Annus: nagyon édes a kicsi lány és olyan szépen lehet látni hogy tündéri kis pofija van
Gabi: gratula a kiscsajhoz és hát valóban igen aktívnak mutatkozik a képeket. Hihetetlen, hogy hogy tudnak ilyen aprón is már pózolni. Elhiszem hogy meghatódtatok, szerintem ez nálunk sem lesz majd másképp. Ha az ember ennyit vár egy babára, akkor szerintem egy kicsit másképp éli meg a terhességet. Persze lehet hogy rosszul gondolom.
Ranita: nem akarlak elkeseríteni azzal hogy érzed a pét, de én is azt hittem és hát tévedtem. Röviden: én soha nem éreztem a pét, vagyis nem tudtam mit kell éreznem. Abbahagytam a fogigátlót és az első hónapan iszonyatosan fájt a hasam félidőben és elmentem a dokihoz, mert azt hittem összeszedtem valamit. Persze nem. Hát akkor tudatosult bennem, hogy igen, ez a pé. Eltelt öt hónap és hát ugye mindig szépen fájt a hasam félidőben, majd nem jött meg. Egy hétig maszatoltam és utána elmentem a dokihoz, nehogy méhenkívülim legyen. A doki megállapította, hogy nincs baba és várjuk meg még megjön és utána menjek hormonvizsgálatra. Két hét után megjött és a hormonvizsgálat eredménye az lett, hogy nincs pém. Szóval nem tudom hogy mit éreztem, de mégsem volt pém. Pedig ugyan az a fájdalom volt mint most. Akkor kaptam a clostit. Ezzel nem elkeseríteni akartalak, de szerintem az a tuti, ha megnézik vérvétellel a hormonszintet. Engem nagyon megnyugtatott, hogy most megnézte a doki. Így utólag tudom, hogy az az öt hónap felesleges volt, mert ugye esélyünk sem volt rá hogy terhes legyek. Tudom, hogy mit érzel és annyira szeretném ha nem esnél abba a hibába mint én. Sajnos én a vetélés után hittem benne, hogy jönni fog a baba. Minden egyes hónapot nagyon nagy csalódásként éltem meg. Kedden volt a végső kiborulásom és hát megbeszéltük a férjemmel, hogy most nem foglalkozunk vele, hanem együttleszünk amikor jól esik. Sajnos én abban bíztam és hittem hogy ha a nyáron sikerült, akkor most is fog menni. Hát sajnos eddig nem ment. Kívánom neked, hogy mihamarabb babás legyél, de ne akard ilyen görcsösen mint én. Tudom hogy nagyon nehéz, nekem nem is nagyon ment. Bele kell törődni, hogy van akinek egyből jön a baba a vetélés után, van akinek később. Remélem te az egyből kategória leszel
Befejezem a regényt