Új privát üzeneted érkezett!

Eszike: Köszi az infót, utána néztem, tényleg egész megbízhatónak látszik az olvasottak alapján.
Igaz, a férjem már is nagyon szeretne még egy babát, dehát még olyan friss az élmény, talán majd egy kicsit később hajlani fogok én is rá.

Nekünk Avair Ultra2 hidegpárásítónk van, nagyon csendes és úgy néz ki eddig bevált. Minden éjszaka be van kapcsolva.

Sajnálom, hogy ettől a sz@r időtől nyűgösebbek a babák.
Misunak, még mindig hőemelkedése van, ezért elég sokat alszik.
Kint van a terszon.

Kép
Kép
noni78

Eszike!

Köszönöm.

Már jó ideje csak olvasó üzemmódban vagyok, írni sosincs időm, de vagyok ettől ám.

Monee!
Képzeld, ma éjszaka ki akartam próbálni a babával való alvást tejszaporítás gyanánt, de nem nekünk való. :(
Felébredt éjfél előtt nem sokkal enni, befejezte, majd visszatettem a kiságyba. Ez nem tetszett neki. Jó, mondom akkor gyere, cumizz ha akarsz. (Monee féle módszer :lol: ) Erre elkezdett cuppogni, meg még jött is belőle a cucc, de nem értette, most mi van, csak vigyorgott rám édesen, zabálni való volt, de vigyorgott + cuppogott felváltva. Meg volt zavarodva, most mi van. Mindezt addig csinálta, míg teljesen felébredt ő is, meg én is, így ez ment 1 órán keresztül, majd miután láttam, hogy ebből nem lesz alvás, alig bírtam elaltatni. Mondjuk a következő kajánál meghozta a hatást az 1 órás cici, de azért 1 óra alvás kimaradt az éjszakánkból.

Tegnap este óta elkezdtem a teát. Te minden magot ledarálsz? Mert tegnap egyszerre daráltam le, de olyan sűrű maradt az egész, ma alig daráltam, de a görögszéna egyben maradt. Gondolom ez nem jó. Te hogy csinálod? És mindenből 1-1 evőkanál 1 liter vízbe? Te hol és mennyiért veszed a görögszénát? (50 gramm 200 Ft) Itt elég húzós ára van. Bár azt olvastam máshol is, hogy ez valóban jó mennyiségű és minőségű tejet csinál.

Nagyon cuki kis lánykákat látni itt.

Konan!
Gyógyuljatok meg mihamarabb!

Nyaralás: már várom. 4 pár vagyunk így, akik 2 hónap eltéréssel született a 4 baba. Így társaság az van, már beszéltük, de jó lesz elutazni valahova, mikor már mozgékonyabb mindenki, és a gyerkőcök is nagyobbak. Mi csak belföldre megyünk.

Gabolino:
Sajnálom a tejcsit, hogy ki kellett önteni. Én is szoktam egyszer-kétszer így járni, és olyankor a szívem szakad, hogy a drága kincs a lefolyóban végzi.

Eléggé megvisel mindkettőnket ez a fogzás. Nagyon nyűgős, meg emiatt alig akar kajálni. Bár ennek ellenére szerencsére mégis hízott az elmúlt 1 hét alatt. Az utóbbi időben le is állt a hízással, 6 kiló volt egy ideje, tegnap mértük, és 6260 volt.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Szeder,
Gratula az átforduláshoz, nagyon ügyi Adél. És milyen jó neked, hogy ilyen segítséged akad! :lol: Jobbulást Máténak!

Gwini, Eszik,
Bocsánat, hogy "lesátoroztam" a kempingezést, de igazatok van, bennem még így él. A fotók nagyon jók, és ahogy leírtátok a körülményeket, biztos szuper ez a modern kempingezés.

Noni,
Pharmatex és a Patentex hormonmentes fogigátlók, kifejezetten ezeket ajánlják kismamáknak. Misikének lement a láza?

Ági, és ha esetleg van még rejtett Ágink:
Boldog névnapot!

Köszönöm a Julcsi dicsiket, de a cuki-skálán még nálam is Minike vezet. Imádom a kis pofiját!

Konan,
Húú, már jönnek felül is a fogai? Nem semmi! Anna gyönyörű, és azok a hurkák! :lol:

Mennek kell, hiányolnak, pedig még akartam írni. Na majd este, ha nyugi van...

Kép
hbetti

Nyaralást elfelejtettem. Bár az előző oldali képek egészen felvillanyoztak!
A párom "világ körüli utat" tervez a nyárra. Autóval Ibizára a sógoromhoz, majd Olaszországba az unokatesómhoz, aki szintén babázik otthon. Én egyelőre félek tőle, de majd meglátjuk!

Kép
Kép
konan

Jó sok leszek ma! :)

Tejpép: a doki írja fel. Van vaníliás, és natúr, amibe lehet gyümit keverni házilag. Nekem natúr van, de ma írattam fel vaníliásat is. A szimpla natúrt kanalazta Adél veszetten. Tuti éhes volt.

Konan!
Gyönyörű Annácska! Milyen hurkás! :) Hatalmas baba!
Jobbulást nektek!
Nem semmi milyen hosszú útvonaltervetek van!!! :) Az autózás tényleg hosszúra fog így nyúlni. Szerintem, ha szeret autózni Annácska akkor nem lesz ott gond.

szeder74

Noni!
Nekünk is Avair ultra 2 párásítónk van. Szerintem is jó. Ti mennyi időnként tisztítjátok és hogyan? Mi még nem tisztítottuk. :?

Lalukám dél óta nem akar szopizni. :? Fél 2-körül evett gyümit, elég sokat. Most is eszi a nadrágjától kezdve az állatkáit, az ujját, mindent, de szopizni azt nem akar. :evil:

gwini

Gwini: Úgy hetente szoktam kimosni, leveszem a tartályt és kézzel átdörzsölöm belül, amit nem érek el azt a kisöprűvel csinálom, amit hozzá adtak.
Na ezt jól megasszontam.

Kép
Kép
noni78

Kész a Karis videó.
Sokan nem küldtek képet, aki szeretne benne lenne mégis, szívesen átszerkesztem.

http://www.videok.hu/view_video.php?vie ... f6869b44c8

Kép
Kép
noni78

Noni!
Te mindig olyan csuda megható számot választasz a videónkhoz.. és az egész olyan megható. Márt megint könnyezem örömömben. -mindjárt itthon a párom, azt hiszi depis vagyok, azért sírtam :lol: :lol:
Olyan jó látni a babákat!

szeder74

.... ez olyan szééééép.....

Noni: KÖSZÖNJÜK!!!!!
Vendég

Én is pityergek. Olyen széééép! :D

Kép
hbetti

Az én könnyeim is folynak.... Köszike, köszike, köszike!!!

Kép
Kép
konan

Noni!

Ez nagyon szépre és meghatóra sikerült. Ahogy néztem a neveket egy csomóan már nagyon régen jelentkeztek,de abból,hogy küldtek képet azt gondolom,hogy azért még olvasnak bennünket.
Jó lenne ha néha írnátok is elveszett báránykák :wink:

Kép
Kép
a.m.

Lányok!
Gyuszikám helyett is belepirulok a dicsikbe. Apájának is megmutattam amiket írtatok. Köszi szépen. Jól esik.

Szeder!
Gratulálok Adél átfordulásához. Az etetős képe nagyon megható és kedves.

Konan!
Nagyon kis hurkás baba Anna. Aranyos nagyon :D Hát lehet,hogy én is tartanék a hosszú úttól,de majd kialakul még addigra

Kép
Kép
a.m.

Noni!

Nagyon szupi a videó! :lol: Még a Nórikám is meghatódott rajta, hogy ő is benne volt! :lol:

gwini

Fú, de rossz kedvem lett így estére! :(

Próbáltam Ákosnak adni pluszban tápit, de esélyem sem volt hogy egyen belőle. Pedig nincs is rossz íze... Folyton csak feszegette magát a kezemben, a cicit meg köpködte ki, mert nem jött belőle semmi. Nem aludt fürcsi előtt, így a kádban már bömbizett egy sort, úgyhogy a fürdéstől sem derültem jobb kedvre. És hogy feltegyük az I-re a pontot, a Párom rám mordult, hogy hol van A/4-es papír, mondjam meg, mert én vagyok itthon és én vagyok aki örökké pakol. Ettől a falnak tudnék szaladni! Nem értem, hogy mitől jobb az ha én keresek papírt, mint ha ő. Ő is itt lakik...
Bocs, ez eléggé off volt, de most erősen lemerült az akksi nálam, legszívesebben bőgnék egy sort. :(

Ági!

Hát izé... az 1 evőkanálnál én kevesebbet tettem bele az elmúlt napokban, mert -tudom, hogy hülyeség- de rendszersen félreolvasok minden receptet. A fél pohár tejföl helyett egy egészet rakok és ilyenek és most sem figyeltem. :oops: Na mindegy. Megcsináltam több cuccal és brrr... brutálisan keserű így. Orr befog, tea ledönt szinten, utána meg 2 percig borzong, mert én nem csípem egyáltalán a keserű dolgokat. Ánizsból kevesebbet szoktam rakni, mert nem szeretem az ízét, az édesköményből meg azért rakok kevesebbet, mert nem akarok hasfájást Ákosnak. Gondolom a görögszénának van ilyen keserű íze...
Én az ánizsot és az édesköményt hagytam úgy ahogy volt (nincs mozsaram), csak a görögszénát őröltem meg kávédarálóval. Legközelebb kicsit kevésbé fogom porrá őrölni, mert így tele van az egész főzet ilyen úszkáló őrleménnyel, pedig nagyon apró lyukú szűrőn szűröm.
Aham, a kecskeruta itt is ennyibe kerül... Nemtom, nekem nem annyira drága, a Moremilk szerintem sokkal drágább lenne (ezek a növények vannak benne Honey szerint).

Az alvást próbáljátok meg majd máskor. Lehet, hogy a gyermek egyébként is felébredt volna. :wink:

Noni!

Köszi a videót! :D Édesek a babáink!

Bocs csajok, most csak ennyi.
K.O. vagyok.

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

párásitó:
nekünk 3 féle volt eddig. Az elsö valami nagyon noname, ami annyira beadta a kulcsot, hogy nem is tudták megjavitani, igy visszakaptuk az árát (Corában vette anyum).
Aztán van 2 db Hauser "macis" ez sokáig jó volt, aztán mindkettöt kellett kicsit szervizelni, de azóta birják a strapát, és van 1 db Avair Ultra2. ez utóbbit azért szeretem, mert nagyon nagy a tartálya, viszont nem nagyon lehet irányitani a párát (kivéve, ha megbuherálod, mint én egy müanyag palackkal :P )

monee :)
sajnálom, hogy igy kiakadtál, nálunk is vannak ilyen napok. :? :cry: sirj, ha ettöl könnyebb és Ákos nem esik kétségbe. (nálunk a fiúknak hihetetlen szenzoraik vannak, és Nándi nagyon megijed, ha sirni lát)

noni :)
videó megintcsak szuperszép lett!

Kép
Kép
Kép
minyu

eszike,
nem akarlak rémísztgetni, de akkor nagyon SOS kezd el a tornát!!! Ha már egy gyerkőc után, fiatalon ez a probléma.. és nem foglalkozol vele, akkor szinte 100% hogy nagyon brutál inkontinenciával fogsz küzdeni picit idősebb korodra. Arról nem beszélve, hogy a keksz sem lesz túl élvezetes. És ha elhanyagolod hosszú távon, csak a műtéti visszaállítás segít majd. Tényleg nem riogatni akarlak, de vedd komolyan!!!
Én nagyon régóta járok/tam intimtornára és bizton állíthatom, hogy 6 hét után már érezni lehet a hatást!! (bár én csak apát akartam anno elkápráztatni )
Sajna a gyakorlatokat nem tudom leírni, mert ehhez tényleg tanfolyam kell. Olyan árnyalatnyi különbségek vannak a lent lévő izomzatban, hoyg azt lelevelezve nem lehet instruálni. Létezik amúgy könyv ( Kriston Andrea- Intimtorna ), de legjobb egy gyorstalpaló tanfolyam!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

szeder,
azért cseréltem vonalzót, mert a régi megállt.
Adél naaaaagyon cuki!!! :D Jó húsban van!!

monee,
átérzem a helyzeted!! Flóra is hihetetlen zizi ma!! (pedig tegnap egy tündér volt)
Ja, és amúgy nem voltál off.... :D azt a helyzetedet is átérzem! Én a falat kaparom, amikor apa megkérdezi tőlem, hogy pl. hol vannak a tiszta törölközők! :evil: Pont ott ahol 2 hete vagy fél éve... :evil:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

szeder,
adél milyen gyorsan tanulta meg használni a kanalat, hogy ennyit meg tudott enni?
Milyen tipusu a pép?
Adélnak nincs szorulása a péptől?

konan,
látom Annácskát nem fenyegeti az éhhalál! :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Noni!

1000 köszönet,hogy megcsináltad! Olyan jó látni a mi kis kincseinket!

Szeder!

Ne is mondd! Komolyan be vagyok tojva a sulikezdéstől! Nem mintha nem tartanám a gyerekemet képesnek rá (nagyon úgy tűnik,hogy az apja lángeszét örökölte,már most stratégiai játékokat játszik számítógépen,összead-kivon fejben és kapizsgálja a szorzást is,pedig eszembe nem jutna tanítani,csak,ha kérdez,válaszolni kell...),de az óvónők szerint nagyon különleges kisfiú,aki,ha nem érdekli valami,hát nem csinálja és pont! Az ovi pszichológusa szerint meg halálra unja magát az oviban.Akar is már írni-olvasni(ezt már magától tanulgatja,a testvérei nevét el tudja olvasni és nyomtatott betűket ír),csak attól félek,mi lesz vele a suliban,ha valami nem érdekli? Bár,hála Istennek,szuper tanítónője lesz,tapasztalt és igazi tyúkanyó típus,nagyon gyerekcentrikus valaki,szerintem megtalálja majd az utat Csabihoz! De komolyan,azt sem tudom,mibe szokták manapság csomagolni a füzeteket-könyveket! Maradt a hagyományos csomagolópapír+műanyag tok vagy valami más dívik már?
Szóval van bennem egy csomó kérdés,ha nem bánod,időnként Téged foglak faggatni!

Monee!

A holnapi nap sokkal szebb lesz! Pihenjétek ki ezt a mai napot és felejtsétek el!
A pasik meg már csak ilyenek! Némelyik férfi mind egyforma! :lol: Az én uram is hasonlókkal szokott jönni és akkor bírok kiakadni leginkább,amikor tudván tudom,hogy Ő rakta el az adott dolgot,amire persze Ő nem emlékszik és hárít...az a szerencséje,hogy nagyon szeretem,de néha ki tudja belőlem váltani a sikítófrászt!

Konan!

Anna baba gyönyörű és nagyon ügyes is!

Rólunk:Tökéletesen rendben van Kamilla csípője! :lol: Semmi eltérést nem talált a dr.nő! Ezért érdemes volt 2 hónapot várni és ebben a szutyok időben leautózni Kistarcsára! Örülök nagyon,mert nálunk anyai ágon sajnos öröklődhetett volna a csípőficam-hajlam!

Ja,közérdekű! A Kistarcsához közeli AuchanLiget-ben nagyon jó minőségű body-kat lehet kapni 600.-/3db. áron! Én nem bírtam ellenállni! Egyszínű halvány rózsaszín mind a 3,de nagyon sok színben van! Van 5db-os kiszerelés is ugyanennyiért,de az förtelmes színben,minőségben egyaránt (szerintem)!

Hú,na lépek,még nem is vacsiztam...

Márti
borossné becz márta

Eszike,

Honey által említett Kriston Andrea intimtornája nekem megvan a gépen. Ha kell (vagy vkinek) akkor a Drágám feltölti az Andor oldalra és onnan le tudod szedni.
Most csak ezért ugrottam be :)

Jóccakát mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Hbetti!
Köszönöm a köszöntést.

Noni!
Szokásodhoz híven, nagyon nagyon jó a video!!! Ezer köszönet érte! Együtt néztük a párommal, erre kérdezi, és mikor lesz már Dávid? Mondom, várj még, még csak szept. 9-nél tartunk. :lol:

Gabolino!
Bár Eszikének ajánlottad fel elsősorban a torna feltételét, de felteszitek akár ide is?

Nem tudom mi volt ma, de alig aludt ma a gyerkőc. Este is már tök álmos volt, de csak üvöltött, nem tudott elaludni (bár anyósomék pont akkor jöttek, lehet, hogy ez is közre játszott. Fél óra üvöltés után kihoztuk hozzánk társasági életet élni (álmosságnak már semmi jele), röhögött ezerrel. Majd újabb fél óra múlva megint ásítás, szemdörzsölés. Elvittük lefektetni, megint ordítás. Ekkor mondtam, hogy jó, akkor most kapom elő a cicit, és láss csodát, alig szívott párat, és már durmolt is a szentem. Ki érti?

Húúú, olyan jó illatú fréziát kaptam a páromtól, az asztal kb. fél méterre van tőlem, de innen érzem az illatát. Imádom. Bár elég extra érzékeny az orrom, anyósom mellettem ült pár órája, ő nem érezte. Meg mikor 2 hete koriztunk, akkor meg a tavon, amin koriztunk, a tűzoltók kiszivattyúzták a vizet, és azt locsolták a jégre, javítás gyanánt. Még azt a hal szagot. Nagyon pocsolya szag volt. Meg is fordult a fejemben, lehet, hogy el kéne lőni egy tesztet, míg mielött kiderül, baba van. Mert a terhességem alatt nagyon kifinomult a szaglásom. De negatív lett. Amúgy is írta valamelyikőtök, hogy 2 havonta érdemes tesztelni egyet. Tényleg, mitől függ, hogy valakinek már szülés után 4 héttel, míg pl. nekem, majdnem 4 hónappal később se jön meg? Persze én ennek nagyon tudok örülni.

Na mentem. Szép álmokat és sok tejcsit!!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

ÚGy néz ki hogy gyógyulunk végre, így jöttem megint! Egész családon végigment a Dorka által hazahozott kórság, Apa még mindig nem az igazi...

Noni, megríkattál újra ezzel a videóval! Köszönjük hogy csinálod őket!

Monee, kitartás! Vannak ilyen napok! Sírd ki magad, meglátod megkönnyebbülsz tőle! én tegnap este elvonultam Tescozni hoy egyedül legyek kicsit...

Szeder, gratula a forgáshoz! Nagyon ügyi Adél! :lol:

Konan, hogy milyen kis husigolyó Anna! annyira édes! Jobbulást neki!

Márti, nagyon csini Kamilla! :lol: Én is imádom Dorkát öltöztetni - bár most már csak azt veszi fel amit ő akar és sajnos elmentük rózsaszín-habos-babos-hercegnősbe :? :roll: - hát még akkor Te ennyi pasi után! :lol:

Fülfájás. Jujj... Dorka is elég fülfájós így tudom milyen iszonyú tud lenni szegényeknek! Jobbulást a fiadnak!

A.M. Gyuszikát imádom!!! :lol: :lol: :lol:

Gabolino, Andor gyönyörű kispasi!!!
Tápit én újramelegíteni nem szoktam, de elkészítés után kb. másfél órával még odaadom ha kéri.
Egyébként azért is nem melegítem mert Ádám ugyanazt csinálja mit anno a tesója: hidegen szereti! :shock: Ha elkészítem csak kínlódik, nem eszik, hiába éhes, negyed óra múlva viszont, ha már hűlt akkor rácuppan. Pedig én nem is szoktam nagyon megmelegíteni a vizet (babavizet használok) csak annyira hogy a por oldódjon benne.

Szeder, Bejci, ezek szerint egyformák a pasasok! MA este pl én altattam Dorkát és Ádámot kint hagytam neki azzal, hogy a cicik kiürültek, adja neki a tápit és altassa el. kb. 5 perc múlva jön be az üvöltő gyerekkel hogy semmi nem jó neki - éhes gyerek hasal a karján :evil: - így "cseréljünk gyereket"! Negyed óra múlva Ádám már aludt is jóllakottan...

Gwini, nagyon tetszenek a kempingezős képek! Nyarat akaroooook!!!!!!!!

Honey, Én mindkét gyereknek a d és k vitamint kanállal adtam/adom első perctől, így mire kanalasat esznek, már tök szépen megtanultak enni vele! :wink:

Ági, BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Rólunk. Ádám nem akar enni rendesen :? Egyrészt sokkal érdekesebb dolgok is vannak a kajánál, nézelődik ezerrel, de egyébként is csak tekereg, nyafog, esetleg üvölt ha enni kell... Egy hete még megevett vacsira 220 ml-t simán - cici + tápi - most meg jó ha 150 lecsúszik ,az is több részletben. Nappal is csak kínlódás van.
Ugyanazt a tápit kapja születése óta, eddig semmi gond nem volt vele! Tegnap már az anyatej sem kellett neki lefejve! Feszeleg, tekereg, néha sír is ha csak a karomra fektetem hogy kaja következik! Ugyanazt csinálja mit Gabolino is leírt!

Több dologra gondolok:
-foga
-a vírus amit Dorka hazahozott a pocijára húzódott
-Karamalzt ittam pár napig,úgy emlékszem akkor kezdődött
-múlt héten megvolt, cici nem kellett neki, lefejtem a tejet, úgy adtam neki oda, megette ugyan de akkor kattanhatott be nála valami...

Szerintetek?!

Hoztam megint képeket!
Kép almakóstolgatás :)

Kép elaludtam játék közben :)

Kép Dorka meggyógyult :)

Megyek aludni! jó éjt!

Kép

Kép
anyoooka

Nem olvastam vissza, bocsika, rohanasban vagyok ...

Csak mar olyan regota akartam irni, es mindig elfelejtem, most meg kivetelesen eszembe jutott, hogy otthon nincs olyan gyogyszer, ami serkenti a tejkepzest??? Mert en kaptam a baratnomtol meg a szules elott. Neki nem igazan volt teje, es ideadta nekem, hatha en hasznat veszem. El is felejtkeztem rola, de most a ket egymast koveto mellgyuszi utan ugy vettem eszre, mintha kevesebb lenne a tejci, igy egy nap eszembe jutott a gyogyszer, es bevettem 1-et (!), kulonben 3x1 a rendeltetesszeru adagolasa. Masnap hajnal 4-kor arra ebredtem, hogy kokemeny a cickom es tele van tejjel. Ilyen meg sosem tortent velem, en nem is szedek tobbet, hiszen mar visszaallt a rend. De ez szerintem lehet, hogy segitene esetleg azoknak, akik akarnak meg szoptatni.

Leirom ide az adatokat, de gozom sincs, hogy otthon van-e ilyen, mi a neve es ki forgalmazza. De lehet, hogy vmi hasonlo neven van, es akkor konnyu megtalalni. Ja, es a baratnomnek a gyerekorvosa irta fel !

A gyogyszer neve: Motilium
Hatoanyaga: domperidone (ezt csak azert irom, mert gondolom ugyanezzel a hatoanyaggal es esetleg mas neven levo gyogyszer ugyanezt a hatast eri el)
Forgalmazoja: Janssen-Cilag Gyogyszergyar - ha jol tuom, ok Magyaro-on nem forgalmaznak, de ettol fuggetlenul segitseg lehet ez is.

Puszi mindenkinek !!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
humanka

De azert most elgondolkoztam, mar alig vannak, akik csak szoptatnak ... Marti, Minyu, Monee, En ... vagy van meg vki???

KépKép
Kép
humanka

Anyooka!
Köszi szépen!

Humanka!
Lehet nálunk is kapni ezt a gyógyszert, nem is drága. Nemrég olvastam róla a neten, hogy ez is használt valakinél, mert az agyalapi mirigyre hat, de a tájékoztatóban meg az áll, hogy szoptatás alatt nem szedhető. Most akkor mi az igaz? Meg többek között erre jó:
MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A MOTILIUM ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
Emésztési zavarok kezelésére, hányinger, hányás csillapítására adható gyógyszerkészítmény.
-gyomor-bélmozgási zavarok okozta tünetek, mint pl. teltségérzés, korai jóllakottságérzés, hasi puffadás, felböfögés,
-gyomortáji égõ érzés és gyomortáji fájdalom,
-nyelõcsõbe visszajutó gyomorsav okozta nyelõcsõtáji égõ érzés,
-émelygés, hányinger, hányás esetén alkalmazható.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Agi: Hmm, ez erdekes, amit irsz, mert ez total ellentmond annak, amit en tapasztaltam. Nem tudom megnezni sem, mert itt a gyogyszerekben sosincs reszletes tajekoztato, hogy mirol szol, mire valo, stb... csak a doboz es kesz, igy aztan ellenorizni sem tudom, hogy itt mire valo. De azert ez fura :?

Boldog nevnapot !!! :lol:

Nem is irtam, hogy en nagy teniszrajongo vagyok. Most vegre van idom egy csomo meccset nezni az Ausztral Open-rol :lol: :lol: :lol: Allandoan a teve elott logok :oops: Eddig kint is voltunk minden evben, az iden kihagyjuk. De jovore mar akarok menni !!! De tok sok jo meccset latok, ennek orulok!

Es jovo hettol Duna tevenk is lesz, jo sokba kerul, de mivel Anyu itt lesz 3 honapig, es ebben olyan is lesz, hogy csak egyedul, nem akarom szivatni, hogy meg tevet se tudjon nezni, igy elinteztuk. Ez az egyetlen magyar adas, amit a vilagon barhol lehet nezni (ez az egyetlen, amit muholdrol lonek), szoval valasztasi lehetoseg nem volt. De legalabb vmi. Kivancsi leszek ra ! Es mivel csak egy antennat kell csak felszereltetni, utana mar foghato a jel, ezert marad most mar kesobbre is.

KépKép
Kép
humanka

Jó reggelt!

Annácskám úgy döntött 5 órakor, hogy alvásból ennyi elég! :shock: :? Valószínű, hogy a fogacskáival küzd szegénykém, mert egyfolytában az ujjacskájával masszírozza az ínyét. Látom rajta, hogy álmos, de nem tud aludni. Hát, együttérzek vele! :lol: Én az álmossággal, apa a fogfájással. Apa most készül a fogorvoshoz jó kis gyökérkezelésre. Be van gyulladva a foga, így kicsit tovább tart a kezelés, ami nem lenne akkora baj, ha nem fájna szegénynek. Most két fogfájóst is pátyolgathatok! :lol:

Humanka!
Még én is csak szoptatok.

Másfél hónapja vissza kellett adnunk a kölcsön mérleget, azóta nincs mérlegünk és őszintén szólva azóta nem is stresszelem magam, hogy Annám miért csak 60-at szopizott, vagy még kevesebbet, stb. Akkor kap cicit, amikor úgy érzem, hogy szüksége van rá vagy mert éhes, vagy mert csak úgy! :wink: Van amikor láthatóan csak játszik vele, cuppog rajta, rángatja, de nem szívja. Ezt nem szoktam sokáig hagyni. Ha pedig harap - ami mostmár nagyon ritka -, akkor rögtön elveszem. Szóval szopizunk még amíg lehet. Eddig szopizás közben folyton rángatta a ruhámat vagy a melltartómat. Most a legújabb, hogy a karjával püföl, csapkod. Nem mondom azt, hogy nem merül fel bennem, hogy eleget eszik-e, de a hurkáiból és abból következtetve, hogy nem sír sokat vagy ha sír annak más oka van, nyugodt vagyok ez ügyben. (Lehet, hogy lesz ez így se!)

Anyoooka!
Jó hogy jöttél! Csodásak a gyerkőceid!!! Örülök, hogy meggyógyultatok!
Husigolyó?!?! Ez nagyon tetszik!!! :D :P :D

Kép
Kép
konan

Jó reggelt!

Ma 5 hónapos az én Egyetlen Kislányom! :)
Már fel is köszöntöttem. Adtam neki egy cicit tele tejecskével :lol: :lol:

Irulok-pirulok Ági! Nem hiszed el tegnap azon agyaltam, hogy fel kell köszöntenem az Ágnes ismerőseimet. Éreztem, hogy valaki ki megy a fejemből és kellemetlen lesz.
Kicsit megkésve fogadd tőlem ezt a kis képet sok-sok szeretettel névnapod alkalmából. Igaz nem tavaszi virág , mert az most nincs a kertünkben :)
Én készítettem karácsonykor - ki került szegény fánk a teraszra.. többször felborult.. és rá esett a friss hó!

:) Kép :)

Tejpép: HA-pép Rizspép hypoallergén tejfehérjével Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer!
Ez a natúr és van vaníliás. Doki írja fel! Kérjétek tőle.
A boltban kapható tejpépek többnyire nem ennyire tiszta alapanyagból valóak és nem hypoallergének, ami nagyon-nagyon fontos.
Honey!
Nem nagyon fogja meg a hasát Adélnak, viszont nem aludt jól amikor adtam neki szilárd ételt.
A kanalazást elég jól sikerült megtanítani neki. Úgy kell elképzelni, hogy egy kanál ételt 3-szorra! nyeli le. Ez a szokása. Ennyiszer forgatja ki a pépet, és utána nyeli le. Mindezt gyorsan, tehát nem órákig eszik. Kb. 10 perc és jól is lakik.
El ne keseredj, ha nehezebben megy, minden gyerek másban jobb. Van, akinek a mozgás, az étkezés, a beszéd. A mai napig vélek felfedezni különbségeket a fiaim között is!
Mindegyik másban jó! :)

Márti!
Nem hiszem, hogy nagyon unatkozni fog! Csak egy példa: Bence és Máté között 2 évfolyam van. Máté elsőbe ment, Bence 3. osztályba.
Képzeld! Naggggyon komoly! : Máté 2 hónap suli után közölte velem,hogy: -anya???!! -elmondja,hogy mi van a bolt tetejére írva???
-mondtam neki,hogy mondd! -azt gondoltam, hogy halandzsázik majd valamit, mert akkor talán egy pár betűt tanultak :) :)
- Hús és hentesárú szaküzlet!!!! -ez van oda írva!
- :roll: :shock: pislogtam ám! kérdeztem is tőle, hogy ezt meg honnan tudja???
-Hát én már a nyáron tudtam az összes betűt! Csak nem mertem mondani, mert nehogy rosszul tudjam.
Bencétől mindent megtanult, amikor Ő elsős volt. Otthon tanultam Bencével Máté meg csak fülelt -azóta is ezt teszi! :)
Viszont soha nem mondta, hogy unatkozna a suliban! Le kötötte a tanárnéni őt is. Úgyhogy ne félj nem lesz nálatok sem gond. Csabi valószínű, hogy nagyon jó képességekkel megáldott kisfiú. Viszont ismerős, hogy, amit nem akar az nagyon nem akarja majd.
Csomagolás: lehet kapni műanyag borítót, és a két vége lehúzható csíkkal van ellátva.. alatta a ragasztós felület marad, ami oda ragad a könyvhöz-füzethez. Nagyon szépek a könyvek borítói ezért nem kell becsomagolni. A tanárok is ezt kérik.. úgy tudom, hogy országszerte.
Nézz körül majd egy-egy papír- írószerben, és kérj tanácsot. Ott tudják,hogy mivel mit kell. Persze, ha elakadsz , akkor kérdezz. :wink:

Humanka!
De jó!! Megy anyukád! Mekkora öröm lesz neked, neki, Beninek!!!!
A duna-tv nem rossz adó ám.. kicsit más.. viszont Beninek sem ártana néha mástól is Magyar szavakat hallani. Vagy van Magyar mesés CD, DVD-tek???
Ugye tanítjátok majd Magyarul is????
Mikor is megy anyukád???

szeder74

Sziasztok!

Bocsesz, de most nem tudok reagálni, mert pakolás, készülődés, rohangálás, hajszárítási projekt megy, meg ugye megyünk ma szurira is. Csak azt szeretném mondani, hogy Ági, és akit még érdekel az intimtorna letöltés : ide nem tudom feltenni, de már töltődik az "Andor oldalra" (link a vonalzóm alatt). Egész éjjel töltöttem, remélem felmegy mire elindulunk Pécsre és akkor onnan le tudjátok tölteni. Okés?
Nah megyek is :)

Anyoooka,
Gyönyörű Dorka is és Ádám is! :) (Andor is így szokot kiterlni alvásnál :D )

KépKép
KépKép
gabolino

gabolino!
Nem enged be az oldalra. Nézz rá!! Én is letölteném. :wink:
Jó utat nektek!!! Vigyázzatok nagyon magatokra!!!!

szeder74

Úúúúúúúúúú :((((((((((((
Szeder,
Köszi,hogy szóltál. Csak titokban mondom,hogy ugye amúgy az ilyen oldalak fozetősek, csak hát a Drűgűm informatikai zseni,így kicsit megbuzerálta az oldalt,hogy fel tudjunk tölteni. De akkor most nemtom,hova tegyük :(
Lehet majd csak ha hazajöttünk Pécsről, akkor tudjuk megcsinálni valahogy...

Ha esetleg tud vki másik olyan oldalt,ahova így lehet képet meg videót is egyszerre feltölteni,azt szívesen veszem :)

KépKép
KépKép
gabolino

www.bithumen.hu próbáljátok oda.. nekünk ez vált be filmezősügyeskedősnézegetősoldalnak! Csak nem tudom, hogy meghívó kell-e nektek hozzá. Mert ez az oldal úgy működik!

szeder74

Ági!
Bocsi, :oops: hogy így utólag,de Boldog névnapot kívánok!

Anyooka!
Nagyon édesek a képek :D Gyönyörű kislány Dorka, Ádámból meg tuti,hogy Nagy Szívtipró lesz :wink:
Nálunk ugyan ezek voltak a gondok a tápi evéssel :( ismerős. Ne kérdezd meg,hogy mitól,de már elmúlt. Kb. 2 hétig tartott és nagyon keveset evett magához képest is Gyuszikám. Vettem nagyobb lyukú cumit ami egy ideig jó volt,de utána már az sem...aztán egyszer csak jó lett minden újra. Arra rájöttem,hogy Ő Urasága nem szereti ha kihül a táp (pont fordítva,mint Ádá),így 2-szer ki kell menni megmelegíteni evés közben :wink:

Gabolino!
Bocsi,hogy csak most írok,de én az éjjeli "menüt" este meg szoktam csinálni és hűtőbe teszem.Amikor megéhezik csak felmelegítem. Egyébként ami megmarad az kiönt.

Kép
Kép
a.m.

Szeder!

Köszi az infót csomagolásügyben! Van egy papír-írószeres volt évfolyamtársam,majd kifaggatom,de így egyszerű lesz a csomagolás!Logikus is,mert így a gyerkőc képről megismeri a könyveit. A füzetek hasonló módon csomagolódnak? Na,attól nem félek,hogy a suliban unatkozni fog Csabi! A pszichológus szerint az oviban unja halálra magát!Inkább az izgat,hogy fog napi 4-5x 45 percet nyugton ülni és még figyelni is,mindenben követni a tanítónő utasításait,kéréseit,betartani a szabályokat,mert az oviban ilyenekkel van a gond! Csupaszív,nagyon jóindulatú kiskölyök,csak megy a feje után és csak azért mert felnőtt valaki,még nem fogadja el feltétlen a tekintélyét!

Boldog hófordulót Adél babának!

Szerintem sokan szoptatnak még kizárólag,csak nem tudjuk róluk! Pl. Holka azt hiszem,így tervezte!

Megyek,mad jövök!

Márti
borossné becz márta

Humanka: Annak ellenére, hogy 3 este adtam Biusnak 30-50 milli tápszert, úgy gondolom, hogy én is KIZÁRÓLAG szoptatok! Nem mintha ez számítana a fejlődés szempontjából....
Vendég

Sziasztok!

Márti!

Kata "lányomnál" is úgy van, hogy a tankönyvekre, munkafüzetekre ilyen átlátszó műanyag borítót vettünk, aminek a két vége ragasztós. Évek óta így kérik már a tanárok. A nagy méretűt érdemes venni, mert méretre lehet vágni, ugyanis a tankönyvek még véletlenül sem egyformák méretben.
A füzetekkel mi azt csináltuk -kis alakú füzetet lehet használni csak- hogy vettünk ilyen műanyag bugyit, amibe be lehet szintén fűzni a füzetet és belülre kivágtunk csomagoló papírból egy füzetnyi színes oldalt. A csomogaló papírra ráragaszt a vignyetta, csomagoló papír a bugyiba, füzet a bugyiba. Aztán ha a füzet betelt, csere, a borítás maradhat. Kata assszem 5 évig használta ugyanazokat a műanyag bugyikat. :)

Anyoo!

Én Ádám és Dorka karácsonyi képén hatódtam meg a legjobban a videóban. :) Annyira édesek!

Ági!

Boldog névnapot Neked! :wink:
Tegnap este még ittam két bögrével ebből az erősebb tea főzetből és reggelre olyan kemény lett a cicim, hogy lestem. Csomós volt benne a tejcsi. Baromi rég nem volt ilyen, úgy örültem. :D

Ki látott már ilyen? Hát én. :D Ákos is dettó ilyen. Inkább meggebed, de nem alszik. Viszont amint a cicit bedugom a szájába nem kell 10 perc és a kezét szétdobva horpaszt. :D
Ilyenkor egy csomószor elgondolkozok, hogy mi lenne velünk, ha nem szoptatnék... mit csinálnék a gyerekkel, hogy aludjon?! :roll:

Humanka!

Húúú, megy a mama! Ez szuper! Biztos alig várja már ő is! Tök jó lesz Nektek!

Eltéptem vasalni!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

törölt :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noni78 2009.01.22 12:44-kor.

Kép
Kép
noni78

És ezt is törlöm, így utólag. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noni78 2009.01.22 12:44-kor.

Kép
Kép
noni78

Nagyon örülök, hogy így tettszenek a videók.
Annyira jó érzés, amikor sorba kapom a baba fotókat.
Sajnálom, hogy sokan már nem olvasnak minket, küldtem szinte mindenkinek emailt, de nem válaszoltak sokan. :cry:
Van olyan kép is, amit iwiwről szedtem le, remélem utólag nem bánják már.

És akkor a 3 hós videó, egy örökzöld zenével:
http://www.videok.hu/view_video.php?vie ... 2907c2409d

És még 1x a Karis:
http://www.videok.hu/view_video.php?vie ... f6869b44c8

Kép
Kép
noni78

Noni!

Ez a zene nem ér!!!! :D Megkönnyeztem rendesen :wink:
NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM NEKED!!!!

Nem is mondtam ill. írtam,hogy tegnap voltunk fül-orr gégész doktornéninél és "felvágattuk" Gyuszika nyelvét. Még a születése után derült ki, hogy majd fel kell,de eddig nem jött össze.Meg kinyomoztam,hogy ki lenne a legjobb :) Szóval túl vagyunk rajta. Nem fájt Minikének csak azért sírt egy picit,mert le kellet fogni és nem tudott kalimpálni ahogy szokott.
Emlékszem,hogy Humankáék is voltak még Beni egész pici korában.
Persze anyósom csak tegnap mondta el,hogy Gyuszinak is volt ilye. Ő ill. a nagynénje 1,5 évesen csináltatta meg neki,nem is ő ment el vele, mondván,hogy sajnálja.De a lüke arra nem gondolt,hogy akkor már sokkal rosszabb neki és hamarabb túl kellett volna rajta esni :evil: :twisted: és engem bírál,hogy elvittük most. NORMÁLIS???
Már lassan egyébként mindent sz..rul csinálok szerinte. Nem tudom,hogy emlékeztek-e rá ,hogy jó viszonyban voltunk és,hogy azért szültem ott ahol szültem,mert ő ott szülésznő. Hát mostanában sajnos kezd nagyon megromlani a helyzet.
Azért szívtelen vagyok, mert nem adok cumit Gyuszikának már 1 hete,de csak akkor volt a szájában amikor nappal aludt. Csakhogy mindig kiesett amire felébredt. Így meg nyugisan tud nélküle aludni.
JÓ-jó az első 3 nap kicsit rázós volt,de felvettem és megnyugtattam, nem hagytam sírni max. egy picit.
Na bocsi,de kikívánkozott belőlem :oops: és még mi mindent nem írtam le....

Kép
Kép
a.m.

Ja és mára kijöttek apró kicsi kiütések Gyuszika hátán :shock: :shock: :shock: mi lehet ez????még jó,hogy most megyünk dokinénihez negyed 2-re.

Kép
Kép
a.m.

Noni: Látnod kellett volna, Bianka arcát... annyira tetszett neki!!!!... meg hát nekem is! :wink: :wink: Ezt is köszi
Vendég

Bejci: nem akartalak am megbantani, semmi ilyesmi nem allt szandekomban, ha megis megtettem, akkor ne haragudj, nem volt szandekos. Valojaban nem is tudom, miert tunodtem el .... azt hiszem, csak az analizalo enem szolalt meg, es csinalt egy gyors statisztikat.

Es azt gondolom, Martinak is tokeletesen igaza van, egy csomo mindenkirol nem tudunk ... szoval bocsi mindenkitol :oops: :oops: :oops:

Szeder: Anyu majd aprilis vegen jon vissza velunk Magyarorszagrol. Egyedul nem indulna el, igy lesz a legjobb. Sok-sok magyar cd-nk es dvd-nk van, es mi KIZAROLAG magyarul fogjuk tanitani. Mindenhol angolt fog hallani, a bolcsiben, a jatszoteren, az utcan, a boltokban ... sokkal hamarabb fog tudni angolul, mint magyarul. Jo, ez igy nem igaz, de a magyart csak mi tudjuk neki megtanitani, szoval erre kulonosen nagy hangsulyt fektetek. Mi pl mar most olvasunk neki meset lefekves elott, annak ellenere, hogy tudom, nem erti meg. De hallja a szavakat, a hanglejtest, a dallamot, szoval szerintem ebbol is sokat tanul. Es nagyon figyel am, olyan aranyos. :wink:

KépKép
Kép
humanka

Noni!
Hát tényleg nem ér ez a zene! Ma reggel pont hallgattam takarítás közben.. tutultam, mint egy pisis!!!! És hát most is!!!
Az élet gyönyörű és csodaszép! :lol: :lol: :lol: Köszönöm!!!!!!!

am!
Nagyon örülök,hogy nem viselte meg MiniGyuszikát! -aki már nem is olyan mini!!!

- Kérdeznék egy nem túl kedves, és kellemes témáról benneteket:
- Nálatok is sok ismerős meg változott mostanában??? -vagy csak én vagyok ennyire Földönkívüli , hogy engem súlytanak ezek a káros emberek??????? s.o.s köszike!

szeder74

Bocsi, most nézem, hogy 3x is sikerült feltenni a videókat. Ebből az elsőben nem jó a videó link.
Na, mindjárt kitörlöm.

A.m.: Szerinted nem melegkiütésről van szó?
Az nézhet így ki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noni78 2009.01.22 12:45-kor.

Kép
Kép
noni78

:oops: :oops: bocsi am: csak az elejét olvastam az írásodnak!!!!!!

am:
MOst baromi rosszul jött ki ez.. de mindegy. Látom, hogy nálatok is idióták vannak a családban. Ne is foglalkozz vele.. mondom én, aki nagyon sokat szenvedett már az ismerősök irigykedésén!!! DE mára már túl lendültem ezen.. ma épp nemrég volt egy teles beszélgetésem, ahol igen kemény őszinte beszélgetésen vagyok túl..
Már nem kertelek.. vissza tértem a régi önmagamhoz.. -néha muszáj nevetni akkor is, amikor nem lenne kedvünk.. ennek vége.. és akkor ott, amikor épp kritizálnak, abban a miniutumban vissza vágok!! Muszáj drága am. ,mert mérgezik az életed azok az emberek, és igen is kell, hogy tudják a helyüket!! Ne hagyd magad!!!!
Már rég akartam ezt a témát fel vetni! De tartottam, hogy talán megköveztek és rosszindulatúnak tartotok majd.. pedig nagyon nem vagyok rosszindulatú!!!!
Mondtál neki valamit??? Vagy csak hallgattál????
Gyere!!!! Írd le!!!! Én nagyon kíváncsi vagyok rá!!!!
Azért állj a sarkadra!!!!!

szeder74

fél kezemben Luca, úgygogy tőmondatos vagyok... :lol:

mi történt a nagyonbabás vonalzókkal?

rózaszínes kicsit véres széklet lehet láthatatlan hajszálrepedés miatt a cicin. ha tartós akkor szokták a dokit megkérdezni.

olyan szép képeitek vannak! nekem sajna elromlott a gépem és majd az összes Lucafotó azon volt, remélem megmentik. (noni ezért is nem küldtem fotót) :cry:

eszike: milyen törvényt keresel? vagyis mivel kapcsoltasban?

gratulálok a forgós babáknak, nekem Luca lustának tűnik ilyen szempontból. megmutatja hogy megy hasról hátr és vissza, de max heti 1-szer ha megfordul.

monee: soproni kirándulásodat elcserélném olaszországra. mitszólsz? :lol:

védekezés: hmm... sztem ebben én nem adok tanácsot :lol: :shock: :lol:

szopizás: mi még a csak szopizunk tábort erősítjük. igaz néha úgy érzem alig van tejcim, akkor őrült módjára kezdek enni, inni, bogyót szedni... aztán pár nap múlva minden ok.

a.m.: anyósod no comment, én az egész babanet-et tele tudnám sírni, pedig az enyém csak jót akar. nade igyekszem, meg ő is. ez már valami.

Kép

Kép
mambu

szeder: hogy érted, hogy megváltoztak az ismerősök?

Kép

Kép
mambu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?