Most van egy kis időm, közben olvasok vissza!
Köszönöm csajok, hogy nem sajnálkozotok!
Szerencsére már nincs vele annyi gond. Dóra keze...na ja, hajlamos vagyok rá, hogy ne írjam le a gondokat. De talán érthető is, ha vannak ilyen frissen regisztrált, teljesen képben lévő fórumozok. Nagyon szomorú, hogy csak emiatt az ember nem tud itt számukra kedves emberekkel megbeszélni dolgokat, nem merjük leírni a vágyainkat, félelmeinket.... De szerintem szarjunk bele, mert különben teljesen ellaposodik az oldal és semmiről nem fog szólni csak, hogy drukkolunk.... Ami persze jó, de ez akkor is így van, ha másról is írunk.
Fenci!
Mi is szerettük volna levetetni a köldökzsinorvért, a nagynak főleg, de utánaolvastam, hogy az a mennyiség amit levesznek csak 40 kilóig használható fel. Abban csak bízni tudok, hogy Dórának nem fog kelleni. Nekem a forgóim fájtak nagyon, emiatt is nem tudtam aludni. Fél óra az egyik oldalon, fél óra a másikon, annyi jutott, utána jajgattam. Nem tudom azt írni, hogy jobb lesz, én a végére már nagyon ki voltam a fáradságtól. Nem is értem, hogy volt erőm szűlni.
Én Magnesii citricit szedtem, olcsó is, jó is. 500mg magnézium van benne. Recept nélkül is kapható, szerintem egy próbát megér. Nem Semicillint akart felírni a doki?
Azt szoktak, én is azt kaptam. Aztaaa, hogy megmutatta Márk!
Nagyon édes!
Gyugyi!
Nálunk már évek óta ilyen huzogatós módszer van!
Na, abból aztán ki nem derül, hogy mit tud a gyerek. Azért ha 1 és 5 között van behatárolva, tudja az ember, hogy mit tud a gyereke. Így meg....
Biztósító szemét dög....
Andinak jobbulást! Csak nem influenza?
Én is régi részeket látok az AXN-en!
Mondjuk én Crist(hogy kell írni?
) nézek a TV6-on!
Kolibri!
Sajnálom pirit. Nem kéne nehezet emelned, főleg, ha nem is a te dolgod! Apjukod mé' nincs veletek?
Mami!
Mé' jött meg neked is?
Szopiznak még a bébik? Nekem olyan furán szopik Dóra. 5 perc alatt legyűri az adagját és nem kell neki. Lehet ettől a szemét piritől!
Sajnálom Danikát. Mikor a kórházban voltam véres volt Dóra pelusa, szóltam. Azt mondták, hogy bélfertőzésre utal, ha a véres a kaki. Szerencsére neki csak a hormonok dolgoztam, hogy úgy mondjam nagy lány lett!
Majd teszek képet, új nincs is!
Te is tegyél. Olyan édesek a cumis képen.
Minnyá irok privit, mert én i kiváncsi vagyok!
Vicuska!
Ügyi vagy, hogy jó lett a cukrod! Az alacsony vérnyomi az jó, a végére úgy is picit magasabb lesz, így biztos nem lesz gond akkor sem! Bár tény, hogy marha kellemetlen tud lenni, ha alcsony, de hát tessék pihengetni!
...és tessék leírni az érzéseidet, vágyaidat, minket érdekel és tudjuk, hogy mit hogy értesz!
Ticsi!
3 hósan is van oltás?
Mi jövöhéten kapjuk a 2 hóst, remélem jól viseli, meg azt is, hogy tudunk egyzkedni dottorével, hogy soronkívül fogadjon, ne kelljen már betegek közé vinni, mikor itt az influenza! Hú te szegény, nagyon nehéz lehet neked.... Nálunk is nappal dumálás van, néha azért eltörik a mécses. Most már 6 órát alszik éjjel, csak rosszul osztja be. Ma hajnali 3-ig fent volt, 9-kor kelt. Még jó, hogy a nagy beállította a teloján az ébresztőt, mert különben elaludtunk volna!
Jól rémlik, hogy neked is megjött ugye?
Ádám, hogy evett? Ja a kávés dologra én is gondoltam, de most meg olyan jól alszik Dóra, nem hiszem, hogy attól volt nemalvós!
Lami!
Örülök, hogy Lacid jól van. Mi volt végül is a baja? Sokat ivott? Mondjam, hogy tiszta anyja?
Jók az uhus sztorik!
Zsu!
Nálunk a macskák bacnak a padláson!
De, hogy hogy mennek fel?
Piri neked is jelentkezett? Vagy nem piri függő az indulás?
Kandi!
Gratulálok Kicsicsodátokhoz!
Dike!
Pedig kikéne aludnod magad, veszélyes így vezetni!
Zsófi!
Gratulálok a vizsgádhoz és a két picurkához is!
Lili!
Szerintem vágjatok bele, az idő így is, úgy is megy. De még ne temesd a hónapot.
Ditke!
Ez nagy szemétség!
Ne hagyd magad, mert az van amit a csajok is írnak, mindig te leszel akit kihasználnak! Jaj már ez a szemét piri, mé nem hagy már békén?
De majd most...
Sleepin!
Neked is megjött? Basszus!!! A melegfront csinálja ezt, hogy most itt elég sokan pirizünk?
Most akkor gratuláljak?
Tünci!
Hogy vagytok? Alusztok még mindig éjszaka? Te is rakhatnál képet megint!
Jaj Tavika! Sejtem mi lehet a gond! De nem én írtam rosszat ugye?
Remélem nem hagytam ki senkit!