Új privát üzeneted érkezett!

Sajnálom a nagyonbabás vonalzókat. Olyan szépek voltak... :(

Kép
hbetti

SOS!!!

Az előbb tisztába tettem Csongit és rózsaszines véres nyálkás volt.

Szeder ?)
nektek volt ilyen, ugye? Mennyire volt rózsaszn nektek? elég ijesztően nézett ki... :roll: :oops: :cry:

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,
Úúúú,ez tényleg nem hangzik jól :( :( :shock: Én sajnos tanácstalan vagyok ilyennel kapcsolatban :(
Hívtad esetleg a védőnőt, gyerekorvost azóta? Ha igen, mit mondtak?

KépKép
KépKép
gabolino

Betti,
Gyönyörűséges a kis Julcsi lányod! :) Olyan kis szép formás!!! :) Biztos édesen kacag :) Én olyan kíváncsi vagyok milyen hangja lesz majd Andornak, mert most olyan kis mély :D a kórházban csak úgy hívták a nővérek,hogy csókos szájú meg baritonhangú :D:D de akkor valahogy kicsit rekedt is volt,szóval valahogy még mélyebb volt a hangja mikor sírt

KépKép
KépKép
gabolino

Minyu: Nekünk is volt rózsaszín nyálkás. 2x egymás után, de a 2. már nem volt olyan ijesztő. Anyukám, meg a tesóm megszakértette a pelus tartalmát és közösen arra az álláspontra jutottunk, hogy az a trutyi lecsorgott orrváladék volt. Arra nem jöttünk rá, hogy mitől volt véres, de tuti hogy nem a kakija volt véres. Ne ijedj meg, hanem majd nézd a következő pelust is, remélem az már sima anyatejes kaki lesz!
Vendég

Minyu: Remélem nálatok az előző variáció van, de azért leírom, hogy az egyik barátnőm kisfiának sokáig volt véres a kakija és nem csak picit rózsaszín nyálkás. Náluk az volt, hogy az anyuka sok tejterméket evett. Tejmentes diétát tartott és elmúlt a véres kaki! Azóta erre jobban kell figyelnie.
Vendég

Minyu!
Hívtalak! :wink:

szeder74

Sziasztok!

Minyu!
Sajnálom én is a kakit,de nem tudom mitől lehet. Nem sebes a bimbód esetleg?,hogy vért nyelhetett volna?
Gyönyörű a kis Csongi a képeken! Nagyon csajozósan néz már most is.Nekünk is van hasonló gatyónk mindjárt teszek is fel képet!

Bejci!
Bius egy kis angyalka!

Márti!
Nagyon szép szemei vannak Kamilládnak és nagyon csinos :) Csabinak jobbulást!

Lanta!
Gyönyörűek a lányok. Kornéliának gyönyörű szeme van. Ramóna meg egy kis tündér!

Szeder!
Adél tényleg nem látszik álmosnak és egyáltalán nem tűnik kancsalnak sem :wink: Még mindig elolvadok tőle.Nagyon kis huncutka!

Eszike!
Nagyon Édes Noncsi a képeken.Már őt is régen láttam és örülök, hogy tettél fel képet.

Nyaralás:mi tavaszolni megyünk május elején Sopronba meg Bécsbe az egész családdal (szülök+tesók),és onnan még kimegyünk Bécsbe is. Tegnap foglaltuk le a szállást. :D

Kép
Kép
a.m.

Kép
a képen még csak 3 hónapos volt a drágám :)

meg egy mostani Kép

Betti!
Nagyon édes a kicsi Julcsi ahogy nevet,jó,hogy tettél fel ilyen képet is :D

Gabolino!
Na meg azok az Andor képek!Hát elbűvölő egy kispasi komolyan mondom!!!

Kép
Kép
a.m.

szeder :)
nem jelzett a telefonom. Bizti engem hivtál? Minnyá hivlak, csak most áll a bál.

kaki: most volt megint rotyi, már nem volt benne rózsaszin :D

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu: Örülök, tuti hogy csak egy kis orrváladék volt! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Eszike!
Szerencsére a párom szokta odatenni mellém szopizni és ha végzett, akkor vissza is teszi az ágyába. :lol: Így én könyebben vissza tudok aludni.
Mi is kempingezősök vagyunk. Olaszba is úgy megyünk. :lol:

gwini

GABOLINO: még meg sem köszöntem, hogy bekopiztad nekem újra azt a törvényt!!!!! KÖSZÖNÖM! Látod milyen illetlen vagyok?
Ha valaki jut valamire ezzel az szóljon. Egyelőre nekem sehol senki nem tudott mondani semmit!
Majd visszaolvasok és jövök, csak beugrottam megköszönni.
Vendég

Csajok!

Ugye nem lehet a tápszert újramelegíteni?

KépKép
KépKép
gabolino

gabolino :)
ha megcsinálod a tápit, beteheted hütőbe és utána felmelegitheted sztem, de nem vagyok benne biztos.

Kép
Kép
Kép
minyu

Gabolino,
Szerintem melegítheted, de ne mikróba, mert ugyanúgy elvesznek belőle a fontos tápanyagok, mint az anyatejből.

Kép
hbetti

Gabolino: A mi tápinkra rá van írva, hogy amit nem használunk fel, azt öntsük ki! Szerintem ne melegítsd újra! Biztos nem okozna bajt, de pl. az is rá vaní rva a dobozra, hogy hány fokra kell lehűteni a vizet, mielőtt hozzáöntöd a tápszerhez... szóval én betartom a "használatit" :wink:

Betti, A.m: Babák édesek! Mennyit változott MiniGyuszi?!! Imádnivaló!

Na én elteszem magam holnapra! Nyugodalmast minden babának és mamának! :wink:
Vendég

Gabolino! A Nastlé Beba H.A. Start aktívra ez van írva:
"Egyszerre csak egy adagot készítsen el, és használja fel azonnal! A maradékot öntse ki!"
Vendég

Bejci!

Erről lemaradtam! Bianka is kap már tápszert?

Márti
borossné becz márta

Jó reggelt!

Csongor, Julcsi, MiniGyuszika nagyon helyesek vagytok!

Minyu!
Akkor meg nyugodtál?? Azért el mész dokihoz ma??
Csöri-csöri!

Mit álmodtam ma???? :lol: :lol:
_ Hogy Adélnak ki bújt két fogacskája! :lol: :lol: :lol:
Már álmomban is ezen jár az agyam! Nem hiszem el. Talán azért, mert mi szenvedünk a legrégebben ettől a fogzástól. :?
Itt meg jön egymás után minden babának a fogacskája. :)
Ha nem szenvedne Adél az sem érdekelne, ha 8-9 hónaposan jönne a foga, de így..

Képzeljétek:
Adél tegnap 3x megfordult hátról hasra. :D Már akkor is próbálkozott, amikor be tettük tegnap a kiságyába, épp az oldalán volt, mire a párom ki vette! Mondtam neki, hogy: -köszi Adél nevében is a félbeszakÍtott műveletért! :x Néha nem veszi észre ezeket a dolgokat, és ösztönösen nyúl Adélért.

Bocsi sok voltam most magunkról :oops:

Látom azért sokan el mentek nyaralni! Ez lesz az első nyaralása a babáknak!!!! Tök jó lesz.
Mi is megyünk, a hovát még nem nagyon tudjuk.
Gwini!
Gyerekekkel nem félsz kempingezni??
Hú én nem vállalnám be. Anno imádtam. Viszont elég "kényes" lettem, - talán a korral jár -de én nem vállalkoznék ilyen nyaralásra.
Viszont meg van a szépsége, de én mostanában nem találom. :oops: :oops: 8)
Olaszországban majd tenger mellett lesztek???

Gabolino!
Én úgy emlékeztem,hogy csak szoptatod Andort? Történt valami?? -Lehet,hogy említetted, de a fejem még mindig szita.

Márti!
Jobban van a kisfiad???
Ez a fülfájás olyan egy aljas betegség. Én is fülfájós voltam. A Mátém is az. Szegény mennyit szenved. Még jó,hogy nálatok csak nyomásra érzékeny, és spontán nem fáj. Mert az maga az őrület!!!!
Volt már neked fülfájásod?

szeder74

Szeder!

Volt bizony! Ha úgy igazán beindul,szerintem vetekszik a szüléssel...Csabinak is volt már,hogy komolyan belobbant,csak sírt szegénykém,nem győztem melegíteni neki,meg adni a Cataflam cseppet ! Most elcsíptük időben,szerencsére,így egy fél Algopyrinnel megúszta+most szedi az antibogyót is.
Kérdeztelek táska-ügyben! Ha ráérsz,ötletelsz nekem egy kicsit? :lol:

Ma visszük Kamillát csípőuh.-ra,úgyhogy írni szerintem csak este fogok,de benézek napközben is,ha lesz időm!

Márti
borossné becz márta

Kép Ezt Csabim fényképezte,kicsit homályos,de nekem tetszik!

Márti
borossné becz márta

Márti: Nekem is tetszik! :wink: :wink: :wink:
Ami a tápszert illeti: Igen. Sajnos elfogyott a fagyi tejcsi karácsonykor, és kb. egy héttel ezelőtt Biusnak nem volt elég este a cici. Eddig nem adtam neki pótlást, mert nem sírt, maximum hamarabb felkelt éjjel szopizni, de most láthatóan kevés volt neki a vacsi, úgyhogy megpróbálkoztunk tápszert adni a cici után és úgy bevágta, hogy csak néztünk! Ez volt kb. 3 este egymás után, hol többet, hol kevesebbet evett a tápiból, aztán most egymás után 3 napig nem kellett pótlást adni,... szóval nagyon változó. És csak az esti etetésnél kap Bius tápit, és szigorúan csak akkor, ha a cicik már üresek. Nem örülök neki, de inkább a tápszer egyszer-egyszer, mint a sírós éhes baba!
Vendég

Jó reg!
Sajna ma hajnalban fél5-kor megint úgy döntött Noémi, hogy ő most már nem álmos, így megint bagolykodtunk. Ez mondjuk nem is lenne baj, ha mondjuk előtte nem kelt volna fel már 2-szer enni az éjszaka során. Most szerencsére csak fél órát huhogtunk, aztán visszaaludt.
Fáradt vagyok! De legközelebbi várható alvása 1 óra felé lesz, akkor talán én is lefekszek. Bár ezt mindig megfogadom, de addigra 100 más dolgom összejön és nem alszok.

Márta: nagyon édes Kamilla! Olyan csini ruhákat adsz rá folyton, irigykedek!

Minyu: nagyon ijesztő ez a kaki dolog.

Hbetti: sátorral nem mernék menni kempingezni (gyerekkel), van lakókocsink. De csak abban az esetben megyünk ha jönnek apukámék is velünk, mert egyébként 3-an elég körülményes lenne.

Gwini: de rendes párod van, irigy-irigy-irigy!
Vendég

Szeder: Naggyon ügyes Adél!!!!Kép
Ami a férfiak "ösztönösségét" illeti, nálunk ugyanez van! Én úgy szoktam éjjel szopiztatni Biust, hogy amikor hallom, hogy felébredt, kimegyek a mosdóba, mire visszaérek már egyértelmű jelzéseket ad, hogy enni akar, akkor én kiveszem a kiságyból és rögtön rácsatlakoztatom a Tejbárra! Múltkor ugyanezt csináltam... volna... de míg én a mosdóban voltam, a férjem kivette Biankát, aki ugye várta a cicit, de nem kapta meg, erre olyan égtelen üvöltésbe kezdett, hogy nem kis meló volt rátenni a cicire, ráadásul fel is ébresztette magát, pedig általában alszik szopi közben. Hát én is megköszöntem a férjemnek! :wink: :roll:
Vendég

Valaki használ párásítót a lakásban? Milyet?
Meg van egy intim kérdésem is: aki természetes úton szült, nálatok minden a régi?
Mert nekem szerkezetileg sem a régi (ami eddig bent volt, az most kint van---talán valaki érti), és a vágásom állandóan fáj (összebújós jelenetek közben és után) és mindig mintha valahol valami felszakadna, mert ici-picit vérzik.
Aki már többször szült biztos tudja, hogy ez fog még változni, javulni? Vagy örökké gondok lesznek?
:oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Szeder!
Ezt a kempingezést ne úgy kell elképzelni, hogy csak egy sátor és annyi. Ezt én sem tenném. Mi úgy szoktunk menni, hogy Anyáék is velünk jönnek. Ők lakókocsival jönnek, amiben minden benne van, ami csak kell: Pl: hűtő, tűzhely, mikro stb. Még fűtés is van. Mi csak aludni alszunk a sátorban, amit a gyerekek nagyon élveznek. Szerintem egy gyerek számára nincs is jobb, mint a kempingezés. Hogy bármikor szaladgálhat, motorozhat, biciklizhet. A szálloda szerintem olyan, mintha otthon lennénk. Én csak akkor mennék szállodába, ha olyan helyre mennénk, ahova csak repülővel lehet menni.
Igen, tengerparti kempingbe megyünk. Kb 200 méter a part, így bármikor lemehetünk egyet fürödni.
Először a Nórival akkor voltunk, amikor 14 hós volt és nagyon élvezte. Most a Lalu 11 hós lesz.
Ha meg esetleg vihar van, akkor mi alszunk bent a lakókocsiban a gyerekekkel és Anyáék pedig a sátorban. :wink:
Szóval minden szempontból be vagyunk biztosítva. :lol:
Mindjárt hozok egy képet, hogy hogy szokott ez kinézni.

gwini

Eszike!

Azért véreznie már tuti nem szbadna! Az érzékenység félévig még belefér (kár,hogy Holka már nem jön mostanábn,de írj neki privit,nekem mindig válaszol),szóval én a helyedben elmennék dokihoz,tuti! Lehet,csak egy ph helyreállító kúrára van szükség,hogy a nyálkahártya renben legyen!
Ami a ruhákat illeti: 5 kislányról kapom a szbbnél szebb rucikat,úgyhogy én már csak azt veszem meg,amibe beleszeretek! Így azért könnyű öltöztetni a hercegnőt!

Bejci!

Köszi! :lol: Nem számonkérés akart lenni ám,csak puszta érdeklődés! Szuperül csináltad eddig is és mindent meg is tettél a szopiért! Ha éhes,meg kell etetni valamivel!

Szeder!

Az előbb lemaradt: nagyon ügyes kislányod van! Hátról hasra nem egyszerű megfordulni!

És Julcsi meg a topic sármos kispasijai is nagyon édesek!

Márti
borossné becz márta

Ja, és a kempingben is meg van minden. 4 csillagos kemping.

Kép

Kép

Kép

gwini

Gwini: mi is pont így szoktunk menni kempingezni!
Esetleg Ti is egy klubban vagytok?
Én is észrevettem már, hogy sokan azt gondolják a kempingezésről, hogy sátor-hálózsák-hűtőtáska aztán ennyi! De már rég nem erről szól!
Vendég

Sziasztok!

Tök irígy vagyok a tengerpartért!!! Tengerpart (Horvátország) fan vagyok, de sajna idén úgy tűnik, megint nem tudunk elmenni. Utoljára mi is ilyen lakókocsisban voltunk, de apuék eladták a lakókocsit tavaly. :(
Ilyen helyre én is simán el mernék indulni Ákossal, de idén -talán- megint belföldön leszünk. Nálunk is a cél Sopron és átruccanunk majd Ausztriába, Bécsbe. Remélem összejön!

Eszike!

Ez egyáltalán nem hangzik jól. Menj el orvoshoz szerintem, mert ennek nem így kéne működni.
Részemről az 5 hét letelte utáni első pár alkalommal volt ilyen érzékenység és picike vérzés, de azóta minden olyan, mint előtte volt.
Talán az intimtorna is segítene Neked. A Zsebi füzetben ( http://kanga.internode.hu/zsebi ) mindig van tanfolyam hirdetve. Asszem 10.000 pénz és egy tök jó fej csaj tartja. Anno a megyeis szülésfelkészítőre is eljött ez a csajszi, ami után a Férjem megjegyezte, hogy akkor esetleg ő beiratkozna ilyen tanfolyamra, ha pasiknak is tartanak. Később a kollégáival látták a munkahelyükön is a lányt, ami tömegessé duzzasztotta az intim torna lázat és az összes pasi akart menni. :lol: Ha gond lett volna nálam, tuti elmentem volna, mert biztos vagyok benne, hogy sokat segít.

Párásítónk nincs, de rajta vagyok a beszerzésén, mert kéne nagyon.
Ez a gyerekkel alszok dolog ismerős. Mi is kétszer keltünk éjjel és reggel 6kor riadó volt. Nekem ez halál, nagyon meg tud viselni a kialvatlanság, teljesen használhatatlan vagyok ilyenkor. Reggel én is elhatároztam, hogy alszok Ákossal. A gyerek alszik, én itt ülök. Na ki a hülye? Nyilván én. :lol:

Betti!

Julcsi annyira édes! Nekem Ő a kedvencem a lányok közül. Talán mert kicsit hasonlít arcszerkezetileg Ákosra. :)

Minyu!

Beszéltél orvossal?
Csongi nagyon csini a képeken! :D

Am!

Be mered úgy rakni Gyuszikát a pihenőszékbe, hogy nincs bekötve? Ákos 2 percen belül kiugrana belőle... Vagy Minike ennyire nem aktív még?

A nagyonbabás vonalzók közül azt az Anya lettemeset szerettem a legjobban. Végleg megálltak a vonalzók?

Márti!

A ruha utánpótlás úgy látom megvan. :D Kamilla tényleg nagyon csini!
Annyira tetszik a neve, egyre jobban. Az egyik ismerősünk kislánya is Kamilla. Először furcsán nézegettem, hogy ilyen nevet, de már tetszik. :D

Nah, elzizzenek szopis teát főzni, meg aludni. A mosogatás ráér, úgy döntöttem. :D Neeemisazért mert link vagyok... :lol:
Csáó!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Bejci, Betti, Minyu,
Köszi szépen a tápis tanácsot. Bejci, képzeld, nekem is Nastlé Beba H.A. Start aktív van és láttam is,hogy csak 1 adagot készítsünk, de valahogy (nemtom hogy :oops: ) azt átugrottam,hogy a maradékot öntsem ki :oops: :oops: Lhet néha fel kéne tennem a szemüvegem? 8) és nem a napszemüvegen :D

Szeder,
Gratula Adélnak az átforduláshoz!!! :) nagyon ügyes!
Igen, Andor cicizik, de sajna 2 napja elfogyott a fagyi tejcsi és esténként elég gyakran kell neki pótolni. Tegnapelőtt kapott este először és végülis nyámnyogás után (furcsállotta) bevágott 80at.Tegnap pedig úgy észleltem,hogy még éhes, ezért csináltunk neki, de mire odakerültünk,hogy megetessem egyszerűen nem kellett neki. Szóval így maradt meg és ezért kérdeztem,hogy vajh most akkor azt dobhatom-e ki vagy sem?

Viszont képzeljétek úgy veszem észre a sütőtök nem jön be neki :? pedig úgy tudom általában a picik azt szeretik...na mindegy, nem erőltetem én...majd később még megpróbáljuk. Most csak a barack a nyerő.

Am,
Nagyon drága MiniGyuszi! :)

Gwini,
Tök jók ezek a kempinges képek! CSjúúú, kedvet is kaptam nagyon a nyaraláshoz :D sajna még várni kell... Édes Noémi nagyon a képeken! :)

Eszike,
Sajnálom a hajnali bagolykodást :(
A női problemmal meg sztem is menj el dokihoz. Szerencsére nalam minden ok,így nem tudok mit mondani igazán.

Márti,
Jajj, de cukkki Kamilla! Nagyon csinos! :) Hozz több képet :) imádom nézni a "babáinkat" :D

Úgy néz ki mi holnap megyünk Pécsre :) csak egy bökkenő van,holnap megyek Andorral oltásra is 11.30ra :? Mondjuk nekem azt mondta a dokinő,hogy mikor szuri után hazaérek vele,adjak neki rögtön kúpot. így is tettem eddig, szóval nem volt sose lázas. Remélem most sem lesz és nem viseli meg jobban az utazás :?

KépKép
KépKép
gabolino

Köszi a tanácsokat!
Monee, asszem egyelőre nem tudok elmenni intim tornára, mert jelenleg úgy állok szopi-ügyileg, hogy éppen elég amit a cickóban van, szóval nem tudok fejni plusszban, így nem is tudom "lecsatolni" Noémit!
Bár első szülésem volt, de úgy érzem engem rendesen "felvágtak". Nem csak a bőröm fáj, hanem szerintem van ott valami izom is (gátizom???) amit elvágtak, nekem az fáj esemény után! Gondolom az nem 1-2 hónap amég begyógyul, összeforr. Hamarosan meglátogatom a doktorbácsit!

Amúgy nem is mondtam, hogy nekem is megjött! Pontosan Noémi 4 hónapos szülinapján! Örültem is meg nem is!

Én is tengerimádó vagyok!!! Görögország mmmmmmmmmm! Imádom!
Vendég

Márti!
Nagggyon édes Kamilla! Nekem már ismerős volt ez a név. Egy igazán szép lány -női szemmel is- ezt a nevet kapta. Fenékig érő göndör hajú lány. Azt hiszem Kamillára is rá illik!!! Édes, igaz még nem fenékig érő hajjal pompázik, de ami késik, nem múlik!!
Táska:
A szemem alatt néha :lol: :lol: :lol:
Komolyan: A Budmil tökéletes. A háti táska a jó. Nekem Bencének ez volt első osztályba! Szerette. Nem örökölnek szinte egymástól semmit sem, de ezt a táskát igen.
Máténak is ez volt az első osztályos táskája.
Másodiktól meg leshetsz, mert jönnek az igények.
Húú kemény menet lesz nektek ez az első osztály!
Bár gyereke válogatja. Nekem egyik fiúval sem volt gond.. no de azóta :roll: :lol: :?
Jó készülődést!

Gwini!
Jól hangzik, amit írtál. -nem kötekedni akartam :oops: korábban.
Gondoltam,hogy modernebb változat, ami most a kempingezés címszó alatt fut. Amit már most irigylek: a nagymami jelenléte.
Nagyon sokat fognak segíteni!
Tényleg tudsz majd pihenni is!
Mi csak tervezzük a mamák elcsábítását, de ez attól is függ, hogy merre megyünk majd. :wink:

Eszike!
Menj feltétlenül orvoshoz!
Sajnálom,hogy ilyen nehéz éjszakátok volt.
Nem könnyű tudom, nem egyszer mi is ébren voltunk. (2 x kelt most Adél) Egy év és sokkal könnyebb lesz meglátod!
Én is a tenger mellett érzem jól magam inkább.
Úgyhogy valószínű,hogy mi, a megyünk oda fogunk inkább utazni.
Tavaly:
Balaton volt a terhességem miatt, igen ám: a párom és Máté asztmája elő jött! :( Úgyhogy tuti a Balatonra nem tudunk menni.
Mátét el is kellett vinni pulmonológiára. Most gyógyszert kell szednie naponta. (olyan ügyes, hogy ő figyeli, hogy minden nap be vegye!)
Mensi: Hát elég jól kihúztad azért nem? Én már szenvedek Adél 4!!! hetes korától. Minden hónapban meglátogat- hiányoztam neki az elmúlt 9 hónapban :lol: :lol:
Kitartás Drága, mert most tényleg össze jöttek a dolgaitok!!!!

Monee.
Jó pihit!

Gabolino!
Hajrá Pécs! Biztosan össze jön! Nem lesz gond az oltással sem!

Rólunk: ismét:
Máté itthon. Fel fázott. Dokinál voltunk. Meleg tea, és fürdő.
Jó mi??
Addig a párom anyukája vigyázott Adélra. Olyan fura volt nélküle másfél órát el lenni!
De azért jó is.. és most nagyon-nagyon őszinte voltam.
Pedig az életem értelme ez a csöpp lány, de azért más így elmenni még vásárolni is. Néha kell egy kicsit nélkülük is.. egy-két óra.
Valljuk be őszintén. Nem????

szeder74

Eszike!

Nekünk is van párásítónk Vivamax. Nem valami márkás kb. 1 hónapja van,de eddig műkszik jól. Karácsonyra kaptuk. A panelba nagyon jó szolgálatot tesz szerintem.

Szeder!
Máténak jobbulást kívánok. A "baba nélkül egy kicsit" teljesen megértem :wink: Nálunk van ilyen hetente többször is.

Monee!
Amikor eszik akkor nincs bekapcsolva,mert ha véletlenül rossz útra téved a hami akkor így ki tudom venni gyorsan a pihiszékből :wink: +ilyenkor ki is van támasztva lábbal. Ilyenkor teljesen szembe ülök vele és így kitámasztva még nem tud fölülni csak ha hintázik a szék. Egyébként egy percre sincs becstolás nélkül :) ,de azért köszi az észrevételt.
Én is tanultam mások esetéből :wink:

Kép
Kép
a.m.

Gabolino!
Bocsi,hogy eddig nem írtam még.KÖSZI a nyakláncos oldalt.Meg is rendeltem :)

Gwini!

Tök jók a kempingezős képek :D

Kép
Kép
a.m.

Eszike,
Nekünk is Vivamax van, teljesen jó, leszámítva azt,hogy most dec.6.-a óta szervízben van :evil: sajna valahogy egyszercsak nem lehetett szabályozni, min.-on, max-on ugyanúgy nyomta 1000L. Tegnapelőtt hívta fel őket Szabolcsom,hogy most mán ugyan mi van - hisz azt igérték,hogy ők telefonálnak! UUuuuuutálom ezeket a vevőszolgálatosokat! :twisted: :twisted: :twisted: Bocsesz,de már nem egyszer gyűlt meg velük a bajunk több hónapos ígérgetés, telefonálgatás után.
Jah, és azt mondták,hogy "PONT MOST" kapták vissza és nem találtak semmi rendellenességet!!! :evil: jó mi? szal most megint kezdődik a dili, hogy el kell nekik magyarázni,hogy ugyan kapcsolják már be és nézzék meg rendesen...
Ahhh, bocsesz, de ezek annyira abszurdak, hogy nem emberi.

Am,
nah, örülök a nyakláncnak :) Remélem használni gof (meg nekünk is :D ) Pont tegnap jött haza Szabolcsom, hogy egyik kolléganő (50 feletti) mondta,hogy úúú ő nem tenne a pici nyakába semmi ilyesmit, mert nagyon vaszélyes. Háááát,sztem ezzel nem tud magának kárt okozni,meghúzni, meg ilyesmi, bakadni vele...)meg csak nem árusítanák ilyen sikerrel,nem. Akkor már lenne arról hír,ha balesetveszélyes lenne)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok Csajok!

Én kérdezni jöttem:
Akinek már megjött rendszeresen, ki hogy védekezik?
Misike 3 hónapos volt , mikor nekem megjött.
Elkeztem az AZALIÁT szedni, de úgy megkavarta a hormonokat, hogy 2 hetente megjött, épphogy elmúlt az előző.
Most készülök vissza a dokihoz.... :cry:

Éjszaka belázasodott Misu, 39 feletti volt a láza. Lánykám az oviból hazahozott egy kis vírust. Gyorsan kúp, de csak 2 óra múlva ment le a hője. Most 9:30-tól alszik, mindjár benézek rá, nehogy megint lázas legyen.

Kép
Kép
noni78

eszike,
Mindenképp menj el orvoshoz!! Engem brutálisan vágtak a vákum miatt+ reped még így is tovább, mivel Flórának keresztben volt a buksija, de még ennek ellenére sincsenek ilyen tüneteim. Az hoyg vérzik, 4 hónap után, szerintem nagyon nem ok!!
És lehet, hogy hülye vagyok... de mi az hogy "kint van, aminek bent kéne lennie"? Ha az amire gondolok... akkor lehet hogy elég komoly hüvelyfal sülyedésed van.
Nekem 8 hét után volt minden ok. Semmi fájdalom, semmi érzékenység a történtek ellenére.
Bár hozzá kell hog tegyem, most az utóbbi pár alkalommal sajna érzem, hogy hancur közben nagyon nem az igazi. Nem fáj, de ami a feszességet illeti az nagyon gáz lett. :? Egy idő után alig érzem a férjem :oops: (bocs, ha túl részletes voltam)
Úgyhogy mától kő kemény intimtorna (itthon) !

Párásítónk van nekünk is - Tefal. De nem igazán használjuk, mert volt benne egy párásítás mérő, és így is szinte a maximumon van a lakás páratartalma.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Noni!

Jobbulást Misikének! :(
Remélem már nem lázas!

Védekezni kézzel-lábbal. :lol: Na jó, nem.
Mi az óvcerre esküszünk, ami nem jut be, attól nem is lesz "baj". Sokan utálják, nekem sem a szívem csücske, de elvagyunk vele. Ákos előtt is évekig ez volt a stratégia.

Gabolino!

Köszi, aludtam egy kicsit, de most még jobban kómás vagyok mint előtte. :D Várnom kell egy-két órát még sikerül felébredni. :lol:
Hozzatok lázcsillapítót magatokkal, de tuti nem lesz gond. :wink:

Eszike!

Egy telefont talán megérne, mert a csaj nagyon rugalmas ilyen szempontból. Lehet, hogy van baba-mama csoportja is és vihetnéd magaddal Noncsit. Hétvégén is van kurzus, olyan is van, hogy az egészet egyszerre lenyomja, meg mittomén.

Ákos 10 óta alszik. Hurrá! Tegnap bezzeg csakazért sem akart. Gyors ebédelek is! :)

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85

Honey!

Te még szülés előtt jártál intimtornára, nem? Lehet, h rosszul emlékszem...
Ha igen és lenne egy pár ráérő perced, akkor nagy vonalakban leírhatnád, hogy milyen gyakorlatokat kell végezni...

Köszi!
monee85

Lemaradtam valamiről.. :? Mi van a nagyonbabával???? Látom Honey picibaba vonalzód van.
Megszűnt??

szeder74

Nem tudom,hogy most mi van??
Most szopott Adél nemrég. Gondoltam, hogy ismét próbálok neki adni egy kis pépet. Mert egy ideje nem adok neki semmi kóstolni valót, mert úgy vettem észre,hogy fájt a pocija. Rosszabb éjszakáink voltak.
Nem hiszek a szememnek..
Mind be vágta, amit készítettem: 80ml tejpép. Ami ugye sűrűbb, mint 80ml tej.. és eltüntette.
Lehet, hogy nem táplálja őt eléggé a tejem :?: :?:
Szerintetek???

Most Máté kérte,hogy had etesse őt :)
Íme:

Kép Tejpép projekt

szeder74

Szeder,
Jaaaj de édesk a gyerekeid!!! :) De jó,hogy Máté ilyen gondoskodó :) Biztos tápláló a tejed, csak max ízlett neki + étvágya is volt még :)
Ezzel szemben az én Andorom ma: evett délben (előtte 10kor evett!) és ahogy szopizott egyszercsak lecuppant a ciciről. :shock: nézek mi van ennyi?azért evett rendesen, e utána ficergett megint,mint aki éhes, meg nyöszögött, amit akkor szokott csinálni ha enni akar. Gondoltam akkor próbáljuk meg még 1x a sütőtököt, hátha most bejön ha még éhes. Nem kellett neki, 1 adag tászert csináltam, az sem kellett. Letettem játszani, nyöszögött, elvolt egy picit, majd azt veszem észre,hogy az egyik lógó figurát szopizza baromira. OK, nah mondom akkor bróbáljuk meg a cicit (az ujjamat is szívta ha odanyújtottam). Mivel sima ülő pózba ficergés ment,így lefektettem,hogy hátha fekve. be is kapta, de mivel rögtön nem jött belőle,így nem szívta (pedig volt benne még)
Hát gondoltam nincs más, mint a tegnap óta lefejt 60ml kincs tejet odaadni neki, amit le akartam fagyasztani már,hogy majd még gyűjtök hozzá és ha vmikor kell este akkor azt adom.
Megmelegítettem és nem kellett neki :evil: :evil: Annyira sz@rul érintett,hogy ki kell öntenem a tejet,amikor itt küzdök,hogy legyen minél több...
Betettem az ágyába,hiszti. Kivettem, pocira tettem a karomon és megnyugodott. Betettem ismét,csönd lett és azóta alszik.
Biztos ez a ramaty idő zavarta meg :(
(bocsesz kicsit hosszú lett)

KépKép
KépKép
gabolino

Amúgy, Szeder, igen, Betti szólt,hogy megálltak a nagyonbabás vonalzók. Gondolom ezért cserélte Honey is.
(ugye Betti szólt, jól emlékszem?)

KépKép
KépKép
gabolino

Ági: boldog névnapot!

Noni: van egy nagyon jó hormonmentes készítmény: Pharmatex hüvelykrém, a neten is megtalálo, pharmatex.hu címen. Mindenféle formában kapható.Ezt merem ajánlani.

Honey: köszi a tanácsot, sajna nem lettem ettől boldogabb. Majd utánaolvasok ennek a süllyedésnek. Most valahogy nem akarom ezt részletezni, hogy konkrétan mit értek ez alatt, de szerintem egyre gondolunk.
Vérzés az nálam úgy értendő, hogy a bőröm megreped és az vérzik kicsit. Ott ahol varrtak. És ez csak azért idegesít, mert utána 1-2 nap mire begyógyul, addig meg nem túl kellemes a keksz. Szal valami nagyon nem stimmel nálam.
Vendég

Mellékesen megjegyzem, hogy nem jött be a délutáni alvás. Noémi ma eddig 2-szer 10 percet aludt. Aztóa olyan nyügi, hogy semmi nem jó neki. Ramaty egy nap!
Vendég

Honey: utánaolvastam, úgy látszik sajna nekem az a bajom: hüvelyfal süllyedés. Köszönöm, hogy segítettél, nekem ötletem sem volt!
Vendég

Sziasztok!

Noni!
Remélem Misike jobban van! Gyógyuljon meg hamar!!!

Szeder!
Máténak jobbulást! Adél nagyon ügyi! :D Kibújhatna már az a fránya fogacska! :evil:

Nagyon csodálatosak a babócák! De hát Mini Gyuszika...! Egy külön csoda! :P

Mambu!
Üdv köztünk!

Márti!
Kicsifiad fülére gyógypuszit küldök!

Honey!
Gratula a + fejéshez!!!

Sajna Annácskám megint megfázott, vagy elkapott valami vírust. Egyelőre "csak" náthás, de ismét rámijesztett az éjszaka a bedugult orrával és a légcsövére lerakódott trutyival. Láza nincs, csak elég nyűgös. Most aztán találjam ki, hogy éppen mi a baj: a foga, mert az alsó kettő kibújása után most a felsővel küzdünk, bár úgy látom, hogy már kint van a sarka, vagy a náthával küzd szegénykém. Most éppen édesen szunyókál.
A múltkori hátról hasra fordulás után tegnapelőtt sikerült hasról hátrafordulnia! Azóta ez nagyon tetszik neki, mert folyton forog. :D

Kép kicsomagolva

Kép Fúúú de nagy vagyok!!!

Kép Most éppen így nézek ki

Kép
Kép
konan

Szeder,
Milyen tejpépet adtál Adélnak? Lehet megpróbálkoznék majd én is ilyesmivel, mert ez a rízskrém nem az igazi - még barackkal ízesíteve sem. Vagy csak most ilyen hangulata van,hogy csak cici kell neki :)

Holka,
Csjú de édi kis kurás Annácska :) Nagyon tündér. A megfázás reméljük nem durvul ennlél tovább és hamar tiszta lesz a nózi :)
Látom a 2. képen, hogy Anna is élvezi az ácsorgást :) Andort ha emelgetem és le akarom tenni az ölembe, akkor állandóan teljes erejével megfeszíti a lábait, ás olyan izomból tartja magán, hogy csjúúú :D

KépKép
KépKép
gabolino

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?