Sziasztok!
Mami
Jobbulást Daninak!!!!!
Mitől lehet ez?????
Lami
Örülök hogy jobban van Lacika!!!!!
Dike
Hát én ezt nem bírnám, hogy fuvarozzak éjszaka!!!!
Én olyan tudok lenni mint a mosott sz@r ha nem alszom ki magam, egyszerűen használhatatlan vagyok!!!!
Gröni
Dóri baba egy tünemény!!!! És szuper hogy rendbe jött a kis keze!!!!
Zsófi
Te nagyon ügyi vagy, hogy ilyen szuperul letetted a félévi vizsgáidat!!!!! Bár bevallom én ezt tudtam hogy egy okos szőke csajszival van dolgunk!!!!
Várom az UH beszámolót!!!!!
Gyugyi
Sajnálom a konyhádat!!!!
Remélem csak jó értékeléseket adtál a kölköknek!!!!
Vicuska
Nagyon gyönyörü holmikat vettél!!!!!!!
Fenci
Ne izgulj, kihúzod teljesen a végéig!!!!!
Mamit sem gondoltam volna hogy az ikrekkel így kihúzza és mégis!!!!
Ticsimű
Részvétem a nem alvás miatt!!!!! Reméljük lesz jobb is!!!!!
Vicky
Levente gyönyörű baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mofly?Susy?Többiek????????
Pompom
Ezek a fránya bacik!!!!
Gynevac?????????????
Kolibri
A fene enné meg pirit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rólam:
Kedden megjött, tegnap mehettem is a dokimhoz, nincs semmi ami akadálya lenne a köv. stimus ciklusnak!!!!!
Így mától 1 Closti, jövő szerdán vv+UH. Fel is hívtam a főnökasszonyomat hogy mennem kell a dokihoz szerdán, kéne szabdság szerdára. Mire ő szó szerint idézem: Ne basszad már!!!!!! XY is szabin lesz, és YZ pedig szülőire megy délután, és nincs aki vigye a délutáni rendelést, amit ugye az én volt főnökömmel csináltam kb 8 évig. És pont engem akart megkérni hogy csináljam már én!!!!!
Mondtam akkor most pontosítok: Akkoris el megyek a dokihoz szerdán, mert nekem ez a legfontosabb!!!!!!!!
Majd fel robbantam!!!!!
Este felhívott a főnökasszony! Hogy XY fel van háborodva hogy be kell jönnie szabiról, és mindenkinek jár a rendes szabi, csak pont neki nem!!!!! És hogy igaza van! Na nem akartam már kikelni magamból mert éppen a Tesco-ban voltam, elég furcsán néztek volna rám, hogy bezzeg amikor elkaptam tavaly a calicit, fostam-hánytam, nem bírtam kikellni az ágyból, másnap mennem kellett dolgozni!!!!!
Vagy éppen 6 évig dolgoztam a "szeretett főnökömmel" heti két délután vagyis hosszúba, mert délelőtt is dolgoztam, és szabiról mindig bementem, két évig pedig már csak egyszer délutánoztunk!!!!! Senki nem mondta hogy ugyan jár neked is a rendes szabi, maradj otthon, és majd helyettesítünk!!!!!!
Nem ezt mondták, hanem: Ugye bejössz???? Csak amikor nyaralni mentünk, vagy halaszthatatlan ügyben kellett nem tudtam bemenni, na az pedig nem sok volt!!!!!!
Nekem nem járt volna a rendes szabi?????? Hajnalban mentem a 4 órási vonattal Pestre vérvételre, hogy a délutáni rendelésre odaérjek!!!!! Mint a mosott sz@r olyan voltam, de megcsináltam!!!!!
A szabadságolások is úgy telnek őszi-tavaszi-nyári szünet az övék, a köztes időszakban mehetek én!!!!! Már úúúúúúúútálom ezt!!!!!
Évek óta nem voltam táppénzen, de most nagyon gondolkodom rajta!!!!!!
Bocsi hogy rátok zúdítottam, de mással nem nagyon tudom megbeszélni!!!!!
Ja még a "Csirkeagyúnak" üzenem, hogy itt mi nagyon sokat, több évet vártunk, várunk arra hogy babánk legyen!!!! Nagyon-nagyon sok mindenen mentünk keresztül!!!!! És innen üzenem: hogy ha nem a megfelelő babám lesz otthagyom a kórházban, sőt nem is!!!!
Állami gondozásba adom, aztán egy rokonomat megkérem hogy vegye ki, és felmarkoljuk érte a rengeteg lóvét!!!!!