Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy úgy kiakadtam múltkor, nem is reagáltam egy csomó mindenre így utólagosan is gratula Vivi felállásához, és jók a szívecske formák is
Anikó ez a 6-10 szopi jó sok
de ha ennyit kíván Szandra akkor csak adjál neki cicit, én is addig fogom szopiztatni Blancit amíg kívánja, igényli.
Remélem Szandra azért nem vette nagyon a lelkére a baleseteket
Vigyázz Rá
Nálunk a 10 órás szopi már nem kell Blankának, akkor már csak gyümölcs van. Pontban du. 3-kor meg főzelék. (még nem kap ebédre kanalast) Az éjszakai szopival összesen 5x szopizik.
Kezd egy kis rendszer féle kialakulni, de még semmit sem erőltetek, kb.
8 körül van a reggeli szopi, 10-11 körül a gyümi,
13-14 óra körül szopi, 15 órakor főzelék,
17 óra körül egy újabb szopi, majd este
20-kor a vacsi ami ismét szopi. Utána alvás. Most megint hajnal 3-4 körül kel majd vissza alszik kb. 7-ig. Blankának segített a Chamomilla homeopátia, és olyan cuki amikor elszopogatja a bogyeszt
Köszi az ötletet Anikó!
Tamara, köszönjük a dicséretet, de itt a fórumon minden baba egy édes kis csodálatos ajándék. Csak egyet bánok, hogy olyan gyorsan telik az idő és annyira hamar megnőnek
Sajnálom, hogy Te is hasonló cipőben vagy a védőnővel, orvossal. Ez tényleg nagyon gáz. Mert nekem a barátok, Ti, a család segít. Más szakembertől én nem is várhatok segítséget.
De mit várjak amikor a kis újszülöttemmel arra vártam hetekig, hogy kijöjjön valaki. Majd egyszer csak felpakoltam Blankát és be babakocsiztunk a védőnőkhöz, egy idegenhez odamentem és mondtam, hogy 3 hetes a kisbabám, lemérnék, megnéznék ... stb. (senki sem volt kint nálunk csak amikor hazamentünk) egy kedves kis hölgy lemérte, majd mondta, hogy átszalad a doktornőhöz, hogy jöjjön át és vizsgálja meg. Én ott a vizsgálóban várakoztam addig. Erre bejön egy alkesz' kinézetű védőnő, hogy mire várok én ott mondom a doktornőre, kiakart zavarni a 3 hetessel, hogy nem itt kell várni, még jó hogy jött a másik védőnő aki mondta, hogy azért itt vár, mert a dokinő kérte, hogy ne a többi göthös nagy gyerek között ácsorogjak a kisbabával. Szóval no comment. De ha Anikó megtudod, hol lehet panaszt tenni az ilyen helyzetekben, add meg az elérhetőséget.
Egyébként nekem semmi bajom sem volt a védőnőkkel/védőnőmmel míg meg nem szültem. De a kórházban derült ki, hogy az én védőnőm, már szülési szabadságon van, mert terhes. Csak titkolta
Amíg pocakos voltam, ő is mindig kijárt hozzám, míg meg nem szültem, rendszeresen hívott, hogy vagyok.
Melus! Köszi, hogy szólsz a husival kapcsolatban, de még én sem szándékozom elkezdni, majd csak 7 hósan, de akkor sem rögtön majd valamikor a 7. hónap közepén. Akkor már majdnem 2 hónapja fogunk pépet enni. Ma megfőztem egy jó nagy adag sárgarépát, és most először már úgy turmixoltam, hogy a főzőlé mellé, egy kiskanál étolajat is tettem. Tényleg sokkal krémesebb és lágyabb lett így a pépecske.
Ivett! Dorka, szép nagy baba. Gratula
Hajni, gratula a bátyád kisfiához, akkor most nagy az öröm náluk
Blanka is csinálja, hogy előredől ülésből, de ő már vissza is tud emelkedni, mondjuk most ülésen és forgáson kívül mást nem csinál. Pedig jó lenne valami új tudomány, vagy végre a foga jönne ki, már olyan duzzadt neki alul.
Linda, szerintem is nagyon jó a cukrászda. Végre egy hely amit felnőttek és gyerekek is egyaránt élvezhetnek
Szerintem Levinek (és Vivinek) is fog tetszeni!