Kira!
Nagyon édes Olivér, még egyszer gratulálok!
Dita!
Ez elég horror, ami Nemonéval történt, de szerencse, hogy időben cselekedett a doki! Köszi, hogy közvetíted a híreket, nagyon jó egészséget kívánok mamának és babának!
Rilla!
Az első 3 hónapban a szurik miatt én is csak hátonfekve tudtam aludni. Az árnikakrém viszont tényleg jó volt (köszi, Witch, a tippet!). Most meg már csak oldalt, de ezek tényleg édes gondok.
Ha Tanár Úr azt mondta, hogy megfelelő a babád mérete, akkor az úgy is van! Megnéztem, itt a babaneten azt írják, hogy a 9. héten "elérheti a 13-17 mm-t". De ez lehet, hogy a 9. hét végét jelenti, simán elképzelhető, hogy 8 hetesen és 6 naposan már ő is megvolt 13 mm!
Biztos minden rendben lesz a holnapi UH-n, várjuk a híreket!
És kérd meg Tanár Urat, hogy számolják ki pontosan a szülés várható időpontját, abból vissza tudod majd számolni a heteket. Nekem is először 05.21-et számolt valamiért a számítógépük terminusnak, ez került a leletemre, aztán Katalin doktornő újraszámolta a beültetés adatai alapján, így lett 05.05. Viszont a szülészorvosom mégis az utolsó mensitől számolja a heteket, eszerint 05.08-án szülnék, +/- 2 hét. Az integrált tesztnél meg a méretből számoltak, bár azzal pont ugyanaz jött ki, mint a 05.05-ös számolással. 1-2 napnak igazából nincs jelentősége!
Valójában a férjem nem akarja tudni a baba nemét, meg akarja hagyni az izgalmat az utolsó percig. De én se nagyon izgatom magam ezen, akár fiú lesz, akár lány, imádni fogom!
MEGMARADT GYÓGYSZEREK
Lányok, főleg, akik még az elején vagytok!
- 2 ampulla Progesteron
- 1 doboz (30 db) Utrogestan
maradt a lombikból, ezekre most egy ideig remélhetőleg nem lesz szükségem. Nem nagy mennyiség, de ha valamelyikőtök el tudja használni, szívesen, ingyen átadom!