Netti: sajnalom a mellgyuszit, remelem, tulvagytok rajta. Utana nalam is megcsappan kicsit a tejci, de mazlim volt, mert Bendo is eppen akkor kezdett el fogzani, es az o etvagya is kisebb lett, igy eppen eleg volt a tejci. Meg nekem nagyon sok fagyitejcim is van (4-5 liter). Aliz nagyon edes, meg mindig hatalmas a haja, nem gondolkoztal a vagason? Es mekkorara nott o is
Torpiek? En mar erosen levagnam a gyerkoc hajat, hadd erosodjon. Meg szokuljon is, mert mar most tokre latszik, hogy a fekete babahaja utan o bizony szoket noveszt. De ez nem ert varatlanul, mert mindkettonknek szoke volt gyerekkoraban a haja, igy Bendonel is szamitottam erre.
Realdream: szia kozottunk, verge vki, aki velem egyidos Azt hiszem, en mar kezdetben is azt gondoltam, hogy szerencsesek vagyunk, hogy termeszetes uton osszejott a babank, de a te utadat latva meginkabb ezt erzem. Gratulalok Zsomborhoz, es ezzel at is vetted a vezetest a szuleteskori sullyal !!! Es nagyon cuki a kisfiatok!
Noni: nagyon jo ez a macis otlet. Kar, hogy en nem csinaltam ilyet, de majd a kovetkezo babanal fogok
Mekkorat nott Misike is, hatalmas. Gyonyoruek a videok, latszik, hoyg hatalmas melod rejlik benne, koszonjuk !!!
Szeder: en is jelen vagyok az Anyatanyan, van ott mar 2 topikom. De ezzel tenyleg az a baj, hogy ott ujak mar nem tudnak csatlakozni … pedig szerintem ez jo dolog! Adelnak jol megnott a haja Hosszu hajat akarsz majd neki egyebkent a sracok utan?
Betti: szerintem ez a modszer, hogy lefekves elott fejsz, a tejszaporitasra is jo am
En csinaltam ezt az elejen, hogy legyen eleg, meg sok tejci, es mukodott is rendesen, hiszen ezzel egy extra etkezest beszursz a napirendbe. Nekem tudod, mikor csinalja Ben ezt a levegovetelt? Amikor szel van odakint. Neked bent csinalja Julcsi a lakasban?
Bejci: orulok, ha nincs harag, mert tavol alljon tolem … Nagyon sajnalom az allergiat, remelem, tenyleg gyorsan elmulik.
Gwini: gratula Lalunak a forgashoz, es nagyon sajnalom Nori hanyasat, remelem, csak egyszeri volt, es mostantol jobban lesz.
Honeymoon: Jot derultem ezen a “gyerek a mellemrol fog erettsegizni” duman. Azert csak nem … es gratula a sok tejcsihez, nagyon ugyes vagy, a kitartasod meghozta az eredmenyet !!!
Monee: jo, hogy a korbepisiliesnel te gyoztel
Ezek olyan gaz helyzetek, de tokeletesen egyetertek, ki kell jelolni a hatarokat. Az en anyosom meg 16.000 km tavolsagbol, telefonon is probal beleszolni a dolgainkba … mondjuk ezt egyszeru kezelni, mert hagyom, hogy mondja, aztan ugyis azt csinalok, amit en akarok. Ha otthon elnenk, az mar kemenyebb dio lenne.
Winona: Bendo is kiabal, allandoan beszel, nagyon cuki. De ha nem vagyok bent a szobaban, ahol o van, akkor rogton utanamkiabal, hogy jojjek mar
Anyoooka: azta, Adam is rendesen tulnotte a babakat. Hatalmasnak latszik ez a fiucska, tudod, hany centi most?
A.m.: a lanyok mar mindent leirtak, en sem tudok sok okossagot mondani. (Azert en nagyon orulok, hogy mi jo messzire eljottunk, nincsenek anyosok, meg egyebek !
)
Mambu: meg neked akartam irni, hogy nalunk lanyka eseten pent a te ket lanykad neve jott egyaltalan szamitasba
Nalunk semmi kulonos, hetvegen Bendo uj szobat kap, hatha ez megoldja a nappali alvasi problemait. Eerdetielg is csak ideiglenesnek terveztuk azt, ahol most van (Apa dolgozoszobajat kapta meg), mert ez van kozel a mi halonkhoz, gondoltam, ne kelljen ejszaka 6x atmennem az egesz hazon. Ki gondolta volna, hogy ilyen jol sikerult gyerekkel leszek megaldva, hogy egyszer sem kell felkelnem?!
Igy most atkerul a vegleges helyere, remelem, jelent ez majd vmi valtozast az alvasban is, mert szornyu, amit mostansag muvel. A furdetokadjat is kinotte, de azzal meg inkabb varok par hetet, mert tul sok lenne a valtozas egyszerre.
Huh, Marti, Anyooka, ti ejjeli baglyok vagytok? Most latom, milyen keson irtatok!