Jó reggelt!
Ma 5 hónapos az én Egyetlen Kislányom!
Már fel is köszöntöttem. Adtam neki egy cicit tele tejecskével
Irulok-pirulok Ági! Nem hiszed el tegnap azon agyaltam, hogy fel kell köszöntenem az Ágnes ismerőseimet. Éreztem, hogy valaki ki megy a fejemből és kellemetlen lesz.
Kicsit megkésve fogadd tőlem ezt a kis képet sok-sok szeretettel névnapod alkalmából. Igaz nem tavaszi virág , mert az most nincs a kertünkben
Én készítettem karácsonykor - ki került szegény fánk a teraszra.. többször felborult.. és rá esett a friss hó!
Tejpép: HA-pép Rizspép hypoallergén tejfehérjével Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer!
Ez a natúr és van vaníliás. Doki írja fel! Kérjétek tőle.
A boltban kapható tejpépek többnyire nem ennyire tiszta alapanyagból valóak és nem hypoallergének, ami nagyon-nagyon fontos.
Honey!
Nem nagyon fogja meg a hasát Adélnak, viszont nem aludt jól amikor adtam neki szilárd ételt.
A kanalazást elég jól sikerült megtanítani neki. Úgy kell elképzelni, hogy egy kanál ételt 3-szorra! nyeli le. Ez a szokása. Ennyiszer forgatja ki a pépet, és utána nyeli le. Mindezt gyorsan, tehát nem órákig eszik. Kb. 10 perc és jól is lakik.
El ne keseredj, ha nehezebben megy, minden gyerek másban jobb. Van, akinek a mozgás, az étkezés, a beszéd. A mai napig vélek felfedezni különbségeket a fiaim között is!
Mindegyik másban jó!
Márti!
Nem hiszem, hogy nagyon unatkozni fog! Csak egy példa: Bence és Máté között 2 évfolyam van. Máté elsőbe ment, Bence 3. osztályba.
Képzeld! Naggggyon komoly! : Máté 2 hónap suli után közölte velem,hogy: -anya???!! -elmondja,hogy mi van a bolt tetejére írva???
-mondtam neki,hogy mondd! -azt gondoltam, hogy halandzsázik majd valamit, mert akkor talán egy pár betűt tanultak
- Hús és hentesárú szaküzlet!!!! -ez van oda írva!
-
pislogtam ám! kérdeztem is tőle, hogy ezt meg honnan tudja???
-Hát én már a nyáron tudtam az összes betűt! Csak nem mertem mondani, mert nehogy rosszul tudjam.
Bencétől mindent megtanult, amikor Ő elsős volt. Otthon tanultam Bencével Máté meg csak fülelt -azóta is ezt teszi!
Viszont soha nem mondta, hogy unatkozna a suliban! Le kötötte a tanárnéni őt is. Úgyhogy ne félj nem lesz nálatok sem gond. Csabi valószínű, hogy nagyon jó képességekkel megáldott kisfiú. Viszont ismerős, hogy, amit nem akar az nagyon nem akarja majd.
Csomagolás: lehet kapni műanyag borítót, és a két vége lehúzható csíkkal van ellátva.. alatta a ragasztós felület marad, ami oda ragad a könyvhöz-füzethez. Nagyon szépek a könyvek borítói ezért nem kell becsomagolni. A tanárok is ezt kérik.. úgy tudom, hogy országszerte.
Nézz körül majd egy-egy papír- írószerben, és kérj tanácsot. Ott tudják,hogy mivel mit kell. Persze, ha elakadsz , akkor kérdezz.
Humanka!
De jó!! Megy anyukád! Mekkora öröm lesz neked, neki, Beninek!!!!
A duna-tv nem rossz adó ám.. kicsit más.. viszont Beninek sem ártana néha mástól is Magyar szavakat hallani. Vagy van Magyar mesés CD, DVD-tek???
Ugye tanítjátok majd Magyarul is????
Mikor is megy anyukád???