Reni: jaja jelenleg 8ezer ft a gyógyszere/hó.De mikor beadtuk az igénylést,akkor még csak olyat evett hogy 700ft/hó volt.A legnagyobb ganéság ebben csak az,hogy a közgyógynál nem lehet bejelenteni körülmények változását,hogy más a gyógyszer,többe kerül mert nem érdeklik,nem veszik számításba,és év közepén ezért nem állnak neki Boros Blanka számára egy új összeget meghatározni,és kiutalni!!!!!
De akkor ez az egész közgyógytörvény kérdem én mi a f.sznak van,ha ezeket nem veszik figyelembe???????
Áááá ne gondolja senki hogy ideges lennék.Természetesen a kiutalt 6ezer ft,amit 2008.szeptemberében kaptunk már rég a múltté,és azt kellett volna havi 8ezer ft-os gyógyszerköltség mellett 2009.dec-ig beosztani.Kérdem én az eü minisztertől ott fent,meg az összes okos tojástól hogy HOGYAN?????De helyes,vegyék csak el a családi pótlékot is,vagy csökkentsék le annyira hogy már kenyérre se fussa...a lakbérrel is úszunk úgyis mindig.
Bocsi hosszú lettem,és nagyon dühös ez a panaszáradat.
Örülök,hogy elmentél korcsolyázni,és így picit szórakoztál,jól is érezted magad!
Évi: örülök,hogy sikerült eldönteni a neveket!!És tényleg szép nagy a pocid már!
Nekem még mindig karikásak a szemeid...