Hello!
Ma megint nem fogom szétszaggatni az oldalt a sok irománnyal, de gondoltam ide dugom az orrmányom.
Csakegy!
Gyönyörűek ezek a mei tai-ok! Borzalmas rondákat láttam a Vaterán asszem, össze sem lehet ezzel hasonlítani. Hányadik hordozótok lesz ez a mei tai?
Azt már csak kis betűvel jegyzem meg, hogy ilyen csodákat a varró tudomány mellett, egy megfelelő varrógéppel lehet alkotni. Sem az enyém, sem Rambókáé nem alkalmas az ilyenek gyártására.
Apple!
Ne legyél lázas, inkább vegyél be egy-egy lázcsillapítót, de biztos nem lesz semmi gond a bébivel!
Gyógyulj meg hamar!
Hunci!
Hogy vagytok?
Rambóka!
Régen voltál Te is!
Zazzy!
Írok majd holnap Neked a másikra a korábban boncolgatott témával kapcsolatban. Most nincs erőm.
Kir!
Nagyon aranyos a porszívózós videótok! Tündéri hapsi Tibike!
És annyira tetszik, hogy édesanyának és édesapának hív Benneteket, hogy elmondani nem tudom. Nálunk -én úgy látom- mostanában ez nem divat. Van anya és apa, esetleg egy kis finomítással anyu és apu. A magam részéről próbálom a finomabb utat követni, így többnyire apucit és anyucit mondok Ákosnak, de ez sem közelíti meg az édesanyát/édesapát.
Charlott, Melinda!
Hozzászólni a dolgokhoz nem tudok, de nagyon ++++++++++++! Hajrá!
Tyche!
Jobbulást Noelnek!
Dimet!
Hát azért kelünk ilyen korán, mert így ébred Ákos. Ma szerencsére "csak" fél 6-kor kukorékolt.
Komolyan, ez nekem felér egy kínzással, világ életemben utáltam korán kelni. Éjjel bármeddig képes vagyok fennmaradni, de ez a hajnalozás... brrr.... Nekem az áldott jó gyerek mellett ez a bünti.
Mondtam a Férjemnek, hogy jó lenne a gyerekbe egy ilyen 5+2-es chipet szerelni, ami azt eredményezné, hogy hétköznaponként 6kor kel apával, viszont hétvégén aludna mondjuk 8-ig. Aztán újra indulna a ciklus.
Ráadásul valamilyen szinten a család is kiakaszt. Kata beköltözött Ákos szobájába az emeletes ágyra, Apa a mi hálónkban durmol, én meg cirkulálok egész éjjel, hol itt, hol ott alszok el. Viszont kicseszve is velem van, mert hétvégén egyedül a nappali lenne az a helyiség, ahová vihetem Ákost, hogy ne ébresszen fel senkit. Mert ugye választhatok, hogy az egész héten hajnalban kelő Tesót kukorékoljuk fel, vagy a szintén egész héten korán kelő Apát. A nappali azért nem játszik, mert nincs kinyithatós ágy és arra képtelen vagyok, hogy hajnaltól talpon legyek. 8-9ig el szoktunk lustizni az francia ágyban, ha nincsenek itthon a többiek, így még túlélem valahogy a napot. Hülye helyzet.
Lépek, mára ennyi. Kicsit nagyon KO vagyok még mindig.