Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!
Hát persze, hogy Te is ilyet fogsz látni!!! Ez nem is kérdés! És nem akartam fájdítani a szívedet! :oops:

Ticis!
Hát lehet, hogy kicsi lesz nekik a ház. :lol:

Kandi!
Nov. 14, de mivel lombik volt leszívás -14 napot kell számolni, ami nov. 19. :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


Jesszum!
Mig írtam a hsz-t, egy csomót írtatok!! :shock: Olvashatok vissza! :evil:
gtünde
 
 


Beindultunk! :lol:

Zapa még a garázsban, holnap nem dógozok.... Jesszus, elfelejtettem összesíteni a minőségbiztosításos szülői kérdőíveket! Banyek. Holnap kell leadni. hazahozom, holnap beküldöm a Zapával. Úgyis be kell minnyá mennem szülőire (sítáboros-befizetős), addig apai felügyelet alatt lesz a lány. A Zandi. :lol: :lol:

Kukac :)
Imádom az elütéseket! :lol: :lol:
Ticic = cicis Ticsi?

KépKép
zapáné
 
 

 
 

Tüncsi én is így jártam...

Most megyek tejpercek!

Kép
ticsimû
 
 


Felébredt. 39.1 :(

KépKép
zapáné
 
 


Kandi
Csodás! Ja, és hogy ne érezd magad kívülállónak, beraklak a tábliba! :D :wink:

Zsófi
Szépségesek!!

Ticsi
Boci tényleg édes!! Te sznob szülő!! :wink:

Gyugyi
:lol: Ticis :lol: Ja, a Zandi! :D Zéék. :)
gtünde
 
 


Hali! :lol:

atyavilág, nem is tudom mikor tartott utoljára ennyi ideig a visszaolvasás :D

Kukacka!
gratula a szép babáidhoz! :D nagyon kis fotogének! :D csöröghettél volna, h itt jársz és összefuthattunk volna :twisted: én sose vásárolok fváron, Pesten szoktam anyuval 8)
a Hajdú dr-nő lesz a későbbi nődokid?az Győrben van? :roll:

Kandi!
neked is gratula a babóhoz :D

Ticsi!
klassz ez a bocis kép :wink:

Sleepin!
akkor örülünk a piridnek :P

Kolibri!
RMPPB! :evil:

Kata!
körömvágás még megy, borotválkozás már csak vaktában :oops: :wink:

Ditke!
szóhoz sem jutok! :evil: biztos h jó helyen dolgozol? :roll:
az azért klassz, h nincs akadálya a stimunak!drukk!jól be kéne babásodnod, és otthagyni azt a kócerájt! :D

Lili!
nincs neked nagyon messze a BMC?én is a győri kaálit akartam javasolni :roll:
amúgy én is ismerek több emberkét aki a BMCben lett babás :lol:

Gyugyi!
lányodnak jobbuulást!dokinál voltatok?
macsek sebről dobjál már képet!öszevarrni tilos, ha már eccer szétnyílt.... :shock: teljesen nem tudod sterillé tenni, amúgy meg csak ártasz vele....nem tud tisztulni :?

Zsu!
holnap jöhet a szúrka-piszka :P

én csak jövőhéten megyek uhura :( :( :(
Vendég
 


Én meg a zalkesz!!!
Kép

KépKép
zapáné
 
 


Vicuska :)
Okés, fotózok, ha hazaértek. Képet csak priviben.... Kép Nem tudtam, hogy nem lehet összevarrni. Lám-lám, tanul az ember!!! :wink:
Zandi( :lol: ) volt reggel dokinál, egyedül, mert kísérettel ciki. :roll: Bár akkor még nem volt 40 fokos láza.... kapott gyogyit.

Hogy bírod ki jövő hétig? Most lenne jó az a hordozható UH!!!! :wink:

A vaktában borotválkozással vigyázz!! Nem ám kasztrálod magad! :lol: :lol: Vagy azt csak a hímeknél szokás? :lol: :lol: :lol:

Na, felhívom a Zapát, mennem kell.

KépKép
zapáné
 
 


Vicus!
Unokatesóm is lecseszett, hogy nem szóltam, de nem tudtam pontosan, hogy mikor megyünk és csak 1 órát voltunk. De legközelebb, ha az uram oda megy dógozni, mindenképp vele megyek és akkor talizunk.
Amúgy én is pesten szoktam vásárolni. :wink:
Hajdú drnő a Géndiagnosztikai kp.ban rendel, oda megyünk. Szülni Zegen fogok. Csak megnéztetjük őket!!

KépKép
zsófikukac
 
 


azért a 39,1 kicsit jobb :roll:
kasztrálni fiúkat szoktunk :lol:

csak be kéne mennem a melóhelyemre meguhuzni magam :D

azért látom mást is szeret kiosztani az okostojás :twisted:

én azt hittem, vagyunk annyira jóban, h ne kelljen ötször végiggondolnom, amit leírok, hanem mehet csak úgy spontán....és ismertek annyira, h hol van nevető smiley a mondat végén, ha nem is írom oda! :roll: :( .......................
Vendég
 


Majd este jövök olvasni. Van mit! :shock: :wink: De nem tudom megállni, hogy ne reagáljak Csibefejüre! Lehet, hogy most hirtelen felindulásból teszem és olyat is írok amit itt sokan nem is tudnak még, de szarok rá, szégyelni valóm nincs!

Szóval kedves, ha neked még nincs beteg gyereked, ne itélkezz más tettei felett. Egyrész nincs hozzá jogod, másrészt fingod sincs milyen beteg gyereket nevelni! Most, hogy van egy időre született egészséges lányom, csak most látom milyen nagy dolog is az amit évek óta csinálok és mennyire más beteg gyereket nevelni, mint egészségeset. Valaki tudja előre, hogy ezt nem tudja csinálni és azért teszi amit tesz. Én tudom csinálni és boldogan tettem, teszem, mert rengeteg boldogság is van benne. Fingod sincs milyen hosszú-hosszú éveket várni a gyerek első lépéseire és azt is csak segédeszközzel. Akkor ez nagy dolog volt, talán én voltam a legboldogabb a világon, de egyben szomorú is, hogy míg az én gyerekem fájdalommal teszi meg az első lépéseit, az ismerőseim azért panaszkodnak, hogy mennyit kell futni a gyerek után.... Nemcsak lelkileg kell erősnek lenni, hanem fizikailag is. Nem tudod milyen egy 40valahány kilós gyereket belesegíteni a fürdőkádba, még terhessen is, összevarrt méhszájjal és kivenni..... hogy milyen napjába 20-szor menni retyire és nem azért, mert rád jött a szapora, hanem, mert segítségre szorul a gyerek. Nem tudod milyen évekig bezárva élni, mert nem tudod elhagyni a lakást a gyerek miatt...... Nem tudsz te semmit...... Azt sem, hogy milyen nézni a szenvedését műtétek sorozata utána...., hogy milyen 5 hétig ápolni egy gipszágyban fekvő gyereket és azt sem tudod, amit én is csak sejtek, hogy neki milyen. Én nem beteg gyereket kaptam, nem ért sokként, hanem évek alatt alakultak így a dolgok..... és van még egy csomó dolog amit nem is írok le.... és még ezekután sem itélek el senkit, mert nem tudom milyen és nem is szeretném megtudni milyen érzés lehet mikor odaadják a kezedbe az újszülött babát és azt mondják beteg vagy uh-on mondják ugyanezt. De a lényeg, hogy a hosszú évek küzdelme kifizetődik, legalábbis nálunk, viszont vannak betegségek amik nem gyógyíthatóak és 60 évesen is ugyanezt csinálod, mint amit fent leírtam. Kell hozzá rengeteg optimizmus, türelem, sok-sok pénz és ami a legfontosabb, egy jó házasság, mert ezt egyedül nem lehet csinálni. De tény, hogy beteg gyereket én sem vetetnék el, de lehet, hogy csak azért, mert nekem már mindegy.....

Kép

Kép
gröni
 
 


Vicus
Nem is kell!!! Én értettelek azonnal. Buksisimi!

Gröni
Puszi Neked!! Jól beszéltél! :wink: :)
gtünde
 
 


fuuu de sokat irtatok! :)

kolibri! sajnálom h megjött, nem sokára nekem is.de jó lenne már együtt babásodni, mondjuk köv hónap??benne vagy? :D
nem suliba adtam be, hanem állásra, de nem vettek fel.nem is baj.

gyugyi! andinak jobbulást!

most több részbe irok mert nem tudom mi volt 2 oldalall le vok maradva.bocsii 8)

KépKép
dike
 
 


Te atyaég mennyit írtatok! 8) :lol: :lol:

Mami :D Nagyon köszönöm az infókat, hát remélem nem lesz Márk korababa, már sokszor megbeszéltem vele, hogy még legalább 6 hétig kihúzzuk egyben! Danika hogy van? :roll:

Vicus :D Gratula a jó cukoreredményhez! :wink:

Dike :D Te jóó Isten, Te rengeteget dolgozol!!! :oops:

Zsu :D Na én ettől tartok. Nálunk ugyan nem lesz kutya, de nemtom mit csinálok majd ha a másik kertesházaknál ugat majd a kutya és mi majd nem tudunk aludni.... meg lehet azt szokni? :oops: :roll:

Kandi :D Ez szuper hír, nagyon örülök, hogy szépen növekszik a babótok! :wink: Csak így tovább! Naná, hogy jó helyen vagy itt a topikban!

Kolibri :D RMPPB!!! :evil: Hajrá holnapi vérvétel! :wink:

Kukac :D Jót nevettem az álmodon! Nagyon ügyi vagy a vizsgákkal, akkor most már vége?? 2. félévet már nem kezded el, vagy igen? Gyönyörűek a babáid, nagyon-nagyon örülök!!! :P Istenhozott a kismamanacikkal küzdő világban... 8) :lol: :lol:

Lili :D Szerintem ne félj a BMC-től, ott csak segítenek! Én a helyetekben nem várnék többet! Mofly a BMC-be járt, meg talán még más is, de most csak ő jut eszembe! Rajta, most már a kontaktotok is meg van hozzá, ne félj tőle! :wink:

Ditke :D Hiányoztál!!! Hajrá utolsó stimus ciklusod! A kollégák meg kapják be, szörnyű lehet!!! Nagyon ügyin veszed az eü közelébe vetődött honfitársainkat!! 8) :lol: :lol:

Kata :D Én most tök jól bírom, bár érzem, hogy kb 2 hete beindult a pocaknövekedésem. Na azért még mindig ’S’-es méretű a pocakom... :oops: :lol: Te hogy vagy??

Gyugyi :D Jobbulást a nagy lánynak! Dokkernál volt??? :roll: Osztálynapló, ez jó!!! :lol:

Bogáncs, Ticsi :D Nálunk is van itthon vagy 2 kg rétesliszt, csak épp nem főzök, nem sütök. Mondtam is épp anyumnak majd ha babó megszületik, végre ismét birtokba veszem a konyhát. Hát kiváncsi lesz mennyi időm lesz sütögetni. Én is. :lol:

Sleepin :D Meggyütt pirianyó???? Na végül még a te hormonjaid is tudják mi a rend?? :D

Off: Ma sza...ba léptem...

Tegnap voltunk UH-n, drága kicsi fiúnk 1300 gr, óraműpontossággal növekszik. És már megint megfordult, ismét lent van a fejecskéje. Lepények változatlan helyen. Áramlásvizsgálat tökéletes. Most megetetem a kis családom, aztán teszek fel képet. :P
Ja, bacisztori, majd elfelejtettem. Házidoki megnézte a leleteket és felírt Monuralt meg Sumetrolint. Kérdem a gyógyszertárban a nőt, szabad-e babásan. Aszontya Sumetrolin ellenjavallt, azt nem kértem. Monuralból ittam egyet este. Na most a kérdés, hogy az az 1 tasak rendbehozott? Azt írja 3 napig végzi a jótékony hatást odabent. :roll:

na futok, később még jövök.
fenci
 
 


Gröni
Boldogságos 2. hófordulót!

Fenci
Várom a képet!! Hú, tényleg. Nemsokára már a 30. hét!! :shock:
gtünde
 
 


Grönikém!!

hatalmas csók neekd és a családodnak, nagyon szépet írtál és nagyon okosat remélem sokan olvassák nagyokosok!!!!

ZSófi KAndi remeeeek képek!!!

ezt tényéeg irigylem én is mint Ticsi pedig mi már tééyeg nem akarunk többet de szerettem terhes lenni pedig annyi macera volt alatta de azééé visszasírom néha mikor még odabent randaliroztak 8)

Danika ugyanugy van, fosikázik és van is benn még véreskésnyák... :? adtunk le ma az ántsznél mintát közölték hogy 10 nap múlva kipostázzák az orvosank... :shock: mondtam hogy egy csecsemőnél????????????????????????10 nap???????????????????????????meghülyültek ezek?????végül kisírtam (kimosolyogtam :wink: ) egy telefonszámot ahol kedden :shock: érdeklődhettek...jómi?

dokinéninek vannak tipjei számtalan....szerencsére pont előtte való nap voltun k uhn ahol ha valami durva dolog lenne biztosan látszott volna ugyhogfy egyenlőre valami csuny abacira gyanakszunk valszeg el is kezdjük a kezelést függetlenül az eredménytől...

flóra még jól van megpróbáljuk különiteni amnneiyre lehet---

de dani eszik és addig nyugodt vagyok :lol:
Vendég
 


aki szeretné tudni a médiaszereplésemet 8) kügyön mán egy privit mer nem tudom végigolvasni mindig a egészet mer papa most sokat dogoz danikát óránként pelusozom nem emlékszem mindre boooocccssssssssss
Vendég
 


ditke!
én is mosott szar vagyok hidd el, és még hétvégén sem tudom kipihenni magam, mert bálba vagyunk hivatalosak

de jóóó h újra kezditek, remélem minél előbb babás leszel, azaz h ez a punkció sikert hoz!!! :) menj táppénzre, szemetek! :twisted: az én párom is állandóan a kollégáit nézi, h ne tegyen nekik keresztbe stb, aztán mi lett a vége h ő nem tudott egyedül elmenni decemberbe szabira pl a szentestét is a munkahelyén töltötte. :twisted:

zsófi!
gratulálok a vizsgádhoz, ügyi vagy! :)
jaj istenkém látom a két picurt, olyan megható én is szeretnék máár nagyon akár kettőt is egyszerre. :)

kandi!!!
de jó látni a te babádat is! :) gyere sűrűn!

ticsi!
nagyon aranyos Árpi! :D

vicus! én azt hittem ma voltál uhun... :roll:

képzeljétek ma hivott a leendő sógórnőm és kérdezi h én melyik dokihoz is járok. mondom h kihez, erre azt mondja az jó mert ő meg a párom unokatestvere is holnap mennek hozzá. mondom én is holnap bakke..tényleg ?ja. mikor? végül unokatesó negyed 6 sógórnő háromnegyed 6 én 7. az egész család ott lesz :lol:

ja a sógórnőm is szeretne 2. babát de nem jön 5 hónapja.

vettünk öltönyt a páromnak annyira jól áll neki, és olyan jó volt tudni h úgy, olyat veszünk ami már az esküvőnkön is lesz. ugye mert mi még nem vagyunk házasok! de nem rajtam múlik :( én már nagyon szeretném!

amugy meg jó sok folyásom van szintelen, ami a mensi jele!miééééééééééééééééééééééééééééééééért?
miéért nem sikerül nem értem!!!!!!!!!!!!!!!
uhus követést akarok és nem 1szer egy ciklusba!!!!!!!mi van ha meg se reped? vagy mi az amikor bejutnak a matyik de ellenanygot termelek? azt is meg kéne nézetni nem???holnap jussanak eszembe a kérdések a dokinál!!!!

KépKép
dike
 
 


Na vok ismét.

Dike :D Én is szeretem az elegánsan öltöző pasikat. Nem semmi h az egész család egyszerre megy pont dokkerhez. :lol: Uhus követést harcold ki. Én az ellenanyagvizsgálatban nem hiszek. Egy spermium mintában sem mozog minden katona 100%osan. Ha megnézik őket bennem, honnan tudni h már úgy kerültek oda vagy én öltem meg őket?? :roll:

Dobom Manókámról a képeket. :P

A szerszámon pihenteti a kis csülkéz... :lol:
Kép

Kép

Kép
fenci
 
 


fenci! gyönyörűűűűű! egy a bibi velem h az elsőből teljesen hüle vok, de semmit nem tudok kivenni segitesz, mi merre látható?

lányok! megirná nekem akinek már volt benne része h mik a legelső tünetek, ki mit érzett, nagyon kiváncsi vagyok!
na meg még valami mi az h feszül a has, azt h lehet érezni???bocs a hülye kérdésért!

KépKép
dike
 
 


Csajok, nagyon aranyosak vagytok! :wink: :D Nagy puszi érte!!!!!

Mami

A székletet muszály kitenyészteni hogy melyik bogyóra "érzékeny" a kis szemétje, és ez tart pár napig, viszont ha megvan a megfelelő bogyó, onnantól kezdve már szupi, mert jön a gyógyulás hamar!!!! még mindig jobb mintha kísérleteznének különböző gyógyikkal és nem hat egyik sem!!!! :wink: :D

Dike

A tűs sztorid a páromat juttatja eszembe!!!!! :lol: Hiv. tűzoltó a lelkem, hát nem egyszerű eseteket lát, nem részletezem inkább, de egy tűtől úgy be van szarva hogy csak na!!!!! :lol: :lol: :lol: Szoktam is ugratni hogy amiket lát ahhoz képest ez tű kutya fasza!!!! :lol: Amúgy szenteste én is egyedül voltam otthon, dolgozott!!!

Zsófi

Tök egyformák a babák!!! :wink: Nem ikrek véletlen???? :wink: :wink: :wink:

Ja még két sztori!

A kisöreg már ott kiverte a biztosítékot hogy beszólt a fiatal srácnak hogy ő volt itt hamarabb, mire a csávó mondja hogy csak előjegyzést kér!!!!! Na megcsináltuk a nyelés vizsgálatot, szól a főnök hogy vigyek már az öregnek vizet, mert nem érzi jól magát!
Na viszem a vizet, erre az öreg a köszönöm helyett!!!!: Nem nagyon hideg tán????? Mire én:Nem tudom most engedtem a csapból!!!!
Most már bánom hogy nem kóstoltam meg előtte!!!! :lol:

A másik egy 20-as évei elején járó srác, mondom menjen be az öltözőbe és a nadrágot kell levenni, alsónadrág marad, be is jön, de nadrág rajta!!!! Mondom le kell venni a nadrágot! Mire ő: és hol hagyjam a nadrágot? :shock: Olyan kedvem lett volna mondani: hagyja nyugodtan a kartonozóban lent megörzésre aztán jöjjön fel!!!!! :lol: :lol: :lol: De inkább nyeltem egyet!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gyugyi

Szegény Zandi!!!!!
Vendég
 


Hahó csajok!!!!

Ezek a sok babákok gyönyörűek!!!!!!! :D :D :D :D

Ditke!
Ne huzd fel magad! Irtam neked privit!!!

Gyugyi!!!
Gyógyulást a nagycsajnak!!!! Egészségedre!!!

Gröni!!!
Puszika neked!!!

Tündi!
Mikor jösz mifelénk??? :lol: :lol: :lol:

Mami!
A sok folyadék most nagyon fontos! Laci is kiszáradt! Pedig nem ment a hasa!!!

Kandi!!
Már hiányoltalak, úgyhogy kukkoltam! :oops: :oops: :oops:


Csajok!
Nektek nem ismerős a stílus?
Vendég
 


Vicuska!
Én nem értem, miért írtad, hogy van aki nem érti mit írsz? Ugye nem rám gondoltál, mert én nem értem. Mégse vagyok olyan okos szőke. :roll: :lol:

Fencike!
Márk baba egyszerűen gyönyörűséges!!! :lol: És ugye nem kell befeküdnöd?

Dike!
nemsokára Neked is lesz ilyen, csak higgy benne!!! Én semmit sem éreztem, még a cicim se fájt, talán pont ez volt más. Tünetek kb. az 5. héten jöttek.

Gröni!
Nagyon szépet írtál. :D

Mami!
Remélem Danival minden ok lesz!

Ja és azt nem is írtam, hogy az utrót visszavehettem megint 2x3-ra, amit nem bánok. :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Fenci

Még mindig gyönyörű Márk!!!!!
Vendég
 


Ilyen sztorim nekem is van!!

Dolgoztam régen szív uh-ban! Mondtam a bácsinak vetkőzzön le derékig! Megkérdezte a pap hogy alulról vagy felülről :lol: :lol: Mondtam neki az Urológia szemben van :lol: :lol: :lol:

Délután hozza a beteghordó a nőgyógyászatról a terhes asszonyt! Az 50. betegünk volt kb aznap, fáradt voltam és terhes! Megkérdeztm, hogy nő vagy férfi a beteg. Szerintetek nem nézett hülyének????
Vendég
 


Fenci!
Én szeretnék mégegy félévet megcsinálni, és igazából a Babákok mellett is folytatni, legalább pár vizsgával. Van olyan évfolyamtársam, akinek 2 éf fél és egy fél éves babája van és simán vizsgázik velünk, igaz egész félévben tanul, nem csak vizsgaidőszakban. Kénytelen leszek én is ezt tenni.

KépKép
zsófikukac
 
 


Dike :D Pont a popsit látod. Alul a zacsi, azon pihen a jobb sarka, előtte meg a bal lába. Nekem nulla tünetem volt a 17. hétig. :oops:

Lami :D Lehet hogy mondasz valamit.... :roll:

Kukac :D Örülök h utror visszavehetted. Vigyázz továbbra is magatokra. :wink: Suli nem lehet könnyű babásan, főleg nem ha már kibújtak. :oops: Nőgyogyihoz jövő pénteken megyek majd ítéletért. :roll: Tegnapi uhás néni azt mondta szerinte is császár de a befekvést túlzásnak tartja. Hát meglátjuk.

Gröni :D Nagy puszi Neked!

Jaj csajok, nem is meséltem. Tegnap uhára menet beugrottunk bababoltba és vettünk pár cuccost végre. :D
fenci
 
 


Fenci!!!!!!!!

MUTI!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


naagyon magam alatt vagyok megint elkapott ez a rühes lelkiállapot! :cry: h nem sikerült.méhszáj elől zárt, cici fáj, stb ami mindig akkor van ha megjön!ugy kiáltanék segiiiiitség!miéért nem?nem tudok mást kérdezni magamtól! hagyjak abba mindent, napok számolását, célzott sexelést?mi legyen?

ja, éésss ma kaptam a hírt h az első unokatesom 11hetes terhes, csak babonából nem mondták eddig. alig tudtam örülni.mindenki, szó szerint mindenkinek sikerül körülöttem, na még az kéne h a sógórnőmnek is.nem rosszindulatból, de már igy is magam alatt vok, és mindenki csak azt kérdezi h még mindig nem jött össze?????hogy hogy???f..om ki van! :cry: :cry: :cry: és a páromat szerinte k..ra nem hatja meg h nem sikerül!

KépKép
dike
 
 


fenci! köszi a segitséget már megvannak a testrészei :)
könnyezem, sőt sirok.párom fürdik legalább nem látja. :cry:

KépKép
dike
 
 


Dike!
A párodat is meghatja, de a férfiak teljesen másképp állnak hozzá! Hidd el , hogy sikerülni fog Nektek is!
Sokáig én is így éreztem, irígykedtem minden kismamira, aztán rájöttem, hogy ez hülyeség, és ha babás hírt hallottam vagy kismamát láttam, mondtam magamban, hogy nemsokára nekünk is lesz és mosolyogtam. :wink: Próbálj Te is erre gondolni!

Képzeljétek, nem is meséltem. Tegnap tesóm karate edzésen vot, és az edzés alatt feltörték az öltözpszekrényeket, elloptak tőle pár ezer forintot, és a telefonját és az óráját, amit még ballagására kapott! :evil: Szerencsére a kocsikulcsot és az iratait otthagyták! Ja és nagyok "okosak" lehettek, volt nála több ezer értékű kajajegy, azt otthagyták! :roll:

KépKép
zsófikukac
 
 


sleepin
ismét NAGYlány lettél? :lol:

ticsi
egyél töltött káposztát, az mozog a pociban :lol:

zsófi
ja, az rossz idöszak, amikor rendes gatya kicsi, kismama naci nagy.én vettem egy jó béna fazonú teszkósat még Davival, ugy állt rajtam, mint tehén tőgyén a gumikesztyű. de nem volt más választásom, és szülés után is jó maradt
naggggyon édes babák :lol: az egyik a popsiját tartja felénk :lol: megvan a véleménye a világról. :lol:

gyugyi
Andival ki van? dokinál volt?

vicus
borotválkozás tükörrel :lol:

CSAJOK, ASSZEM MOST MOZOG ELŐSZÖR! ja, babanet alatt :lol:

fenci
hűha, mekkora!!! a lányok majd buknak rá, készülj fel sok unokára :lol: gyugyi sztem jól kielemzi az első képet :lol: az arca meseszép, olyan igazi angyalbaba :lol:

ditke
jók ezek a sztorik, bár néha én is csodálkozom, hogy birják az aszisztensek a sok hülye pácienst.

dike
megértem az érzéseidet, tudod, erről irtam neked pár hete. akkor mondjuk azt mondtad, abbahaygod a höméröt meg ilyesmiket, nem figyeled a ciklust. de ezt azért nehéz abbahagyni, ha az meber ennyire vágyik babára. hidd el, a doki tud segiteni!!! azért jársz oda. ne félj attol,a mit mond, segiteni akar!!! és fog is. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Én inkább most nem írok semmit... :cry: :cry: :cry: Majd valamikor jövök!!!
Vendég
 


Tavi!

Mi a baj????????????????????????????
Vendég
 


Tavika

Mi a baj? :shock: :shock: :shock: :roll:

Gröni

Nagyon megható volt amit írtál, és nagyon szíven ütött amit leírtál, bár már ezt tőled tudtam!!!! :cry: :cry: :cry:

Kata

Na azért vannak ettől kiakasztóbb sztorik is!!!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Tavika

Az emlékek ugye????? :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


ditke, neked is ment pü
Vendég
 


egy kis vidámság mára

Kép
Vendég
 


Tavika!!!!

Leesett!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Jó éjt, csajok!!! :cry:
Vendég
 


csibe
ez a vita többeknek nagyon fáj.
Vendég
 


[quote="lamásza"]H írta:lamászaahó csajok!!!!

Tündi!
Mikor jösz mifelénk??? :lol: :lol: :lol:

Csajok!
Nektek nem ismerős a stílus?


Lami
Apa ma volt felétek. :)
Megírod priviben, kire gondolsz?

Tavi
Ölelés!! :(
gtünde
 
 


tünde
pü ment
Vendég
 


Hali!

Zsófi :D

Nem te fájdítod a szívem. Én vagyok hülye és érzékeny most. :oops: Mikor megláttam a Uh képeket bőgtem mint egy kisgyerek. :cry:
De tudod:
Kép

Fenci :D

Igen, meg lehet szokni a kutyaugatást. Csak ezen a héten kicsit rosszul viselem, mert nem alszom vmi jól. Amúgy észre se veszem már.
Márk nagyon édes.

Mi volt még? Te jó ég.... :oops: Ismét nem jegyzeteltem.
Holnap jövök a munkahelyemről. Jók legyetek!

Pusz mindenkinek.És nagy ölelés: Gröni, Dike, Ditke, Tavi, Ticsi, Tüncsi,Kolibri,Gyugyi, Zsófi,Mami,Lami,Fenci, Vicuska és annak is akit feledékenységemben most kihagytam.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Tavika!!! ÖLELÉS!!! Könnyezd ki magadból!!! :(

Kép
Kép
sleepin
 
 


Most van egy kis időm, közben olvasok vissza!

Köszönöm csajok, hogy nem sajnálkozotok! :wink: Szerencsére már nincs vele annyi gond. Dóra keze...na ja, hajlamos vagyok rá, hogy ne írjam le a gondokat. De talán érthető is, ha vannak ilyen frissen regisztrált, teljesen képben lévő fórumozok. Nagyon szomorú, hogy csak emiatt az ember nem tud itt számukra kedves emberekkel megbeszélni dolgokat, nem merjük leírni a vágyainkat, félelmeinket.... De szerintem szarjunk bele, mert különben teljesen ellaposodik az oldal és semmiről nem fog szólni csak, hogy drukkolunk.... Ami persze jó, de ez akkor is így van, ha másról is írunk.

Fenci!

Mi is szerettük volna levetetni a köldökzsinorvért, a nagynak főleg, de utánaolvastam, hogy az a mennyiség amit levesznek csak 40 kilóig használható fel. Abban csak bízni tudok, hogy Dórának nem fog kelleni. Nekem a forgóim fájtak nagyon, emiatt is nem tudtam aludni. Fél óra az egyik oldalon, fél óra a másikon, annyi jutott, utána jajgattam. Nem tudom azt írni, hogy jobb lesz, én a végére már nagyon ki voltam a fáradságtól. Nem is értem, hogy volt erőm szűlni. :roll: Én Magnesii citricit szedtem, olcsó is, jó is. 500mg magnézium van benne. Recept nélkül is kapható, szerintem egy próbát megér. Nem Semicillint akart felírni a doki? :roll: Azt szoktak, én is azt kaptam. Aztaaa, hogy megmutatta Márk! :P Nagyon édes! :wink:

Gyugyi!

Nálunk már évek óta ilyen huzogatós módszer van! :lol: Na, abból aztán ki nem derül, hogy mit tud a gyerek. Azért ha 1 és 5 között van behatárolva, tudja az ember, hogy mit tud a gyereke. Így meg.... :? Biztósító szemét dög.... :evil: Andinak jobbulást! Csak nem influenza? :roll: Én is régi részeket látok az AXN-en! :roll: Mondjuk én Crist(hogy kell írni? :oops: ) nézek a TV6-on!

Kolibri!

Sajnálom pirit. Nem kéne nehezet emelned, főleg, ha nem is a te dolgod! Apjukod mé' nincs veletek? :shock:

Mami!

Mé' jött meg neked is? :shock: Szopiznak még a bébik? Nekem olyan furán szopik Dóra. 5 perc alatt legyűri az adagját és nem kell neki. Lehet ettől a szemét piritől! :roll: Sajnálom Danikát. Mikor a kórházban voltam véres volt Dóra pelusa, szóltam. Azt mondták, hogy bélfertőzésre utal, ha a véres a kaki. Szerencsére neki csak a hormonok dolgoztam, hogy úgy mondjam nagy lány lett! :P Majd teszek képet, új nincs is! :oops: Te is tegyél. Olyan édesek a cumis képen. :lol: Minnyá irok privit, mert én i kiváncsi vagyok! 8)

Vicuska!

Ügyi vagy, hogy jó lett a cukrod! Az alacsony vérnyomi az jó, a végére úgy is picit magasabb lesz, így biztos nem lesz gond akkor sem! Bár tény, hogy marha kellemetlen tud lenni, ha alcsony, de hát tessék pihengetni! :wink: ...és tessék leírni az érzéseidet, vágyaidat, minket érdekel és tudjuk, hogy mit hogy értesz! :wink:

Ticsi!

3 hósan is van oltás? :roll: Mi jövöhéten kapjuk a 2 hóst, remélem jól viseli, meg azt is, hogy tudunk egyzkedni dottorével, hogy soronkívül fogadjon, ne kelljen már betegek közé vinni, mikor itt az influenza! Hú te szegény, nagyon nehéz lehet neked.... Nálunk is nappal dumálás van, néha azért eltörik a mécses. Most már 6 órát alszik éjjel, csak rosszul osztja be. Ma hajnali 3-ig fent volt, 9-kor kelt. Még jó, hogy a nagy beállította a teloján az ébresztőt, mert különben elaludtunk volna! :lol: Jól rémlik, hogy neked is megjött ugye? :roll: :oops: Ádám, hogy evett? Ja a kávés dologra én is gondoltam, de most meg olyan jól alszik Dóra, nem hiszem, hogy attól volt nemalvós!

Lami!

Örülök, hogy Lacid jól van. Mi volt végül is a baja? Sokat ivott? Mondjam, hogy tiszta anyja? :P Jók az uhus sztorik! :lol:

Zsu!

Nálunk a macskák bacnak a padláson! :oops: 8) De, hogy hogy mennek fel? :roll: Piri neked is jelentkezett? Vagy nem piri függő az indulás?

Kandi!

Gratulálok Kicsicsodátokhoz! :wink:

Dike!

Pedig kikéne aludnod magad, veszélyes így vezetni!

Zsófi!

Gratulálok a vizsgádhoz és a két picurkához is! :wink:

Lili!

Szerintem vágjatok bele, az idő így is, úgy is megy. De még ne temesd a hónapot. :wink:

Ditke!

Ez nagy szemétség! :evil: Ne hagyd magad, mert az van amit a csajok is írnak, mindig te leszel akit kihasználnak! Jaj már ez a szemét piri, mé nem hagy már békén? :evil: De majd most... :wink:

Sleepin!

Neked is megjött? Basszus!!! A melegfront csinálja ezt, hogy most itt elég sokan pirizünk? :roll: Most akkor gratuláljak? :lol:

Tünci!

Hogy vagytok? Alusztok még mindig éjszaka? Te is rakhatnál képet megint!

Jaj Tavika! Sejtem mi lehet a gond! De nem én írtam rosszat ugye?


Remélem nem hagytam ki senkit! :roll:

Kép

Kép
gröni
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Lányok :)
Rosszindulatú betolakodók ellen egyféleképpen tudunk védekezni:
Kép

Zandi itt aludt velünk. Mint régen!! :) :) Igaz, pótmatracon, együttalvás már kényelmetlen lenne! :D De: végigaludta az éjszakát!!!! Mint akit fejbe vertek, meg se moccant. Ez jó. Most ébredt, 37.5! Juhéééé!! Mandarint kért. eszik. Illetve nyammog. Remélem, a nehezén túl vagyunk. :wink:

Gröni :)
Kép
Szeretünk!!!! ..... nem akarok nagy szavakat írni, úgyis tudod.... :) :) meg Mindenki (aki számít) érti és nem félreérti... stb. Na, szóval izé.... :lol: :lol:
Értitek, ugye???? :roll: :lol: :lol:

Vicuska :)
Én is értettem, hogy érted! :lol: :lol:
(Nagyon értelmes vagyok ma..... :lol: )

De most mesélek valamit:
Első babának én nagyon fiút szerettem volna. Másodiknak meg lányt, persze. Amikor UH-n kiderült, hogy a Zandi lány lesz, még pityeregtem is. De nem azért, mert a pocakbabám urambocsá nemfiú..... Nem tudom megmagyarázni az érzést, de egy pillanatig sem irányult a "csalódásom" a baba felé. Aztán mikor mellettem szuszogott az a gyönyörű, csöpp kislány..... Az imádat szó kevés .... :) :)
Gábor meg fiú lett. :wink:

Tavika :)
Buksisimi.......

Lami:)
Zandinak lehet, egy kis kalapkúra kéne!!!:lol: :lol: Na jó, csak viccűtem. 8)

iszokkk még egy kávét..... Kép

KépKép
zapáné
 
 


Pusza Nektek,olyan kedvesek vagytok Velem!
Köszönöm!
*Tünde ari vagy!pusza!
*Dike igaz az Én sztorim nagyon hosszú,de látod KCS a pocomban van!-pedig Első csodám még alszik a szobájában!Bizz magadban!Annál jobban fogod szeretni!*

*Figyeljetek itt van rá lehetőség,hogy valakit IP stb. na nem írom le mi alapján be lehet azonosítani....Natit anno itt megtalálta egy pedofil....ki lehetett nyomoztatni(internet rendőrség is ilyen)...szegény "ferde hajlamúnak"nem volt szerencséje Isaszegen lakott egy ismerősünktől nem messze....szerintetek???-azóta se bukkant fel!!!
Ha kell az elérhetőség szóljatok!

:wink:
Na megyek,mert fiamnak jön a barátnője....készülni kell....és még alszik a drágám....be kell lőni a haját stb.
Majd este jövők!
Szép napot!
Mosolyogjatok....
Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Rubophen és antibogyó után 36.7 !!!!!!!!!!
Kép
Folyamatosan csacsog ( :roll: :lol: :lol: ), jércemellsalátát kíván, büdösnek érzi magát (na ja....), eszeget-iszogat....... :D :D :D
(most mondta, hogy tegnap, mikor a 40.1 fok után a Nagyi megint megmérte a lázát, 40.6 volt!!! :shock: :shock: Úton voltam hazafelé, nem is merték elmondani.....)

Megint a jércemellsaláta után nyafizik! :lol: :lol:

Este megyünk színházba, Zapa lesz a pesztra. Utána vacsi, remélem csomagolnak neki egy adaggal. Innen fúj ám a szél!! :lol: :lol:

KépKép
zapáné
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?