Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok! :D

Kolibri :D Óóóóóóh a francba... :evil: más gondolom akkor nem volt a közelben aki megcsinálhatta volna?? :oops: :roll: :evil:

Zsu :D Én is tekerem az időt...

Gyugyi :D Iratok rendberakása... ismerős... múlt héten nekem is az volt a programom. Iderámoltam minden papírt magam köré és selejteztem meg bedossziéztam őket. Most szépen rendbe vannak. :wink: Már félévzárás? :roll: Tényleg... lesz valami kis szünet a második félév előtt?

Dike :D Hát Te is rosszul aludtál éjjel? Biztos van valami a levegőben... :oops: Vigyázz magadra az úton!!

Pompom :D Remélem párodnak a második kúra hatni fog hamar! Örülök, hogy kutyus legalább jobban van! :P

Én meg szétrobbanok... megint hívtam a házidoki asszisztensét a vizelet tenyésztés eredményért. Még mindig nincs, na de akkor felhívja a labort és rákérdez hogy mi tart 1 hétig. Aztán pár perc múlva visszahívott hogy elkeverték a leletem, pedig már meg van az eredmény és pozitív, van baktérium, de azt nem mondták hogy mi. Küldenek egy másolatot holnapra a rendelőbe, úgyhogy holnap kőő bemennem a dokihoz. R....djanak meg.... én meg olyan ideg vagyok már amúgy is ettől és itt húzzák mint a rétestésztát. Már alig várom hogy bevegyem az első gyogyit... Állítólag csak semicilint lehet ilyenkor szedni, majd utánaolvasok a neten.. :roll:

Krisz :D Ez jó hír! Akkor köv ciklusban már indultok? :roll:
fenci
 
 


Napot

vmi tényleg volt a levegőben, de még van is...gyerekek nem aludtak se éjjel se most...fáradt vagyok...

Kép
ticsimû
 
 


fenci
basszus, pedig nem mindegy, hogy egy kismamának mi van a szervezetében! azért figyelhetnének :evil:

dike
ti fuvarosként dolgoztok? apa a rendörség mellett? hát, az fáraszto lehet szegénynek... te pénteken mész dokihoz? minnyá iitt van. ne izgulj a hsg miatt, sokaknak megcsinálták itt. a babátokért teszed, igy állj hozzá. kiderül, mi a gond, és további lépések jöhetnek, ami közelebb visz a babához.

ticsi
melegfront? nálunk nagyon szép az idö, van vagy 8 fok, süt a nap. lehet, ezt érzitek.

ma elmentem vc-re, és egyedül pi.hettem! de megtudtam, miért. kölök az elbarikádozott virágosasztaélhoz mégis bemászott valahogy, de fogalmam sincs, hogyxan :shock: talán az azstal alatt kuszott, vagy felmászott rá???
Kép

az asztalt szokta rángatni, mert akkor rezegnek a levelek. :shock:
ahova meg nem szabad nyulnia, oda dobja a labdáit. tegnap 3at szedtem ki a cserepekböl :roll:
Vendég
 

 
 

Hali!

Kolibri :D

Sajnálom. :evil:

Ticsi :D

Nem csak a gyerekek nem tudtak aludni. Én már a 2.éjszaka szenvedek. :? Bááárrrr....Akkor lehet én is még gyerek vagyok? :lol:
Pihenjetek nappal!

Kata :D

elfelejtettem írni, megkaptam a privit. :D A gyerkőcök nagyon találékonyak. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Kata

Nálunk ezé nincs má virág..landoltak a padlón...

Kép
ticsimû
 
 


Zsu
Nem pirianyó közeleg? Én akkor vergődök éjjelente...holo fázok, hol melegem van...
mikorra várod?

Kép
ticsimû
 
 


Ticsi :D

Bármikor jöhet. Az előző stimunál akkor jött meg, mikor elkezdtünk szúrni.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Én is szarul alszom napok óta. nehezen alszok el, éjjel úgy kelek, hogy Te jó ég, még nem i aludtam csak szundikáztam, pedig aludtam (vagyis aludnom kellett). Ma gyerek korán kelt. :( ááááááááááá :(((

Gyugyi! Tegnap nem a gyilkos elmék volt, hanem a gyilkos számok! :D Nem baj, elnézem a fáradtságodnak! :D

Kata! Múltkor gyerekem bent ült az asztal alatt, úgy, hogy minden szék be volt tolva. Azaz átmászott a szék alatt, úgy hogy van keresztléc. No comment. :D Ja és várj, bodok egy képet, érdemes megnézni!

Kép

Kép

Szóljatok, ha nem találjátok a gyereket! :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


bodok=dobok...

Kép
Kép
sleepin
 
 


kolibri! szegénykém! :(

kata! igen fuvarozok, személyszállitás szüleim cégénél, párom meg besegit. a babára gondolok de akkor is nagyon kicsi a fájdalomküszöböm, de inkább a félelem. én 10 év után most egy éve voltam vérvételen ahova először anyuval, aztán barátnőmmel, és harmadjára a barátommal mentem. a félelemtől ver a viz meg fuuuu nagyon félek a tűtől, de a vérvételt kezdem megszokni.

vettem egy új fényképezőgépet tök örülök neki! :)

KépKép
dike
 
 


szia dike én is nagyon félek a tűtől, juliusban voltam vért adni utoljára. Az ugy zajlott le, hogy párom volt a doki néninknél küldőpapirért tüdő röngenre. Mondta neki, hogy babát akarunk és nem jönn. Erre azt mondta, hogy akkor szóba sem jöhet a röngen de ha gondolja ir nekem küldőpapirt valami vérvizsgálatra amit szerinte havi 1. napján érdemes csinálni ( :roll: ), én pont ott voltam. Felhivott a párom, hogy van egy küldő papirja ha beválalom 10 percen belül jön értem. Hát még magamhoz sem tértem már ott voltam vért adni, végig ott volt mellettem. Akkor azt mondtam a babáért adok vért. (a teszt jó eredményt mutatott). De nem egyhamar hagyom magam ujra megcsapolni, akkor is csak a babáért :wink: .

Kép
Kép
melisch
 
 


Hali!

Kolibri
Te szegény!!!Ez szenyaság!!!Vigyázz magadra!!!

Dike
Téged se irigyellek ám, ennyit dolgozni vagy legalábbis nem egyszerű...ilyenkor főleg nem.Vigyázz magadra te is!!!

Zapáné
Nekünk már pénteken volt osztályozó. :D

Kata, Sleepin
Nem Hudíninek hívják a gyermekeiteket??? :lol:

Fenci
Magzatvíz nélkül??? :shock: Anyum meg burokban született. :D

Én jól vagyok. A torkom is jobb.Hőm 36.9 volt reggel...lehet, hogy megvolt a pé...lehet. Ma eszembe jutott, hogy lehet, hogy saját magam fertőztem meg bacival???? :shock: Méghozzá a lázmérővel????Legutóbb amikor mértem a hőm, akkor voltam beteg, most 2 napja mérem és akkor kezdett fájni a torkom.Ez lehetséges? Vagy hülyeség? :oops: :roll:

A suli egész jól eltelt, csak 5 órám volt, aztán aludtam itthon 2-őt mert úgy volt, hogy egyfolytában tanítok 3-tól fél 8-ig, de a fél5-ös tanítványom rejtélyes okok miatt nem jöttt...mindjárt jön a 6-os.
Még időm is van olvasni mint látjátok... :wink:

Pusz mindenkinek!!! :D
vizkriszisback
 
 


sleepin
hehe, ezek jó képek. aztán kiderült án, Davi is az asztal alatt mászott be. ö ugye kommandosként kuszott a hasán sokáig, még vannak emlékei ugy látszik.
és akkor ha nem látod Bendét, merre indulsz? amerre dől vmi? :D

krisz
én is sokat birnék aludni, de Peti 3 éves korában is aludtam délben, pedig akkor éjjel nem ébredt már, és reggel is egész jo idöben kelt. nekem is viszonylag sok az alvásigényem. iskolában szenvedtem is dél után, mindig jött az alvásidő, és fájt a fejem, mert ugye kimaradt :lol:

zsu
jaaj, ugy szurkolok. mikortol nem dolgozol?

dike, melisch
én birom a tűt, de apjuk!... neki volt wgyszer vérvétel, elkisértem, de kint vártam. halálsépadtan jött ki, mondta, hogy elforditotta a fejét, becsukta a szemét, ápolónő meg biztatta, hogy sokan vannak igy, és többnyire a pasik :shock: utána fél napig haldokolt.
én mostanában ügyes ápolókat fogok ki, alig érezni vmit. gondolj adddig vmi szépre. könnyü mondani. meg csak addig érzed, amig beböki, az meg talán 1 másodperc sincs. utána jutalmazd meg magadat vmi finommal. legalább visszanyered a vércukrodat, meg a színedet.
Vendég
 


Szép hajnalt banyákok! :P

Rég volt már ilyen aktuális az irományom, "ma megint megjött", vagyis már tegnap! :shock: Na de nehogy sajnálkozzatok! :lol: Kicsit meglepődtem, de legalább tom, hogy mé' fájtam ennyire már napok óta! Így most dokihoz sem tudtam visszamenni, elég kínos volt lemondani! :oops: Majd jövőhéten.... vagyis remélem nem lesz meg addig! :shock:

Két napja jókat alszunk, 11-kor elalszik Dóra és fél 5-5 körül kelünk. Basszus, de jól esett ennyit aludni. Annyira, hogy most meg nem tok!

Tegnap voltunk gyógytornásznál, gyógyultnak nyilvánították a kicsi kezét, még egyszer megyünk csak úgy és végre már oda sem kell! Jaj, asszem nem is írtam, hogy mikor szülés közben elakadt a keze, lebénult. Először nem tudták, hogy a kulcscsontja tört-e el vagy izombénulás. De az is egy jó szitu volt, hogy gyerekorvos rá sem nézett napokig, a dokim nézte meg a kezét, hogy mi lehet a baj, törés vagy mi... Szóval tornáztatni kellett és így rendbe jött.

Ma nincs jó napom. Csak úgy, talán megérzés vagy mi verézelte apjukot, hogy egy volt kollegáját felhívja, hogy mi van a kislányával, mert karácsony környékén már az őssejt beültetésnek köszönhetően elkezdett javulni, szinte meggyógyult a leukémiából... és akkor ma azt mondja az apja, hogy pénteken meghalt. :cry: Ráadásul nem a betegségbe, hanem egy kanultől trombozis kapott és fertőzésben halt meg. 13 éves volt, 10 évig küzdött! :cry:

Na, a végére egy vicc.

Jósoltattam egy jósnővel milyen lesz a 2009-es év. Azt mondta ne aggódjak, nem lesz gáz! :lol:

Hú, egy leírva nem is olyan vicces! :roll:

Most nem tok visszaolvasni, de igérem jövök még! :wink:

Kép

Kép
gröni
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Ma 11-ig itthon dekkolok, várom a biztosítóst. Telefonon 41ezret ajánlottak, nem fogadtam el. Az asztalos is aszonta, hogy ez elég karcsú ajánlat. Basszus 367ezer volt a konyhabútor 7 évvel ezelőtt! Remélem, személyesen többet ajánl. :roll:

Gröni :)
Túlaludtad magad? :wink:
De jó, hogy Dóri keze rendben van!
Jó hamar megjött megint. :shock: Én 6-8 hónapig húztam.

Vicced jó, bár kicsit lassan esett le! :lol: :lol:

Kata :)
Napközben nehezen alszom el. Gyerekkoromban sem ment. Bár, most már, hogy korosodom, egyre gyakrabban bólintok hétvégén egyet délután! :D

Krisz :)
Nagyon korán van az idén ez a félévzárás.... Küzdünk a szöveges értékeléssel. Új napló van, ott kellett aláhúzogatni..... iszonyat nehéz. Órákig tartott és még csak a piszkozat van meg. :shock: De szerencsére megszavaztuk, hogy a már bevált, számítógépes értékelést használjuk mégis. Mondjuk fölöslegesen huzigáltam.... De így egyszerűbb és gyorsabb. Ha belegondolok, hogy ezt még a tájékoztató füzetben is meg kellett volna tennem, aztán meg összeolvasni gyerekenként, tantárgyanként.... :shock:

Dike :)
Mekkora autót vezetsz? :roll: Zapa egy ford transittal jár, egyszer vezettem! Horror!!! Kínomban vihogtam! Ott ültem fent a kakasülőn, dülöngélt alattam az egész batár. :lol: Komolyan, mint a vidámparkban, úgy éreztem magam!!!

Sleepin :)
AXN - gyilkos elmék! Minden nap!!! :wink:
Bújócskáztok? :D Én már csak a macskát keresem!! :wink: Gyerekem csak itthonról szokott eltűnni! :wink:

Zsu :)
Hogy telt az éjszaka? Tudtál aludni?

Kata :)
Ismerős torlasz!!! :D Nálunk a tévé előtt volt az asztal! Mindig buzerálták a videjót!

Fenci :)
Már II. félév van! Hétfőtől. Szünet lesz!!!! SÍSZÜNET!!!! :lol: :lol:

Kolibri :)
Akkor tegnap "gyurtál, wazze" ?! :roll: Izomláz?

Pompom :)
Fecsgő tipegőket nem nézed? haláli!!!!

Ticsi :)
Sikerült pihenni? Én alszom, csak marhaságokat álmodok.... Ma álmomban az egyik kollégám hajigálta a gyerekeket az udvaron, mintha vízben lennének! :shock:

Tüncsi :)
Egyetértek.... :wink:

Tavi :)
Meggyógyultál?

Mi vót még???

KépKép
zapáné
 
 


Jó reggelt!

Ma egész jól aludtam, 11 után vettem be az uccsó magnézium adagom és hajnal fél 4-kor mikor pisilni mentem még nem fájt semmim. :shock: Aztán persze 1 órán keresztül nem tudtam elaludni. :lol:

Gyugyi :D Akkor ma délelőtt henyéljél, jó is az! :D Akkor hamar vége lett az első félévnek. :wink:

Gröni :D Ez a leukémiás sztori szörnyű... :cry: :cry: Mi valszeg levetetjük a köldökzsinórvért. Örülök, hogy Dóri keze rendbejött, nem mesélted korábban hogy baj volt vele.

Krisz :D Nem vagy semmi, hogy mindig tudsz délutánonként szunyálni! Mondjuk kell is ha még esténként is melózol! :wink:

Sleepin, Kata :D Haláliak ezek a fotók! :lol:

Képzeljétek, van egy barátnőm aki 4 héttel jár előttem és szintén a Szent Imrében szeretne szülni (2. baba). Tegnap volt dokinál és azt mondta neki a doki, hogy már teljesen leszállt a baba és már nyomja is a méhszájat pedig még csak a 33. hétben van, de lehet 2 hét múlva már szül is. Viszont ha ez így lenne, akkor a Szent Imrébe nem mehet, csak a Jánosba. :shock: :oops: Most akkor azt nem értem, engem miért akarnak a Szent Imrébe hamarabb befektetni, hogy ha baj van, akkor meg majd tologatnak a Jánosba vagy mi? :shock: :roll: Jövő héten feltétlenül rákérdezek az orvosnál. Azt mondták 36. hét előtt nem tudják kellőképpen ellátni ott a babákat... :roll: :?
fenci
 
 


Fenci :)
Nálunk, itten vidéken :lol: , csak egy kórház van. :wink: Furcsa nekem ez az ide-oda küldözgetés..... Kérdezz rá mindenféleképpen!

KépKép
zapáné
 
 


Most nézem a vonalzómat!!!! :lol: :lol:
Belépek az utolsó hónapba!!!!!! :wink: :lol: :lol:
Kép

KépKép
zapáné
 
 


Sziasztok!

Rendesen érzem a derekamat! :? De legalább tudom, hogy keményen dolgoztam! :D :twisted:

Fenci!
Lehet, hogy az Imrében nincsen PIC. Viszont ezek szerint a Jánosban kell lennie. A dokid pedig szerintem optimista veletek kapcsolatban és tudja, hogy nem lesz semmi gond a 37. hétig.
Ja! Borzasztó, hogy csak úgy elkeverik a leletedet. Közben meg kéne is rá valami gyogyi! :evil: Remélem nem lesz probléma.

Gröni!
Örülök, hogy rendben van Dóra keze. :D Jó, hogy ki tudod most aludni magadat.
Sajnálom a leukémiás kislányt a történtekért. :cry:

Krisz!
Lehet tényleg magadat fertőzted vissza. Pihizz sokat, amikor csak tudsz. :D

Kata! Sleepin!
Aranyosak ezek a kis rejtőzködő kiskommandósok! :D

Gyugyi!
Ezt az összeget én is keveselném a helyedben. :evil: Remélem személyesen meggyőzöd az igazadról. Ha kell tettlegesen. :lol:

Dike!
Ne féljél a tűtől! :wink: Pénteken mész uh-ra? Remélem jó híreket kapsz! :D És már nem is kell vv-re menned. :wink:

Zsu!
Millió drukk megy neked is péntekre! :D Februártól már tp-n leszel?


Ticsi!
Gyerkőcök aludtak ma? :)

Pompom!
Kutyi remélem még jobban van! :D Akkor Apa gyógyuljon meg! Aztán hajrá!!!! :D

Lami!
Hogy van Laci? Mama vigyáz rá, vagy tp-n vagy vele? Küldöm a gyógypuszikat!

Vicuska!
Merre jársz? Holnap kérünk sztárfotókat! Küljuk tovább a nyuszis magazinnak! :lol:

Zsófi!
Holnapra neked is drukk az uh-hoz! Várjuk tőled is a képeket és híreket! :D

Tavi!
Én azért csendben nagyon drukkolok neked, hogy fogjon ez a laptető valamit! :D

Nincs kedvem dolgozniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Munkaundoritiszem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kolibri28
 
 


Gyugyi, Neked akartam írni, hogy a felettünk lévő már ezerszer beáztatott, de sosem hívtam ki a biztosítót. Aztán jó 3 hónapja nagyon durván beáztatott (konyha, WC, előszoba, fürdő), mondom akkor itt az ideje. Hívtam a biztosítót és kérdezték 100e Ft alatti vagy feletti a kár. Mondom tuti feletti. Oké, akkor kijön a kolléga. Kolléga kijött és jól pofáraestünk, mert 38e Ft-ot ítélt csak meg... :shock: :lol: :lol: :lol: Ő úgy számolt, hogy csak azt a pár négyzetmétert kell újra festeni meg tapétázni. Kérdem én, hogy tapétázol csak pár négyzetmétert? :roll: Na mindegy, ennek a lakásnak már úgyis mindegy, nemsokára dobbantunk. 8) :lol: Utolsó hónap, ez jó!!! :lol: :lol:

Kolibri :D Akarsz jó computerjátékot? :roll: Ha igen, küldhetek neked mailben. :D Mi az a PIC? :oops: :roll:
fenci
 
 


Fenci !
Perinatális Intenziv Centrum- Koraszülött osztály
Ha játszanék azt sajna észrevennék. :( Így csak olvasgatok, meg teszek-veszek. Igaz majd észreveszik, hogy nics bevétel, de sebaj! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kolibri28 2009.01.21 09:51-kor.
kolibri28
 
 


Na, itt volt a manusz. Csinált képeket. Szerinte is nagy meló lesz! Kérnünk kell részletes árajánlatot az asztalostól. Meglesz!!! Remélem, többet "hoz" ki belőle! Meglásssuk.....

KépKép
zapáné
 
 


HELO JÁNYOK!

nekem is már megint megjött, hát nem sok békét hagyott magaától, bár most csak ey napig tartott egyenlőe pici fájdalommal, gondolom a durvulás csak később gyön..

Fencike!!

hjaj nem is tudtam, hogy szentimrés vagy hááááátt....jó kórház szó se róla, de nincs koraszülött ellátás és ez nem a legjobb...bár legyünk pozítivalk és TUTIIII a végéig viszed, de azért figyelni kell...ha gondlod szivesen adok infokat dokikról a sote 2 ről, sokszor odaviszik a picre a piciket, vagy a Jánosba persze...a klinikát csak azért mondom mert ismerem és bátran merem ajánlani...sajos ha korábban jön a baba, akkor elszaladnak vele egy másik kórházba szülés után és anyukát csak később viszik utána---ugyhogy kédezz rá de ne eizguuuulj nem lesz ilyen! :lol:
na meg ez a leletelkeveredés :evil: kapják be!!!!egyébként nem para nekem is volt kétszer antibogyó jár érte és/vagy hüvelykúp, cask azért nem árt elkezdeni előbb utóbb a kezelést :?

Grönike!

nahát mik történtek a jánykd kezével, nade minden jó ha vége jó :) éljenek a nagy alvások :lol: rakjáál képet!!! :lol: :lol:

Gyugyi!

hu már vcsak egy hóónaaaap de jóóó..mióta itt nyílt velünk szemben egy sikölcsönző mindig nézem mikor sétálok akutyával a boldog és feldobott emereket akik jönnek ki cuccokkal...szinte látom alig várják hogy felkapják a léceket és induljanak a lejtőn :lol: na majd mi is nemsokára gyerekestül :wink:

na szünet mer sirásrivás van...danikám nak kicist véres hasmenése van, hát nem röült a dokinéni hogy kéthónaposan már ilyen van :cry: jön ma délre oltotta volna őket, persze ez így csúszik reméljük semmi komoly gond...kedélye jó zabál változatlanul 8) hát reméljük semmi baja nem lesz...
Vendég
 


Szép napot! :lol:

Kép

Mamika!
gyógypuszi megy Danikának!remélem nincs komolyabb baj :roll:
én azt hittem 6 hónapig nincs piri szülés után :shock:

Pompom!
jó h a kutyi jobban van :wink:

Fenci!
baccák meg! :evil: egyél tőzegáfonyát, az gyógynövény és hólyaghurutra van.már írtam, nekem z elején volt sok-sok baci a pipimben, és tökre helyrehozta, persze nem helyetteti az antibiot-t, de mellette, meg utána megelőzésre tök jó.bármilyen patikában, drogériában kapható!
ma mész lepénykukucsra igaz?gyere a hírekkel 8)
ne is gondolj koraszülésre :)

Gyugyi!
1 hónap és síelhecc :D biztosítók nagy g&cik :evil:
macsek???????????????????????????? :?:

Sleepin!
én megtaláltam a gyereket a képen :D

Kolibri!
basszus..... :twisted:

Dike!
nagyon kivi vagyok, mi lesz pénteken :P

Kata!
jó kis barikád :D

Krisz!
ne légy beteg, nyomasd a vitamint!párodnak gratula :D
hajrá short protokoll 8)

Zsu!
már csak 2 nap :lol:

Grönike!
szijja! 8) neke is mér jött meg? :roll: babád kezéről nem is tudtam... :( de a lényeg, h rendbejött :P

Lamásza!
ma hogy vagytok?ment az ivás?mármint a gyereknél :oops: :lol:

én se alszok 2 napja....ha igen, horrorosat álmodok :evil:
tegnap voltam védőnéninél, jó alacsony volt a vérnyomim, azt mondta a melegfront miatt :shock: , a vércukrom szupi lett/1 zsömle+2 dl tej után 1 órával), ettől pedig egy kicsit féltem, mert a múltkori majdnem határérték volt :roll: 8)
Vendég
 


zapáné! én is ford transittal járok, de van nagy buszra is jogsim. :) fél évig meg nagy 19személyes merci sprinterrel jártam a győr-mór járatot, halál volt.

kolbri! igen pénteken, nem fogok jó hirt kapni hidd el :( fáj a mellem ahogy mindig, minden ugyan ugy zajlik mint eddig. :(


sajna most nincs időm irni megyek fuvarba...nagyon álmos vagyok, nem tudom mi lesz velem éjszaka.napközbe nem tudok aludni.párom éjszakás lesz ma, tehát én megyek 22 30tól 23 30ig, aztán éjjel 1től 2ig és reggel fél 5töl 8ig. szerintetek mit tegyek nagyon fogok szenvedni ez egy ilyen hét.. :cry:

KépKép
dike
 
 


Napot!

Hát a mai napunk se rózsaszín!
Tegnap túlestünk a kötelező oltáson. 2 kúp után se akart elaludni! :evil: :evil: :evil:

Ma is szinte egész nap fent van, de legalább nem ordít, most beszélget a zsiráffal, meg a csuklócsörgővel.

Én álmos vagyok!

Visszaolvastam, de a szita, kiszakadt...bocsánat...

Este még tán jövök

Kép
ticsimû
 
 


Helló csajok!

Köszönöm Laci már jól van , holnap elengedték suliba! Szegény annyit ivott!!!!!! Nem én voltam itthon vele, apu barinője, de telefonon mindig értekeztünk!

Na megyek pancsi!!!

Mami!!
Vigyázz a kis pöcsösre naggggyon!!!!

Gröni!
Ez nagyon szomorú :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Bekukk....

Bizonyítványt írok..... :?

Vicuska :)
Offolok. :oops:
A sebe már kisebb, de még mindig nem záródott. Ez normális? :roll: Fehér belül. Ha emberből lenne, tuti összeöltötték volna már. Macseknál nem lehet ilyet helyi érzéstelenítéssel? Ha síelésig nem gyógyul meg, nemtom mi lesz.... :(
Kép

Bocsi, de most csak ennyi leszek... Már jojóznak a szemeim a szöveges értékeléstől.
Kép

Hiányoztok!!!!!!! :roll:

KépKép
zapáné
 
 


Sziasztok!

Végigolvastam, de nem volt sok,mégis elfelejtettem.
Tegnap éjszaka se aludtam vmi jól.Pedig a Barátok közt után már aludtam is.De hála a kutyáknak félkettőkor felkeltem. 2-ig bírtam az ugatásukat, aztán mentem az ablakba kiabálni. :roll: Kiderült, hogy a szomszéd kutya Tina udvarlóját ugatta egész idő alatt- :evil: A kis dögöm pedig ül a kiskapuban, az udvarló meg a másik oldalt. :shock: Hogy mit csináltak?Azt nem tudom, össze nem ragadtak az biztos. 8) Sikerült mindenkit bezavarni a helyére, így nyugi volt. De csak 3 után tudtam visszaaludni. :evil:

Kata :D

A punkciótól nem fogok dolgozni.

Sleepin :D

Szépen el tud tűnni Bende. 8)

Fenci :D

Sajnálom,hogy ilyen az egészségügy. Elkeverik a leletet? :evil:

Mi volt még? :oops:

Gyugyi :D

Mindjárt vége a félévnek. Te is hiányzol nekünk. 8) Biztosítóst próbáld meggyőzni, hogy fizessenek többet.

Mami :D

Sajnálom Danit. Remélem már jobban van.

Vicus :D

Igen, már csak kettőt kell aludnom. :lol:

Kolibri :D

Igen február táppénz. Már alig várom. :lol:

Ticsi :D

Szegény..... Mára jó alvást nektek is.

Na megyek, beszólok a kutyámnak,mert most ő dumál egy fél órája.Lehet idegenek mászkálnak az utcába? :roll:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sziasztok!
Csak egy sor!
KicsiCsodám teljesen jó ütemben nő,az előző Uh-okhoz mérjük a rendszertelen ciklusok miatt!
9hetes és pár napos már,attól függ hol nézte a doktornő,25mm!
Kézgumóival csak úgy kalimpált!
Integrált tesztre megyek a 12.héten,de sajna az amniót nem tudom elkerülni a korom miatt!
Na pusza Nektek!!!

Kép kb. így nézett ki,sajna nem kaptam képet,csak telóval fotóztunk!
Sok sikert Nektek!!! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


kandi!!!! nagy nagy gratula!!! :D

mentem dolgozni :(

KépKép
dike
 
 


Hali!

36,8 voltam, nem túl sok. :?

Dike
Ez embertelen!!!
Vigyázz magadra!!!
Én aludtam ma is 2 órát délután. :lol: :cry:
Holnap nem fogok.

Zapáné,Fenci
Remélem sok pénzt ítélnek!!!Elég baj az a sok macera amivel ez jár.

Zsu
Mindjárt kezdesz! :D

Kandi
A lényeg, hogy ti láttátok. :D
vizkriszisback
 
 


jó reggelt!!! nagyon álmos vagyok :(

ma megyünk a páromnak öltönyt venni Fehérvárra, remélem sikerül.már megint egy csomó kiadás :( én tegnap megmértem 37.1, ma nem.

KépKép
dike
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Andi beteg. 38.5. Hörögve köhög. Frankó. :? :(

Kandi :)
Kép

KépKép
zapáné
 
 


Sziasztok!

Kandi!
Gratulálok! :D

Gyugyi!
Andinak jobbulást! :(

Dike!
Kitartást a melóhoz! Végül nem adtad be a jelentkezésedet abba a suliba amit írtál? :shock: Van még esély arra az állásra?

Fenci?

Uh-soknak mára drukk ezerrel!!!!!!!!!! :D

Nekem ma megint megjött... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Holnap megyek vv-re.

Puszi!
kolibri28
 
 


Kolibri!
Sajnálom!!! :cry: Piri kapja be!

Zsu!
Holnap kezdődnek a szurik, hurráááá!!!!!!!!!!+++++++++++

Lmami, Gröni!
Hát sokáig nem várt piri. :evil:

Gyugyi!
Andinak jobbulást!!!

Kandi!
Gratulálok a babához! Nem úgy van, hogy az integrált teszt kiválthatja az amnio-t?

Mami!
Te csak uhun voltál Hajdú dr.nőnél, vért nem vettek teszthez az ikrek miatt, igaz? Csak mert olvastam azt is, hogy a kombinált teszt nem mutat semmit ikreknél, és az ellenkezőjét is.

Vicuska!
Tegnap gondotam Rád. Fehérváron voltunk. Akartam magamnak venni valamit igaz csak 1 órát adott az uram a plázában, de semmit nem talátam.

Kata!
Rád is gondoltam! :wink:

Fenci!
Veled álmodtam. Kórházban voltál és mentem látogatni és nem jutott eszembe a vezetékneved. Aztán mikor reggel fekeltem, akkor rögtön eszembejutott! :lol: Bacit sajnálom!

Képzeljétek, tegnap levizsgáztam, szerencsém volt, azt a tételt húztam, amit akartam és 5 kaptam. és nincs több vizsgám, végre csak a Babákokra figyelhetek. :lol: Ma megyek uh-ra, de csak 2-re. :wink: Addig lustizok. :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok!


köszi az együttérzéseket a pesti utunkkal kapcsolatba.Igazatok volt a BMC-ről mesélt a férjem unokatesója.Kicsit felpörögtek az események.Ők már beszéltek ott valakivel,hogy mi a problémánk,kaptunk egy telószámot hogy kit kell keresnünk,aki majd intéz mindent.Viszont félek még felhívni őket...félek hogy itt is az idő megy csak...szóval egyszerűen félek,és nem csak én hanem a párom is.Meg ugye még itt a lehetőség a Choragon szuri miatt a spontánra.de ugy érzem most sem sikerült,de nem merek tesztet venni.

Járt már valamelyikőtök a BMC-be?Milyen?Minden infó érdekel lányok!

Puszi Nektek,és legyen szép napotok! :)
Vendég
 


Lili!
Nekem a barátnőm járt a BMC-be és a héten adott életet iker kislányainak! :wink: És nagyon meg volt elégedve!!!! :wink: Nehéz lépés a meddősségi központ, de megéri! :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok!

Mami

Jobbulást Daninak!!!!! :wink: :D
Mitől lehet ez????? :shock: :roll:

Lami

Örülök hogy jobban van Lacika!!!!! :D

Dike

Hát én ezt nem bírnám, hogy fuvarozzak éjszaka!!!! :roll: Én olyan tudok lenni mint a mosott sz@r ha nem alszom ki magam, egyszerűen használhatatlan vagyok!!!! :oops: :roll: :shock:

Gröni

Dóri baba egy tünemény!!!! És szuper hogy rendbe jött a kis keze!!!!

Zsófi

Te nagyon ügyi vagy, hogy ilyen szuperul letetted a félévi vizsgáidat!!!!! Bár bevallom én ezt tudtam hogy egy okos szőke csajszival van dolgunk!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: Várom az UH beszámolót!!!!! :wink:

Gyugyi

Sajnálom a konyhádat!!!! :( :( :(
Remélem csak jó értékeléseket adtál a kölköknek!!!! :wink:

Vicuska

Nagyon gyönyörü holmikat vettél!!!!!!! :wink: :D

Fenci

Ne izgulj, kihúzod teljesen a végéig!!!!! :wink: Mamit sem gondoltam volna hogy az ikrekkel így kihúzza és mégis!!!! :wink: :lol:

Ticsimű

Részvétem a nem alvás miatt!!!!! Reméljük lesz jobb is!!!!! :wink: :D

Vicky

Levente gyönyörű baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Mofly?Susy?Többiek????????

Pompom

Ezek a fránya bacik!!!! :evil: :evil: :evil: Gynevac?????????????

Kolibri

A fene enné meg pirit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Rólam:

Kedden megjött, tegnap mehettem is a dokimhoz, nincs semmi ami akadálya lenne a köv. stimus ciklusnak!!!!! :wink: Így mától 1 Closti, jövő szerdán vv+UH. Fel is hívtam a főnökasszonyomat hogy mennem kell a dokihoz szerdán, kéne szabdság szerdára. Mire ő szó szerint idézem: Ne basszad már!!!!!! XY is szabin lesz, és YZ pedig szülőire megy délután, és nincs aki vigye a délutáni rendelést, amit ugye az én volt főnökömmel csináltam kb 8 évig. És pont engem akart megkérni hogy csináljam már én!!!!!
Mondtam akkor most pontosítok: Akkoris el megyek a dokihoz szerdán, mert nekem ez a legfontosabb!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Majd fel robbantam!!!!!
Este felhívott a főnökasszony! Hogy XY fel van háborodva hogy be kell jönnie szabiról, és mindenkinek jár a rendes szabi, csak pont neki nem!!!!! És hogy igaza van! Na nem akartam már kikelni magamból mert éppen a Tesco-ban voltam, elég furcsán néztek volna rám, hogy bezzeg amikor elkaptam tavaly a calicit, fostam-hánytam, nem bírtam kikellni az ágyból, másnap mennem kellett dolgozni!!!!! :evil: Vagy éppen 6 évig dolgoztam a "szeretett főnökömmel" heti két délután vagyis hosszúba, mert délelőtt is dolgoztam, és szabiról mindig bementem, két évig pedig már csak egyszer délutánoztunk!!!!! Senki nem mondta hogy ugyan jár neked is a rendes szabi, maradj otthon, és majd helyettesítünk!!!!!! :evil: :evil: :evil: Nem ezt mondták, hanem: Ugye bejössz???? Csak amikor nyaralni mentünk, vagy halaszthatatlan ügyben kellett nem tudtam bemenni, na az pedig nem sok volt!!!!!! :roll: :shock: Nekem nem járt volna a rendes szabi?????? Hajnalban mentem a 4 órási vonattal Pestre vérvételre, hogy a délutáni rendelésre odaérjek!!!!! Mint a mosott sz@r olyan voltam, de megcsináltam!!!!!
A szabadságolások is úgy telnek őszi-tavaszi-nyári szünet az övék, a köztes időszakban mehetek én!!!!! Már úúúúúúúútálom ezt!!!!!
Évek óta nem voltam táppénzen, de most nagyon gondolkodom rajta!!!!!!

Bocsi hogy rátok zúdítottam, de mással nem nagyon tudom megbeszélni!!!!! :oops:

Ja még a "Csirkeagyúnak" üzenem, hogy itt mi nagyon sokat, több évet vártunk, várunk arra hogy babánk legyen!!!! Nagyon-nagyon sok mindenen mentünk keresztül!!!!! És innen üzenem: hogy ha nem a megfelelő babám lesz otthagyom a kórházban, sőt nem is!!!! :lol: Állami gondozásba adom, aztán egy rokonomat megkérem hogy vegye ki, és felmarkoljuk érte a rengeteg lóvét!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Mami

Jobbulást Daninak!!!!! :wink: :D
Mitől lehet ez????? :shock: :roll:

Lami

Örülök hogy jobban van Lacika!!!!! :D

Dike

Hát én ezt nem bírnám, hogy fuvarozzak éjszaka!!!! :roll: Én olyan tudok lenni mint a mosott sz@r ha nem alszom ki magam, egyszerűen használhatatlan vagyok!!!! :oops: :roll: :shock:

Gröni

Dóri baba egy tünemény!!!! És szuper hogy rendbe jött a kis keze!!!!

Zsófi

Te nagyon ügyi vagy, hogy ilyen szuperul letetted a félévi vizsgáidat!!!!! Bár bevallom én ezt tudtam hogy egy okos szőke csajszival van dolgunk!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: Várom az UH beszámolót!!!!! :wink:

Gyugyi

Sajnálom a konyhádat!!!! :( :( :(
Remélem csak jó értékeléseket adtál a kölköknek!!!! :wink:

Vicuska

Nagyon gyönyörü holmikat vettél!!!!!!! :wink: :D

Fenci

Ne izgulj, kihúzod teljesen a végéig!!!!! :wink: Mamit sem gondoltam volna hogy az ikrekkel így kihúzza és mégis!!!! :wink: :lol:

Ticsimű

Részvétem a nem alvás miatt!!!!! Reméljük lesz jobb is!!!!! :wink: :D

Vicky

Levente gyönyörű baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Mofly?Susy?Többiek????????

Pompom

Ezek a fránya bacik!!!! :evil: :evil: :evil: Gynevac?????????????

Kolibri

A fene enné meg pirit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Rólam:

Kedden megjött, tegnap mehettem is a dokimhoz, nincs semmi ami akadálya lenne a köv. stimus ciklusnak!!!!! :wink: Így mától 1 Closti, jövő szerdán vv+UH. Fel is hívtam a főnökasszonyomat hogy mennem kell a dokihoz szerdán, kéne szabdság szerdára. Mire ő szó szerint idézem: Ne basszad már!!!!!! XY is szabin lesz, és YZ pedig szülőire megy délután, és nincs aki vigye a délutáni rendelést, amit ugye az én volt főnökömmel csináltam kb 8 évig. És pont engem akart megkérni hogy csináljam már én!!!!!
Mondtam akkor most pontosítok: Akkoris el megyek a dokihoz szerdán, mert nekem ez a legfontosabb!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Majd fel robbantam!!!!!
Este felhívott a főnökasszony! Hogy XY fel van háborodva hogy be kell jönnie szabiról, és mindenkinek jár a rendes szabi, csak pont neki nem!!!!! És hogy igaza van! Na nem akartam már kikelni magamból mert éppen a Tesco-ban voltam, elég furcsán néztek volna rám, hogy bezzeg amikor elkaptam tavaly a calicit, fostam-hánytam, nem bírtam kikellni az ágyból, másnap mennem kellett dolgozni!!!!! :evil: Vagy éppen 6 évig dolgoztam a "szeretett főnökömmel" heti két délután vagyis hosszúba, mert délelőtt is dolgoztam, és szabiról mindig bementem, két évig pedig már csak egyszer délutánoztunk!!!!! Senki nem mondta hogy ugyan jár neked is a rendes szabi, maradj otthon, és majd helyettesítünk!!!!!! :evil: :evil: :evil: Nem ezt mondták, hanem: Ugye bejössz???? Csak amikor nyaralni mentünk, vagy halaszthatatlan ügyben kellett nem tudtam bemenni, na az pedig nem sok volt!!!!!! :roll: :shock: Nekem nem járt volna a rendes szabi?????? Hajnalban mentem a 4 órási vonattal Pestre vérvételre, hogy a délutáni rendelésre odaérjek!!!!! Mint a mosott sz@r olyan voltam, de megcsináltam!!!!!
A szabadságolások is úgy telnek őszi-tavaszi-nyári szünet az övék, a köztes időszakban mehetek én!!!!! Már úúúúúúúútálom ezt!!!!!
Évek óta nem voltam táppénzen, de most nagyon gondolkodom rajta!!!!!!

Bocsi hogy rátok zúdítottam, de mással nem nagyon tudom megbeszélni!!!!! :oops:

Ja még a "Csirkeagyúnak" üzenem, hogy itt mi nagyon sokat, több évet vártunk, várunk arra hogy babánk legyen!!!! Nagyon-nagyon sok mindenen mentünk keresztül!!!!! És innen üzenem: hogy ha nem a megfelelő babám lesz otthagyom a kórházban, sőt nem is!!!! :lol: Állami gondozásba adom, aztán egy rokonomat megkérem hogy vegye ki, és felmarkoljuk érte a rengeteg lóvét!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Zsófi :D

Itt is gratulálok a sikeres vizsgáidhoz! Várom a híreket a babákokról. Drukk az UH-hoz.

Lili :D

Szerintem hívd fel. :wink:

Kolibri :D

Sajnálom a pirit. :evil:

Gyugyi :D

Andinak jobbulást!

Pusz mindenkinek.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Bocsi hogy kétszer ment el!!!! :oops:

Kandi

Gratulálok!!!!!!!!!! Boldog pocakosodást!!!!! :wink: :D :D :D
Vendég
 


Ditke :D

Úgy látom most nagyon kiakadtál. :( Sajnálom, hogy így viszonyulnak a munkahelyeden. Szerintem menj el táppénzre, arról úgyse hívhatnak vissza, s ráadásul most a nyugalom és a baba lesz fontos.
Drukkolok nektek nagyon!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Kandi :D

tudtam, hogy vkit kifelejtettem. :oops:
Gratulálok!!!!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Ditke!
Hát ez felháborító!!!! Ne hagyd magad, menj szépen tp-re és kapják be!!!!
Örülök, hogy folytatjátok a stimus próbálkozást, annyira szorítok!!! És rendelj tesztet Esthajnalcsillagtól!!! :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


Egy is elég ebből!!!! :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.22 10:53-kor.
Vendég
 


Zsu

Hát elég zabos vagyok!!!! :evil:

Bennem van a hiba?????? :roll: :shock: :oops:
Azért is írtam le részletesen hogy áttekinthető legyen a dolog!!!! :oops:

Viszont nagy valószínűséggel én szúrtam el már a legelején!!!!! Totál hozzá szoktak ehhez a felálláshoz!!!! :evil: És pont a szakképzetlen kavarja a sz@rt!!!!! :evil: :evil: :evil:
Már novemberben voltam szabin 2 hétig, mert pont úgy vettem ki a szabit, hogy tudjak menni a dokihoz Pestre!!!! Még akkor ugye a "volt főnököm" dolgozott! És megkérdezte a főnökasszony. Hogy ugye akkor keddenként bejössz????? Mondom be!!!!! És nem lenne nekem úgy jó, hogy hétfőnként is bejönnék mert olyan sokan vannak hétfőn!!!!???? Aha, persze!!!! Csütörtökönként meg délutános vagyok, de ne jöjjek be akkor is?????????? Mondom ez milyen szabi, hogy bejövök hétfőn-kedden és csak a többi nap a szabi?????? De aztán elengedtek!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.22 10:51-kor.
Vendég
 


Csak nekem ilyen lassú a babanet????? :shock: :roll:
Vendég
 


Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat!
Zsófi gyere majd Uh-után,kíváncsi vagyok Rátok is!Gratulálok a vizsgádhoz.....és irigylem azt,aki terhesen tud tanulni!

Kombinált tesztre megyek....bocsi félre írtam, ez van a 12.héten már!?
Szeretném elkerülni a hasbaszurit,de a doktornő erre mondja,hogy 100%-os eredményt ad!DE szeretném inkább a többi tesztet erőltetni!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Te oltári nagy eszű Ditke74!!!én is épp erről beszélek!!!!
én is megküzdöttem a gyermekemért és ha esetleg kiderült volna hogy beteg, akkor is megtartottam volna.....(hála Istennek, egészséges!)nemhogy azon tébolyogjak, hogy milyen lesz a neme.......a gyermek ajándék és nem dísz!!!!!
itt a topicbaín sokszor sajna úgy tűnik, egyébként meg akinek nem inge, ne vegye m,agára4!! :evil:
sajna sok itt a sznob ember
csibefejû
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?