Tünde,
Múltkor kérdezeted az uht, nekem most a 38 hetes uh után egyenlőre nem kell mennem, de most csüt-ön megyek megint dokihoz. Szerintem akkor bizti megint ad beutalót, mert h lejár az időm
Privi mindjárt megy!
Nuk,
De jó, h írtál egy picit magatokról
Bevallom mostanság nem tudlak Benneteket olvasni
Járáshoz mennek a drukkok!!! És most milyen dokihoz kell menned?
Ja és míg el nem felejtem, utólag is
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Zuzi,
Nagyon kakául hangzik ez a nyavalya
Gyors gyógyulást!!! És tök jó, h Pannusnak ennyire megtetszett végül a böli
Ríd,
Magatokról nem írtál semmit! Hogy vagytok???
Johi,
Neked sok ++++++++++++ és próbálj relaxálni. Tudom, könnyű mondani, de azért próbáld meg!
És bár tudom, h nem vigasztal a dolog, de én is totál be vagyok tojva a szülés miatt. Adélnál azért nem féltem, mert nem tudtam mi vár rám, most viszont már tudom és tökre félek, h megint jó néhány nappal előbb jelentkeznek a jóslók és akkor utána még hol van a szülés
Bár a szülésznőm nagyon biztat, h most ez már bizti nem lesz olyan hosszú, viszont fájdalmasnak fájdalmasabb lesz
Böbi,
Emlékeim szerint 7e ft/éjszaka az egyágyas szoba
Rylie,
Borka bokája
Bizti lehet szerintem vmiféle tornával is segíteni
drukk!!! Kamilla dumája nem semmi
Mamacsibe,
Köszi Neked is a mentős segítséget
Nekem is a dokim végül a kiskönyvemre írta rá, h szülésre szent imrében előjegyezve, remélem ez már így elegendő lesz
És igen, homeós a kórházi gyógyótár, pont múlt pénteken kérdeztem rá a szülésznőmnél, mert akkor beszéltük át a szülés utáni homeós szereket is és azt mondta, h ezeket ott is simán meg lehet venni.
Egyébként én sem adnék előre semmit se a dednek.
Ani,
És nem akarsz vonalzót gyártani?? Tök jó lenne látni, h hol tartasz
Móni,
Sajna én már nem emlékszem, h hogyan is volt a nem várt mellékhatások. De szerintem 2 hét talán még nem sok
Barbi,
Anginak
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! Ha ma ünneplitek!
És hogy vannak a többi pocakosok???? Nagyon nem meséltek!!! Képeket meg pláne nem kapunk, ejnye-bejnye!!!
Kérdés:
Adél herpeszére mit lehetne adni, venni???