De jó, hogy jelentkezett mindenki, annyira jó hallani rólatok is! - Mindig azt várom, hogy írjatok, de úgy látszik, nekem is írni kell néha, mert így a babaneten keresztül nem látszik, hogy figyelek, magában beszélni meg senki sem szeret!
Dita,
Őrület, hogy még nem jött meg!!! Nem vagy te PCOS-s? (bocsi, lehet, hogy már mondtad, csak nekem szita az agyam.)
na én még nem égek babaholmi vásárlási lázban, babonából nem merek venni semmit. Csak a Metro katalógusban akadt meg a szemem egy kütyün, ami mindenféle hangokat játszik le (szívhang, tengerzúgás, stb.), hogy a baba könnyebben elaludjon. Ez is csak önzésből: ha a babának nem jönne be, nekem biztos
Meg szeretnék majd egy babaápolós könyvet beszerezni, mert rájöttem, hogy azt se tudom, mit kell csinálni a babával, anyósomat meg nem akarom, hogy nagyon ideszokjon, annyira nem vagyunk jóban. Inkább kiművelem magam, aztán meg belejövök a gyakorlatban is.
Ez az ügyintézés tényleg borzalmas tud lenni itthon. De ma jó napunk volt. Reggel mentünk a jegyzőhöz, már minden elő volt készítve, kezünkbe adták a papírt, azzal a lendülettel be Szegedre a földhivatalba, ott kicsit ráncolták a homlokukat, de akkor előadtam nekik, hogy azért sürgős, mert jön a baba, és a felújítást nem akarom a nyárra tolni, mikor már ki tudja, milyen állapotban leszek. Ettől kicsit megenyhültek, úgyhogy reménykedem. Majd még szólok a szomszédnak, hogy ha valaki érdeklődne, akkor állítsa azt, hogy ténylegesen ott lakunk.
Pami,
jó sokára kaptál 12 hetes időpontot, hallod!!! Pedig állítólag az a vizsgálat nagyon szoros, csak 1-2 nappal lehet a 12. héttől eltérni. És én utánad vagyok pár nappal, s nekem 6-án lesz a vizsgálat, 12+1-nél. Úgy látszik, ahány kórház, annyi szokás.
Remélem a cicus jól van! Főleg remélem, hogy nincs toxoplazmózisa, nagyon rossz vicc lenne épp most!
Amúgy jól vagyok, reggel néha egy picit émelygek, de csak reggeliig, utána már csak az ólmos fáradtságot nehéz lerázni magamról. A nadrágokkal már én is bajban vagyok. Van még néhány jó esésű téli szoknyám, ami kényelmes, most azokat nyűvöm, mert terhesnadrágot csak tavasszal szeretnék venni, hiszen nagyrészt jó időben kell.
Bridg,
én is azt az egyet viseltem nehezen, mikor külföldön voltunk, hogy kommunikáció nem sok van. Egy ismerősömmel skype-oltunk néha, pedig még blogot is vezettünk, és olvasták is nem kevesen, mégse jeleztek vissza soha. - Amikor meg anyukámnak telefonáltam Skype-ról, szegényem mindig zavarban volt, hogy ez milyen drága lehet, pedig olcsóbb volt, mint otthon felhívni.
És nekem nagyon tetszenek a változatos vonalzóid és képecskéid. Nekem nem lenne energiám cserélgetni, de szívesen nézegetem a tieidet.
Tényleg, ha már blognál tartunk. Apa blogot indított erre az évre, be van linkelve alul a www-nél. A babáról persze hallgat benne, igazából azért indult, mert kiadták nekik, hogy tessék blogot vezetni a csillagászat éve alkalmából, de persze inkább a hétköznapokról. Olyan nagyon apás, de hát oda vagyok meg vissza ezért a pasiért, úgyhogy nekem teccik.