Emese: Gyomorsavra, mielőtt felkelsz az ágyból, háztartási kekszet rágcsálj. De az csak 5 percre szünteti meg azt az iszonyatos kellemetlenséget, amit érzel
Nekem a Rennie Antacidum jött be, azért kérdezd meg a dokidat lehet-e terhesen szedni én nem emlékszem, de már annyira égett a gyomrom, hogy nem érdekellt lehet-e terhesen vagy sem. Nekem kb 38 hétig egyfolytában égett, úgyhogy szerencsés vagy, hogy csak most kezdett a legvégén
! Nem kell belőle egy egész, egy negyed nekem elég volt. Meg ihatsz tejet is, de az is csak rövid ideig hatásos!
Jobbulás és kitartás! Milyen a kiságy és a pelenkázó? Gyermek ággyá alakítható? Milyen színű?
Angi: Én nem mondtam, hogy jobban érzed magad tőle, csak, hogy lételemed.Azaz elég sok helyen vitatkozol (nem veszekszel, hanem vitatkozol) Nekem az! Szégyen nem szégyen. Nem is a vitatkozás, hanem a vehemens (természetemnél fogva) eszmecsere. Elfogadom én mások véleményét, csak szarul esik, amikor lehülyéznek a néha kicsit "szélsőséges" gondolkodásomért! Nem tehetek róla, hogy így gondolom és így tartom jónak. Van rengeteg vélemény leírva sokmindenről, én elfogadom, és aztán mindeki maga döntse el, hogy jó neki, hogy csinálja. De a választás lehetőségét meg kell adni!
Nem betegebben (általános betegségek)a szoptatott babák, ezt nem írtam. Mert ez nem igaz! Pont ugyanolyan gyakori közöttük is mindenféle megbetegedés, mint a nem annyi ideig szoptatottak között! Szvsz akkor most ez hogy is van?? Semmi összefüggés!
Szerintetek az nem lehet, hogy pl egy allergiás, vagy ekcémás anya minél tovább szoptatja a babáját, annál tovább kapja a baba az anyatejen keresztül, az ekcémára allergiára való hajlamot okotó sejteket vagy miket? Ez is lehet egy elmélet!
: Tudom, hogy hülyén hagzik!! De nekem már ez is eszembe jutott
és tényleg nem kötöszködni akartam. Mert ahogy a spenót,tej,tojás egyéb "átmegy" a tejen keresztül, ugyanúgy ez is átmehet nem???? Végül is logikus!
Ági: Amikor a Bogi megszületett, és újszülött volt az ő hüvelyéből is folydogált vér. Ez a természetes és az anyai hormonok miatt van, amik ürülnek ki a babából!
Azért 4 évesen ez elég durva, de tuti, hogy hormonprobléme. Ezek az átkozott hormonok, hihetetlen sok galibát tudnak okozni a nőknek. (pasiknak is) Jobulát a kislánynak és írj ha meg tudsz valamit, éppen érdekell mi lehet a baj, mert ez tényleg nem normális.
Enikő