Sziasztok!
Na, tegnap megnéztük anyósomat, szerencsére semmi komoly. Elég szépen összezúzta magát, a bokája kétszeresére van dagadva. Most kapott egy kis kényszerpihenőt. A fickó meg vett neki egy új biciklit, és állítólag normálisan viselkedett. Nem hívtak rendőrt, bementek a dokihoz, aki megvizsgálta anyóst. A fickó megadta a számát, meg a címét, azt mondta, ha bármilyen vizsgálatra, kórházba kell mennie fizet minden költséget. (Meglepő, és ráadásul kisebbségi volt a fazon.)
Trundike: tényleg nem sír, hogy éhes, és bukja vissza a tejet is. Nem is értem az egészet. Az tény, hogy sokkal többet mozog, két percig nem marad egy helyben. Ha lefektetem egy szempillantás és már hason is van. Lehet, hogy lemozogja.
Nagyon szépek, csinosak a lányok! Mind a három!
Banyám: Este jól megtömtem tejpéppel, utána cicizett még, és így is felkelt 3-szor. Szóval nem hiszem, hogy éhezne. Mostmár megnyugtattam magam. Majd meglátjuk mi lesz jövőhéten. Ha addigra sem hízik, akkor tömni fogom valahogy.
bibii: ez szörnyű. Nagyon durva. Át tudom érzeni a helyzetet, pároméknak 2007. decemberében volt balesete, ő is elvesztette a kollégáját (legjobb barátját). Nekem meg pont Dorka ott volt a pocimba. Majd az idő talán kicsit enyhíti a dolgokat....fel a fejjel.
Persze, gyere sűrűbben, várunk!
Anyany: na bevált a citromfű tea?
Nem lehet, hogy Zsófiank fogacska miatt van hőemelkedése?
Sarmon: köszi, akkor már beletesszük a nyanyát. Mondjuk lehet dönteni szépen, úgyhogy nem teljesen ülő pozícióban lesz.
Nagyon édes a kicsi Íriszbaba. Micsoda kis pocakot növesztett. Cuki bébike. Jól meg lehetne puszilgatni a kis pocóját!
Ja, és nagyon hasonlít anyájára a kiszasszonka!
Winchi: hát igen, ezek a hülye balesetek. Szörnyű. Most az utóbbi 5 évben már 3 volt a családban. Remélem már elég lesz. Kezdte sógorom motorbalesettel, aztán a párom, aztán most anyós....már elég volt.
Mi sem keresztelkedtünk még meg. Nálunk elvileg párom tesója lesz a keresztapa, de a barátnőjét nem szeretnénk keresztanyának, mert egy utálatos csaj. A gyereket sem nézi meg, meg anyósomékkal sem beszél, meg lehet nem is maradnak együtt. Mi húsvétra tervezzük a keresztelőt. Nyáron elmaradt, most ebben a hidegben meg nem akarom hogy a fejére öntsék a hidegvizet.
mancsa: Dorka hogy van? Szegénykém hogy viseli a bárányhimlőt?