet.
Keresztelő: mi pont tegnap este kértük fel hivatalosan a barátainkat keresztszülőnek. Akkora csomagot hoztak Natinak, hogy alig fért be az ajtón, tele hasznos és kedves dolgokkal. Mi is valamikor nyárra tervezzük az időpontot.
Mancsa, nagyon durva, hogy rossz homeopátiás szert adtak.
Szegénykém, nem csoda, hogy kevesebb lett a tej. De legalább megvan az ok és vissza tudod fordítani. Hogy van a kis bárányhimlős?
Szösz: nagyon édes Rékababa, olyan kis csöpp!
Trundike: köszi a képeket, nagyon szépek a csajok, tényleg kár, hogy te hiányzol.
Sarmon: Írisz nagyon szép, olyan kis szabályos baba.
Szia Zsula, jobbulást Krisztiánnak!
Tünci, én is nagyon szorítok Nektek, hogy mihamarabb megszülethessen Viola kistesója. Szerintem itt még nem írtam, hogy Nati előtt mi is elveszítettünk egy babát, 11 hetesen derült ki, hogy már nem dobog a pici szíve.
Mi is fél évet vártunk a doki javaslatára és két hónap múlva már be is költözött Nati a pocakomba. Kívánom, hogy ha már testileg-lelkileg készen vagytok rá, Nektek is ilyen könnyen menjen majd.
Lara: édes Hannus abban a sityakban! Az te vagy ott félig a képen?
Winchi: ez volt ám az igazi ágyba-kávé. Tényleg az ágy kapta meg.
Ma én is ágyneműt húzok.
Nem tudom mi volt tegnap, de Nati szinte az egész napot átaludta. Most is evett 6 körül és még alszik. És hiába jönnek „udvarolni” a barátnőmék a 3 hónapos Botival, az én lányom mindig alszik, amikor itt vannak. Így engem bűvöl el a kis vőjelölt.
Na, megyek, bevitaminozom magam, mert rám ragadt a nátha Liliről, kicsit a torkom is érzem. Remélem, Natiig már nem jut el ez a kór.
Szép napot!