Hali Lányok!
Túl a 12. heti UH-n
Szöcske: 6.5 cm és virul. Tiszta apuci, kezét a feje alá téve vígan növeszti a pókpocakot
rugdosott a babamozin, meg forgolódott.
kedden integrált vérvétel, 4 hét múlva AFP.
Egyelőre minden rendben!!
Hunci, Konkri HEEEEEEEEELP
Tegnap voltunk aláírni a váláshoz a kereset levelet, amit hétfőn bead az ügyvéd! Tárgyalás sacc áprilisban.
Hülye kérdésem: ha eltitkolom a bíróság előtt a gyereket, elválasztanak minket, aztán a szülés előtt a biológiai apa tesz egy apasági nyilatkozatot, akkot Ő lesz az apa??? Vagy vmi hatóság utána néz, hogy a fogantatáskor én még más felesége voltam???
Mondom mi a gondom: én nem akarok kötelezőből férjhez menni, és főként nem akarom, hogy a páromnak a gyerek miatt kelljen kötelezőből elvennie; viszont nem akarom ezt az apasági jog vélelmének megdöntése iránti pert sem, én nem bírom ki ebben az állapotban azt a herce hurcát!
Miért nem lehet azt, hogy nem szólunk senkinek a babáról, aztán júliusban szépen megszületik, és az apasági nyilatkozat alapján a biológiai apukája nevét kapja???
Lányok, bocs, ha buta kérdéseim vannak! Amúgy 6 hónaposan nem tudom hova dugnám a pocakom, de ez akkor is annyira kellemetlen helyzet. Ráadásul az ügyvéd nem is tudja, hogy gyereket várok, mert a felesége az egyik legjobb barátnőm, és ők már egy éve próbálkoznak, de nem jön össze nekik
így nem szóltam még a lánynak, hogy nálunk baba van, mert tutira kiakadnak, hogy én még el sem váltam, albiban lakom, 4 hónapja vagyok együtt, és már össze is jött a gyerkőc
Nem akarom megbántani, mert egy olyan jó lelkű lány, nagyon szeretem őt, és ha ez kiderül, szerintem tökre kiborul. Nem rosszindulatból, hanem szomorúság, elkeseredés miatt
Szóval ilyen okok miatt gondoltam azt a legjobb megoldásnak, hogy mi van, ha a bíróság nem szebesül a baba kérdéssel, csak lesütjük a szemünket.