Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszike a véleményeket!
Szerintem marad a két befutó :)

Fiú: Vincze Levente

Lány: Vincze Réka

Itt a 17 hetes fotónk:
Kép

Szép álmokat!

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Jó döntés :D
Hogy neked milyen hatalmas hasad van :shock: És még mindig fiús.....

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Reni: jaja jelenleg 8ezer ft a gyógyszere/hó.De mikor beadtuk az igénylést,akkor még csak olyat evett hogy 700ft/hó volt.A legnagyobb ganéság ebben csak az,hogy a közgyógynál nem lehet bejelenteni körülmények változását,hogy más a gyógyszer,többe kerül mert nem érdeklik,nem veszik számításba,és év közepén ezért nem állnak neki Boros Blanka számára egy új összeget meghatározni,és kiutalni!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: De akkor ez az egész közgyógytörvény kérdem én mi a f.sznak van,ha ezeket nem veszik figyelembe??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Áááá ne gondolja senki hogy ideges lennék.Természetesen a kiutalt 6ezer ft,amit 2008.szeptemberében kaptunk már rég a múltté,és azt kellett volna havi 8ezer ft-os gyógyszerköltség mellett 2009.dec-ig beosztani.Kérdem én az eü minisztertől ott fent,meg az összes okos tojástól hogy HOGYAN?????De helyes,vegyék csak el a családi pótlékot is,vagy csökkentsék le annyira hogy már kenyérre se fussa...a lakbérrel is úszunk úgyis mindig.
Bocsi hosszú lettem,és nagyon dühös ez a panaszáradat. :oops: Örülök,hogy elmentél korcsolyázni,és így picit szórakoztál,jól is érezted magad! :wink:

Évi: örülök,hogy sikerült eldönteni a neveket!!És tényleg szép nagy a pocid már! :wink: Nekem még mindig karikásak a szemeid... :oops:

Kép

Kép
mezsó
 
 

 
 

Lehet majd egy kicsit frissebb állapotomban utánanézek itt neten ennek a közgyógynak,vagy írok valami jogi tanácsadónak,mert én azért háborgok ennyire emiatt,mert nem hiszem el egyszerűen hogy ilyen gané ez a törvény!!!És ha valakinek olyan a betegsége,hogy rosszabbodik az állapota,és több gyógyszert kell szednie?????És akkor az többe is kerül,azt is letojják?

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok...Új vagyok itt,gondoltam hátha segítene valaki :)
vácon fogok szülni tudna valaki informálni picikét?
Eve szép nagy hasad van..én most vagyok 20 hetes :)
adriana22
 
 


Adriana!

Üdv itt!Hát sajna én Pesten szülök,így nincs infóm Vácról....Gratula a félidőhöz!!!

Évi!
Na látom másnak is szép nagy pocija van már,nem csak nekem :wink: Jó neveket választottatok!!

Mezsó!
Megértem a felháborodásod....elég szar a rendszer,és nem csak ebben az esetben!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Mezsó, ezek a reggeli karikáim :lol:
De amikor a 16 hetes készült jobban
látszott tudod miért...

Hát hogy nagy pocim van...pedig nem
sokat eszek!Nem tehetek róla :roll:
Ebbe a pociba úúúúúúúúúgy izeg mozog
már a babám :D

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Évi: reggeli karikák?? :shock: :lol: Lényeg hogy nem a rókakoma csinálja ezek szerint! :lol: De mitől ilyen karikás??Nem alszol jól?

Kép

Kép
mezsó
 
 


sziasztok

hát ide ritkábban jutuk :
nem megy a több fórum egyszerre.meg rákatantam a hónfoglalóra ha a fiuk alszanak :) :)

Eve
nagyon szép pocid van és tényleg fiús beütése van :wink: :wink: :wink: :wink:


név:
a Levente tényleg szép és a Réka is.de mostanában nagyon sok gyerkőcőt hivnak igy. mikor Kristófót választottam akkor azt hittem alig van.ehez képest már rengeteg van abból is. ő Botondnak indult de mikor 34hetesen kórházba voltam 4napot 5darab Botond született :shock: :shock: :shock: igy lemondtam róla.de ha lenne még egy fiam estleg akkor lehet mégis az lenne :roll: :roll:

most csak erre az oldalra tudtam reagálni :)
Vendég
 


Sziasztok!

Mezsó:
De a rókakoma csinálta (+a véraláfutás),
és nagyobbak voltak a karikák.
Családi vonás is egy kicsit:)
Ami a pihenést illeti...valaki mindíg tesz róla hogy
ne tudjak pihenni :evil:
Ezért várom már hogy hazaköltözzünk,
mert totál kivagyok.
Na de nem panaszkodom :roll:

Lekri:Köszike

Kép
eve3htv
 
 


Évi: az jobb lesz amikor majd Réka/Levente nem fog hagyni pihizni?? 8) :lol: Ezek a pici babák is nagyon le tudják az embert kötni...enyémbaba is itt üvölt mellettem már kínjában,hát ez van...Néha az üvöltés már olyan szinten megy,hogy nem lehet ellene túl sokat tenni. :cry:

Kép

Kép
mezsó
 
 


lekri: wow micsoda vonalzó!!! :wink: :shock: Mikor írtam a hsz-t még a régik voltak!!Hová tűnt Levié??

Kép

Kép
mezsó
 
 


már az is van:) :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Na tök jó!! :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó:
Engem az idegesít hogy "terhesen" nem hagynak pihenni,
és elég nyűgös vagyok.
Amikor meg felhúzom magam, ezzerrel jön föl a savam
fáj a hasam, és minden ami elképzelhető.
Szóval úgymond lexarják hogy terhes vagyok,
üvölt egész nap a zene, csapkodják az ajtókat,
de ha valami baja lesz a babának én nem állok jót
magamért! :evil:
Bárcsak a saját gyerekem ne hagyna pihenni,
nem a bunkó sógornőm meg anyósom.
Nekem ez a problémám.
Bocsi hogy kidühöngtem magam.
Egyébként tündéri babád van!

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Sziasztok!

Érdekes, hogy amikor én szültem Levit, akkor én egy Leventét sem ismertem. Onnantól, hogy megszültem, egymás hegyén hátán jöttek a Levibabák. Ennek ellenére nem bánom, hogy így hívják, mert nagyon szép név. Nálunk a második gyerekre azt mondtuk, ha fiú, 123854743494964%, hogy Barnabás lesz. Oszt tessék. Leányka pedig Leila Jázmin lett volna.

Évi! Sajnálom, hogy ennyire figyelmetlenek. Mikor költöztök??

Lekri! Nem tennéd meg, hogy a két vonalzó url-je közé teszel egy entert?? Hogy egymás alatt legyenek. Mert nagyon széthúzza a hozzászolásaidat :oops: Vagy csak nekem? Egyébként nagyon arik :)
Mi az a Honfoglaló?

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Évi: ez,hogy tündéri babám van,honnan jött most ide? 8) Egyébként tudom, 8) :lol: és köszi! :wink: Sajnálom,hogy ilyen körülmények között éled életed egyik legszebb időszakát!!Sőt nem is a körülményeket sajnálom,sokkal inkább hogy ennyire megvisel!!!Lehet írtad már,ha igen akkor bocsika,de a babával is oda mentek haza,vagy akkor már máshol fogtok lakni?

Kép

Kép
mezsó
 
 


nekem egymás alatt vannak a vonalzók :) :)

Honfoglaló.hu :lol: :lol:
kezdődik az esti műszak :( :( :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Reni: www.honfoglalo.hu kajakra jó játék! :wink: Én is függő voltam tőle,akárcsak most lekri! :lol: Bocsi lekri... :oops: :lol: És nekem is széthúzza az oldalt lekri hsz-e,de még nem szóltam neki ezért...nem is tudom miért nem?Amúgy a Honfoglaló egy műveltségi játék,kérdésekre kell válaszolni,és közben Magyarország megyéit elfoglalni,2 ellenfeled van mindig.

Kép

Kép
mezsó
 
 


lekri: mostmár egymás alatt vannak,de eddig egymás mellett voltak!!!Valamit tettél annak érdekében hogy egymás alatt legyenek! :wink: köszi :wink: Máris műsorozik Kristófod?

Kép

Kép
mezsó
 
 


nem tudtam eddig senki nem szólt :oops: :oops: :oops: :(

megébredt és sirogat.hiába adok cumit nem jó.de ha adok neki inni akkor mindig az lesz,hogy ha ő fel kel akkor kell inni.jól gondolom? igy is ha éjjel kel csak ugy tud vissza aludni,ha iszik.le kéne szoktatni
Vendég
 


Lekri!
Nekem a mai napig nem sikerült erről leszoktatnom Norbit :(

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


És köszi :D

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


én köszi ,hogy szóltál :)
még kel éjjel Norbid inni?de már egyedül iszik vagyis neked nem kell hozzá fel kelniM
na elsimogattam.de olyan rossz volt látni ahogy sir.aszem inkább itatom éjjel :oops: :oops: vagy nem tudom mit tegyek.tök tanácstalan vagyok.mi a jobb.szenvedünk pár napig aztán talán alszik vagy itassam de lehet még 2-3évesen is kell majd
Vendég
 


Jesszom! Olyan kérdések vannak, hogy csak tippelgetek. De az elsőt megnyertem :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Lekri: hűű ez nem jó! :cry: Szegénykém még le sem fekszel,hogy esetleg te is pihenj,már megy a parádé.Nem tudom ilyen gondunk nincs,hogy ha felébred akkor mindenképp inni akarjon,de Reni leírta hogy ő Norbit nem tudta erről leszoktatni, pedig ő már 2éves is elmúlt,akkor lehet hogy kár vele őrlődnöd. Szerintem ha vizet iszik abból semmi gond nem lehet ha este is kér!!!És legalább van 1módszered amivel meg tudod nyugtatni,és vissza bírod altatni!!!És ha nagyobb lesz,akkor való igaz,hogy lehet elég lesz csak a közelébe tenned az innivalót,és akkor már kiszolgálja magát!De te tudod hogy rá szánsz-e néhány idegőrlő napot...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Nem iszik egyedül, mert ha elalszik közben, csak magáraönti az egészet. Sportkupakosból isznak éjjel, és ha nem csukja be.....
Szóval kelek, mint a katonatiszt
Levi is édes, mert felkel, kimegy pisilni, és utána bejön, hogy pattentoljam vissza a bodyját :?

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Reni: na Honfoglalózol?? :lol: :lol: :lol: Vigyázz magával ragad!!! :lol: Szerinted mi tudunk mindig mindent?? :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Reni: hűű én azt hittem magától iszik :oops: Hát így nem lehet kellemes ez a szokás!!Hányszor iszik éjjel Norbi?Nem semmi Levi sem...patentold vissza a bodyját. :wink: Szerintem csak találkozni akar anyával,le akarja csekkolni,hogy tutira nem hagytad-e magára. :lol: nem? :wink: Azért gondolom boldogulna ő már maga is azzal a bodyval? :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Nem tudja becsatolni magának, aztán kicsit fóbiás a lelkem, mindenképp bepatentolva kell lennie.....
Norbi. Van, hogy egyszer sem, ez a legritkább. Azért nem szeretek 11 előtt lefeküdni, mert akkor általában tuti kel inni. Ez az egy 80%-ban megvan. Aztán vagy mégegyszer, vagy egyszer sem. Ha nem szárad semmi a radiátoron, akkor sokszor is képes :evil:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Már abbahagytam, csak kipróbáltam

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


na mi ugy döntöttünk apával.hogy holnap kicserélem a fiuk szobáját.Kristóf szobája pont a neszek közelébe van.Levi meg már értelmes tudja,hogy a szobából nem jöhet ki ha már lefektettük.igy kicserélem ugyhogy holnap rendezkedem :? :? :?

hu én lehet rossz anya vagyok de legalább megtanitanám,hogy ugy igyon,hogy engem hagyjon aludni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni
te már dolgozol?
Vendég
 


Bölcsibe csak úgy mehet a gyerek, hogy munkáltatóit viszek. Ezen sokat dühöngtem, mert a beszoktatást sem kezdhettük volna el anélkül. Kérdem én: ha mindenki dolgozik, hogy menjek el egy kisgyerekkel állásinterjúra???

Levi ivott egyedül ennyi idősen, mert ahol akkor laktunk, volt az ágy mellett egy szekrény, és annak a polcára tettem a nyitott üveget (kubus volt akkor a favorit), felállt, levette, ivott, visszatette. Norbinak nem is tudnám sehova se tenni, hogy tutira ne ejtse el. Mert ha mondjuk odateszem egy kisasztalra, ahogy próbálja behúzni a rácson, elejti, vagy leesik, és ez még a jobbik eset, vagy az ágyba folyik a víz....

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


[quote]K írta:ristóf szobája pont a neszek közelébe van.

Az mi?
Egyébként én imádnék szobát rendezni. :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


a fürdő,az ebédlő és az előszoba környékén van a szobája és nincs ajtaja.vagyis van de csak harmonika :evil: :evil: :evil: igy mindent hall és megébred ránk.
Vendég
 


Na jó, addig mesélek:
Annyira álomkóros vagyok ma, hogy nagyon. Voltam a véradáson, és már akkor el tudtam volna aludni a véradó fotelben... :oops:
Azóta félig csukott szemmel járok, mondhatni a monitornézés kimondottan jól jön. De még sül a husi, House is megy, és ez legalább ébrentart

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


én is szeretek ám rendezkedni:) :)
Vendég
 


Az nem túl szerencsés. Ez az oka az ébredéseknek? Jó ötlet lesz akkor a szobacsere, okosak vagytok, hogy ezt kigondoltátok.

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Kertesben laktok?

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


én nem vagyok vér adó.de szeretnék ha vissza kööltözünk Bugyira .itt el se tudnék menni mert a gyerekek csak az enyémek egésznap.senkink nincs itt :( :( :( :(

de akkor már beszoktatáson van Norbi?
milyen munkát keresel?

Mezsó már alszik :wink: :wink:
Vendég
 


lekri: jó,hogy van tippetek mi lehet a baj Kristóf éjszakáiban!!Remélem ez lesz a gond!Kellemes rendezkedést holnap! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Jó neki. Én is tudnék.
Norbi szept. 15 óta bölcsis, 4 nap alatt beszokott :shock:
Adminisztráció területe a nekem való. Csak nem tudják a hülyék, akik nem hívnak állásinterjúra. :lol:

Szóval eredetileg Bugyin laktok?

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


hehehe nem nem nem alszok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Párom fél12kor megy el,addig fent vagyok,mert kelteni kell!! :? :? És Blanka sem éppen nyugodtan alszik...sokat felsír! :?

Kép

Kép
mezsó
 
 


igen kertesbe :) hát igy is tuti ébredni fog inni de eddig éjfél előtt nem kelt.most meg alvás után fel kel ránk :( :(

na megyek elteszem magam hátha nem kelünk csak reggel :)

szép álmokat mindnekinek
Vendég
 


Szegény Blanka. Nincs még kint a fránya fogacska?

Párod jól van azóta is? Kocsi mennyire lett gáz?

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Jó éjt!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


őőőőőő most akkor mindenki csicsikál? (Tudom, Timi te nem :D )

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


igen,én még továbbra is online üzimódban :roll: :lol:

lekri: Jó éjt!! :wink:

Reni: sajna nincs még kint a fogacska még mindig...olyannyira hogy a 7.is még csak kb.félig bújt ki,és a 8.fogból még alig alig látszik valami...szóval duóba nyomja... :? :cry: És így már ketten fáradunk.Ő felszínesen alszik,én meg szinte sehogy.Ez van...Párom jól van igen,momentán a legnagyobb baja,hogy szájsebészeti műtétre kell beadni a derekát,mivel egy fog RTG alkalmával kiderült,hogy ferdén nőtt ki a bölcsesség foga,és a fele ki sem nőtt,és nyomja a mellette lévő fogait,amiből már egy kis darabka le is tört.És baromi nagy fájdalmai vannak emiatt.De időpontot még nem kért...Miért nem azt ne kérdezd,rágtam már a fülét érte eleget!!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Befejezem monológomat: kész a husi, vége House-nak, megyek aludníííííííí!!!!

Jó éjt mindenkinek!

Babák!! Kíméljétek anyucitokat éjjel!!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Reni: neked is jó éjt! :) köszi a jókívánságot! :wink: jó lenne ha kímélne az én babám is... :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?