Új privát üzeneted érkezett!

Csibefejű

Nem kell minket olvasni!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Menj boldogíts más topikot!!!!!! :wink:

És ha te olvasol minket rendszeresen, akkor olvashattad azt is, amikor az egyik ismerősöm Down kóros babát szült, és tök egészségesnek mondták!!!!!! :cry: :cry: :cry: Amíg nem szülsz beteg babát, addig ne tegyél ilyen kijelentéseket hogy te így is úgy is vállaltad volna!!!!!! :( Az ismerősömék nem vállalták, lemondtak róla és én MAXIMALISAN MEGÉRTEM ŐKET!!!!!!! Én az eü-ben dolgozom, úgyhogy tudom miről beszélek!!!!!!!!
Vendég
 


Mondom én hogy lassú a babanetem!!!! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.22 11:37-kor.
Vendég
 


Na nem a laptetőre gyúrok!!!! :lol:
Vendég
 

 
 

Ditke :D

Nem benned van a hiba. Hozzászoktattad őket a jóhoz? Azt könnyű megszokni. :wink:

Nekem is lassú a Bnet.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Most ha kiderül, hogy beteg egy gyermek(de pl. down kóros, ez nem az élettel összeegyeztethetetlen)ugyanúgy joga van az élethez, mint bárki másnak, szerintem.
Akkor már egy korcs, egy semmi, aki a társadalom "szégyene", el kell dobni, illetve megölni??????
és gondolom, akkor is nagyon szeretik az ismerősödék...Mert egy down kór nem egyenlő azzal, hogy nem ép ember.Úgy tudom, ugyanúgy tudnak szeretetet adni, szeretni(sőt még talán jobban, mint egy egészséges)megvan kezük, lábuk, beszélni is tudnak.Hát akkor???????
Aki ilyent eldob, az csaka saját életét akarja megkönnyíteni!!!
csibefejû
 
 


Ja, most nézem, hogy lemondtak róla????????
Na, hát a kkor a véleményem :twisted: Épp az ilyen kisgyereknek van szüksége a legtöbb szeretetre!!!!! :cry:
csibefejû
 
 


Ditke!
Amíg neked nincs saját gyermeked, TE nem fogod megérteni addig, hogy mi egy gyermek!!A világ minden kincséért sem adtam volna az enyémet, ha down kóros lett volna.Míg nem volt gyermekem, én is így gondolkodtam, mint te!!!!! :cry:
csibefejû
 
 


Csibefejű :evil:

Mindenkinek megvan a saját véleménye. Amennyiben nem értesz vele egyet lépj túl rajta, s ne válaszolj rá!!!!!!!!!!
De ezt a stílust légy szíves mellőzni!!!!!!!!!!!!!!!

Én személy szerint nem vagyok kíváncsi rá. Mindenki azt csinál a gyermekével, amit szeretne, olyan neműre vágyik amilyenre szeretne. De neki van joga eldönteni, még ha beteg is, hogy megtartja vagy lemond róla. És ezt te kénytelen vagy elfogadni, akár tetszik akár nem!!!!!!!!!!!!
És arról még nem is beszéltél: mi van azokkal akik megölik a gyermeküket?????????????

Szerintem jobb ha mellőzöd most már ezt a témát és magadat is!!!!!!!!!

BOCSI Csajok!!!!!!!! :oops:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Ja és attól, hogy nekem(és azoknak a hasonlóaknak, akikkel "egy cipőben járunk") még nincs gyerekem, miért ne érthetném meg???? Én is családban nőttem fel! Ez egy tipikus nekem van gyerekem, neked nincs felfogás. Erről is megvan a véleményem. :evil:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


ditke
én is így voltam a munkahelyemen, hogy bájologni kellett a hülye igazgatóünak, hogy egy órámat elcserélhessem a tüszőkukucs miatt. Természetesen hozod az igazolást!-ez volt a bucsúszava. Ja, én meg behajtottam a papirt, hopgy csak a nevem látszodjon, mi köze a petéimhez. erre kihajtotta, megnézte. mindegy, amilyen sik gyökér volt, ugyse értett belöle semmit. és mielött elkéredzkedtem dokihoz, aszongya: de ugye nem vagy terhes??? ja, az nem voltam, bayyza meg, nagyon beletrafált. azé mentem dokihoz, de ezt neki pesrze nem mondtam.

nagybátyám autószerelő, minden hülye munkát lelkiismeretesen megcsinált, aztán rászokott a fönök arra, hogy csak azokat dolgoztatja, akik rendesen dolgoznak. akik egy csomó minden elszurtak, azokra nem bizott munkát - ugyanannyi fizetésért persze. nagybátyám meg aszonta, akkor ö se dolgozik rendesen. a jó munkaeröt hajtják a fönökök, mert azzal lehet haladni. akkor miért nem rugják ki a láblógatókat??? :evil: te is ilyen Jolly Joker vagy akkor munkahelyeden. biztosan nagyon megbecsülik erkölcsileg és anyagilag is, nem? :?

zsófi
kééépet iiiis!!! :lol: Pénteken Zelma névnap. sztem nem is rossz név... és nincs belőle sok. és a vége MA :D

minnyá megnézem az elözö oldalt is
Vendég
 


lili
hiovd fel, ne félj a korháztol. egyre közelebb kerülsz a babádhoz, meglesz a bibi, ami miatt késik a drágátok. én örültem, hogy végre vmi történik, és hogy legalább az orvosi hercehurca uj reméyneket adott. nekem legalábbis, hogy most már akkor ne huzzuk az idöt, gyerünk, legyen már baba. és én lelkielg is megnyugodtam, hogy egyszer ugyis lesz gyerekem, mert a dokik segitenek.

zsu
hajrááá holnaaap :lol:
Vendég
 


kandi
de jó :lol: legközelebb talán képet is kapsz.

gyugyi
nálatok mindig van vmi :? macsek gyogyulgat, most jön Andi. csak nem az ibfluenza? :(

zsófi
C und A, jeans club? ott egész olcsó, és van, amikor akció is van. bár én a nagyon trendi cuccokat nem szeretm. nagyon lógnak itt-ott, én annál visszafogottabb vagyok. viszont a c und a-ban láttam kismama ruhát: farmerszoknya 7000 :shock: :roll: azt hiszem, inkább túrok vmit.
Davival a kismamamnadrágomat odaadtam egy ismerösnek, mondván, nekem ugyse kell már sajnos. aztán :lol: :lol: :lol: mééégis. nekem tényleg igy volt az utso esélyem a babára, hogy rögvest terhes leszek szopi után. aptyuk elég vééén :oops: , késöbbi baba nem fért volna bele a nyugdija elött :lol: és lőn. ilyenkor annnyira szerencsésnek érzem magam. talán kicsit kárpótolva is az elsö kettö hosszu várakozás miatt.

sulit halasztod majd? én Peti után halasztottam egy évet, és még 3 volt vissza. anyu és apa vigyázott Petire hetente 1x suli miattt, meg vizsgaidöben. nélkülök nem tudtam volna megcsinálni.

kolibri
akkor nálatok elkezdödik minden elöröl? már jo lenne, ha meglenne a baj, és léphetnétek érdemben is. Ádám félévije milyen lesz? :wink:

fenci, vicus
bírjátok még? körömvágás? én még beleférek a kabátomba, igaz, nem annyira feszülős, és nincs is olyan nagy pocim. a farmer néha már szorít, kéne egy kismamaruci. majd szülinapra beszerzek egyet:)

mami
hogy van a kiscipős nagyfiú? egy ágyban alszanak még a törpök? most egy hülye kérdés: fotókon csak kékben és rozsaszinben láttam öket. csak ilyen ruhájuk van, vagy csak a fotó kedvéért vannak fius-lányosban, hogy a laikus is megkülönböztesse öket? jó béna és lényegtelen kérdés :roll:
Vendég
 


Kata

Jolly Joker? :wink: Így is mondhatjuk!!!!! :lol: Csak az anyagi és erkölcsi megbecsülés marad el!!!! :roll: :( Számtalanszor hívtak szabi alatt telefonon is hogy akkor most mi van mit csináljanak????? A múltkor is: Nem jó a gép mit csináljanak, kikapcsolták újraindították és semmi!!!! Nem dolgozunk!!!!! :wink: :lol: Odamentem megnéztem egy mozdulat, és elindult!!!!! :lol: Már hívni akartuk a szerelőt, dehát ki jön ki pénteken délután????? :oops:
Nem működik a fotocella, most mi van? Odamentem letöröltem az érzékelőt a portól, és ennyi!!!!! :lol: :lol: :lol:

Csak a szájukat tudják jártatni, tudás meg nincs mögötte!!!!!! De akarat se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :twisted:
Vendég
 


És Csibefejűűűűűű :twisted:

Mondom én hogy sz@rt se tudsz itt rólunk!!!!! :evil:
Két vetélésem volt, másoknak is meg volt a maga baja, ezt most nem részletezném!!!!! :(

Nem szoktam másoknak rosszat kívánni, de úgy látom te csak tapasztalatból tudod meg hogy milyen egy beteg gyereket felnevelni!!!!!!! Én tudom milyen ez, hiszen az Öcsém születési rendellenességgel született amikor én 12 éves voltam!!!!!!!!!! Sokat láttam és hallottam, és nem szépeket, jókat!!!! 7 műtétje volt a Tesómnak és most sincs gyógyultá nyílvánítva és nem is lesz!!!!

Ja és ha még ez nem volna elég az ismerősöméknek hogy Down kóros, míg szívbetegséggel is született!!!!!! :cry: :cry: :cry: Úgyhogy jó lenne ha nem vennéd őket a szájukra, és innentől kezdve nagyon örülnék ha mellőznéd a topikunkat!!!!!
Vendég
 


Húúúú, Ditke!!!Még szívbeteg is volt!!!!!Azta!!Akkor pláne!!!Hát az ilyent tényleg ki kell iktatni!!! Mert az ilyen NEM is EMBER!!!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Kíváncsi vagyok, ha TE születsz így, hogy esett volna, ha 10 évesen azt mondják, hogy, "bocsm, de a szüleidnek, az ÉDESANYÁDNAK így nem kellettél!!!!!!! :twisted: Gondolkodjál már, mit írsz!!!
És a testvéredet is elhagyták??? Gondolom, hogy nehéz beteg gyermekkel, de ezért vagyunk EMBEREK és nem valami kutya, aki a selejtet kidobja az alomból!!! :twisted:
csibefejû
 
 


Csibefejű
[quote="csibefejű"]T írta:csibefejűe oltári nagy eszű Ditke74!!!


Még nem sikerült kellően felidegesítened!!!!! :lol: :lol: :lol: De te okos tojás mivel foglalkozol?????? :lol:
Vendég
 


Itt nem az számít szerintem, hogy ki mivel foglalkozik..........ez nem "szakmai" dolog és gondolkodásmód, hanem pusztán emberi:D
csibefejû
 
 


egyébként szuper veled beszélgetni!!! :)
csibefejû
 
 


Csibefejű

Pont erre gondoltam én is!!!! Szuper volt veled beszélgetni!!!!

Úgyhogy ha nem haragszol, mivel ma és holnap vagyok még szabin, hasznosan töltöm el az időmet, nem pedig veled trécslek!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ja és a következőekben ha írsz, csak átnézek rajta!!!!! :lol: Befejeztem a veled való értelmetlen csacsogást!!!! :lol: :lol: :lol:
Mégegyszer leírom, lassan hogy el is tudd olvasni: Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy vállalja e a babát vagy sem! Álmodozhat arról hogy milyen nemü lesz, mi lesz majd ha megnő stb........ Felnőtt emberek vagyunk és úgy éljük az életünket ahogy szeretnénk és nem úgy ahogy azt mások várjál el tőlünk!!!! Ha hibázunk vállaljuk érte a felelősséget, de mindenki a saját életét akarja élni és ne úgy, ahogy azt mások elvárják, az Ő DÖNTÉSE, és a saját ÉLETE!!!!!!!
Vendég
 


"álmodozhat"-csak tudod egyesek nemcsak álmodoznak róla, ami végül is felbosszantott, hanem "ideges" a gondolattól, ha nem olyan nemű amilyet akar :twisted: -ez is akinek nem inge........
nnnna, most már lehet a tied az utolsó szó :D
Pááááá, Kedves! További jó hasznos időtöltést! -nélkülem persze:D :D
csibefejû
 
 


Ditke :P

Tudod, mindig aut a lovat ütik, amelyik jól húz. Menj szépen táppénzre és koncentrálj a lényegre!!!!!!!! Én nagyon szorítok! :!:
Ezt a tyúkagyút meg sz...le. Minek kell itt beleokoskodni a mi szerinte sznob topikunkba. Nevetséges...Mellesleg bíráskodni sem a legszebb dolog, ő pedig ezt teszi azzal, aki őszinte. Tényleg emberek vagyunk... Má betelíti itt az egész lapot!

Ticsi :P

Nem aluttá? :wink: Há mit csinász Te éjjelentee? visszaolvasok.
Akartam még kérdezni, hogy miii a teee neveed? Má csak ha publikus, mert utaltál rá régebben, hogy ritkaság.

Visszaolvasgatok, pussz

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Kép .........

Szép napot NEKTEK!!!!! :D :D

Ápolok. Délben 40.1 volt a leányzó hője! :shock: :shock: :shock:
Rohanás haza, hűtőfürdő, lázcsillapító. Menni nem tudott egyedül. Szegény.... Most már jobb. Holnap nem megyek dolgozni, nem hagyom egyedül. Nagy gyerek is kisgyerek ilyenkor.

Lili :)
Ne félj!!! Tessék telefonálni! Lépj!!! :wink: Ezt az utat végig kell járnod! Csak bátran!

Ditke :)
Hááát, ez nem a Te napod.... :? A következő csak jobb lehet! :wink: Egyé' csokit, vagy igyá' egy pizsit! Hihi! Pezsit!!! :lol:

Kukac :)
Ügyi vagy!!!!

Zsu :)
Ég a pofám, de Nálad elvesztettem a fonalat! :oops: :oops: Lombikra mentek? Nagyon ciki..... :oops: :oops: Mármint nem a lombik, hanem én!!!:lol:

Kata:)
Nemtom, mit szedett össze ez a csaj.... Ilyen magas láza még soha nem volt.

Jiiipiii!!!!!! Éhes a leány!!!! Ez már jó jel!!!! Adok neki valamit.

KépKép
zapáné
 
 


Gyugyi

Andinak jobbulást!!!!!!

Ja, tegnap vonattal mentem Pestre(mert nem vagyok sznob :lol: ), a pénztáros csajszi át akart vágni 2000 ft-tal. :shock: :roll: Jajjj,jajjj!!!!! Azt hittem x összegbe került a jegy!!! Mondom nem csak ......! És még ha a jegyem is megkaphatnám!!!!! :lol: :lol: :lol: Elnézést, elnézést!!!!!! :lol:

Előtte még voltam a vízműveknél, mert a vidéki telken dec. 12-én leszerelték a vízórát, a párom le is vakdugóztatta, mert még a csapot is ellopták róla, és amilyen jóakaró emberek vannak, képesek direkt kárt okozni. Na mindegy, a lényeg a lényeg dec.12-től-dec.31-ig a vízfogyasztásunk 3 köbméter!!!! :shock: Holott nem is használjuk, le van vakdugózva is!!!! :roll: Mondtam a nőcinek hogy nézzen utána mert nem fogom kifizetni. Hát pedig most megy majd feljebb a víz ára!!!! Tényleg nem is akarjuk használni????? Mondtam hogy egyenlőre nem, mert nem úgy állunk, de őket mindenképpen tájékoztatom akkor előtte ha használni akarom a vizet!!!!!

Amúgy nem jár rám a rúd mostanában!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magne B 6-ot eszem, úgy látszik használ!!!! :lol:
Kedden amikor megjött, akkor két süti és egy nagy piros mogyorós bánta!!!!! :lol:
Vendég
 


Mami :P

Így szubutólag Bogáncska is kaphat privit????? Ollyan szívesen megnéznélek Benneteket!!

Ticsi :P

Hát most megnéztem a szoptatós képet :lol: Háát ez nem igaz, megzabálom.
Te meg ilyeneket sütsz????? Basszus, ne kelts lelkifurdit. Mingyá elmegyek sütök én is, de csak egy kevertet!

Gyugyi :P

Basszus, jobbulást Andinak!!

Mindenkinek üdv

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Psssszt!!!!! Elaludt!!!!! :wink:

Ditke :)
Mondom én, hogy a csoki mindenre jó!!! :lol: Boldogsághormon! :wink:
Eszem én is egy kicsit! 8)

Bogáncs :)
Bizti kaphaccc! :wink: Én lecsúsztam róla, de megszerzem!!! Anyósnak remélem megvan!

KépKép
zapáné
 
 


Na, mostmár tudom, miért volt olyan szép nyákom... :D De még húzom az idegeket, hehe... vicces... :D

Gyugyi!

Megfordult a fejemben az AXN de ott régi részek mennek. Azt hiszem még van Gidion ügynök is, ugye? Fúú, és ha jól láttam a bemutatót, most gyerekek lesznek a pénteki részben, úgyhogy lehet kihagyom, néha sokkol... :shock: JOBBULÁST LÁNYODNAK!!!! Jó kis húsleves csodákra képes!!!!!

Kandi! Gratulálok a Csodababához!!! :)

Csibefejű! Eddig nem akartam írni, de most úgy döntöttem, miért is ne?!? 1. Ha van véleményed azt szépen megfogalmazva nyugodtan leírhatod, mi emberek kölönbözünk (szerencsére), de a vádaskodás az nem vélemény. Légyszíves ne dönts más nevében, hogy Ő mit tenne, ha beteg lenne a babája. Mindenkinek a maga döntése a maga gyermeke. Szerintem amúgy is elég nehéz és fájdalmas döntés (ha megtartja ha elveteti) nemhogy ha még bele is szólnak. No arról nem is beszélve, hogy HÁLA A JÓ ÉGNEK itt SENKINEK sem beteg a babája. Nem is értem ez hogy jött ide. Igen, titkon MINDENKI vágyik egy bizonyos nem-re, de olyanról még nem hallottam, hogy ezért beadná, vagy otthagyná a kórházban. Igen, lehet, hogy Vicuska nem épp a legkedvesebben fogalmazta meg a mondandóját, de csak ezért ilyen vitát szítani... Azt sem értem, miért jó úgy belecsöppenni egy társaságba, hogy rögtön neki(k) esek... Ez kicsit magas nekem. De biztos én (is) hülye vagyok. No csak ennyit akartam. Köszönöm!

Ditke! Hajrá betegszabi! Ami jár az jár! :D Látszik, hogy eü.-ben dolgozol, ahogy visszaolvastam azt hittem a következő beírásod már csak csillagokat fog tartalmazni! :D Bírod a strapát! gondolom láttál/hallottál már ennél cifrábbakat is! :D

Zsófi, gratulálok a vizsgákhoz, mostmár fel a lábakkal és pihi, nyugi!!! :D

Tyűűű, mi volt még....

Fáj a pocakom, jaaaaaaa meg kéne mondanom, hogy miért ugye??? :D hihi...

1. cn. :D El se hiszem! :D Majdnem olyan csoda, mint ahogy babás lettem! :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Napot!

Hát mi van itt má megint!

Ez a tyúkagy belerondít az oldalba!

Ditke
Ismerős a mindent csak te tudsz megcsinálni ember...én is elmentem táppénzre, pedig nagyon szarul jött, mert a bejelentett minimálbér után szar se járt, a kézhez kapott ugye sokkkal több volt. A nyugalmad érdekében menj táppénzre, és válts elérhetőséget! :D

Bogáncs
Iwiwen megtalálsz, gyerekről felismersz, de írok privit is.
Hát mit csinálok? Nem a harmadikat az tuti...vhogy nem akarnak aludni!

Gyugyi
Anyum évekig ugyanazt a kávéfőzőt lobogtatta a biztosítós előtt, ha vmi összerondította a konyhát...bevették.
Lehet ezt kisbetűvel kellett volna írni?

Mami
Mitől véres a kaki? Ez rémísztő lehet!

Zsófi
Várjuk az uhut! Gratula a vizsgákhoz!

Lili
Miért nem a győri kaáliba mész? Annak jobb híre van, mint a BMC-nek...ne harapja le a fejem, akinek ott sikerült, én nagyon sok rosszat hallottam róla!

Zsu
Csuriban, kezem lábam, sőt mindenem ami csuriba rakható!

Kolibri
Ez az árupakolás borzalmas...bár a falunkban egy néni a kőfejtőben dolgozott, és két vetélése volt, amiről nem tudtáék hogy miért, így úgy voltak vele, nem is lehet gyereke, mire rájött, hogy terhes, már mozgott, és egész addig köveket cipelt...sose lehet tudni mennyire kapaszkodik.

Dike
Ez a fuvarozás ilyen korán huh...ha nézem az iwiwes képeket, hát nem gondolnám, hogy ilyen fárasztó melót végzel. Azé pihenni is kéne!

Kandi
Gratulálok! Csak így tovább!

Mi volt még?...

Esik...
Sétálni szeretnék! Már tervezgetem mit fogunk termelni a kertben...már annyira várom, hogy kezdjük a tavaszt...tolhatná vki az időt!

Kép
ticsimû
 
 


Sleepin :)
Akkor most nem mondom, hogy RMPPB!!! :lol:
AXN: Új részek! Nincs Gidion! A morcos/szigorú bácsi a főnök.

KépKép
zapáné
 
 


Ticsi :)
Még várjon a tavasz, még nem síeltem!!!! :lol: :lol:
Nálunk is esik két napja. Csupa sár minden.
Suliban is nehéz a kölkökkel ilyenkor..... "Bezárva"....

Mamika :)
Mi van a kispasival???? Aggódunk! Jelentkezz!

KépKép
zapáné
 
 


Gyugyi! Na ne máááááá, előrébb jár, mint az RTL??? aztaaaaaaaa :DD Köszi az infot! :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


tyúkagyú
Látom, tényleg az vagy! Meg olvasni sem tudsz, ha jól vettem észre. Szerinted az, hogy húzz el, pontosan mit jelent??
Na, de ha ez kell Neked. Egy beteg babát én sem tartottam volna meg. Még ha "csak" Down-kóros, akkor sem. Na, eméssz!!!
gtünde
 
 


Sziasztokl!
Köszike mindenkinek a gratut,kedvesek vagytok!
De ugye nem idegesítek itt senkit?....de olyan sokáig írogattam ide is.....hogy még részemnek érzem...
Apa telcsijéről van kép,de az nem ,olyan jó,mert hát....tükröződött a monitor....és képzeljétek ez hordozható...mentőben,otthon stb.használható Uh-os gép!
Zsófi nem végeztél még?
Gyugyikám Andinak gyógyulást,itass Vele nagyon-nagyon sokat!Hideg paradicsomlét próbáltátok,almalé....csodákra képes!
Ditke inkább ne válaszolj!Csak annak aki megérdemli!

Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Babákok:
Kép

Crl: 2,18 cm. Pont akkorák, mint az egyedüli babák. És gyönyörűségesen ver a szívük!!! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Sleepin

Első ciklus Bende születése óta??????? :wink: :D

Hát nem sok kellett hozzá hogy mint a filmekben csak a sípolást lehessen hallani!!!! :lol: Nagy levegő, kifúj....... és írás!!!! :lol: :lol: :lol: A múltkor 80 x éves öreganyám nekem áll, hogy mikor hívom már be a 19 éves unokáját, mert már 3 órája várnak?????? Akkor még le sem esett nekem sem, hogy a "normál betegeket" 10 és 12 között hívjuk, a cukrosok, idősek, rákosok stb...... 9 órától. Hát ő egyik sem volt persze, de 10 órakor még nem voltak a rendelésen, hát valahol kórincáltak a házban!!!! Aztán szépen lassan elmondtam a néninek, hogy tessék megnyugodni de először a cukrosok, idősek, rákos betegek jönnek, aztán majd a többi! Ott állt az ajtóban, kb. a vállamig ért, és ha láttátok volna csak röhögtök az egészen mert ökölbe szorított kézzel hadonászott maga mellett és ezt szajkózta:Nem nyugszom meg! Nem nyugszom meg!!!!! Az ő unokája sürgős eset!!!! Hát akkor valami láthatatlan tintával írták, mert azon a papíron ilyen nem szerepel!!!! :lol: És ha valaki sürgős eset is, az nem azt jelenti hogy most azonnal és máris bekerül!!!! Hanem nem kell kivárnia a 3 hetes előjegyzést!!! (azt meg lehet állapitani azért hogy sürgős e, ráadásul magasvérnyomás miatt küldték a csávót!!!!)Tessék leülni!!!! Mondom én megint! Előző szitu megint, csapkod maga mellett,: Nem ülök le, nem ülök le!!!! Ezt fogja mondani a Főorvos úrnak!!!! Mondtam már mehet is, de míg itt veszekszik velem, addig mi bizony odabent nem haladunk semmire, aztán becsuktam az ajtót!!!!
A főnököm meg csak lesett: Hogy ez bizony neki nagyon rosszul esik, hogy így sértegetnek engem, mert ugye mindent hallott ő is!!!! :lol: :lol: :lol:

Lehet hülyének néztek, de nem merek elmenni tp-re, mert most is a másikat nézem, hogy el tudjon menni szabira! :oops: Pedig nem érdemki meg!!!!!! :evil: De majd hétfőn kiderül hogy hogy állnak a dolgokhoz!!!! :wink:
Vendég
 


gyugyi
lánykádnak jobbulást...

sleepin
hipp hipp hurrá...én lemaradtam rólad sztem anno...az mintha rémlene, hogy inszem előtt spontán jött Bende...de hogy konkrétan mi a baj, azt nem tom...

míg írtam megint írtatok...azt hittem rossz helyre küldtem el...

kicsit tompa vagyok még, pedig má bennem van 2 kávé

lehet ezé nem alszik ádi?

Kép
ticsimû
 
 


Kandi!
Hogy hasonlítanak a babáink??? :lol: :wink:

Ditke!
Le se állj vele! :wink:

Kata!
Nem rossz, de mivel úgy érzem fiúk, nem gondolkodom rajta! :lol: Voltam C&A-ban. Kismamacuccok még nagyok, nem is volt kisméretű és drága is volt. Sima cuccot meg nem láttam. Igazából vmi jó kis tunikát szerettem volna. Kismamaruhát majd Ausztriában veszünk, igaz egy nacit kaptam sógornőmtől, de az még nagy. Mondjuk ezt nem értem, sima gatya kicsi, kismama nagy akkor mit vegyek fel? :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Kandi :)
Nem Te vagy, aki idegesít!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Főleg, ha ilyen szép képeket teszel fel! Hordozható uh? Ilyet akartam anno!!!!! :lol: :lol:

Kukac :)
Még két szép kép!!!!! Jól látom, egyik háttal, másik szemből? Ici-pici emberkék!!! :D

Ditke :)
Én sokat ülök váróban.... Várom a sorom és hallgatózok. :lol: Hogy ott mik meg nem történnek!!!! Főleg az öregmamik tudnak sztorizni! :lol:

Nem is meséltem! (Erről jutott eszembe....) Tegnap szemben mentő és tűzoltó. Aztán dumcsiztak és leléptek. Anyu meséli ma, hogy egy bácsi, aki egyedül élt, meghalt....... 3 napig ott feküdt szegény.... A szagot érezték meg a szomszédok. Borzasztó. :?

KépKép
zapáné
 
 


Laptetű, wazze!
Kép

KépKép
zapáné
 
 


nahát

tele lett babákokkal az oldal!

jaj de gyönyörűek!

kiült az irigység az arcomra és lóbálja a lábát...

a pocakban mindig jó lenne, ha mozogna vki...

és tyúkagynak üzenem, hogy ezzel nem azt akartam mondani, hogy a kint lévőknek már nem is örülök, és mingyá viszem a lelencbe!

ditke
azé mielőtt idegileg rámennél gondolkodj el...én nem vagyok türelmes ember, egyáltalán nem...
sztem a néni sürgős eset lett volna...igaz nekem meg hozhatták volna a bablevest pár évig... :D
le a kalappal a nyugalmad előtt

kandi
gyere nyugodtan, sztem a babások jó hatással vannak a babásodókra...

mingyá dobok képet!!!!!!!

Kép
ticsimû
 
 


Gyugyi :lol: :lol:

Druszám, hol jártál, mikor erről írtam? 8) :lol:

Igen, lombikra megyünk. :lol: Dec.22-től szedtem a fogigátlót, holnaptól pedig szuri. :lol:
Andinak jobbulást!!!!
Nálunk is csupa sár minden. Én nem szeretem az ilyen időt. Inkább akkor már a hó essen. Igaz, ma reggel azt mondták a időjósok jövő héten már hó fog esni.

Sleepin :D

Neked akkor most hurrá piri? Kis titkolózós. :wink:

Ticsi :D

Mindent becsuriztál? Köszi. Szépen gyűjtögetem a drukkokat. Aztán pedig jól felhasználom. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zapáné!
Igen, szerintem is egyik a hátát mutogatja! :lol: Teszik Rám, már most! A másiknak viszont édesen lóg keze-lába. :lol:

Bejelentkeztem 12. heti uhura Hajdú doktornőhöz. :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsu :)
Mondom én, hogy ciki vagyok! :lol: :lol: De akkor jól derengett!!!! Kéne nyitnom egy jegyzetfüzetet, vagy egy osztálynaplót( :lol: ), amibe feljegyzek mindent! kapnátok ám a szöveges értékelést!!!!
Kép

KépKép
zapáné
 
 


Kép
Árpi főz!
Kép
A Boci kakil!

Vajon nincs bocimániánk?

Kép
ticsimû
 
 


Kandi :D

Még jó, hogy ide írj! Ilyen szép képet szeretnék én is. Hordozható Uh? Még nem láttam.

Zsófi :D

Annyira édesek a képen, már felismerhető babákok. 8) Most egy picit fáj a szívem, de márciusban én is ilyet fogok látni.(legalábbis remélem).
Mi lenne ha nagyobb méretű sima nacit hordanál? 8)

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Gyugyi :lol:

Most nagyon benne vagy ebben a szöveges értékelésben. :wink:
Amúgy nem vagy ciki. Nem lehet mindenkit fejben tartani.

Ticsi :D

Hány bocitok van otthon? 8) Akkor most már tudom mit vigyek ajándékba, ha megyünk. 8)

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zsófi !Tényleg egyformák!Gratulálok!-és Én is bejelentkeztem 12.heti Uh-ra Február 9.-én megyek.....mindent egyszerre is csinálunk!Mikor volt az utolsó mensid?-na az tuti nem egyszerre volt! :wink:
Okiska,ha nem idegelek senkit,gyakrabban jövök! :wink: Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Zsu!

Naná, hogy ilyet fogsz látni!!!!!!!!!!!!

Zsófi
Mert most még elférnek odabent! De mi lesz később? Kismamis is kicsi lesz! :D

Zapáné
Ha többbet jössz nem kell naplózni!
Bagoly mondja....

Kép
ticsimû
 
 


Zsu
Ez az egy bocink van...de sztorija az van.
Elmentek apjukkal vásárolni, mikor hazajöttünk a kórházból Ádámmal. Apjuk már csak azt vette észre, hogy a kocsiban ülve szorítja a bocit, de hogy melyik polcról, hogyan vette le, azt nem tudja!

hihetetlen édes!

És mi sznob szülők...hát megvettük!

Ajándék nélkül is bármikor beengedlek! Sőt nagyon várlak!

Latyak mondjon le!

Kép
ticsimû
 
 


Ticsi, 100akárhány napos ciklus végén fognat Bende. :D Nem tudom, mi lett volna a köv. lépés, asszem IR és met. :)

Pörög a topik!!!

GYÖNYÖRŰEK A MINIBABÓK!!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Ditke
Hú, sajnálom, hogy ennyire kihasználnak! Szerintem is tp!!
Ja, és ölelős smiley! :wink:

Kandi
Szupiiii!!! :D :D Így igaz, az amnio a 100%-os, de ha nem akarod, akkor nem kötelezhetnek. Integrált teszt (12. és 16. hét), sok 4D-s UH jó szakemberrel, ha nem csináltatsz amniot!

Sleepin
Szerintem Vicus nem gondolta ezt komolyan. De ezt mindannyian(regisztráltak) értettük, csak egy tyúkagyú kívülálló nem. Szerintem baromira unatkozott, és gondolta, végre vmi, amire lecsaphat. :) Amúgy teljesen egyetértek veled!

Gyugyi
Jobbulást a Zandinak!

Zsu
De izgi! Holnap indulnak a bökik!!

Kolibri
Szerintem, ha egy baba meg akar tapadni, akkor azt több mázsa sem riaszthatja el! :D

Gröni
Nem is tudtam, hogy ilyen gond volt Dóri kezével. De a lényeg, hogy rendbejött!

Mami
Hú, ez nem hangzik vmi túl jól. Gyógypuszik Daninak!

Lami
Dejó!! Lacinak jó sulizást! Ügyes volt! :)

Zsófi
Gratula a vizsgákhoz!

Lili
Ne félj! Igaza van Gyugyinak! Mi itt virtuálisan úgyis veled leszünk! :)

Fenci
Ez azért gáz, hogy ennyi időbe telik egy bacitenyésztés! :evil: Na, de majd rákérdezek Anyumnál, hogy tényleg mennyi idő egy ilyen.

Dike
Nem semmi csaj vagy! Ilyen melót?!? Ügyi vagy! Kitartás! :)

Többieknek puszi!
gtünde
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?