Hali
Na itt vagyok, mar magamhoz terve
2 napig fajt a fejem, miutan elmentek, pedig nem vagyok fejfajos. Igy utolag gondolom, hogy nagy stressz volt.
Tulajdonkeppen rosszabbul is elsulhetett volna, de tul vagyunk rajta, ez a lenyeg. Anyosom egyebkent mar erkezesuk utan egy nappal eloadta magat: fozott egy kaposztafozeleket, ebbol adnom kellett Olinak es kijelentette mindenki elott, hogy a gyerek most eszik eloszor rendes etelt
Aztan hellyel kozzel okoskodott, de nem volt veszes, leszartam. Minden otletehez hozzatette, hogy azt csinalok, amit akarok, o csak ugy mondja... De miutan egy hetig o vigyazott Olira, egeszen anyjanak kezdte erezni magat, itt volt a baj. Uj Zelandrol elso nap tudtunk Skype-olni, ekkor meg megismerte a hangomat Oli, de o ramszolt, hogy ezt ne csinaljam, mert rossz lesz neki
Aztan mikor hazaertunk, szemmel lathatoan nem orult neunk, osztotta az eszt, hogy mit hogyan kellene maskepp csinalni. Tisztara kiakadtam. Apjuk csak egy nap utan latta be, mennyire onzo, ez is megnehezitette a helyzetet. Vegul is neki sem lehet konnyu anyja es felesege kozott orlodni.
De elmentek es ez a lenyeg. Kitakaritottam a retket, a lisztet es cukrot a konyhaszekrenyekbol, kivalogattam a rosszul elmosott es elrakott edenyeket, evoeszkozoket. Na meg meg sorolhatnam... igen, szeretem a tisztasagot es agybajt kapok, ha nem tudom utolerni magam. Anyosom orok fozesevel is az o nelkulozhetetlenseget akarja mutatni. Jol telerakta a melyhutot, majd leolvad
Kell a francnak
Otthon is az o tonnaszmra bedobozolt kajaitol nem tudtunk soha elmenni egy etterembe, mert meg kellett elobb enni. Bezzeg, amikor en foztem, forgatta a szemeit, amikor aposom megdicserte. Es majd felrobbant, amikor meg meg is kerte ot, hogy tanulja meg a piskotas-mazsolas csokikrememet, mert neki annyira izlett. Aposommal egyebkent semmi gond, egy aldott jo lelek. Anyos hattereben halkan meghuzza magat. De kar erte a szo is, amit leirok, nem is teszem tobbe, csak jo volt egy par dolgot az ezerbol kiadni magambol.
Olival amugy mar minden rendben, jokat nevetunk, hulyulunk, tudom, ugy sem fog emlekezni semmire. Nagyon kis orokmozgo lett, allandoan lab alatt van. Tudom, amint jarni fog, nem lesz mar ekkora szabadsagom
Meg nem allt fol targyak mellett, de rajtam felmaszik es mar nagyon akar allni. Hihetetlen, de erti, amit mondok, a megnevezett jatekokat a kezebe veszi, a lampara nez, ha azt kerdezem, hol van, vagy a karacsonyfara, ami meg mindig megvan
Es nagyon edin utanoz engem, papazik is. Etvagy toretlen, 80cm/11,3kg.
Itt egy-ket kep az unnepekrol.... Uj Zelandon csodalatos volt, de rajottem, nem csinaltunk jo kepeket, a sivar vulkanok meg gejzirek meg ugy sem mondanak nektek semmit. Delfinekrol kepet meg barhol latni. De az interneten rengeteg kep van, nezzetek meg, gyonyoru
Sokkal jobban tetszik, mint Ausztralia, az emberek oszinten kedvesek es minden sokkal intelligensebbnek hat, mint itt. Hiaba, nem bortontoltelekek leszarmazottai.... A maori bennszulottekkel pedig a viszonyuk nem emlitheto egy lapon az itteni aboroginalokkal. Ok ugyanis valoban egyutt elnek. Biztosan vissza fogunk menni meg, hogy a deli szigetet is megnezzuk, talan jovore Sydney-bol.
KARACSONY
OLI ES AJANDEKAI
OLI SZERETI A GYEREKEKET
KULONOSEN A KISLANYOKAT
ES VISZONT....
Edu, a szopi veget ugy is a gyerekek dontik el. Tudom, aki sokaig szoptat, annak nehez ez az elvalas, mert egy bensoseges viszony szunik meg ezzel. Bambi tud ebben tanacsot adni. Tenyleg nem akarom osztani az eszt, abbol most elegem is van, de szerintem napi 3 szilard kaja nem eleg. A szoptatast nem szabad mar teljes etkezesnek folfogni, hiszen mar a tapszer sem az ebben a korban, pedig abban van boven kaloria. Amugy nagyon csini vagy a kepeken. Hova fogynal meg
Rima, en is most mennek vissza dolgozni, ha Norvegiaban lennenk meg. Hat, nehez ugy... valoszinuleg dolgoznek, mert felnek, hogy elvesz a tuti laza es jol fizeto munkam. Marioval hogy vagytok
Suliba tudsz jarni
Leon hiperaktiv lehet... es nagyon ugyes
Te szoptatsz meg
Tenyleg 2 eves koarig akarod
Egyutt alszotok meg Leonnal
Mit ertesz az alatt, hogy nem szeret aludni
Ejjel sem
Bocs a sok kerdezesert...
Kolyok, olyan ritkan hallunk feloed. Masik topikba gyakrabban mesz
Mizujs kis Mateval
Mi az a sok program
Merre kirandultok
Gyonyoru lehet feletek a tel
Bambi, te csak olvasol minket...
Irhatnal, hogyan tengeted napajaidat. Szaladni kell mar Dani utan
Nem bantad meg, hogy egy gyereket megis felvallaltal
Aranyeso, kitartas
Rimanak is rendszertelen vol a ciklusa, aztan hipp-hopp osszejott Leon
Nem is hinnem, hogy feletek lehet huvos is...