Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hunci, jujj, ez nagyon nem hangzik jól!
Tuti valami vírus!
Itasd, de arra vigyázz, hogy egyszerre csak keveset! Mert ha a kiéhezett pocijába hirtelen sok folyadék megy le akkor meg attól fog hányni!
És ne edd magadat, egyáltalán nem Te vagy a hibás!!!! Ha bölcsis lesz, akkor kéthetnte lesz beteg!
És igenis kell neki az úszás, játszóház, nem tarthatod búra alatt őt! Nem Te vagy az oka, hogy beteg lett!!!!! Csak tudom, hogy borzasztó látni hogy beteg a gyereked, szenved és nem tudsz segíteni rajta...

Újabb ötlet Ádám evésével kapcs.: a 2-es aventes cumiból lassan jön a kaja és felhúzza magát rajta... Vetetek ma APával 3-ast, hátha...

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Olyan lassú a net, mire betöltötte a lapot elfelejtettem mit olvastam :evil:

Hunci, jajj olyan rossz olvasni hogy betegeskedtek :( Jobbulást!!!!!
Okolni ne okold magad!! Bár én is azt kutatom, ha betegek vagyunk,hogy mit rontottam el...de egy vírust összeszedni nem nehéz és nem is tehetünk róla!!Pusz! Dokihoz menjetek el és kicsit megnyugodhatsz ,ha tudon nincs nagy baj!

Anyooka köszönöm, a tippeket!!
Ti is betegek voltatok? :(
Én azt mondom 6hónap előtt nem érdemes elkezdeni a hozzátápit..
Lehet a cumisüveg zavart be??

Esperó Sári mondásai nagyon jóóóók!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kandi gratulálok!!
Pocakszurira nem kötelezhetnek!! Vagy ti akarjátok??
Istenhegyivel nem elégednétek meg???

Kiskincs mostanság így ül mindenhol :D ölemben,földön az az első hogy lábacskáit keresztbe rakja, ha szól a cd jól eljátszik egyedül a kiságyban, most is ott csörög:)
Kép
Másik topikra is írtam
Vendég

Sziasztok!

Hunci!

Jobbulást kívánok Neked! És tényleg ne okold magad.A babák sajnos megbetegszenek, ez ellen nem tehetünk semmit.

De egy javaslat, ha meggyógyul ill.meggyógyultok:
Én Gergőnek pár hónapos kora óta októbertől márciusig adom az Oscillococinumot (homeopátiás) Pici vízben feloldva 1 éves kor után már mehet az 1 tubus hetente.(1 éves kor alatt fél tubus hetente)
Gergő még sosem volt influenzás, és a vírusos megbetegedések ellen is véd.Szerintem szuper, mi is szedjük apával!!

Kiskincs nagyon édes!!

Kérdés:Szerintetek nem gond, hogy én még este lefekvés előtt, és hajnalban ,ha megébred Gergő adok neki tápszert? (van, aki kinevet emiatt, de én több tápszeren is láttam, hogy akár 2-3 éves korig adható)
Amúgy meg napközben rendes kaját kap, mindent eszik, de gondoltam, a tápszerekben lévő probiotikumok és vitaminok jót tesznek, ezért adom...
ezoterike

Kincs, ez nagyon édes! Először kicsit lestem hogy hogy vannak a lábacskák összetekerve :lol: :lol: :lol:

Hozzátápi: azért kezdtem, mert nem csak anyatejet kap hanem tápit is mellette. Cumi nem kavarhatott be, hiszen egészen pici korától kapja a cici mellé üvegből a pótlást. És tegnap este/éjjel meg ma reggel is a cicivel már nem volt gond, cumisüvegen kínlódunk. Vagy a tápi vagy a cumi...

Ezo, Dorka még tavaly télen is kapott tápit, pont ilyen meggondolásból reggel és este, miután jól bevacsorázott. Semmi rosszat nem teszel vele! Dorka nem eszik meg az almán kívül semmilyen gyümit, abból is csak minimát, ezért gondoltam hog így elég sokféle vitaminhoz jut...
Sőt, 2 évesen még azt mondta a doktor néni, hogy mivel a tejet nem issza meg ezért kell is a tápi a kálciumbevitel miatt!!!!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Hunci: örülök, hogy jobb lett picit. Tényleg ne hibáztasd magad, ez ellen nem tudsz mit tenni. Búrában, csíramentes helyen nem tarthatod a gyereket :roll: Menjetek le dokihoz, biztos, ami biztos alapon. Van segítséged? Ha nincs, akkor szervezz be egy picit, hogy te is tudj pihenni! Van vmi por, asszem Csakegy vagy Rambóka tud róla többet, amit pont ilyenkor érdemes használni, hogy a sok ásványi anyag meg mittom én mi hiánya nehogy bajt csináljon. ha nincs otthon ilyenetek, akkor kérj meg valakit, hogy vigyen. Pihenj amennyit csak tudsz és kortyonként igyatok... Remélem hamar túljuttok ezen! puszi mindkettőtöknek!

Anyoo: Van! Küldj privit vagy mélt a címeddel és akkor postázok neked egy adaggal ;)
A nagy lyukú cumival csak óvatosan! Ismerős is úgy adta a tápit egy idő után, de még szopizott is vmennyit a csöppség. Hát azt mondta, hogy a következőnél nem követi el még egyszer azt a hibát ;) A gyerek szopinál is úgy várta volna a tejcsit, és mivel csak nem jött annyira, ezért jó erősen szívta. Mondta a lány, hogy a homloka horpadt :) Na meg persze nagyon fájt is neki... Leszoktatni erről sem volt neki egyszerű, visszatértek inkább a kisebbre, pár nap alatt megszokta...

kincs: Kiskincs milyen édes! Úgy csinál, mint a nagyok :D

Tegnap nálunk is zizzencs volt... Bakker, egész nap rajtam lógott a gyerek, nem lehetett letenni egy percre sem. Nyüszizett, mint aki fáradt, hiába kelt fel épp akkor az 1 órás alvásból. Most is csak nagy nehezen tudtam legyűrni :roll: Ma meg a jobb fülét kapirgálta egész délelőtt. Nagyon remélem, hogy csak szimplán viszketett neki és nem pedig más áll a háttérben. Mindenesetre nem tűnik lázasnak...

Megyek is, rá kell pihenni, ha ma is nyügi lesz, akkor kipihentnek kell lennem ;)

Csók!

Kép

Kép
bettica

Bettica, írok pü-t! De a szigtitkos tábliban is benne vagyok ha még megvan Neked! :wink:

Cumi. Nem nagy hanem több lyukú aventest akarok venni! Most 2-es van itthon - és azért a ciciből is spriccel jó pár lyukon a tejcsi! Ugyanolyan pici lyuk csak 3! :wink:

Por - smectára gondoltál?!

Nem tudom mi van ma, Ádám reggel 9 óta alszik! :shock: Mondjuk 2 és fél órákat szokott lenyomni délelőtt, na de 4et?! :shock:

Kép

Kép
anyoooka

Anyoo: tudom, hogy több lyuk van benne, de a több lyukon több tejcsi/tápi jön ugyanannyi idő alatt ;) A mi Tommee Tippee üvegünkhöz olyan cumit lehet kapni, amin a lyuk nagyobb és nem pedig több lyuk van rajta. Asszem az Avent és a Mam talán a lyukak számát többszörözi, de talán olyan is van, amelyiken a lyuk mérete nagyobb. Ezt nem tudom, nem vettem még ilyet ;) Csőrös feltétet vettem az Avent üveghez, abból teázik Bence...
por: Igen az, asszem ;)
Táblit elővakarom, fogalmam sincs hol van, mióta nem használtam, azóta legalább 2 gépköltözésem volt :?

Kép

Kép
bettica

Ja és rokon az Aventes többlyukú cumival járt a fent említett módon. lehet nektek bejön, csak szóltam, nehogy úgy járj, mint ő :)
Privi megjött, csomagot intézem, de fogalmam sincs mikor jutok el postára. Igyekszem még a héten intézni ;) Utána árat is tudok majd modani...

Kép

Kép
bettica

Skacok... van az a fotel amit anno Monácska nem vitt el tőlünk. Most kint dekkol a teraszon, a szüleim türelmesen tűrték de a tavaszi lomtalanításnál kivágják. Kell valakinek? Ha nem akkor felrakom a teszveszre ... (marha kényelmes de ráfér egy nagymosás esetleg egy új huzat... nekem fáj érte a szívem de nem fér el... pedig marha kényelmes...)

Kép
Vendég

(persze ingyé ... )
Vendég

jja... tipikus pillanatok ...

Kép

Kép

btw: Hunci: Akkor most végül mentek dokihoz vagy még otthon próbálkoztok? Anno Rejo javasolta, hogy ha hasmenés van akkor ropit kell enni (hátha bent marad) mert az fogja is a székletet plusz sós is... A hányásnál meg sajna maradnak a gyógyszertári porok kortyonként :(

Ja... táp: én eredetileg úgy terveztem, hogy Lilla 3 éves koráig kapja majd reggelente de már most látom, hogy ebből több lesz Luca miatt (tejellenes vagyok). Én instant zabpelyhet is rakok bele sűrítésnek, az egészséges is és jobban is telíti... (mi a Kaisersben vesszük, marha jó... csak drága)
Vendég

Bettica, egy a baj, rokonok legközelebb 100 km-en kívül vannak :cry: tök egyedül vagyok, fáradt vagyok, fája fejem, fáj a gyomrom és alig bírom :cry: hányok még mindig én is, már tök sápadt vagyok, erőtlen.

CSakegy, igen, ropit adtam neki, meg kölesgolyót, nem hányta ki :lol: és már ivott 40 ml vizet :lol: talán kilábal belőle.
Az az igazság, én úgy vagyok vele, hogy ha nem muszj, ne legyen kh, doki is így gondolja, így a doki kijön, amint hívom, még éjjel is, szuper orvos, és ő mondta, hogy ekkor meg akkor vigem csak khba, addig jobb neki itthon.
adok neki normafloret, meg aloe verát, meg fenistil cseppeket és a lázára, hgoy aludjon nurophent.
Vendég

Espero: a PiCOk nagy mázlit megirigyeltem erősen, de mikor vágigrágtam magam az egész betegések micsodán, hát éreztem, h mégsem vagyok irígy, sőt!
Mindenesetre gratulálok a tesóhoz :)

Hunci: valahogy túlélitek. Egyszer mi is elkaptunk valami vírusos fosós-hányós akármit, de aztán 2 rettenetes nap után helyrejöttünk. Csupa hasfogó kajákat adtam 2 napig: banán, rizs, murok (=sárgarépa). És a citromfű tea jó ilyen esetben, ha megissza.
http://www.hazipatika.com/topics/gyogyn ... omfu?id=42

Na, még akartam egy csomó mident, de közben elfelejtettem.. :(

Kép
k.ir

Hi!

Hunci! Jobbulást!!!!!!
Ne okold magad sem az örömteli időket (uszi + játszóház... )!!! Lara is éppen tegnap estétől van rosszul, pedig délután még jót mókáztunk az utcán, ja és nem voltunk tömegben vele, vagy ilyesmi!

Szóval valami vírus van a levegőben. Mi kaptunk "előlegbe" beutalót a gyermekklinikára, ha brutálisabbra fordul a dolog. Hányás szerencsére nem volt még, ne is legyen :(

Kép
lara26

Lara rég láttalak, betegség huss!! ne legyen szükségetek a beutalóra!

Hunci jobban vagytok már??

Monee?

Rambóka akartam kérdezni,hogy a mostani szoktatás Gergőnél az egyedül elalvás?
Pelusról való leszokás sikerült? Olyan aranyos történeteket meséltél!

Szijjjja Kir!!
Diéta jól megy?
Tibike?

Csakegy úúúú, nem csodálom ha Luca "retteg" Lillától.

Képzeljétek ma kétszer hallottuk az epa szót kiskincstől :D :D :D :D ,bár az anya jobban tetszene :lol:
Kóstoltunk ma bébiételt (husisat,azt hiszem igazi férfi amiben hús van az csúszik) felét melegítettem meg az egyik poharában, bekanalaztuk így a másik felét megkapta a bébiételes üvegből . Jól megnézte az üveget és csak résnyire nyitotta a száját mint az első falatoknál szokta. :lol: :lol: azt hitte átverés, vmi mást kap és elővigyázatos volt :lol: , megzabáltam
Vendég

hunci! jobbulást! mi karácsonykor kaptuk be ezt a vírus, kezdődött zsuzsival, aztán: apja- ő volt a legrosszabbul-, én -olcsün megúsztam-, összes nagymama, nagytata, férjem öccse, annak barátnője...stb :) 2 nap. itasd a ygereket. te is igyál. hideg vizet, sokszor, kis kortyokban. hasmenés? mert ez azzal is jár.
gyerekenk hasmenésre: ors200!!!!! nagyon jó!
és nyomasd neki és magadnak is a normafloret. ha hánysz sokszor, akkor daedalon. de én jobban díjazom a b6 vitamint. nekem az segített!! (mást nem is vehettem volna be)
és répa, banán, alma. amiket írtak már a csajok.
remélem hamar túl lesztek rajta!!

koriági, hogy megy az alvás? ja, mondjuk ha a fogával szenved....mi haladunk. azt hiszem. ha már felkel éjszaka, visszafekszik rögtön, ha kap vizet. de tegnap pl. sokszor kelt, 3szor azt hiszem. ágyban elaltatás is megyeget. napközben nem, mert mellettem alszik, nem emelgetem,hogy bepakoljam.
foga miatt adj neki este nurofent! zsuzsinak szokott segíteni.

egyébként minden ok. csak 2 napja hisztis picsa a lányom :) hasam megvan. nagy. és igen, igen. csinálok már képet. annyian nyúznak már miatta. :)

zsuzsi is halandzsázik. sokat. engem nem zavar :) vmikor megy, sunnyog, és énekel :) emlegeti a hangját, le-fel, és énekli ma-maaa, ta-taaaaa, ci-caaaaa (ezek szüleim(, ma-maaaaa, tataaa, peeeee (ezek anyósomék és peti, férjem öccse :D )

mindnekinek szép éccakát! ég a gyomrom. grrrrrrrr....

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Most találtam:

http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=1332
6000Ft-ért alakít át bármilyen kabátot hordozós kabáttá... ha jól látom sima H betűt vág a kabát hátuljába, abba belevarr egy cipzárt amit vagy összehúz az ember (gyerek nélkül) vagy hozzácipzározza a toldást. Praktikus... (és nem is tűnik nagyon bonyolultnak). Nálunk ez még nem játszik, de jövő télen már játszani fog...

Dimet: ha vége az influenzaszezonnak IKEA? Feltéve, hogy akkor még lesz kedved jönni... Ideje lenne végre összeengedni a törpördögöket :) Mikorra is vagy kiírva???

(Lilla is hisztis és iszonyú szelektív lett mostanában a hallása... a "nem" szót pl. nem hallja, a sütit viszont még akkor is ha csak suttogok:))))
Vendég

plusz megtaláltam azt a valakit aki remélhetően megvarrja majd azt a mei-tait ami a legjobban passzol hozzám... gyönyörűen varr ... (csak hosszú a várólista... kérdéses, hogy elvállal-e még egy rendelést és ha igen akkor mennyiért...)

http://juditkrea.blogspot.com/search/label/Mei%20tai
Vendég

Sziasztok!

Hunci: Hogy vagytok? Túljutottatok a nehezén? Remélem kimaradt a kórházlátogatás ;)

Lara: Nálatok? Jobbulást nektek is!

Dimet: De rég jártál felénk ;) Jó hallani felőletek! Tényleg, mennyi is van még hátra? Zsuzs mit szól a kistesóhoz?

Anyoom, csomag összekészítve, megpróbálom ma postára adni. Ha nem lesz tömeg a postán, akkor már megy is felétek a csomag ;) Ha tömeg lesz, akkor csak holnap, akkor tud apa vigyázni kint Bencére, míg én sorban állok... Ilyen betegségekkel teli időben nem akarom Bencét behurcibálni hosszabb időre emberek közé...

Kép

Kép
bettica

Csakegy : Te miket találsz? :D Hihetetlen... ;) Én tuti nem találtam volna ilyesmit :) Azt sem tudnám, hogy milyen kulcsszóval keressek rá a guglin :)
Szegény Lucát én is megértem, hogy nehezen viseli Lillát. Ha így viselkedik a nagylány, akkor tényleg van oka Lucának "félni"... Drukk, hogy leszokjon ezekről mihamarabb ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Hunci!
Hogy vagytok!

Csakegy!
Ezek a Mei-tai-ok (vagy micsodák :oops: ) tök szépek, kár, hogy én ilyet nem használhatok, pedig még meg is varrhatnám...

Ismét egy körkérdés:

Használ valaki közületek lépcsős etetőszéket (Stokke tripp-trapp és társai) Most ezzel szemezek(persze, nem a Stokke-val, hanem valami olcsóbbat keresnék) mert a mostani etetőszékünk az A vonalú lábai miatt hatalmas helyet foglal, ezért száműztük, viszont a gyerek így a sima székről nem éri fel a pultot, mikor eszünk(nálunk pult van és nem asztal a konyhában)
Ezért tetszene ez a szék.
Akinek esetleg van, nyugtasson meg, hogy ez nem annyira helyigényes.
Ja, és hogy vált be?

Köszike
ezoterike

Bocsi Hunci, a "Hogy vagytok" kérdés akart lenni :oops:
ezoterike

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, még olvasni sem nagyon volt időm, mert manócska még mindig tiszta szutyi. Már 4 hete !!!!!!! és egyre rosszabb. Doki meg csak orrcseppet ír meg orrsprayt.... Éjjszaka is majdnem megfulladt szegénykém. Azt sem tudom hogy ébredtem fel, de nagy szerencse volt. Na, szóval kivagyok rendesen, bocsi hogy nem reagálok senkire :? Megyek mert sirdogál...

tyche

Tyche!

Fluimucil 100-as 10 napos kortól adható. Segít fellazítani a trutyit, meggyorsítja a gyógyulást. Vény nélkül kapható.
És porszívózás előtt használd az orrspray-ket!

Ezo!

Interspárban most akcióznak hasonló széket 9990 Ft-ért.
Nekünk is ilyesmi van. Még a terhességem elején vettük a Kikában, amikor nem emelhettem a gyereket a hematóma miatt.
Ded segített összeszerelni (betolta a csavarokat a lyukakba), aznap a full délután azzal telt, h. felmászott-lemászott, azóta is imádja.
Egy jótanács: Barkácsboltokban lehet kapni öntapadós csúszásgátló csíkot lépcsőre, olyasmi, mintha smirgliből lenne. Ezt célszerű az alsó lépcsőfokra ráragasztani, mert zokniban csúszhat.

Csakegy!

Mei tai-os blog nagyon jó. A levelest egyből megkívántam!
De az Ergo mellé már nem veszek, addig kihúzzuk kendővel.

Te nem félted Lucát, h. Lilla ráfekszik véletlenül?
Gergő annyira szeleburdi, h. én tuti nem merném beengedni a kicsi mellé a kiságyba.
Úgyhogy mi az elején lefektettük a szabályokat.
Most kezdünk neki megengedni olyanokat, h. megsimogathatja a fejét, meg odaadhatja neki a cumit...

A beszédjére figyelj majd, mert olyan hihetetlen hirtelen át fog térni a szavakról a mondatokra, h. csak nézel majd!
Gergő karácsony előtt még csak pár szót mondott, most meg teljes mondatokban beszél, ragoz, mindent tud.
Én a telefonomra veszem fel, mert hihetetlen, h. olyan verseket is tud, amit már ősrégen nem is mondtunk neki! Olyan, mint a szivacs: eddig csak szívta magába az infókat, most pedig robbanásszerűen fejlődik!

Hunci!

Jobbulást mindkettőtöknek!
Ne hibáztasd magad! Közösségbe muszáj vinni!
Ti meg még a rotát is beadattátok annó, ha jól emlékszem, ugye?

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

Elsősorban Zazzynak, de bárki megnézheti. Az este feltettem a blogomra egy videót, egy nagy orr-porszívózós hőstettről :D Ezúttal én kapcsoltam ki-be porszívót, van amikor ő csinálja.

Kincsecske: köszi a kérdésedet: a diétával az a bajom, h sehogysem tudok 5ször enni egy nap. A négy valahogy összejön, de azzal annyi. Tehát amit eszek, az sztem nagyvonalakban megfelel, csak az ahányszor-ral van a dific. Remélem ez nem túl nagy gáz.

Dimet: mekkora pocid is van? Úgyértem hetekben? Mikorrá várjátok a tesókát? Én úgy képzelem, ha pocis leszek, akkor majd elsz még egy vonalzóm... Ti miért nem csináltok mégegyet?
Csakegy: ez rád is vonatkozik, szegény Luca mit vétett, h még egy vonalzó sem jár neki szegénynek? :twisted:

A testvérféltékenységről szép lenne ha én ktatnám itt a "nagyobbakat" :))
Mindenesetre anyukám elmesélései szerint: hugom dec. 3-án született, én 1 év 10 hós voltam és szörnyű iríííígy. Az angyal hozott nekem egy majdnem akkora babát mint a tesóm és valahogy megtanítottak rá, h
"Kati-baba a Réka babája és Boróka baba az Édesanya babája". Így állítólag elég jól működött, h én a Kati babámat pelekáztam, cibáltam s mindent elkövettem vele... s addigis nem a hugomat nyúztam...

Tibikének újabban van egy babája, tanítom babázni, mert ő a saját fejitől csak autózik, az utóbbi időben meg építkezik...
Igazságtalan voltam, megfeledkeztem az "olvasásról". Már ezer laporellót széttéptünk. Most a "Boribon autózik" a legmenőbb. Annyit röhögünk rajta férjjel: mikor az autó felborul, akkor Tibike felfordítja a könyvet. Aztán fordítunk, utána visszafordítja. Nem bírja felfogni, h az autó ott fel vn borulva :D Vagy lehet, hogy felfogja, csak annyira nem tűri ...

Eldugultam... :)

Kép
k.ir

Köszi Rambóka!

Benned bíztam! :)
Interspáros akciót láttam, riasztottam mindenkit :D

Tyche!
Most Rambóka megkövez :lol: , de van egy homeopátiás orcsepp (csecsemőknek adható) Euphorbium comp. Heel a neve.
Mi ezt használjuk nátha esetén, van mikor pár nap, max. egy hét a nátha.Persze homeopátiás szereket legjobb a tünetek kezdetén bevetni, mert akkor a leghatásosabbak és leggyorsabban szüntetik meg a bajt.
Ha most nem is, legközelebb próbáljátok ki!!!
ezoterike

Szia Kir!

Blogodat hol találni meg?
Jöhet priviben is! (orrszívózást szívesen megmutatnám Gergőnek.....)
ezoterike

Ja, Rambóka!!

Azért megírhatnád, nektek melyik márkájú szék van...

Köszi
ezoterike

Ezo!

Nem márkás. A Kikában lehetett kapni 15000-ről volt 9900-ra leárazva. Az elsőt vissza is kellett vinni, mert az egyik stift el volt törve. De még egy darab volt nekik raktáron.
Ennek is van egy pici szépséghibája, de nem gyönyörködni vettük. :twisted:
Úgyhogy szerintem ilyesmik miatt lehetett leárazva.
A sógornőmék használt babacuccosnál vettek a Stokkéhoz hasonló német Z lábú széket. Annak masszívabb az ülőkéjének a fája. Vastagabb.
Erre a Kikásra én már nem mernék ráállni, mert félő, h. eltörne. De gyereknek jó lesz egy jó darabig, ha felnőttkorig nem is ( A Stokke elvileg végigkísér az életen).
Teszveszen, Vaterán érdemes még körülnézni, néha lehet kapni.

rambóka

Sziasztok!

Ma kellett még menni a doktornénihez, hogy megnézze a hétvége előtt Larát és azt mondta, h már nem kell aggódni. Most még azért kótyagos szegénykém, de próbálkozik elevenkedni. Tegnap még a lábán sem volt ereje megállni.

Kincs!
De jó!!! Kiskincs elkezd babanyelven beszélni, az lesz ám a nem semmi!!! :D

Larának már nagyon megy a "megállj" szó. Múltkor a játszópajtása közeledett a babakocsija felé, erre az én lányom kitartotta a kezét feléje és hangos mgájjjjj szóval távol tartotta a babakocsijától. :D
Vigyáz a cuccára... :lol:

Kép
lara26

mint zazzy, kb. ott tartok :)
31. hétben

ha lesz időm csinálok vonalzót. :) csak még neve sincsen a gyereknek :)

Kép

dimet

sziasztok!

Arnold doki telefonszámát nem tudja valaki priviben megadni? fel kéne sos hívnom, és sehol nem találom a névjegykártyáját, amit 2 napja kaptam... :twisted:

köszi!

Kép
almodo

Sziasztok!

Hunci: remélem már jobban vagytok!! Gyógypuszit küldök KisHuncinak!!!!!

Rambóka: köszi a választ, még jó hogy írtál, mert a dokinénink nem nyugtatott meg teljesen, a fogdokink meg szabin van...

K.ir: haláli lehet ahogy Tibike megfordítja az autót!! A blogod az az anyatanyán van, ugye? mindjárt megkuksizom!

Dimet: hááát, most nálunk visszaesés van, a kezdeti jóalvás most megromlott.. Meg az az igazság, hogy amikor már 11-edszer kel éjszaka, nem bírom ki hogy ne vegyem magam mellé... Szóval. én nem vagyok elég következetes szerintem.... :evil:

Lara: kisLarának is jobbulást, jó hír hogy nem hatalmasodott el rajta a vírus!!
Vendég

almodo!
Írtam pü-t!

Kép
Kép
zazzy

Hello!

Csak egy rövidke életjel.
Nem volt időm eddig írni, most meg erőm nincs, Ákos 3/4 5-kor kuvikkolt. Teljesen le van tompulva az agyam.
Egyébként jól vagyunk, csak aludnom kéne egy oltári nagyot. :)

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

köszönöm az aggódást, most nem részeletezném, mi újság, ha nem gond.majd a másikon inkább. de azt is később.
DE Huncibabával minden oké :lol:
Vendég

koriági, kitartás:) én is néha elgyengülök. de ma este már annyira tele volt a tököm, hogy benthagytam sírni elalváskor. ma totál meg volt zakkanva. szívatott:) már alszik. azt hiszem :) de most rászokott a felhúzhatós cicájára. azt felhúzogatja, arra elalszik. de tuti szívat, mert először csak hiszti van a kiságyban, le nem feküdne. aztán párna csere, anya párnája kell. hiszti. akkor megállapodunk,hogy lefekszek a szovacsra, onnan mesélek neki. ha úgy is feláll, akkor otthagyom. persze mondom neki,hogy kiemgyek,ha nem fekszik vissza. legtöbbször betakarom, visszafekszik, éneklek elalszik. ma nem. ezért ottagytam. nekem is hosszú volt ez a nap, sőőt, az elmúlt három extra hiszti nap. így elaludt. egyszer bementem. akkor mutogatta, hogy feküdjek le a szivacsra, de elmagyaráztam neki,hogy a szomszéd szobába vagyok, onnan hallgatom a cicát én is. elaludt.

hunci, ide is írd le. én ezt olvasom.

moneee, hogyhogy olyan korán keltetek???

Kép

dimet

Sziasztok!

Koriági, Dimet!
Hát én már kikészültem volna, ha ennyire nem alszik a gyerek.....
Le se merem írni, mi meddig alszunk délelőttönként....

Kir!
Köszi a blogcímet, belenéztem , nagyon jó, majd esténként olvasgatom....

Meglett a lépcsős székünk.Egyetlen darab volt az Intersparban, az az akciós,azt gyorsan el is hozattam anyuval, mikor felhívott.
Sajna gergő még nem tud felmászni rá, mert mivel magas a pult, az ülőkét a legmagasabbra kellett tenni, így a lábtartó is magasra került.
Plusz fellépőt meg nem akarok odatenni, mert anyu már így is frászt kap, mert mindenhol a gyerek holmijai vannak...
(hát még ha kistesó lesz, mennyire frászt fog kapni :lol: )
ezoterike

Várólistán vagyok mei-tai ügyben:) 9e Ft lesz viszont személyreszabott mintával kapom :) (átküldtem néhány képet a kedvenc színeimmel stb.)

Ezen úgy fellelkesültem, hogy nemsokára ráaplikálok néhány macskát az ergom hátsó zsebére... csak, hogy ne legyen olyan unalmas...

Luca egész nap kuruttyol... pedig most lett volna vagy egy órám, hogy aludjak... (sikeresen beidomítottuk Lillát, hogy kaja után alvás van...)

Jaaaa... és képzeljétek, visszavették az anyós által méregdrágán vásárolt 62-es nyári napozókat. Levásárolhattuk az árát.... úgyhogy vettem helyettük egy óriási taftoys játszószőnyeget :)))) (olyan 2 gyerekest ami 1m*1,5m - ennek legalább van értelme)
Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy ismét zaklatlak benneteket, csak a terheléses inzulin eredményeimet szeretném megosztani veletek, és megkérdezni, hogy mi a véleményetek!

Éhgy.: 10,8
'30 : 62,6
'60 : 78,8
'90 : 52,5
'120 : 35,9

Köszi a segítséget! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy PCOs vagyok és metformintot másfél évig szedtem és szeptembertől avandametre kellett áttérnem. Közben elkezdtem egy lombikot. Tűű doki azt javasolta, hogy ET után térjek vissza a methez, mert avandmet erős gyógyszer, talán árhat a babának.
Nem is akarok kötözködni, de a met az IR-met nem tudta csökkenteni, de a másik bogyó rögtön levitte. Akkor kérdem érdemes váltani, mikor babás szeretnék lenni, és magas IR mellett nem sok az esélye ennek?

Szóval mit tegyek?

KépKép
charlott

Sziasztok!

Úgy látszik nem csak én vagyok beteg. Kedd óta küzdök az influenzával, tegnap és tegnapelőtt a konyhában aludtam ülve a kanapén mert különben úgy éreztem, h megfulladok. Remélem babócával oda bent minden rendben.
Lányok, vigyázzatok magatokra aki még nem kapta el.

Hunci, olvastam, h Ti is csúnyán lebetegedtetek. Nem szabad így okolni magad. Mi az h nem vagy jó anyuka? Hogy mersz ilyesmire gondolni??!! Ha elkezd bölcsibe járni, onnan is haza fog hozni minden nyavalyát.

Kincs, gratula Donátnak az első szavacskához. Nemsokára lesz ebből anya is.

Melinda, szerintem nem rossz az inzulinod. És még nem is olyan régóta szeded a metet. Vagy ez egy met előtti eredmény?
apple

Charlott!
Rég láttalak! :D Én úgy tudom, hogy avandametből csak kúrát szoktak csinálni(kb fél év)utána újra met, mert terhességhez, babához tényleg nem jó.
De nem vagyok benne szakértő.De ha Tűű mondja, akkor pláne, bízz benne szerintem.Ha jók lettek az eredmények, akkor hajrá!!! :wink:

Czinkeb!
Láttalak, hogy vagy!Gyere és mesélj!A te babád élénkítette fel újra a topikot, úgyhogy tessék jönni!!! :D

Kép
Kép
zazzy

Apple,
ez egy mostani eredmény, 1havi met után!
Endodokim is azt mondta, hogy nem vészes, de én már inkább megkérdőjelezem, amit mond! :roll: :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Melinda, ha csak 1 hónapja szeded a met-et, akkor tényleg nagyon jó eredmények. Persze van még rajta javítani való, de már ez se rossz! :) Talán az éhomi lehetne kicsit alacsonyabb!

Kép
mamint

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a tanácsokat! Remélem beválik valamelyik, mert már pff...

Hogy irigyellek benneteket "pocakosok" :P

tyche

Sziasztok!
Lara már totál jól van. Le is fárasztott már. :)

Hunci!
Örülök, hogy már Hunor is jól van! Remélem te is jól vagy!!!!

Tyche!
Ez így szokott lenni! :D :P

Kép
lara26

Melinda84:
Az éhomi az elég sok, de egyébként tényleg nem vészes. Nem tudom milyen volt teljesen a metformin előtt, de egy hónapi met-szedétől nem lehet csodákat várni, sőt!
Nyugodtan elhiheted azt is, h a metet szedni kell s azt is, hogy nem túlzottan vészes a helyzet. :)

Charlott: valóban: az Avandamet-et kúraszerűen adják. Ez, a metformin mellett roziglitazon nevű hatóanyagot is tartalmaz, miatta nem ajánlott teherbe esni a szedése közben. Olyan vélemény is van, hogy nyugodtan lehet mellette babásodni, s amikor rájösz, h terhes vagy, (tehát a baba kb. 2 hetes, tulajdonképpen) akkor abbahagyod s nem elsz semmi baj... No de jobb nem játszani ezzel, főleg, ha Tűű doki is ezt mondja! Ha jól számolom, akkor szeptembertől már majdnem 5 hónap telt el, az szép egy "rozi-kúrának".
Sok sikert a lombikhoz!!! Szorítok!

Ma este csak ennyi, ne haragudjatok...

Kép
k.ir

Hello!

Ma megint nem fogom szétszaggatni az oldalt a sok irománnyal, de gondoltam ide dugom az orrmányom.

Csakegy!

Gyönyörűek ezek a mei tai-ok! Borzalmas rondákat láttam a Vaterán asszem, össze sem lehet ezzel hasonlítani. Hányadik hordozótok lesz ez a mei tai? :D
Azt már csak kis betűvel jegyzem meg, hogy ilyen csodákat a varró tudomány mellett, egy megfelelő varrógéppel lehet alkotni. Sem az enyém, sem Rambókáé nem alkalmas az ilyenek gyártására.

Apple!

Ne legyél lázas, inkább vegyél be egy-egy lázcsillapítót, de biztos nem lesz semmi gond a bébivel! :wink: Gyógyulj meg hamar!

Hunci!

Hogy vagytok?

Rambóka!

Régen voltál Te is!

Zazzy!

Írok majd holnap Neked a másikra a korábban boncolgatott témával kapcsolatban. Most nincs erőm.

Kir!

Nagyon aranyos a porszívózós videótok! Tündéri hapsi Tibike! :D
És annyira tetszik, hogy édesanyának és édesapának hív Benneteket, hogy elmondani nem tudom. Nálunk -én úgy látom- mostanában ez nem divat. Van anya és apa, esetleg egy kis finomítással anyu és apu. A magam részéről próbálom a finomabb utat követni, így többnyire apucit és anyucit mondok Ákosnak, de ez sem közelíti meg az édesanyát/édesapát. :)

Charlott, Melinda!

Hozzászólni a dolgokhoz nem tudok, de nagyon ++++++++++++! Hajrá!

Tyche!

Jobbulást Noelnek!

Dimet!

Hát azért kelünk ilyen korán, mert így ébred Ákos. Ma szerencsére "csak" fél 6-kor kukorékolt. :?
Komolyan, ez nekem felér egy kínzással, világ életemben utáltam korán kelni. Éjjel bármeddig képes vagyok fennmaradni, de ez a hajnalozás... brrr.... Nekem az áldott jó gyerek mellett ez a bünti. :?
Mondtam a Férjemnek, hogy jó lenne a gyerekbe egy ilyen 5+2-es chipet szerelni, ami azt eredményezné, hogy hétköznaponként 6kor kel apával, viszont hétvégén aludna mondjuk 8-ig. Aztán újra indulna a ciklus. :lol:
Ráadásul valamilyen szinten a család is kiakaszt. Kata beköltözött Ákos szobájába az emeletes ágyra, Apa a mi hálónkban durmol, én meg cirkulálok egész éjjel, hol itt, hol ott alszok el. Viszont kicseszve is velem van, mert hétvégén egyedül a nappali lenne az a helyiség, ahová vihetem Ákost, hogy ne ébresszen fel senkit. Mert ugye választhatok, hogy az egész héten hajnalban kelő Tesót kukorékoljuk fel, vagy a szintén egész héten korán kelő Apát. A nappali azért nem játszik, mert nincs kinyithatós ágy és arra képtelen vagyok, hogy hajnaltól talpon legyek. 8-9ig el szoktunk lustizni az francia ágyban, ha nincsenek itthon a többiek, így még túlélem valahogy a napot. Hülye helyzet.

Lépek, mára ennyi. Kicsit nagyon KO vagyok még mindig. :)

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?