Erre jó a fórum, minden tudást, infót megosztani másokkal. Én még mindig emlékszem a kétségbeesett kérdéseimre kapott válaszaidra Dezsina. Örülök, ha valamit én is tovább tudok adni. Én arra a döntésre jutottam, hogy a protect-et nem szedek, viszont egy pár pohárral iszok az Aspirin+C-ből. Ez a patikus szerint biztosan nem fog ártani, talán még használ is.
Babákkal én is álmodom, többször is. Remélem, hogy jelent valamit.
Off.:
Én is láttam egy riportot, amiben megemlítették, hogy a saját terméküket nem kenné az arcára. Lehet, hogy ugyanazt láttuk? Én egyébként már nagyon hosszú ideje a patikában kevert "vitaminos arckrémet" használom. Nincs is neve, csak annyi, hogy vitaminos arckrém. Ezt ők keverik ki, tele A, E, C vitaminnal. Hűtőbe kell tenni, mert nincs benne semmilyen tartósító és ezáltal hamar romlik. Nincsen szine sem és illata sem, mentes minden ilyesmitől. Nem drága és nagyon szép a bőröm tőle.
Még egy off:
Ha valakit érdekel, belinkelem azokat a termékeket, amiket én használok (van szappanuk, tusfürdőjük, testápolójuk). Én csak a szappant használom, mert amióta ezekkel fürdök, nincs szükségem testápolóra sem. Ezek sem drágák, bioboltokban kaphatóak (sajnos nem mindegyikben, de az Astoria környéki Múzeum krt. 19-ben mindig van). Garantáltan minden adaléktól, tartósítótól mentesek.
http://www.tulasi.freeweb.hu/
On:
Kata, meg lehet kérdezni, hogy mit jelent az, hogy nem lett jó a párod eredménye?
Wepe, a link azt próbálja megmutatni, hogy milyen lesz a születendő gyermek neme. Be kell írni az anya születési idejét + időzónát, valamint a megtermékenyülés idejét + időzónáját, aztán a SUBMIT gombra kattintva kijön az eredmény. Ahogy látom, ez egy ősi, kínai dolgon alapszik. Mindenesetre aranyosnak tűnik, ki is fogom próbálni, majd ha itt lesz az ideje.
Zsuzsa, hajra inszem!
drL. (hát ez nagyon tetszik nekem)