Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

milyen sokat írtatok :P :P :P

Dr.Ladiva!
nem is azért kérdeztelek, mert vitafórumot akartam volna nyittatni :) Egyszrűen szuper, hogy mennyi mindent tudtál meg! Engem most megerősítettél! :)
Emlékszel még, amikor Te kérdeztél tőlem :?: :P Hol van az már doktornő :?: :!: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
a végén kell fizetni, ezt gondolom. Én is a végén fizettem, amikor a fagyisbeültim volt. 8)

Wepe!
biztos azért álmodozol, mert kisbabád lesz. :D :D :D
ja és szerintem vedd be a gyogyi. még időbe vagy.

Kata!
nem TB-s andrológushoz mentetek :shock: :roll: :?:
dezsina
 
 


Erre jó a fórum, minden tudást, infót megosztani másokkal. Én még mindig emlékszem a kétségbeesett kérdéseimre kapott válaszaidra Dezsina. Örülök, ha valamit én is tovább tudok adni. Én arra a döntésre jutottam, hogy a protect-et nem szedek, viszont egy pár pohárral iszok az Aspirin+C-ből. Ez a patikus szerint biztosan nem fog ártani, talán még használ is.

Babákkal én is álmodom, többször is. Remélem, hogy jelent valamit.


Off.:
Én is láttam egy riportot, amiben megemlítették, hogy a saját terméküket nem kenné az arcára. Lehet, hogy ugyanazt láttuk? Én egyébként már nagyon hosszú ideje a patikában kevert "vitaminos arckrémet" használom. Nincs is neve, csak annyi, hogy vitaminos arckrém. Ezt ők keverik ki, tele A, E, C vitaminnal. Hűtőbe kell tenni, mert nincs benne semmilyen tartósító és ezáltal hamar romlik. Nincsen szine sem és illata sem, mentes minden ilyesmitől. Nem drága és nagyon szép a bőröm tőle.

Még egy off:
Ha valakit érdekel, belinkelem azokat a termékeket, amiket én használok (van szappanuk, tusfürdőjük, testápolójuk). Én csak a szappant használom, mert amióta ezekkel fürdök, nincs szükségem testápolóra sem. Ezek sem drágák, bioboltokban kaphatóak (sajnos nem mindegyikben, de az Astoria környéki Múzeum krt. 19-ben mindig van). Garantáltan minden adaléktól, tartósítótól mentesek. http://www.tulasi.freeweb.hu/

On:
Kata, meg lehet kérdezni, hogy mit jelent az, hogy nem lett jó a párod eredménye?

Wepe, a link azt próbálja megmutatni, hogy milyen lesz a születendő gyermek neme. Be kell írni az anya születési idejét + időzónát, valamint a megtermékenyülés idejét + időzónáját, aztán a SUBMIT gombra kattintva kijön az eredmény. Ahogy látom, ez egy ősi, kínai dolgon alapszik. Mindenesetre aranyosnak tűnik, ki is fogom próbálni, majd ha itt lesz az ideje.

Zsuzsa, hajra inszem!

drL. (hát ez nagyon tetszik nekem) :D
Vendég
 


Na akkor egy gyors híradás: hétfőn 1Ore megyek inszemre Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Méhem 9mm, a jobb petefészekben 13, 15 és 17 mm-es petécskék, a balban pedig 13 és 15 milis.
Szombaton 4-6 között kell szúrni magamamt hasba.

Mentem dódozni. Este jövök.

Puszika

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Sziasztok!

Zsuzska,
majd amikor inszem után felöltözöl, akkor még ott bent kell majd kifizetni. Óriási drukk hétfőre!!!!!

Ladiva,
a szerdai erdmény: 15millió/ml, progresszív gyors 20%, progresszív lassú 0, nem progresszív 40 és immotilis 40%. A doki azt mondta, hogy a koncentráció az nem olyan vészes, de a mozgékonyság az nagyon nem jó és ezért kell a genetikai- és a hormon vizsgálat.

i.kata
 
 


Kata!
mit kell ilyenkor tenni? :roll: :?:

Dr. Ladiva :D
most kikérdeztem a lányokat az őstopicomból. A kaálisok szedték a protectet (nem mindenki) és beültitől szedték.... elötte nem. :wink:

Zsuzska!
Oriási drukkok hétfőre! :wink: és gyere majd mielőbb a hírekkel!!!
dezsina
 
 


Kata!
Köszi az infot, közben Zsuzsikától megkérdeztem. Ma Sipos doki viizsgált meg. És annyira rendes egy pasi és nagyon jó fej volt.

Köszi a drukkokat. Azért kíváncsi leszek, hogy fogom magamnak beadni a szurit :? :? :? :? :?
És alig kaptam.... úgy kellett berendelni, de szerencsére estére megjön.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kata! Kíváncsi vagyok, hogy mit derít ki a hormon és genetikai vizsgálat párodnál.

Zsuzsa, nem lesz semmi gond a szurival. Nagy levegő, gyors mozdulat, utána egy nagy mosoly, hogy kész van. Mit kaptál egyébként, hogy rendelni kellett? A tüszőid pedig még biztosan fognak érni egy kicsit hétfőre.

Dezsina, a kaáliban azok, akik szedték a protect-et a beültitől mennyi ideig szedték és naponta hányat? Olyan izgi plusz információkat megtudni.

Wepe, én is arra szavazok, hogy a gyógyszert vedd be, jobb, ha most tesz rendbe, és még az időbe is belefér.
Vendég
 


Dezsina,
Mire gondolsz? Mit kell tenni, ha rossz az eredmény?

i.kata
 
 


Ladiva, Dezsina,
én is kaálistól kaptam a szedési infót, csak aki mondta az a szegedibe járt. Mindenhol máshogy működik ez... :roll:

Zsuzska,
gondolom Otrivell-t kaptál, mert azt tudod magadnak beadni, ugye? Én az utóbbi időben mindig azt kaptam.

i.kata
 
 


Kata, még az jutott eszembe, hogy kb. hasonló eredménye volt a páromnak, mi is voltunk genetikán, a HC-ban meg megcsinálták neki a hormon-, baktérium-, vírusvizsgálatokat, mindent amit lehetett. Minden eredménye tökéletes volt, nincs eltérés sehol sem. Hogy honnan volt mégis a rossz spermalelet, nem tudni. A dokik véleménye az, hogy ebben az esetben nagyobb adagokban nyomjuk a vitaminokat, aztán majd meglátjuk. Úgyhogy azóta is vitaminozik.

Amúgy szeretnélek megnyugtatni, hallottam én már a párodénál sokkal, de sokkal rosszabb eredményt is, mégis sikerült a lombikjuk. Ne felejtsük el, hogy egy darab jól mozgó is elég a megtermékenyítéshez. Annyi pedig van a párodnál, hiszen 20%-a gyors. Ez az, ami igazán számít. Ha pedig a dokik kiderítenek valamit és akár gyógyszerrel, akár mással javítani tudnak rajta, az csak hab a tortán.
Vendég
 


Ladiva,
tudom hogy vannak rosszabb eredmények is és én is így látom, ahogy leírtad :lol: Lombikhoz ez az eredmény is jó, de ha helyreállna az eredménye, akkor lombik után jöhet a spontán kistesó :wink:
Remélem kiderül valami a vizsgálatokból. Páromnak nem nagyon használtak a vitaminok. :roll:
A HC-ben nem az Albert dokinál voltatok?

i.kata
 
 


Dr.L és Dezsina, köszönöm a megerősítést :wink:
Zsuzska, nagyon jók az eredményeid :!: ennek sikerülnie kell, majd drukkolok :!: de ne izgulj :!: majd mi :wink:
Rájöttem, hogy én nem is tudom mit kaptam tüszőrepesztőnek, gáz ? valami por + lötyi... remélem, nem kokain volt :D
Ladiva, köszi, hogy megnézted a linket, majd én is megnézem, de nekem teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül :wink: Időzonára mit írjak - help me :) :o
Megnézem azt a linket is, amit Te írtál! A patikás és a linkes termék ugyanaz ? Bocsi, lehet, hogy értetlen vagyok :oops:
Kata, most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a mozgénykonysága nem mindegy, ha már lombikoztok :?:
wepe
 
 


Wepe,
de mindegy. Erre a vizsgálatra a lombiktól függetlenül mentünk. Ha most kiderül a probléma háttere, akkor csak jó lesz, ha több kisfickóból tudnak válogatni a biológusok. Hosszú távon amúgyis meg kell oldani ezt a problémáját a páromnak, mert ez nem természetes.

i.kata
 
 


Kata, most teljesen világos, és megértem :!:
wepe
 
 


Kata!
úgy értettem, hogy lesz e még vizsgálat, és hogy lehet e vitaminokkal javítani rajta :oops:

az aszpirinről meg úgy mondták, hogy beülti napjától a 12. hétig.
dezsina
 
 


Dezsina,
a vizsgálatnak majd 17-én lesz eredménye és gondolom annak függvényében derül ki, hohy legyen tovább. Látod, Ladiváéknál hasonló a helyzet és semmit nem mutattak ki a vizsgálatok. Majd meglátjuk. Legfeljebb szedi tovább a vitaminokat és reménykedünk. :roll:

Basszus, azért mekkora különbség van gyógyszer szedések között. De ha belegondolok, akkor szerintem egy magzatnak nem olyan jó, ha a 12. hétig vérbőség van, nem? Az csak a beágyazódáshoz szükséges. Más intézetekben mondják, hogy inszem, lombik után már csak zuhanyozni szabad, mert ha melegviezs kádban ülsz 10-15 percekig, akkor az is vérbőséget okoz és az nem jó.

i.kata
 
 


Wepe, én csak egyféle por+oldószer mixelős tüszőrepesztőt ismerek, az a Choragon volt. Mást én még sosem kaptam, illetve dehogynem, Pregnyl-t, de az nem mixelős. Bár biztos van jópár fajta.

Kata, szerintem lombikra több mint szuper a párod eredménye, de az biztos, hogy ha megtalálják a probléma forrását és kigyógyítják, akkor utána esélye lesz annak, hogy spontán fogjátok gyártani a kistesókat. A HC-ben mi nem Albertnál voltunk, mert akkor éppen szabin volt. Mi a Szabó dokinál voltunk. Férjemnek szimpi volt, hogy nem vette félvállon a dolgokat.

----------------
Wepe, a linkes termékek közül én a szappanokat használom csak, de mások mondták, hogy nagyon jók a testápolóik, tusfürdőik. nagyon jók.

Az arckrémem van a patikából. A neve: vitaminos arckrém. Ennyi. Bár én nem sok patikában láttam, ha érdekel, megírom, hogy én hol veszem. Amúgy itt kevernek vitaminos testápolót, hidratáló arckrémet, kénes arcradírt, miegyebeket. Három vagy négy ilyen termék van. Én eddig csak a vitaminos krémet használtam, ez nagyon bejött.
-------------------
Vendég
 


Szerintem, nem sem jó a vérbőség a magzatnak, de mint csak laikus mondom, kérdezzük meg a doktornőt :wink:
Ezen a zuhanyzás dolog már nekem is azembe jutott, hogy mi tévő legyek, nagy hassal normális, de az elején is logikus :)
wepe
 
 


Ladiva, a linket csak otthon tudom megnézni, és jó lenne ha megírnád a hol-t, kíváncsi vagyok ! :wink:
wepe
 
 


Ladiva,
akkor szerencsétek volt, mert mi először az Albertnél voltunk és csak UH-ra küldte a páromat és utána már mondta is a műtétet. Se egy vérvétel, semmi... Mondjuk amikor mondta a műtétet, akkor is csak a tiszteletdíját részletezte :?

i.kata
 
 


Kata, lehet, hogy azért küldte rögtön UH-ra a párod, mert a manuális vizsgálat után azt gondolta, hogy ott kell kezdeni.

Wepe, az arckrémet és egyebeket a Madách Patikában veszem (1075 Budapest, Károly krt. 13-15.).


Fürdő kontra zuhany:

Azért nem ajánlott a meleg (forró) fürdő, mert növeli a test felmelegedésének kockázatát, alhasi vérbőséget, megemelkedő vérnyomást, méhösszehúzódást idézhet elő és ezáltal növeli a vetélés kockázatát. Szóval marad a zuhany. A szauna is azért kerülendő, mert ott itt meleg van, illetve a szaunákban a fertőzésekre kell még odafigyelni, szerintem még a fenék alá terített törölköző sem elegendő, hiszen az is sok nedvességet magába szív.

Nemhiába mondja az orvosok/védőnők többsége, hogy inkább kerülendő. Persze mindig van ellenvélemény is, vannak várandósok, akik végig kádban ültek és semmi bajuk nem lett. Azt hiszem, hogy mi nem azok vagyunk, akiknek kockáztatniuk kellene. Simán megleszek fürdő nélkül, csak legyen baba.

Amúgy a kávéval kapcsolatban is ugyanez van. Vannak, akik szerint tilos kávét várandósan inni, vannak, akik szerint semmit sem árt. Tény, hogy nagy bögrékkel már nem szabad kávézni várandósan, de egy-egy presszó, vagy hosszú kávé nem árt, mert nem sok a koffein benne. Ismertem egy lányt, minden nap kávézott, mert anélkül hulla volt. A babának semmi baja nem volt.
Vendég
 


Köszi Ladiva
Erről hallotattok ? http://www.medipure.hu/arc.html
wepe
 
 


Ladiva,
ezért mondom, hogy szerintem nem szabad 12. hétig szedni az aspirin protectet, mert az pont vérbőséget okoz.

i.kata
 
 


Sziasztok!

De jó sokmindent írtatok :D . Nem győzlek olvasni benneteket.

Zsuzska,
ha ott a XX. kerületben a gyógyszertárban nem volt valamilyen szuri vagy gyógyszer én a Déli Pályudvarnál lévő patikában mindig kaptam. Éjjel is nyitva van. Bár nem mindenkinek esik útba.

Kata:
a rosszabb férfi eredményekről csak annyit, hogy a páromnak csak pár százezer/ml találtak és sajna abból csak 15 % gyorsan mozgó. Ezért bennünket már eleve lombikra küldtek, abból is az ICSI re. Ez a biztos.

Én úgy döntöttem, hogy a méhpempőt semmi képpen nem hagyom ki. Rajta vagyok a beszerzésén, de nagyon nehéz. Ja és 1dkg 1000 Ft. De sokat olvastam utána és nagyon hatékonynak bizonyul. Amikor legközelebb megyek be az intézetbe, kifaggatom az Ibolyát hátha megtudok a szedendő vitaminokról vmit.

Kép
Vendég
 


Kriszta,
méhpempőt itt tuti fogsz kapni:
Hermes Méhészeti és Kertészeti Szaküzlet
1094 Budapest, Ferenc körút 37.

Én is itt vettem. Ezt adhatod a párodnak is. Egy fogpiszkálót kell belemártani és kicsit megcsavargatod a méhpempőben és ami ráragad a fára, az egy adag. Nekem ezt mondták annak idején.
Lehet hogy én is fogk venni megint.

Nekünk is ICSI volt.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Lavidia!
Tegnap még nagyon nagy leány voltam, ma már kis nyuszi lettem :cry: :cry: :cry: :cry: Attól félek, hogy rosszul adom be magamanak. Pedig nagyon úgy néz ki, hogy párom nem fog addig haza érni a melóból :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Otrivell a neve... és milyen drága volt :shock: :shock: :shock: :shock: Majd hanyatt estem.... tudtam, hogy nem lesz olcsó, de hogy ennyire :shock: :shock: :shock: :shock:

Feleség!
Végül tudtak nekem rendelni, ese el is hoztam a gyógyszertárból. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kata

Nagyon-nagyon-nagyon köszi. :D :D
Én is láttam a neten, de azt hittem hogy ott csak eszközök és felszerések vannak. Hétfőn megyek :D :D :D :D

Zsuzska

Ismerős az érzés. Azt nem tudom hogy amit adnod kell magadnak annak milyen tűje van, én csak a decapeptylt és a Gonal-F ismerem, de kemény volt az első menet. Utána majd megszokod. Az fontos hogy az adagot biztosan tudjad nehogy többet vagy kevesebbet ajál be.
De ügyi vagy te biztos menni fog :lol: :lol:
Vendég
 


Köszi Feleség!!!!

Szerencsére be van töltve az adag a fecskendőbe, nekem csak bökni kell... és a fű is csak 2 cm-es :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzska! Csak hajrá, ne is nézz oda, csak bökjed! Nagy drukkok a hétfői inszemedhez!

A méhpempőt én is megnézem, köszi Kata a tippet!
Vendég
 


Sziasztok!

Zsuzska,
gondolom már túl vagy a szurin. 17-19h között kellett beadnod, ugye? Biztos ügyi voltál :wink:

Ha mentek a méhpempőért, akkor ahogy bementek az üzletbe, a jobb oldalon van egy lépcső. Menjetek fel, mert ezek a cuccok fent vannak. :wink:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Zsuzska,
giga drukk megy ma!
++++++++++++++++++++++

i.kata
 
 


Sziasztok!

Zsuzska innen is megy a drukk :!: :lol:
wepe
 
 


Ladiva, megnéztem a Tulasi honlapját. Köszi a tippet ! :) Sampont a páromnak mindenféle képpen szeretnék venni. Te hol szoktad beszerezni ? Mert nekem az éttermi cím lenne a jó, csak olyan fura, hogy étteremben is lehet vásárolni, de majd azért felhívom előtte.
wepe
 
 


SZIASZTOK!

már megint rengeteget írtatok a hétvégén!

Zsuzska!
drukkhegyek mára!!! :wink:

Kriszti!
melyik napon mész be? Kiváncsi vagyok mit mond Ibolya a vitaminokról :roll: :?:

Ladiva doktörnő már megint megírta a frankót :D mármint a zuhanyzásról :P :P

Kata! :)
Wepe! :)
dezsina
 
 


Lombik után mikor áll vissza rendesen a ciklusom? Fogalmam sincs mikor lesz pé-m :roll:

i.kata
 
 


Kata!
nekem rögtön visszaállt. Már mint a mesi. Aztán, hogy pé. mikor lesz, azt nem tudom. elméletileg 3 hónapot kell várni két lombik között... Lehet, hogy addigra :roll: :?:
dezsina
 
 


Zsuzska, ha tudsz jelentkezzél, kíváncsi vagyok, mi volt :wink:
wepe
 
 


Sziasztok!

Voltam ma a Hermes boltban a méhpempőért de leltároznak :( :( , majd hétfőn lesznek legközelebb nyitva. Remélem lesz az amiért megyek.

Zsuzska drukk neked.

Én most várom hogy megjöjjön és utána hajrá short.

Dezsina
már egyre közelebb vagyunk hozzá, nekem is kb akkortájt kell megjönnie, lehet hogy tényleg találkozunk :D :D .

Kép
Vendég
 


Kriszta,
komolyan 1 egész hétig leltároznak? :shock: Sajnálom, hogy fölöslegesen mentél, na de hogy egy hétig legyen leltár egy olyan pici boltban.... Ezen nem tudok napirendre térni. Gondolom közben elmentek nyaralni is :roll:

Dezsina,
ok, akkor reménykedem benne, hogy 28 napos lesz a ciklusom, de a vonalzómat nem variálom. Remélem nem lesz megint 35 napos, mert az hosszú távon biztos nem normális :roll:

Zsuzska,
na mi volt ma?

i.kata
 
 


Kata
nem baj, majd hétfőn, csak remélem lesz, mert ugye leltárkor mindenki lefogyasztja a készletét.

Egyébként már én is nagyon várom hogy megjöjjön, de amilyen pechem van biztos megint tolódik pár napot. Már nagyon mennék és akkor ugye utána kb 2 hét és leszívás és beülti nem?
Vendég
 


Kriszta,
mindig elfelejtem, de most akkor neked long, vagy short lesz. Nekem a long rémlik és ha az lesz, akkor a 21. napi vv-től kb. 3 hét. Ha short, akkor szerintem 2 hét punkció.

i.kata
 
 


Megvettem a Tulasi sampont ( teafás és rozmaringos ) és intenzív arckrémet, remélem beválik a páromnak ( a sampon ) :wink:
Nagyon jó illatuk van. Kicsit furán éreztem magam abban az üzletben, mert egy krisnás fiú volt ott. Nem vagyok nagyon vallásos, csak olyan rituálésnak / misztikusnak néz ki az üzlet ( féltem nehogy el kezdjen téríteni, de megszólalt a telefonja, huúú ) . Meg olyan furcsa illat ( bocsi inkább szagnak nevezném ) terjengett az étterem felől ....
Kriszti, nem semmi a leltározási idő.....
Nem tudom utólag beszúrni a emotikonokat, és még a helyesírás-ellenőrző is visszadumál.... na mind1...
wepe
 
 


Kata
short lesz biztos, már voltam 21 napi vérvételen, ott mondta a tanár úr hogy rövid protokoll lesz. Már várom
Vendég
 


sziasztok!

Kriszti!
szerintem is a szuritól számított 2 hét és punkció!!! :D Kicsit előbb leszel mint én. Nekem kb febr. vége lesz a beülti!!!

Kata!
Ha eddig 28 napos voltál, akkor szerintem vissza fog állni. nekem is visszaállt, bár néha volt rá példa, hogy 30-32 napra jött meg. De aztán mindig visszaállt!

Zsuzska!
hol vagy??? Mi volt???
dezsina
 
 


Sziasztok,

Dezsina, neked is van/volt sorszámod, ami januárra szól/szólt. És csak annyi, hogy mentél vv-re, nem volt már konzultáció, csak telefonáltál ? Lehet, hogy írtad, csak pontosítani szeretném :) , hogyan is kell kezdezdeni :wink:
wepe
 
 


Wepe, remélem, hogy beválnak párodnak a Tulasi termékek. Majd írd meg, hogy mi volt a véleménye róla.

Zsuzska, írd meg, hogy mi volt tegnap! Remélem, hogy minden rendben ment.
Vendég
 


Ladiva, ok :D Nem írtad, hogy Te hol szoktad beszerezni :!: :?:
Zsuzskára, már én is nagyok kíváncsi vagyok :)
wepe
 
 


Wepe, de írtam. :) A Tulasitól csak a szappant használom, ezt a Múzeum krt. 19-ben veszem a bioboltban, ez a Kálvin térnél van. A vitaminos arckrémet pedig a Madách Patikában (1075 Madách Imre út 13.)

Hajrá shortosok, longosok! Nemsokára babaeső lesz!
Vendég
 


Ladiva,
jah, akkor elkerülte a figyelmemet :oops: köszi :)
wepe
 
 


Wepe!
nos, októberben voltam konzin, akkor kaptam a sorszámot, a Tanárúr mondta, hogy akkor kezdés elött lehet, ha akrnék, találkozzunk decemberben. majd felhívtam Ibolyát decemberben, hogy kérjek időpontot. Erre Ibolya mondta, hogy ugyan minek jönnék ha sorszámom is van és azt is tudom, hogy januárban kell jönnöm. Igy abban maradtunk, hogy a 3. napon megjelenek (ami csak arra volt jó, hogy hivatalosan is elővegyék a dossziémat, hiszen a 21. napon kezdek Long-protokollal.)
Igy volt :D
dezsina
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?