Sziasztok!
Nagyon nem tudtam írni mostanában, de visszaolvastam mindent,és megpróbálok visszakapcsolódni.
Kata:nagyon sajnálom Kevin fülét, remélem hamar rendbe jön. Végre megtalálták a sok sírás okát, biztosan jobb éjszakáitok is lesznek. Szurkolok nagyon érte.
Aida:Noli tündéri kis pofa. És mennyi haja van, nagyon helyes. Mikor is mentek kivizsgálásra? Remélem minden rendben van és szépen hízik.
Andy: Mit mondott a doki? Remélem nem kell az a beavatkozás. Mikor olvastam hogy mi a helyzet veled, gyorsan elrohantam kontrollra, mert eddig én is lapítottam. Minden rendben van, de nem csinált uh-t. Remélem tényleg minden ok.
Velünk minden rendben van.túlvagyunk egy kisebb náthán, és voltunk koponya, hasi és csípő uh-án a tűzoltó utcai gyerek kórházba.fizetős volt, meg voltam elégedve vele. Nem találtak semmi rendellenest.Dóri nagyon szépen fejlődik, bár mi csak most értük el az 5kgot.
Hason is elvan már kis ideig üvöltés nélkül, és szépen tartja a fejét.
A kakija színével vannak gondok, ezért vinnem kell a gyerekorvosnak kakis pelust.Lehet nem jó neki ez a tápszer amit eszik.
Tejem nemsokára teljesen elapad, ezért szomorú vagyok, de nem tudok mit tenni….már mindent kipróbáltam. Biztos emiatt, 2 napja majd leszakad a derekam, szerintem meg fog jönni. Remélem nem lesz olyan erős mensi, hogy behozza a 12 hónap lemaradást.
Már 4.éjszaka hogy Dóri végig a kiságyában alszik, olyan jó ez így, remélem megtartja ezt a jó szokást. Erősen gondolkodom rajta hogy áttesszük külön szobába mert még velünk van,de emiatt nem alszik el 11nél előbb. Nálatok hol alszik a baba? Ti mikor teszitek át?
és egy kép rólunk.