Új privát üzeneted érkezett!

Anyany mi is úgy terveztük hogy a nagyobbik öcsém lesz a keresztapa, de sajnos a baleset közbe szólt és nincs még olyan állapotban, hogy kereszapa legyen. :( A kisebbik öcsém meg 13 éves kicsit még fiatal keresztapának de majd még meglátom.
És a keresztelő helyszínével is gondban vagyok. Az otthoni templomban ahol esküdtünk is elhelyezték az atyát aki összeadott minket pedig ez volt az álmom hogy ő keresztelje a gyerekünket is.
az új atyát nem ismerem. Itt nálunk van egy idős atya aki csak átjár a szomszéd faluból, akit meg még szeretném hogy megkeresztelje az Fehérváron van. Szóval komoly gondjaim vannak :lol: :lol:

KépKép
winchi
 
 


Ancsi a 6 hónapos babát szerintem már beletehetitek az új ülésbe.

Jaffa sok sikert a fogyihoz!Bár ahogy a képeket nézem nem hinném hogy olyan eget rengető a helyzet.

Nálam annál inkább már híztam egint,én is épp mint Gégéé,folyton éhes vagyok...és eszem is sajnos.

Gégéé én a főzést több részletben oldom meg:tehát pl reggel ha felkelek ugye felteszem pl.a levest főni,berakok egy mosást vagy épp kiteregetek stb.addigra már tuti Írisz fennt van,szopi,dögönyözés,mire végzünk általában a levest be lehet rántani.Akkor gyorsan megcsinálom a másodikat vagy legalább előkészitem pl a húst,vagy megpucolom a krumplit,stb.teregetek porszivózok,takaritok.Én teljesen ugyanúgy zörgök mint eddig,Írisz a gyerekek miatt teljesen hozzá van szokva azajhoz.Na meg nála becsukom a szoba ajtót,mikor alszik,de egyébként is a konyha meg az ő szobája között van kb 7-8 nagylépés(lemértem).
Én úgy vagyok hogy a nappali alvásoknál ne is legyen tök csend,az legyen meg éjszaka így tanulja meg megkülömböztetni a napszakokat.
na aztán vagy kész a kaja délra vagy nem, ha nem vacsi lesz belőle,ebből nem szokott a párom sose problémát csinálni,akkor eszik csak levest vagy süt magának 2 szelet húst ki azt ha pl. a főzelék még nincs kész mielőtt megy dolgozni,eszi kenyérrel uborkával...

ja és igyekszem 2 napra fözni.de van hogy mirelit pizzát eszünk,vagy ha fehérváron vagyunk veszünk pl.egy grillcsirkét.

Amikor terhes voltam a végefelé mi is bő két hónapig gastroyalos kaját ettünk.Én nem szégyenlem.ez van.Jobb mint folyton a szendvics.

Na és persze a 2 nagyobb gyerekem ha nincsenek oviban besegitenek panirozni,mosogatóból elpakolni teregetni,tésztát gyúrni.
Ma rántott gomba volt rizzsel,meg almás pitét sütöttem.a leves ma pl. lemaradt.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok!

Lara: Hogy viselte Manócska az oltást? De jó hogy megoldódik az a könnycsatorna! Hurrá!!! :D
Kivel lövetted be Hannának a fülbevalót és mikor?
Irigylem Hanna fürtjeit!!! Nagyon szép :)
(Biankának is van olyan tehénkéje :) )
Palacsinta sütést mondjuk én tudom Bianka mellett csinálni meg a vasalást is. Pizzasütéskor megy a szagelszívó és arra figyel, vasaláskor meg a gőz :)

Wicca: Az bizony bevisszeresedik!!! Nekem is olyan furcsa volt mert hatalmas volt. Nem szerettem...

Jaffa: Én is akkor leszek éhes. Van a Vacsoracsata ugye meg a másik és akkor úgy ennék... Korog is a pocim.
Szupi a kép!!! Milyen vidámak vagytok rajta! :)

Mancsa: Jobbulást a kis Dorkának!!!
Az nem Urtica Urens Ch5?

Gégéé: Kitartás! Nem lesz semmi gond, bár tény hogy nem könnyű, de hamar átvészelitek meglátod!!!

Anyany: Ezeket a babócákat meg lehet zabálni olyan édesek, és mindig egyre több újdonságot mutatnak. Bius még csak a megeszem a kezem fázisba van amitől természetesen néha öklendezik, de meg kell tanulnia hogy ha ledugom az ujjam a torkomon akkor biza bibi van :)
Hát alvással kapcsolatban nem tudok segíteni. Édesek estefele ne egyél, meg próbálj meg langyos tejet inni, de tényleg.

Bende: IMÁDOM A STÍRIAIT. Nyamm!!! Éhes vagyok :(
Barnika anno dettól így evett. Nagyon jól, sokat és imádta és mégsem dagi! Azóta persze nem eszik, szóval élvezd ki hogy nem kell az étellel kergetni :)

Szosz: Nagyon édes Réka baba, és mekkora a cumija!!! :D

Ancsi_pancsi:Jesszusom!!! Fel kellene jelenteni az ürgét!!! Annak örülök hogy akkor komolyabb baj nélkül megúszta. Egyik ismerősöm anyósát a zebrán gázolták halálra Battyánban. Az a baj hogy a zsaruk még mindig ott vannak ahol pénzt remélnek és nem ott ahol kellene.
Ha Dóri nem sír mert éhes akkor nem éheztetett tömni meg úgysem lehet és nem is biztos hogy kell. Nem lehet hogy aktívabb és ledolgozza?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 

 
 

Képek:

Kép Nikike Kép Nikike anyucival Kép Nikie anyucival v2.0 :)
Kép Áll a baba áll .... Kép Niki anyucival V3.0 (olyan szépek együtt (meg külön külön is)) :) Kép A két lurkó :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


hettuli nagyon kiváncsi vagyok már Vencus öcsit kap e vagy hugit...

Én végül nem is bánom hogy nem fogadja el a cumit Írisz.Gégéé írod hogy 3 percenként dugdosod vissza a szájába...na már ha nem szokik hozzá alszik az nélkül is.Ki is dobom az össze s cumit. :lol:

szösz a patikában vettünk vizeletgyüjtő zacsit azt kell odaragasztani neki a nuncijához és figyelgetni sűrün bele ne kakiljon.A kórházban már vettek igy tőle vizeletet de kb. 4 be belekakilt az meg ugye nem jó,és a ragsztótól ami végül is odatartja a zacsit a bőréhez,kegyetlenün kimaródott a böre,még mikor hazajöttünk is egy hétig neogranormonnal kellett kenegetnem.nagyon cuki a kis Réka.

Jázi talán jobban van,de a szorulással is kinlódunk vele folyton. :roll:

Winchi pedig én meg a ti patikátokba járok! :lol: :wink:

Írisz keresztszülei azok lesznek akik a nagyoknak is.Bár a férjem épp ma hivta fel őket hogy mégis mikor szándékoznak eljönni karácsonyozni!?Mert azóta várjuk őket! :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


jajj de szép a két csajszi!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Kép Kép Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Az én kis dundusom... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Ancsi: nagyon sajnálom anyósodat, atyaég így merjen az ember biciklizni! Szegény hogy meg lehet ijedve, ha belegondolok, hogy én meg gyerekkel bringázok... grrrrrrrrr

Tündi: de igen urtica urens ch5 amit most kaptam, az előző, ami rossz volt urtica urens c6. Nagyon haragszom magamra is, minek szedtem be, Levinél csak laktoherbet ittam és volt tejem rendesen.
Most unokatesóm hozta és úgy gondoltam ha már itt van beszedem. :x
Nem akarom elkiabálni, de talán visszafordul a dolog!
Tök jók a képek! De jó, hogy összejártok!

Szösz: nagyon édes kiscsaj!

Sarmon:ilyen zacsiról még nem hallottam, nem semmi. Azért mennyivel egyszerűbb fiútól vizeletet venni. Remélem nem lesz gond!
Vendég
 


De jó képek!

Niki és Bius nagyon édes együtt! :lol: :lol: :lol:

Sarmon te mivel eteted ezt a lánykát? :lol: Gyönyörűen felkapdosta magára a husit! :lol:

KépKép
winchi
 
 


sarmon!
Irisz de szépen kikerekedett! nagyon szép!

tündi, bende!
aranyosak a csajok együtt!

winchi!
keresztelőügyben mi is bajban vagyunk. mivel mindenki szeged környékén, mi meg itt. itt ebben az egérlyukban nem férnénk el, úgyhogy otthon lesz. de beszélni kellene a pappal is, úgyhogy lehet, hogy nyárra halasztódik a dolog. most a tél miatt nem megyünk haza, majd csak ha már jobb az idő.

ittam egy nagy pohár citromfű teát mézzel.remélem hatni fog.

Zsófi uzsonnára úgy teleette magát almás babakekszes banános cuccal, hogy most nem volt hajlandó tápit inni, csak vizet. megivott 1decit és alszik. viszont van egy kis hőemelkedése. :cry:
ja és úgy de úgy teleette magát, hogy egy kicsi ki is jött belőle. :cry:
így még nem láttam enni. nem győztem pakolni a szájába. :lol:
300milit megevett...
kiváncsi vagyok, mikor fog majd felébredni.
Vendég
 


Káátya el van varázsolva, mert vagyok csak olvasó üzemódba, nem váltottam nevet.
Ancsi sajnálom anyósodat :cry: ,mielőbbi felépülést.
Kicsit magam alatt vagyok párom munkatársa kedden meghalt egy autó balesetben.
Itt vannak képek bár elég durvák
http://www.langlovagok.hu/html/galeria/2876.shtml
Megpróbálok majd kicsit sűrübben jönni ha nem bánjátok.

Kép
Kép
bibii
 
 


szia bibii!
hát nem semmi. nagoyn sajnálom. megnéztem aképeket, hát sokkoló. milyen kocsija volt?

látom a vonalzódon, hogy kb 2 hónappal idősebb a kisebbik fiad a lánykámnál. tudnál nekem segíteni, miket ehet egy 7 hónapos? mert gondban vagyok.
Vendég
 


Ő volt a suzukival, és ő is volt a híbás, de már mennek a találgatások hogy öngyilkos lett, mert elhagyta az élettársa.De ez majd a nyomozás után kiderül.

Én pépeket adtam neki, kekszes gyümiset, meg banánt almát és babapiskótát szoktam neki reszelni,spenót, cukkini,igaz ezeket ált 8 hóstól ajánlják, de én kipróbáltam és nem lett semmi baja, a védőnöm mondta hogy lassan lehet neki adni , túrót, sajtot,joghurtot ezeket is nagyon imádja. Most hirtelen ezek jutottak eszembe. Remélem tudtam valamennyit segíteni.

Kép
Kép
bibii
 
 


Sziasztok!

Na, tegnap megnéztük anyósomat, szerencsére semmi komoly. Elég szépen összezúzta magát, a bokája kétszeresére van dagadva. Most kapott egy kis kényszerpihenőt. A fickó meg vett neki egy új biciklit, és állítólag normálisan viselkedett. Nem hívtak rendőrt, bementek a dokihoz, aki megvizsgálta anyóst. A fickó megadta a számát, meg a címét, azt mondta, ha bármilyen vizsgálatra, kórházba kell mennie fizet minden költséget. (Meglepő, és ráadásul kisebbségi volt a fazon.)

Trundike: tényleg nem sír, hogy éhes, és bukja vissza a tejet is. Nem is értem az egészet. Az tény, hogy sokkal többet mozog, két percig nem marad egy helyben. Ha lefektetem egy szempillantás és már hason is van. Lehet, hogy lemozogja.
Nagyon szépek, csinosak a lányok! Mind a három!

Banyám: Este jól megtömtem tejpéppel, utána cicizett még, és így is felkelt 3-szor. Szóval nem hiszem, hogy éhezne. Mostmár megnyugtattam magam. Majd meglátjuk mi lesz jövőhéten. Ha addigra sem hízik, akkor tömni fogom valahogy.

bibii: ez szörnyű. Nagyon durva. Át tudom érzeni a helyzetet, pároméknak 2007. decemberében volt balesete, ő is elvesztette a kollégáját (legjobb barátját). Nekem meg pont Dorka ott volt a pocimba. Majd az idő talán kicsit enyhíti a dolgokat....fel a fejjel.
Persze, gyere sűrűbben, várunk!

Anyany: na bevált a citromfű tea?
Nem lehet, hogy Zsófiank fogacska miatt van hőemelkedése?

Sarmon: köszi, akkor már beletesszük a nyanyát. Mondjuk lehet dönteni szépen, úgyhogy nem teljesen ülő pozícióban lesz.
Nagyon édes a kicsi Íriszbaba. Micsoda kis pocakot növesztett. Cuki bébike. Jól meg lehetne puszilgatni a kis pocóját! :)
Ja, és nagyon hasonlít anyájára a kiszasszonka!

Winchi: hát igen, ezek a hülye balesetek. Szörnyű. Most az utóbbi 5 évben már 3 volt a családban. Remélem már elég lesz. Kezdte sógorom motorbalesettel, aztán a párom, aztán most anyós....már elég volt.
Mi sem keresztelkedtünk még meg. Nálunk elvileg párom tesója lesz a keresztapa, de a barátnőjét nem szeretnénk keresztanyának, mert egy utálatos csaj. A gyereket sem nézi meg, meg anyósomékkal sem beszél, meg lehet nem is maradnak együtt. Mi húsvétra tervezzük a keresztelőt. Nyáron elmaradt, most ebben a hidegben meg nem akarom hogy a fejére öntsék a hidegvizet.

mancsa: Dorka hogy van? Szegénykém hogy viseli a bárányhimlőt?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Gégéé: veletek mizu? Hogy vagytok? Sikerült már beszélned valami dokival? Tesód még nálatok van?

Lara: Hannus hogy viselte az oltást? Mi majd februárban megyünk valamikor az utolsó pneumó-ra, de már megint nincs oltóanyag. Hihetetlen.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


ancsi!
szerintem nem akarta a fickó, hogy a rendőrség kutakodni kezdjen. de a lényeg, hogy tudott viszonylag normálisan is viselkedni. kár hogy figyelni nem... akkor nem lett volna gond.
remélem anyósod hamar meggyógyul.

hát nem tudom mitől lehet hőemelkedése. sokat aludt megint. negye11től 8ig, utána még két órát ráhúzott evés után. fogacskáknak nyomát sem látom, nem is nyugtalan vagy nyűgös.

de te próbálj á megnyugodni, nehogy tejgond legyen. tömjed a lánykádat! magas tápértékű dolgokkal. pl krumpli...
szerintem 200-250g főzelék vagy akármi ne sok, ha megeszi. a bébiételek 150gsak, általában egy már Zsófinak is kevés.
tegnap kb 300gramokt evett meg, almás-kekszes banánosból (és pancsoltam), és nem győztem kanalazni. meg is ette az egészet. aztán a felesleget kihányta. sok volt. utána meg nem evett csak reggel, csak szomjas volt, 1deci vizet lehúzott :lol:
Vendég
 


Anyany!

Nálunk így nézett ki egy napi menü akkoriban:

reggeli: tápszer
tízórai: gyümölcs
ebéd: főzelék
uzsi: tápszer
vacsora: tápszer

Amikor 9 hónapos elmúlt, akkor váltottam fel az uzsit tejpéppel. Addig nekünk sem javasolta a védőnő, sőt a gyerekorvosunk sem.
7 hónaposan már nyugodtan adhatsz neki husit, hetente 1-2x pedig májat. Én utáltam a májjal dolgozni, így vettem a kecskemétiből sütőtök-májas bébikaját. 8 hónapos kortól mehetnek a savanyított tejtermékek: joghurt, sajt...stb.
Olajjal én 6 hónapos kortól főztem neki. 1 kiskanállal belekevertem az ételébe.
Ha ötletek kellenek, hogy mit ehet és mit nem, akkor nyisd ki a kiskönyvét, annak a közepében benne vannak.

Remélem sikerült egy jót aludnod!

Kép
jaffa4
 
 


Lenne egy kérdésem. kedden voltunk oltáson ahol a doki megnézte Ricsi fejét és elég furán kérdezte hogy mennyi D vitamint adok neki, persze mondtam hogy napi egy csepp, ahogy kell mert nem tapintja a kutacsot. Lehetséges hogy bezáródott?? Mást nem is mondott utána. Van valakinek ilyen tapasztalata?

Kép
Kép
bibii
 
 


Bende!

Fogyókúra sajnos muszáj. Vérnyomásom miatt nem lehetne rajtam súlyfelesleg. Most pedig legalább 5kg rajtam van. Apukám állandóan csesztet a vérnyomásméréssel, tegnap el is kapott náluk,megmérte. 139/88 volt, ami éppen súrolja a normál tartományt. Meg is kérdezte, hány kiló vagyok és mennyit szobabringázok hetente? :oops:

Ja, meg gyűlölöm ha összeérnek a combjaim és a férjecském a hasamon lévő hájat szorongatja. :)

Irigy-irigy, hogy tudtok találkozni Tründikével. Annyira cukik a pöttömök! :D

Kép
jaffa4
 
 


Bibii!

Nekem pont a fordítottja volt. Nálunk a napi egy csepp kevésnek bizonyult, így Milunak ping-pong feje lett 3 hónapos korára. Még mindig nyitva egy picit a kutacsa, én meg szoktam nézni neki.
Nézd meg!

Kép
jaffa4
 
 


hát az alvással megint problémáim voltak. éjfél előtt kerültem ágyba, két nagy pohár mézes citromfű teát ittam, és forgolódtam egy kicsit, 1-3ig fent voltam, aztán 8kor ébresztett Zsófi. utána már nem volt kedvem visszafeküdni.
:cry: remélem hamarosan megoldódik. apát meg valahogy lelövöm, éjszaka ne játszon. alig bírtam..

megyek, mert Zsófi megtalálta az apjának a zoknisfiókját. asszem lesz majd még vele gondom
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Ancsi:Jobbulást Anyósodnak szegény elhiszem hogy megijedt párom is sokat vezet én meg úgy féltem olyan sok barom van az utakon.
Hannus 2 hét alatt 20dkg-ot hizott én kevésnek találtam de azt mondta a védönő hogy lemozogja amit eszik most már nem hiznak annyit én a Hannust nem tudom tömni mert ha elég neki akkor eltolja kezem vagy üti a kezem közbe hisztizik.
Ne izgulj minden rendbe lesz Dorka súlyával kicsit nagyobb adagot kell neki csinálni.Mondjuk a Hannus se vékony van kis hurkája de nem is dagadt(ne is legyen)szóval pont jó igy.
Picit nyügi volt az oltás után na meg ott sírt nagyon mi most kaptuk a 3-ik pneumot igy mostanába nem kell menni :D

Anyany:Az én papiromon úgy van 4Hónap:alma
őszibarack meggy 5-ik hónap:burgonya sárgarépa sütőtök cékla

6 hónap:Csirke pulyka étolaj

7-ik hónap:banán körte narancs citrom paradicsom
cukkini saláta brokkoli fehérrépa pasztinák zeller spárga tök uborka sütve vagy főzve paszírozott zöldborsó héj nélkül.Máj sóska spenót hetente 1-szer javasolt

Szosz:Az én se tudom hogy lehet tisztíani a zsiráfot a Hannus nagyon szereti úgyhogy már egyszer vizes szivaccsal megtisztítottam nem lett baja :D Muszály mert mindig a szájába veszi.

Trundike:Nekünk itt veszprémbe lötték be a fülbevalót 3 hónaposan.Nagyon aranyosak a csajok :D :D :D te hiányzol a képröl :D

Jaffa:Szegény neked Milu elött is magas volt a vérnyomásod?Nekem visszaállt császár után egyböl.

Winchi:nekünk is barátaink lesznek a keresztszülők de még mi is várunk hogy jobb idő legyen.

Mancsa:Nem semmi ez a patikás sztori :evil: jaj szegény remélem visszaáll a tejcsi.Dorka hogy van?

Gégéé:Hogy vagytok?Mikor mész a doki bácsihoz?

Sarmon:Írisz nagyon édes :D :D :D
Vendég
 


Jaffa

Megnéztem, de nem érzem hogy nyitva lenne, ilyen hamar bezáródna :roll:

Dobok egy képet aztán megyek mert tente van, meg főzni is kéne valamit.
Kép

Kép
Kép
bibii
 
 


Sziasztok!

Jaj ezek a balesetes képek szörnyűek! Jól széthajtogatták a kocsit :( Tesómat is kivágták mondjuk nem ennyire durván és a mai napig fent vannak a képek a lánglovagokon :(

Anyany sajnálom a nem alvást én sem vittem túlzásba 3kor evett Matyi és vagy egy órát forgolódtam aztán 6kor megint megéhezett. Kevés a tejci valamiért, pedig eszek rendesen most párom hozott homeós bogyót is azt is bevetem.

Ma volt itt a nyilászárókat felmérni a szerelő kb 2-3 hét múlva cserélik majd ki, jó nagy kupi lesz de alig várom hogy szép új ajtónk legyen mert ezen a tömítés mellett is bejön a hideg :evil:

Matyi megint nem kakilt hétfő óta masszírozgattam amitől majdnem lepisilt, tornáztunk teáztunk hőmérőztem semmi nem használt. Hívtam a védőnőt ajánlotta a kúpot, most adtam neki egy felet várjuk a hatást. Néha fáj a pocija akkor felsír de egyébként csak a vigyori tojás névre hallgat, mert nagyon jókedvű magyaráz nevet sokat :D

KépKép
winchi
 
 


http://www.kismamablog.hu/babazas/hozza ... s-tablazat

A múltkor én itt olvasgattam a hozzátáplálásról, hogy mit mikortól lehet, a szakácskönyvet is letöltöttem :)

KépKép
winchi
 
 


keresztelő:mi májusban tervezzük,Apa akkor lesz 30 éves és egy nagy kerti partival szeretnénk a kettőt megünnepelni.

a zsiráfot megbontod a varrásnál ahova az elemes kis zenélője van belevarrva,kiszeded óvatosan,kimososd a zsiráfot és mikor megszáradt visszavarrod a zenélőjét!Kimélőn most vagy ha mással együtt mosod inkább néhány laza öltéssel varrd be a lukat a tömés ne jöjjön ki.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Hellóka-bellóka!

A héten még nem voltam, mert apa éjszakás.. és abban a szobában van a gép ahol alszik.. most gyors olvasgattam kicsit, de képtelenség visszaolvasni benneteket.. :cry: :cry:
Remélem mindenki jól van! Krisztián picit náthás, de nem vészes. és képzeljétek! A mandarin kifacsart levét imádja és bejön neki a sárgarépa püré is.. :lol:
Na puszka mindenkinek! Majd hétvégén jövök!
ZsuLa

Kép
zsula
 
 


Sziasztok!!!

Sarmon: Nagyon édi Írisz. A nuniját hogy kicenzúráztad! :)

Bibii: Nagyon sajnálom!!! :(
Barnikának 8 hónaposan benőtt a kutacsa ha jól emlékszem azaz elég gyorsan, de a doktornő nekünk nem panaszkodott azazhogy nem említette meg.
Nagyon édi Ricsi bébi!!! Kék szemecskáje van?

Lara: Van olyan is de én annyira nem vagyok fotogén hogy az borzasztó :( Bende szép úgyhogy őt bátran és gyorsan és sunyiba feldobtam :)

Zsula: Jobbulást Manócskádnak!

Nekünk ma depis napunk volt. Esett az eső, bár délután már azért ki lehetett vinni Biust sétálni.
Sokat aludt ma a kishölgy, és mégis fáradt egész nap. Mondjuk én is tiszta punyi vagyok ma.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Bende, Trundike! Szépek a közös fotók. Én is hiányoltalak rólunk Trundike! A babák édesek! Milyen kicsi Bius, vagy milyen nagy Niki?

Sarmon! Édes Írisz is, jó kis hurkái vannak! Köszi a mosás-tippet, ez nem jutott volna eszembe. Látszik, hogy Te már sok tapasztalattal rendelkezel! :)

Nálunk is van egy kis depi pár napja. Réka nagyon sokat sír. Ma voltunk sétálni, ott elaludt, aztán aludt egész délután. Remélem azért éjszaka is fog.

Gégéé! Hol vagy?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok Lányok!:-)

Egy fontos kérdésem lenne.
Szerintetek normális dolog az alábbi eset?
Ma voltam 12 hetes ultrahangon.A doki meg is nézte a babucit semmi problémát nem látott de ennek ellenére azt mondta hogy jövő szombaton menjek hozzá újra és akkor végez egy 4 D ultrahangot, amivel megállapítja a fontos infókat.
Én most nagyon elkeseredtem mert eddig azt hittem ahogy a 12.héten nézik majd a nyaki redőket és stb....., de ennek ellenére a mai napon semmi infót nem tudtam meg.:-(((((
4 D ultrahang nem csak a a 20. héttől esedékes???

Nagyon várom válaszotokat....
eszti2009
 
 


Szia Eszti.
Megkérdezhetem ,hogy hol volt ez a 12.heti uh?És ki nézte?És hová küld 4d-re?
A nyaki redőt a 12.héten nézik.
A 20.heti uh-n a velőcsőzáródási rendellenességeket, ill.szervfejlődési zavarokat szűrnek inkább..a 4d alátámasztja(ill.később lehet mozizni),de nem feltétlenül szükséges, ha a sima uh-n rendben minden.
tünci28
 
 
 


Szia Tünci!

Deák Csaba-hoz járok.
Eddig semmi rossz tapasztalatom nem volt Vele kapcsolatban de a mai napon nagyon elkeseredtem.:-(
Én is úgy tudtam hogy ekkor kellene végezni a nyaki redő vizsgálatot, most nem nagyon tudom hogy mit csináljak.:-(
eszti2009
 
 


Szia Eszti!

Ne haragudj, hogy ezt mondom,nekem az a véleményem, hogy naná, hogy behív ,mikor azért plusszban fizetsz....Úgy tudom, ohgy nagyon jó orvos, itt ugye többen is hozá járnak,ha most nem mondott semmit, hogy baj lenne, akkor én ezt látom indoknak.Általában véve is előfordul ,hogy a szükségesnél sűrűbben hívnak vissza terhesgondozásra, mert az ugyi mindig egy vizit...(x ezer forint)
Szerintem ne aggódj, de MÁSKOR nyugodtan kérdezz rá, mert a TE tested ,a TE BABÁD, mindig tudnod kell, hogy mi történik veled és miért..és ne zavartasd magad, ha siet, vagy le akar rázni..KÉRDEZZ,mert TI vagytok fontosak!!!
tünci28
 
 
 


Sziasztok!

Eszti!

Csatlakoznék Tünci hozzászólásához. Nagyon pénzszagú a történet. Nem kérdeztél tőle semmit? Miért, miért, miért?
12 hetesen nézik a nyakiredőt és az orrcsont méretét is. Plusz a CSNK-ban van ingyenes Down-szűrés vérből. Voltál?

Kép
jaffa4
 
 


Ma voltunk fodrásznál. :) Tiszta pasis lett a lányom. Nem vágattunk le belőle annyit, de rendesen hiányzik az a pár szál. Elraktam egy picit a hajából. A fodrász javasolta, hogy 2 havonta ismételjük meg, így picit erősödik neki.

Most átérzem az éjszakázós apukák hiányát érző anyukák helyzetét. (Ezt a mondatot értse meg egy külföldi! :shock: )
Uram most üzleti vacsorán van, holnap pedig itthon sem alszik, mert 2 napos értekezletük lesz. Már előre rosszul vagyok.

Gégéé!!!!! Merre vagy?

Kép
jaffa4
 
 


Ma voltunk fodrásznál. :) Tiszta pasis lett a lányom. Nem vágattunk le belőle annyit, de rendesen hiányzik az a pár szál. Elraktam egy picit a hajából. A fodrász javasolta, hogy 2 havonta ismételjük meg, így picit erősödik neki.

Most átérzem az éjszakázós apukák hiányát érző anyukák helyzetét. (Ezt a mondatot értse meg egy külföldi! :shock: )
Uram most üzleti vacsorán van, holnap pedig itthon sem alszik, mert 2 napos értekezletük lesz. Már előre rosszul vagyok.

Gégéé!!!!! Merre vagy?

Kép
jaffa4
 
 


Eszti: Maszékba kell menned? Nekem nagyon lehúzós gyanús az eset mivel gondolom fizetni kell érte.
4D nem kötelező vizsgálat. Sima ultrahangon is jó a vizsgálat. Mi mondjuk kétszer voltunk de amikor nagyobb volt a baba hogy megnézzük mégis milyen a kicsi, na meg persze hogy nincs-e semmi gond, de nem kötelező vizsgálat.
Egyet értek Tüncivel!!!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!
Eszti:Én is hozzá jártam és nekem is csinált egy 4 d uh-ot a 12-ik héten lehet hogy ez igy pénzszagú de nekem megért annyit hogy tudjam a babó rendben van bent a pocakba.(Volt vérezgetés meg ilyenek)Nekem a 18-ik és azt hiszem a 30-ik héten is csinált 4 d-t.Ha ez igy sok neked szerintem szólj neki hogy nem akarsz 4d csináltatni.
Vendég
 


Jaffa:Mi is most készülünk fodrászhoz Hannusnak belelóg a szemébe a haja meg egy picit erösödik neki.Én is majd teszek el tincset!
Én is hónap elején kettesben voltam Hannussal 3 napig rossz volt Apa nélkül de azért eltellt az a pár nap.
Vendég
 


Még valami..

Eszti!

Persze azért ha gondolod nézzétek meg 4d-vel, mert minden alkalommal látni a babád a világ legcsodálatosabb dolga ,én már ezerszer imáimba foglaltam az uh feltalálójának a nevét,mert akkor még olyan csodálatos és tökéletes volt minden és úgy láthattam a Kicsikémet, hogy jól volt és egészséges és boldog...
Szóval nézd csak meg, ahányszor csak tudod és lehetőséged van rá, csak NE FÉLJ,mert biztos szólt volna, ha gond lenne..
És még egyszer: KÉRDEZZ, hogy ne legyenek kétségeid...

Boldog várandósságot kívánok és egészséges kisbabát!
tünci28
 
 
 


Tünci:Remélem ha jön Viola kistestvére sürübben jössz hozzánk.
Vendég
 


eszti, én is hozzá jártam, nekem is ugyanígy csinálta.
szólj neki, ha nem akarod, aztán kész...

semmi baj nincsen, nyugi! Ha baj lenne azonnal mondaná....alapos...persze a pénz sem utolsó...

de az egy tény, hogy ő nagyon-nagyon jó ultrahangos...

mindenkinek puszi...hulanudli vagyok, nem írok.
cupp

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé: Hulanudli ez aranyos ! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Lara!

Addigra jönnek szépen sorban a Ti babáitok kistestvérei is!!! :)

Mindig olvaslak ám Titeket..
tünci28
 
 
 


Én is elteszem magam holnapra. 10-kor még adok a Manókának annyit amennyit kér aztán csucsu.

Jó éjt Mindenkinek!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Szia Lara!

A 4 D- s ultrahangon nézte meg a nyaki redőket is?
A 4 D -s ultrahang milyen áron van Nála?
eszti2009
 
 


Eszti:Én úgy emlékszem hogy nézte 4d-n de rendes uh-ra kapcsolt mikor mérte 9 vagy 10 ezer volt.hát nem olcsó mulatság de amúgy itt veszprémbe egy magándoki 8-9 ezer/alkalom a mi dokinknál 4 ezer volt csak oda többet mentünk de én nem is bántam én olyan parás voltam végig igy örültem hogy sürübben megnézte a babót .

Trundike:Jó éjt!!!!

Gégéé:Remélem Emma baba jó kislány lesz és hagyja Anyukáját pihenni :D

Tünci:Akkor miért nem írsz nekünk? :oops: Meddig kell várni a kistesóval?
Vendég
 


Lara!

Sajnos én nem nagyon tudok hozzászólni azokhoz a dolgokhoz,amiről beszélgettek.Látod,amikor igen, akkor azért írok..

Már előfordul ,hogy beszélgetünk a jövőről itthon..én még rettegek, a párom talán már közelebb van..Nemsoká megyek a hat havi kontrollra.Meglátjuk mit mond a Csetényi, aztán újra átbeszélünk itthon mindent.MÉg mindig nincs nap, óra, perc se talán, hogy ne gondolnék a Kicsikénkre..talán csak a kistesvér nyújhat vígaszt.Meglátjuk,most még mindenképp várni kell.
tünci28
 
 
 


Köszönöm Csajszik a válaszaitokat!

Megnyugtattatok..... :D :D :D :D

Mindenkinek Pusszantás! :)
eszti2009
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?