Új privát üzeneted érkezett!

van ilyen, itt is van ilyen, amúgy ha nem lesz beteg, ugye ettöl is lehetne, akkor én azzal magyarázom, én sem vagyok mindig éhes...
Vendég

nem hiszem,hogy beteg lesz.tegnap is ezt nyomta.remélem.
Kapott azért egy nagyadag gyerekvitamint.nem hiszem ,hogy a füstliben sok van :lol:

minent kipróbáltam.rendes főzött kajánk,üveges,,bébigríz izé,aztán az kakaóval,puding,sajtkrémes kenyér....
csak 1 füstli 30 perc alatt

Kép
ndombi

ja és "császári csemege"65 forintos magyar pufi paprikás.

Kép
ndombi

Ndombi - a 18 éves érettségi miért akadály?

Hunci: a torta lúdláb volt.

Katicás tortát kaptunk plusszba... csak akartam küzdeni egy picit én is a szülinapért :)

Ndombi: van ilyen, h nem eszik... én mán csak tom :)

Depi: nem tom, vagy is sejtem, de nincs kedvem se kibeszélni, kivesézni... pedig nektek elmondanám.

Kép
Kép
Kép
konkri

Ndombi nem lehet hogy teli "zabálja" magát vitaminnal :) ez csak vicc... csak nem tom ki mennyire depis és hogy veszi a viccet :) vagy mi... értitek?

Kép
Kép
Kép
konkri

Ndombi! Nehogy aggódni kezdj, a nem evésnek számtalan oka lehet. Lehet fogzás, vagy estleg a torka fájdogál. Az a lényeg, hogy igyon sokat. Meglátod pár nap és megint eszik, és bepótolja amit elmulasztott. Ez tapasztalat.!!!!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ndombi: én is pont ezt akartam kérdezni, mint Csibe, h iszik-e???!
Mert a lényeg mégiscsak az, h igyon!

Tejpép,tápszer (nemtom issza-e mostanában Dorka?), esetleg tej, kakaó???

A füstli szerintem nem gáz annyira, mert még a virslik közül nem is a gagyibb változat. Ja, nálunk még be szokott jöni, amikor már semmi:
Danonino, krémtúró, túró rudi...

Én is félek Marcitól majdan a bölcsibe, hogy miként fog ott majd enni, mert állandóan el akarja játszani az evéseket. Ha már van a gyomrában kaja, akkor csá, ő már menne, nekem úgy kell még elszórakoztatnom, hogy maradjon és egyen. Védőnő szerint ezzel majd azért lesz baj, mert a bölcsiben nem fognak majd mindig melléülni és "tukmálni", eszik eszik, ha meg nem, akkor...

KépKép
Kép
sagi1

szerintem a bölcsiben megtanulja,hogy ha nem eszik nemkap és pár nap múlva megszokja és eszik.
Irtó okos tanácsokat tudok adni másoknak evás ügyben!!!! :lol:

Próbáltam a rudit, tápszert és kakaót is.(ma apjával megevett egy üveges bébikaját) házit term nem eszik csak vasár és ünnepnapokon :lol: ,ha őfelsége úgy kívánja.

Konkri én most nem vagyok depis,most eresszétek meg az ócska poénokat!!!

De szerintem ha Dorcica bölcsis lesz 10-3-ig kb és viszakapok egy morzsát a régi életemből még jobb lesz.(még ha kegyetlenül hangzik is.

Furi,hogy fetrengek a lelkiismeretfurdalástól,de várom is.Picit skizofrén :lol:

Remélem nem kapja el rögtön az influt.gondolhattam volna rá és beirathattam volna március közepétől,de aki hülye az is marad.

18 éves érettségit tesóm mondta,de azért köszi!

Kép
ndombi

Sziasztok

Mar nemtudom ki irta,hat nem csokoltam korbe oromombe mikor kiderult,de soha ot nembantottam.A legjobb baratja volt a baratnojevel meglatogatni minket es irtak neki,hogy miujsag velunk,kicsivel.Azt valaszolta neki a kicsi jol van,valok,meguntam azt a p....at.Szo szerint igy,olvastam az sms-t.Egyik dolog honann tudja hogyvan a kicsi,2 hete nemlatta,nem kerdezte,meg a szulinapjara sem irt.Masik dolog csunyan atvert engem szuleim,sajat szuleit stb. es en vagyok a p..... meg a k...exnej.
Bocs kicsit kikeltem magambol.Mig en vartam a szeretett ferjemet,aki agyondolgozza magat a kicsi es az en kedvemert,o mar egy honapja a .....-al fetrengett a hatam mogott+azt hazudta neki elvagyunk valva+azert mert en megcsaltam.Mig en szerettem es vartam ok 1 honapja le k.....exnejeztek engem. szuuuuuuuuuuuszaaaaaaaaa

Kepek az eletem egyetlen ertelmerol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita

14-en volt a szulinapja,de vasarnap tartottuk.
Jarokazni mar nem szok,megy egyedul,de meg neha esik,kel,olyankor kicsit beleteszem pihenni.De van olyan nap amikor apszolut nincs a jarokaban

Kép

Kép
marcsitita

Stiasztok!
Marcsi! Ádám nagyon aranyos, sok boldogságot neki, lehet, hogy elfelejtettem.
Rólad viszont sajna süt a boldogtalanság, ami érthető, De húzdki magad, emeld fel a fejed, tök jó csajszi vagy, és ne foglalkozz a férjeddel, nem lehet valami nagy jellem, ha a gyerekére is így tojik. Bármit mond a hátad mögött a közös ismerőseiteknek, az idő téged igazol majd, meglátod, és ne is törődj vele, hogy mások mit gondolnak most rólad. A te lelkiismereted tiszta, csak az járjon a fejedben, hogy mit veszítettél a válással, és mit veszített ő! Akárhogy is te nyeretesként kerülsz ki innen, hiszen a legnagyobb kincsetek veled van, és nem vele. Találsz majd magadnak valakit, és lehet, hogy sokkal-sokkal jobb apukája lesz Ádinak, mint a vérszerinti. Vörösbegy mesélhetne erről(őt sem a saját apukája nevelte)

Kép
Kép
Kép
csibe76

Marcsi: isten éltesse Ádámot, így ismét, utólag, én asszem már kívántam neki, de nem árt újra!!!
Látom, te levágattad a hajad, szerintem tök jó lett! Ahogy Csibe is írta, helyes csaj vagy, ne aggódj, lesz még jelentkező a "kezedre" :)
Ádi nagyon édes, látom örült a tortának, az én Marcimnak is autós alakú tortája volt.
A férjed szerintem csak maga alatt vágja a fát attól, hogy ilyen üzenetket írkál, és mindeközben mindenki tudja, hogy nem "csak" a feleségét, de a fiát is elhagyta!!!

Ndombi: hogy áll Dorka az evéssel?? 1ébként Marci is sokszor sokkal jobban eszik, ha mondjuk az apja is eszik "vele"/mellette.

KépKép
Kép
sagi1

tegnap szart se evett csak ivott,úgyhogy reggel telefosta az ágyát :lol: ,bocs,muszály volt így írnom.... :lol:

de voltunk játszóházban Huniékkal és megevett egy melegszecsót(egy nagy felét) ami szupi!!most alszik.

Kép
ndombi

Marcsi: esküszöm szerintem jobban nézel ki most százszor.
Szerintem eddig jobban nem érdekelt. Pont azt néztem,hogy lehet,hogy boldogtalan vagy,de hogy most jól nézel ki az tuti.

Kép
ndombi

Hunibaba meg másfél melegszendvicset :oops:

Marcsi, egyetértek az előttem szólókkal, sokkal szebb vagy most, jól nézel ki, és persze Ádi bébi nagyon édes :lol:
Vendég

Sziasztok

Koszonom csajok Adi neveben is. :lol:
Es igazatok van O tobbet veszitett mint en.Itt van velem eletem ertelme.Es van csaladom,barataim,neki mar egyik sincs.

Kép

Kép
marcsitita

Sziasztok!
Képzeljétek, Szofinak összesen 14 foga van kint. Gondoltam én, hogy jön neki megint, mert az utóbbi napokban szarul aludt, (egyik éjjel még lázas is volt), és nem volt étvágya sem, pedig ez tőle szokatlan. Aztán tegnap előtt egy hang nélkül végigaludta az éjszakát, és reggel fogmosáskor megnéztem a fogait. Meg is lepődtem, hogy ilyen gyorsan, hiszen egy hete még csak a 11. jött. Az egyik picit vérzett is neki.

Kép
Kép
Kép
csibe76

CSibe, :shock: kis fognövesztő :lol:
Vendég

Szerintetek gáz, ha Szofi nem eszik minden nap húst? Én nem főzök minden nap húsosat, csak olyan 3-4 naponta. Felvágotatt persze eszik naponta, sonkát, párizsit, meg ilyesmit, de annak mondjuk nem nagy a hús tartalma.
Nem tudjátok, mi van Boo-val?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe: Aztaaaa! Hozzátok jó sokat jár a fogtündér :lol: Legközelebb ha megy, szólj már neki léci,hogy Marcinál még egyáltalán nem járt! :P
Ja, szerintem a husi nem gáz, ha minden nap eszik vmilyen más formában fehérjét!

KépKép
Kép
sagi1

hLAI lÁNYOK!
Csibe: nem baj, ha nem eszik húsikát, ha a fehérje megvan másból, pl. joghurt. A fogaktól meg el vagyok ájulva :shock: nem semmi. Legalább előbb túl vagytok rajta :lol:

Milu sem kapkodja el a fogzást. Hétfőn voltunk dokinál kapott gyógyszert, úgy látom, h jobban van.
Egyedül még nem jár a szentem :P a bébitaxival viszont szalad :? én ezt nem értem. No,mindegy.
Vendég

Blo, itt is ez van, járássegítővel száguld, egyébként még csak nem is áll...sebíj, majd beindul :lol:
Vendég

Bloo, Hunci! Lehet, hogy van összefüggés a még nem járás és az idő előtt születés között? Megjegyzem, ha normál időre jöttek volna, akkor sem lennének elkésve. Majd elindulnak, aztán meg szaladhattok utánuk. Szofi már úgy szedi a lábait, főleg ha valami olyan lop el, amit nem lenne szabad. Akkor aztán menekül vele, közben meg nagyokat sikogat, meg vihog.
Nekün a fogakkal szerencénk van, 1-2 szarabb éjszaka és ennyi, láza eddig 1x volt vele, pont egy pár napja. Olyan hullámokban jött, először jött 4 olyan 4-5 hónaposan, aztán sokáig semmi, azután megint 4 és most az összes többi, úgy 1-2 hét alatt. Legalább már van mit mosnia, olyan aranyos, már túl van a tanulófogkefén, és már igazi ban neki. És sikálja. Először megmosom neki én, aztán ő egyedül.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hali!
Biztosan van összefüggés a születés körülményei körülményei és a járás...stb között. Ráadásul látom, h a Miluka is balkezes lesz.
nem baj majd ha jön a tavasz, nem lesz sár stb. akkor jobb lesz a járás :lol:
Vendég

Hu akkor mi nagyon elmaradtunk fogilag. 6db, fogacskank van.De a jaras annal jobban megy.Van mikor bontom el az agyat o meg vegigveret a szoban,a dedi szobajan es a folyoson kapom el a lepcsok elott.

Kép

Kép
marcsitita

Csibe, igen,én is erre gondoltam. :cry: Fogmosás:ő is magam sikálja mind a nyolcat :lol: de előtte lenyeli a fele fogrémet :lol:

Ndombi, holnap sem jó, mert épp most széthánytam (bocsánat, nem tudok jobb szót) a wct :cry: és remegek mint állat, mingyá mérem a hőmet :cry:

Boo engem is érdekelne mi van vele
Vendég

Hunci: ok, jobbulj!!
Mostanában mindenki hány....
nekünk 6 fog.

Kép
ndombi

gyerek is hány és fosik, én is dettó, erőm nincs, apa nincs itthon hogy lehet ezt így megoldani, mármint hogy maradjak erős a gyereknek, de belőlem is minden kijön, fogytán az erőm.

jön a gyerekdoki, hívtam
Vendég

hányunk folyamatosan mindketten :cry:
ha folyt köv, akkor ügyelet, infúzió mindkettőnkek

már most bőgök ,én ezt nem fogom elviselni, már most látom, hogy sír ahogy bekötik neki...

apa hazaért 1 órája, azta babát ő ápolja, magamat meg én-
Vendég

Hunci:

Remélem nem Dorkától van, lelkiismeretfurdalásom van,hogy lementünk a játszóházba veletek,de láttad,hogy Dorkának nem volt semmi baja,azóta sincs és telefonáltam,hogy fosott egyet reggel és kikértem a véleményed!Mindegy,mostmár a lényegen nem változtat,mea culpa,remélem holnapra semmi bajotok nem lesz!!

Kép
ndombi

Ndombi, ezer meg egy helyről elkaphatta.Ne legyen lelkifurid.pl babaúszin is...meg hát a jházba eszik a játékokat, szal onnan is simán lehet.
ez van.
most letettem, már 1 órája nem hánytunk :lol:

ja és szted mi lesz a bölcsibe, óviba, uaz, elkap csomó szart,elkerülhetetlen.
Vendég

Huh,kösz,hogy feloldoztál,aszittem dühös vagy mittudomén. Ha hánynékfosnék pár na alatt elérném az ideális súlyom!!
De azért inkább kevesebbet eszem... :lol:

Átaludt és hányásmentes éjszakát kívánok!

Kép
ndombi

hányásmentes éjszakánk volt, szegény reggel fél9ig végig aludt.Üres pocival.Aztán reggel itta a vizet mint állat.Ma adok neki s.répát és kekszet.
Az van higy játszik mosolyog, de nagyon hamar elfárad, fél óra után lefekszik rajtunk és pihen 10 percet.

hát engem ez jobban megvislet, komolyan, tök szarul vagyok, fáj a fejem, stb, ja és igen, fogytam 2 kgt, ami jó, de azért ijessztő, hogy eg nap nemevés és egész nap fosás és hányás 2 kg vizet jelent.

nem is tudom, Hunor mennyi fogyhatott, szegénykém...

egy ruhánk sem maradt, az övét ő,az enyémet meg én és ő hányte le folyamatosan.mindig váltani kellett, nem is maradt ruhánk.pizsiben vagyok itthon.

és tök gáz, de annyira szar volt este, hogy 2x sem jutottam el a wcig :oops: tök ciki :oops: utána moshattam fel az előszobát :oops:
Vendég

Hali!
Lányok, jobban vagytok? Nagyon remélem, h nem kellett az infuzio.
Lehet kapni pl. a DM-ben is hányásos és hasmenéses gyerkőcnek/felnőttnek a HIPP-től sárgarépás, rizses italt. Répát kell etetni a kicsivel is.
Jobbulást!!!!! :roll:
Vendég

és ráadásul rájöttem, nem megy nekem ez az anyaság, totál kikészültem, láttam magam előtt a beteg gyreket infúzióval és ahogy sír, nem bírtam már a tudatot sem.magamat okoltam, hogy nem kéne uszoba járni meg játszóházakba, de közben meg tudom, lesz még ilyen, elkerülhetetlen, de akkor is szar érzés volt.

próbáltam minden erőmösszeszedni, mert legyengített engem is a sok hányás, és babusgattam, beszéltem hozzá puszilgattam, bocsánatot kértem, klrtem, hogy gyógyuljon meg....
Vendég

belázasodott :cry: reggel még nem volt lázas :cry:
Vendég

Hunci! Ha úgy érzed, hogy te vagy a hibás a gyereked betegsége végett, és ezt el is ismered, valamint felelősséget is vállalsz, akkor te igazán jó anya vagy. Ha hibáztál, azt be kell ismerni. Amúgy szerintem egyáltalán nem biztos, hogy te vagy a hibás. Ennyi erővel tartsuk a gyerekeket itthon, üvegbúra alatt. Vírusos nyavalyát BÁRHOL összeszedhet. H alázas, aakor hívd megint a dokit, nehogy baj legyen. És ha mindenképpen kórház, meg infúzió, akkor se kesered el. Danikám 3 hónaposan kapott el valami ilyesmit, és ő sem úszta mega kórházat. Mivel én is beleestem, 3 napig nem is láthattam. Nagyon szar volt, és engem is furdalt a lelkiismeret, de túléltük ezt is. Meg még mennyi mindent. És most szuszászuszá... Tudod :wink: Nem lesz semmi gond, rendbejöttök, és hamar el is felejtitek a dolgot!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hunci, Blongyi:

A járássegítővel tanult Marci is járni, csomó ideig csak azzal kavart, szerintem napok/hetek kérdése és lépegetni fognak a manók maguktól! Tuti! Most még gyűjtik a bátorságot!

Hunciéknak jobbulást, lehet, h vmi fránya vírus lesz??!! :?
Hunci, az aggodalmad szerintem is azt példázza, hogy jó anya vagy! Csak hát lágy a szíved, mint az enyém, én sem néztem oda, amikor Marci szurit kapott, nem is fogtam, semmi, mindent a védőnő csinált, utána enyém a viagasz... Ha Marci elesik, ő 2 perc alatt túlteszi magát rajta, én még utána is csókolgatom, mert sajnálom... Ez a dolgunk, így vagyunk kódolva! Az infúziót remélem megússzátok, ha már nincs hányás ill. hasmenés, akkor jó az esély!! Doki mit mondott??
Megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Dombika meg ne vegye magára, mert tényleg bárhol el lehet ilyet kapni, és jaj, tényleg, mi lesz még a bölcsibe,oviba!!! ÁÁÁÁÁÁ, én már előre utálom!

Képzeljétek, tegnap csináltam terhességi tesztet, mert már 2 HÓNAPJA késik a menstuációm! Lényegében 90%-ban biztos voltam abban,h nem lehetek terhes, de hát jobb a 100%. Na negatív lett, örültem is, nem is. Anyagilag nem jönne jól most egy baba, mert azért még jó lenne előtte visszamenni melózni kicsit, de azért mégis vágyom egy szépséges,pici lánykára, de ezt csak félve súgom, mert ha fiú lenne, akkor is örülnék!

KépKép
Kép
sagi1

Boo vajon tényleg hol van???
Aggódjunk???

KépKép
Kép
sagi1

Huncika!
ne görcsölj! Nem szabad, ezt megtanultam az első gyereknél, de persze Te még egyelőre az első babuka vagy Anyukádnak!
A gyerkőc megérzi, ha valami nem gömbölyű és tényleg elhiszi, h Te vagy a hibás. Nem kell ez!!! Egy kell a gyerkőcöknek, a szeretet és a gondoskodás. Ha elkaptatok valamit, hát elkaptatok, van rá gyógymód. Egy a lényeg, ha a közelségedre vágyik akkor legyél ott mindig, és bíztasd és szeretgesd. Sok mindennel szemben tehetetlenek vagyunk, arról viszont tehetünk, ha a gyermekünk törődésre vágyik, és nem vagyunk ott, ez az egyetlen.
Számtalan dolog lesz, amikor megy majd bölibe meg oviba, és Te megfeszülsz, h csak egészségesen viszed be a gyerkőcöt, ha beteg azonnal otthon marad stb. Aztán látod, h a többi anyuka erre nagy ívben tojik, ill. rá van kényszerítve, h taknyosan , lázasan bevigye a gyereket, mert különben kirúgják a munkahelyéről ha több napig otthon van begsiben a gyerkőc miatt.
Na, én ekkor kezdtem egy kicsit magamon engedni, mert hiába teszel meg minden tőled telhetőt, nem jön be.
Vendég

No csak Sagi1!!!! :lol: Most akkor megy a drukk :D
Vendég

Köszi csajok.

felhívtam a dokit, azt mondta, adjak nurophent, nézzük meg mi lesz.én bizakodó voltam, mert este én is belázasotam, és onnantól javultam.
most lekopp, de talán nála is ez van.
már evett 10 szem kölesgolyót...én ropizok.

édes kis hapsi, mert játszik, mosolyog, de hamar elfárad, ekkor odabújik, felkéretszkedik hozzám, egy picit pihen rajtam, aztán megint játszik.

a doki megdícsért, hogy ügyesen kezeltem a helyzetet, mert sok anya ezt lelkileg nem bírja, mármint, hogy hány a gyereke és rögtön viszi khba, pedig szte csak kitartás kell és nagy lelkierő elviselni.
mondtam, hogy nem mutattam ki a gyereknek, milyen szar most midnen, mindig ott voltam neki, és nem akartam a khat így nem is volt más választásom mint elviselni ezt az állapotot.

persze mondtam neki, hogy ha este kihányja megint a gyógyit, meg a vizet, viszem, már beraktam neki holmikat, ha indulni kell, ne késlekedjünk, de szerencsére szépen elaludt és nem hányt.

Sági, ez érdekes, mi még nem akarunk tesót, csak úgy 4-5 év múlva, de annyi bébit láttam mostanában megszületni, h "megkívántam" egy kislány tesót...na egy kukis is tökéletes lenne.
szívem szeretne egyet már most, az eszem meg tudja, hogy most össze kell magunkat megint szedni anyagilag, és scak utána lehet baba.
Vendég

Sziasztok!

Hunci!
Hogy vagytok?
normaflore-t is adhatsz neki, meg magadnak is, nekem is ezt mondták a kórházban.
Mi is voltunk, írtam a másik fórumon, sajna végig hallgattam ahogy üvőlt mikor szúrták, és én is bőgtem, és kértem hogy ne haragudjon,gyógyuljon meg, tudom, megértelek.
ja, és tényleg jó anya vagy, én bepánikoltam mikor 12x hányt már, vittem szegényt a kórházba, de ott voltam nyugodt.

ja, és legyen inkább tesó baba, anyagiak meg majd lesznek valahogy.
mi is sokat agyalunk, de inkább baba

Kép
csiperke

Hali Lányok!

Túl a 12. heti UH-n :D
Szöcske: 6.5 cm és virul. Tiszta apuci, kezét a feje alá téve vígan növeszti a pókpocakot :lol: rugdosott a babamozin, meg forgolódott.
kedden integrált vérvétel, 4 hét múlva AFP.
Egyelőre minden rendben!!

Hunci, Konkri HEEEEEEEEELP
Tegnap voltunk aláírni a váláshoz a kereset levelet, amit hétfőn bead az ügyvéd! Tárgyalás sacc áprilisban.
Hülye kérdésem: ha eltitkolom a bíróság előtt a gyereket, elválasztanak minket, aztán a szülés előtt a biológiai apa tesz egy apasági nyilatkozatot, akkot Ő lesz az apa??? Vagy vmi hatóság utána néz, hogy a fogantatáskor én még más felesége voltam???

Mondom mi a gondom: én nem akarok kötelezőből férjhez menni, és főként nem akarom, hogy a páromnak a gyerek miatt kelljen kötelezőből elvennie; viszont nem akarom ezt az apasági jog vélelmének megdöntése iránti pert sem, én nem bírom ki ebben az állapotban azt a herce hurcát!
Miért nem lehet azt, hogy nem szólunk senkinek a babáról, aztán júliusban szépen megszületik, és az apasági nyilatkozat alapján a biológiai apukája nevét kapja???

Lányok, bocs, ha buta kérdéseim vannak! Amúgy 6 hónaposan nem tudom hova dugnám a pocakom, de ez akkor is annyira kellemetlen helyzet. Ráadásul az ügyvéd nem is tudja, hogy gyereket várok, mert a felesége az egyik legjobb barátnőm, és ők már egy éve próbálkoznak, de nem jön össze nekik :( így nem szóltam még a lánynak, hogy nálunk baba van, mert tutira kiakadnak, hogy én még el sem váltam, albiban lakom, 4 hónapja vagyok együtt, és már össze is jött a gyerkőc :shock: Nem akarom megbántani, mert egy olyan jó lelkű lány, nagyon szeretem őt, és ha ez kiderül, szerintem tökre kiborul. Nem rosszindulatból, hanem szomorúság, elkeseredés miatt :?

Szóval ilyen okok miatt gondoltam azt a legjobb megoldásnak, hogy mi van, ha a bíróság nem szebesül a baba kérdéssel, csak lesütjük a szemünket.

KépKép

KépKép
boo

Bakker ezt találtam a neten

(1) A gyermek apjának – az 5. § (2) és (3) bekezdésében foglalt kivételekkel – azt a férfit kell tekinteni, akivel az anya a fogamzási idő kezdetétől a gyermek születéséig eltelt idő vagy annak legalább egy része alatt házassági kötelékben állott. A házasság érvénytelensége az apaság vélelmét nem érinti.
(2) A vélelmezett fogamzási idő a gyermek születésének napjától visszafelé számított száznyolcvankettedik és háromszázadik nap között eltelt idő, mind a két határnap hozzászámításával. Bizonyítani lehet azonban, hogy a gyermek fogamzása a vélelmezett fogamzási idő előtt vagy után történt.

(3) Ha a nő házasságának megszűnése után újból házasságot kötött, az újabb házasságának fennállása alatt született gyermeke apjának akkor is az újabb férjet kell tekinteni, ha a korábbi házasság megszűnése és a gyermek születése közt háromszáz nap nem telt el. Ha ez a vélelem megdől, a gyermek apjának a korábbi férjet kell tekinteni.

Ezek szerint mindenképpen el kell hogy vegyen a mostani párom??? :shock:
Én nem akarok kényszer esküvőt :x :x :x Nem a középkorban élünk!!! Jézusom! Most totál kiakadtam!

Na akkor a lényeg: ha eltitkolnám a babát a bíróság előtt, a születésnél akkor is kibukna a buli??? :?

Hunci HEEEEEELP!

KépKép

KépKép
boo

Boo, nem lehetne, hogy csak sitty-sutty összeházasodjatok a hk teremben? Hogy hivatalos papír legyen róla? Aztán majd ha úgy gondoljátok, még évek még mindíg lehet majd templomi, meg lagzi, seje-huja.
Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy minden rendben a babával, (megjegyzem már megkukkoltalak a júliusi topikban)

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe
Jól tetted :wink: mert egyszerre két felé írni ua-t elé sok idő!!

A gond az, hogy még el sem vagyok válva! És most már nem is értem, hogy akkor most elválhato egyáltalán a gyerek születéséig vagy nem?
Mert ha elválhatok, akkor persze, hogy inkább férjhez megyek megint, minthogy végig csináljam ezt az apasági hercehurcát!
Én amúgy sem akartam férjhez menni mostanában, így ha "muszáj" akkor 2 tanú, aztán csumi.
Na meg mégis mit vennék fel 7-8 hónapos terhesen?
Régen nagy szégyen volt, gyerek miatt férjhez menni, és bevallom én most is úgy érzem, hogy ez tök ciki.
Persze ha ez az egyetlen megoldás, ám legyen :roll:

KONKRI HOL VAGY???? Írd le légyszi pontosan, hogy nálatok ez hogy volt? Hány hetes voltál, amikor beadttátok a papírokat, hány amikor elváltatok, hány amikor férjhez mentél újra? És a bíróságon jelezted, hogy gyereket vársz? Vagy nem kellett megmondani? Vagy nem látszott még?
Basszus totál ki vagyok akadva :x

KépKép

KépKép
boo

Konkri

visszaolvastam a novemberi hsz-ket ez ügyben, hát a mi helyzetünk totál reménytelen!
Látom Te is azzal a vezér csellel éltél, amivel én akartam, mármint hogy nem szóltál a babáról, és minden sima. Csak ahogy számolom Te 4 hónapos voltál, ami abszolút takarható, én meg 6-7 hónapos leszek a tárgyaláson. Na azt takarja el valaki ügyesen :?

Hunci
ha kiderül, hogy terhes vagyok, akkor el sem választanak minket, igaz??? és akkor kezdődik az apasági tortúra, aminek egyikünket sem akartam kitenni????

KépKép

KépKép
boo

Íme Szöcske 12. hetesen

Kép [/img]

KépKép

KépKép
boo

Boo:
Szupi, hogy jól vagytok, 12. hét, akkor hát túl vagytok a nehezén!! Babóka olyan édes!!! De rég láttam már ilyet!! Anyám, szinte vágyom egy második babára, de csak lélekben, ahogy Hunci is írta, mert még nem vagyok kész rá!
Boo: láttad már az Élet az anyaméhben c. NatGeo-s műsort?? Nekem megvan dvd-n, ha gondolod átírom neked, nagyon jó, főleg kismamaként nézni.
Meg vagy tényleg lőve, ezzel a házasság-válás témával, 6-7 hós terhességet már tényleg nehéz eltitkolni, bár sok ruha, kabát csodát tesz, legfeljebb azt hiszik meghíztál. De a barátnőd elől eltitkolni tényleg gáz, én is így voltam az én uncsitesómmal, amikor Marcit vártuk. Ők már 10 éve házasok voltak, azóta akartak babát, nekünk Marci szinte elő próbára összejött, hála az égnek, hogy ilyen szerencsés vagyok!(kopp-kopp-kopp) De mikor megmondtuk, akkor jól fogadták, bár otthon biztosan ment a bömbi :(

Hunci: jobban vagytok akkor?? Normaflore tényleg jó, nekem is ajánlották már. Az tuti, h hősies és bátor vagy, én már kb. 3 hányás után mentem volna a kh-ba...

KépKép
Kép
sagi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?