adri,adri!
én már többször hiányoltalak,meg fotókat is!
gratula az evésekhez,kialakult akkor Ő is
mi is 3x eszünk 10,13,17-18kor és reggel,este szopi.bár nekem már nagyon kevés a tejem,legalábbis neki,így mindíg kap pótlást is,ami csepp nélkül lecsúszik.reggel 120ml,este 150-200ml
igazi haspók lett,amiről pont vmelyik nap beszélgettünk a férjemmel,h milyen nehezen indult a születése után ez az egész szopizás,kajcsizás dolog a sárgaság miatt.most meg....
ma délben lusta voltam és üvegest kapott.MÁSFÉL ÜVEG husis főzelék csúszott le
és változatlanul alszik 9től fél9ig
szerintem ez a kárpótlása az eddígi ájszakákért
lányok!
csak 1 tipp,ami nálunk bevált amikor Dorkó nem akart elfogadni vmi kaját:én szoktam neki venni hipp italokat(az alma-szőlő a kedvence)és amikor olyan kaja van,ami nem túl nyerő,ezekből öntök bele.eddíg ez bevált.+szoktam neki gyümölcsrízst is csinálni így.1-2ek rízs+gyümilé.ezt is szereti,meg a sütőtökkel is fini.és napközben meg ezt iszogatja.de tényleg minden babó más,csak egy ötlet volt a nemszeretem kajákra.+a babakekszet olvastam,h lehet áztatni is gyümilében.
nálunk odáig fajult az evés,h ha beültetem az etetőszékbe,már kezd hisztizni és amikor meglátja a tányért vagy az üveget vagy a csőrös poharat,ívben köpi ki a cumit és torokhangon kiabál+remeg keze-lába.
kár,h nincs még 1 kezem,h lekamerázzam.
ja és alvásilag én nem panaszkodhatom nappal sem,mert alszik 11,fél12től másfél órát és 4-5 felé is másfelet min(ma 2t).azt mondta a védőnő,mikor látta mit művel az örökmozgó,meg a gyerekdoki,mikor meséltem,h ennyi mozgáshoz kell is energia,valszínűleg jól lemeríti magát.
még szerencsémre!én már rettegek a járástól
és jó lett az overál,majd holnap fotózok,már hulla vagyok.jó éjt mindnekinek!