Márti!
Nagggyon édes Kamilla! Nekem már ismerős volt ez a név. Egy igazán szép lány -női szemmel is- ezt a nevet kapta. Fenékig érő göndör hajú lány. Azt hiszem Kamillára is rá illik!!! Édes, igaz még nem fenékig érő hajjal pompázik, de ami késik, nem múlik!!
Táska:
A szemem alatt néha
Komolyan: A Budmil tökéletes. A háti táska a jó. Nekem Bencének ez volt első osztályba! Szerette. Nem örökölnek szinte egymástól semmit sem, de ezt a táskát igen.
Máténak is ez volt az első osztályos táskája.
Másodiktól meg leshetsz, mert jönnek az igények.
Húú kemény menet lesz nektek ez az első osztály!
Bár gyereke válogatja. Nekem egyik fiúval sem volt gond.. no de azóta
Jó készülődést!
Gwini!
Jól hangzik, amit írtál. -nem kötekedni akartam
korábban.
Gondoltam,hogy modernebb változat, ami most a kempingezés címszó alatt fut. Amit már most irigylek: a nagymami jelenléte.
Nagyon sokat fognak segíteni!
Tényleg tudsz majd pihenni is!
Mi csak tervezzük a mamák elcsábítását, de ez attól is függ, hogy merre megyünk majd.
Eszike!
Menj feltétlenül orvoshoz!
Sajnálom,hogy ilyen nehéz éjszakátok volt.
Nem könnyű tudom, nem egyszer mi is ébren voltunk. (2 x kelt most Adél) Egy év és sokkal könnyebb lesz meglátod!
Én is a tenger mellett érzem jól magam inkább.
Úgyhogy valószínű,hogy mi, a megyünk oda fogunk inkább utazni.
Tavaly:
Balaton volt a terhességem miatt, igen ám: a párom és Máté asztmája elő jött!
Úgyhogy tuti a Balatonra nem tudunk menni.
Mátét el is kellett vinni pulmonológiára. Most gyógyszert kell szednie naponta. (olyan ügyes, hogy ő figyeli, hogy minden nap be vegye!)
Mensi: Hát elég jól kihúztad azért nem? Én már szenvedek Adél 4!!! hetes korától. Minden hónapban meglátogat- hiányoztam neki az elmúlt 9 hónapban
Kitartás Drága, mert most tényleg össze jöttek a dolgaitok!!!!
Monee.
Jó pihit!
Gabolino!
Hajrá Pécs! Biztosan össze jön! Nem lesz gond az oltással sem!
Rólunk: ismét:
Máté itthon. Fel fázott. Dokinál voltunk. Meleg tea, és fürdő.
Jó mi??
Addig a párom anyukája vigyázott Adélra. Olyan fura volt nélküle másfél órát el lenni!
De azért jó is.. és most nagyon-nagyon őszinte voltam.
Pedig az életem értelme ez a csöpp lány, de azért más így elmenni még vásárolni is. Néha kell egy kicsit nélkülük is.. egy-két óra.
Valljuk be őszintén. Nem????