Napot!
Hát mi van itt má megint!
Ez a tyúkagy belerondít az oldalba!
Ditke
Ismerős a mindent csak te tudsz megcsinálni ember...én is elmentem táppénzre, pedig nagyon szarul jött, mert a bejelentett minimálbér után szar se járt, a kézhez kapott ugye sokkkal több volt. A nyugalmad érdekében menj táppénzre, és válts elérhetőséget!
Bogáncs
Iwiwen megtalálsz, gyerekről felismersz, de írok privit is.
Hát mit csinálok? Nem a harmadikat az tuti...vhogy nem akarnak aludni!
Gyugyi
Anyum évekig ugyanazt a kávéfőzőt lobogtatta a biztosítós előtt, ha vmi összerondította a konyhát...bevették.
Lehet ezt kisbetűvel kellett volna írni?
Mami
Mitől véres a kaki? Ez rémísztő lehet!
Zsófi
Várjuk az uhut! Gratula a vizsgákhoz!
Lili
Miért nem a győri kaáliba mész? Annak jobb híre van, mint a BMC-nek...ne harapja le a fejem, akinek ott sikerült, én nagyon sok rosszat hallottam róla!
Zsu
Csuriban, kezem lábam, sőt mindenem ami csuriba rakható!
Kolibri
Ez az árupakolás borzalmas...bár a falunkban egy néni a kőfejtőben dolgozott, és két vetélése volt, amiről nem tudtáék hogy miért, így úgy voltak vele, nem is lehet gyereke, mire rájött, hogy terhes, már mozgott, és egész addig köveket cipelt...sose lehet tudni mennyire kapaszkodik.
Dike
Ez a fuvarozás ilyen korán huh...ha nézem az iwiwes képeket, hát nem gondolnám, hogy ilyen fárasztó melót végzel. Azé pihenni is kéne!
Kandi
Gratulálok! Csak így tovább!
Mi volt még?...
Esik...
Sétálni szeretnék! Már tervezgetem mit fogunk termelni a kertben...már annyira várom, hogy kezdjük a tavaszt...tolhatná vki az időt!